Μετάβαση σε περιεχόμενο

✨️🌞Μωράκια Μαρτίου 2025 🌞✨️

Recommended Posts

στις πριν 10 ώρες, ο/η LaV είπε:

Μεγάλη αλήθεια αυτό...και ο δικός μου γιατρός αυτήν την άποψη εχει..ότι δεν είσαι άρρωστη...εγω βέβαια σαν πρωτάρα και φοβητσιαρα τα έχω κόψει όλα...και να σας πω την αλήθεια...ο καφες μου λείπει αρκετές φορές...ουφ...

Πως είστε κορίτσια???πως ηταν το ΣΚ σας???εγώ εχω αρχίσει και έχω πολύ μεγάλη αγωνία....σε μια βδομάδα εχω την β επιπέδου αλλά το μυαλό μου δεν ηρεμεί και αγχώνομαι πολύ κάποιες φορες για το αν πάνε όλα καλά...δεν νοιώθω και τα μωρά ιδιαίτερα...κάτι λίγα γουργουρητα κάποιες φορές αλλά σίγουρα όχι όλη μέρα...ουφ αντε να δω πως θα περάσει!!!

Μην αγχώνεσαι...10 κινήσεις μέσα στην μέρα είναι αρκετές...όλα καλά θα πάνε θα το δεις!! Καλή επιτυχία ❤️

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 550
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια καλημέρα σ όλες....  Είμαι στην 6ημερα εμβρυομεταφορς ,ενώ τις πρώτες μέρες είχα κάποια συμπτωματακια από χθες δεν νιώθω τιποταααααααααα όταν λέμε τίποτα εννοούμε τίποτα, η εμβρυομεταφορα έγινε την 22 μέρα του κύκλου με ένα εμβρυακι 5ημερων πολύ καλό,φοβόμουν για δύο,  πάμε για κουλούρι Θεσσαλονίκης από την στιγμή που δεν νιώθω κάτι, υπάρχει κάτι για να πιαστώ και ν αρχίσω να σκέφτομαι θετικά?
    • Γενικά αυτό είναι το πρωτόκολλο, όταν η τιμή ξεπερνά το 10... αμνιοπαρακέντηση για να αποκλειστεί η ύπαρξη κάποιου συνδρόμου και μαγνητική στις 32 εβδομάδες! Διάβασα όμως και σε ελληνικά και ξένα φόρουμ και σε κανένα δεν έχουν συστ΄ήσει κάτι τέτοιο με τιμή εντός φυσιολογικών ορίων. Πολλοί γιατροί μ΄΄αλιστα και πάνω απο 10mm να είναι, αν είναι οριακό, σου λένε απλά να το παρακολουθείς με υπέρηχο και να μην κάνεις τίποτα άλλο.
    • Καλημέρα κοριτσάκι μου ! Λυπάμαι που περάσατε τόσο άγχος για όλο αυτό... δυστυχώς δεν έχω καμία εμπειρία πάνω σε αυτό το θέμα. Να ρωτήσω όμως γιατί να κάνεις αμνιοπαρακεντηση? Ποιο είναι το όφελος? 
    • Εντωμεταξύ βρε κορίτσια επειδή όλο το ΣΚ δεν κάνω άλλη δουλειά απο το να ψάχνω για αυτό το ζήτημα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έσπειρε όλον αυτόν τον πανικό. Η τιμή όπως σας εγραψα είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια!!! Να μπω δηλαδή σε μια διαδικασία που μπορεί να με οδηγήσει σε πρόωρο τοκετό, ενώ έχω κάνει nipt με εξαιρετικά αποτελέσματα και θεωρητικά έστω και με πιθανότητες έχω αποκλεισει τον φόβο συνδρόμου. Για τη μαγνητική δεν έχω καμία αντίρρηση. Ο άντρας μου θεωρεί ότι το κάνει γιατί παίρνει τη μίζα του από όλες αυτές τις εξετάσεις... γιατί φυσικά για όλα μας στέλνει σε δικούς του μόνο που "εμπιστε΄ύεται".  Για μένα είναι πολύ άσχημο που φτάνω τόσο κοντά στον τοκετό και δεν εμπιστεύομαι τον γιατρό μου, τα κίνητρα του ή έστω νιώθω ότι δεν προσπάθησε να είναι πιο καθησυχαστικός. Δεν ξέρω... μπορεί και να έχουμε άρνηση. Μακάρι να είναι όλα καλά το Σάββατο... μόνο αυτό!  
    • Καλημέρα κορίτσια μου και καλή εβδομάδα! Μας βγήκε κάπως ξινό το ραντεβού στα γενέθλια του συζύγου, καθώς γυρίσαμε με κλάματα και είχαμε και καλεσμένους μετά στο σπίτι... μια ομορφιά 😒 Θυμάστε που σας είχα πει ότι στο ντόπλερ ο εμβρυομητρικός μας βρήκε μια τιμή για τη μια πλάγια κοιλία του εγκεφάλου κάπως αυξημένη και ήθελε επανέλεγχο; Συγκεκριμένα την είχε μετρήσει 9,3 και το όριο είναι το 10. Από 10 ως 12 θεωρείται ότι το έμβρυο έχει ήπια διατάση πλάγιας κοιλίας (ή αλλιώς ήπια κοιλιομεγαλία), 12 και πάνω μέτρια κ.ο.κ.  Ο εμβρυομητρικός μας λοιπόν όταν είχαμε πάει στις 4/11 και βρήκε αυτ΄η την τιμή ήταν καθησυχαστικός στο ότι είναι κάτι που το βλέπει συχνά και δε σημαίνει συνήθως κάτι και ότι απλά θέλει να την ξαναμετρήσουμε σε 3 εβδομάδες και αν έχει αυξηθεί, τότε θα χρειαστεί να κάνουμε μια μαγνητική εγκεφάλου του εμβρύου για να δούμε τι γίνεται! Φυσικά και αγχ΄ωθηκα ακουγόντας τα αυτά, αλλά προσπάθησα να είμαι ψύχραιμη. Ο άντρας μου ζεν. Πάμε λοιπόν την Παρασκευή το βράδυ στον γυναικολόγο και μας τα φέρνει όλα τούμπα. 'Αρχισε να λέει ότι σαν γιατρός δεν πιστεύει πως είναι κάτι, αλλά σαν μπαμπάς θα ανησυχούσε πολ΄υ.... ότι δεν είναι κάτι που βλέπει συχνά σαν περιστατικό... ΄ότι πρέπει να κάνουμε αμνιοπαρακέντηση για να αποκλείσουμε κάποιο σύνδρομο και επειδή μάλιστα η αμνιοπαρακέντηση σε αυτ΄η την εβδομάδα μπορεί να προκαλέσει πρόωρο τοκετό πρέπει να κάνω και τις ενέσεις κορτιζόνης για τα πνευμόνια του μωρού. Να υπενθυμίσω ότι εγώ είμαι 30 + 3 και το Σάββατο που έχουμε τον επανέλεγχο και θέλει να κάνουμε την εξέταση θα είμαι 31 +1... Όπως καταλαβαίνετε τρελαθήκαμε...... μας ήρθε ο ουρανός σφοντύλι από το πουθενά!!  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...