Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Όσο το δυνατόν πιο αργά...γτ να το πάρει αμέσως...αργηστε το κοριτσια η φύση ξέρει πότε...φυσικά πάντα αν υπάρχει ιατρικός λόγος οι γιατροί ξέρουν καλύτερα!!! Με το καλό όλα..

στις πριν 10 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Δεν ξέρω αν το έγραψες πιο πάνω..πόσο γεννήθηκε για 38+4;Να σου ζήσει γερός και ευλογημένος!!

3500!! 52εκ! Ευχαριστώωω!! Επίσης κορίτσι  μου!!

• Απαντήσεις 2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις On 26/2/2025 at 11:49 ΜΜ, ο/η finallytheend είπε:

Καλησπέρα  κορίτσια!!! Έχω έναν  μπέμπη πανέμορφο!! Τρελααα!!! Με το καλό και στις υπόλοιπες!!

@MarwDim να σου ζήσει!! Πως εισαι? 

@Mpourmpoulo να σας ζήσει!! πως εισαι? Σε ποιον όροφο? Όλα καλά με ιασω?

στις πριν 23 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Ευχαριστώ πολύ...με το καλό και σε εσένα 💗

Καλημέρα κορίτσια μου να σας ζήσουν τα μωράκια σας ❤️❤️❤️ να έχετε καλή ανάρρωση   και να γυρίσετε με το καλό στο σπιτάκι σας❤️ γεννήσαμε και εμείς πήγαν όλα πάρα πολύ καλααα εμείς 37+6 2860γρ ! Χάσαμε βέβαια 200γρ λόγω ότι δεν μου έτρωγε πολύ με τον θηλασμό μέχρι να κατεβάσω γάλα κτλ και του δίνω και λίγο συμπλήρωμα ! Σήμερα τον ζυγίσανε και πήρε 40γρ και με τον θηλασμό τα πάμε πολύ καλά! Επίσης ο ίκτερος είναι μια χαρά και πρώτα ο θεός σήμερα θα πάμε σπίτι μας 🥰 

ααα επίσης είμαι στον 5ο όροφο του Ιασώ και η εμπειρία της γέννας μου παρόλο που ήταν καισαρική ήταν πολύ ωραιααα δεν έχω πονέσει καθόλου μέχρι τώρα ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...