Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η LaV είπε:

Μεγάλη αλήθεια αυτό...και ο δικός μου γιατρός αυτήν την άποψη εχει..ότι δεν είσαι άρρωστη...εγω βέβαια σαν πρωτάρα και φοβητσιαρα τα έχω κόψει όλα...και να σας πω την αλήθεια...ο καφες μου λείπει αρκετές φορές...ουφ...

Πως είστε κορίτσια???πως ηταν το ΣΚ σας???εγώ εχω αρχίσει και έχω πολύ μεγάλη αγωνία....σε μια βδομάδα εχω την β επιπέδου αλλά το μυαλό μου δεν ηρεμεί και αγχώνομαι πολύ κάποιες φορες για το αν πάνε όλα καλά...δεν νοιώθω και τα μωρά ιδιαίτερα...κάτι λίγα γουργουρητα κάποιες φορές αλλά σίγουρα όχι όλη μέρα...ουφ αντε να δω πως θα περάσει!!!

Μην αγχώνεσαι...10 κινήσεις μέσα στην μέρα είναι αρκετές...όλα καλά θα πάνε θα το δεις!! Καλή επιτυχία ❤️

• Απαντήσεις 2.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η LaV είπε:

Μεγάλη αλήθεια αυτό...και ο δικός μου γιατρός αυτήν την άποψη εχει..ότι δεν είσαι άρρωστη...εγω βέβαια σαν πρωτάρα και φοβητσιαρα τα έχω κόψει όλα...και να σας πω την αλήθεια...ο καφες μου λείπει αρκετές φορές...ουφ...

Πως είστε κορίτσια???πως ηταν το ΣΚ σας???εγώ εχω αρχίσει και έχω πολύ μεγάλη αγωνία....σε μια βδομάδα εχω την β επιπέδου αλλά το μυαλό μου δεν ηρεμεί και αγχώνομαι πολύ κάποιες φορες για το αν πάνε όλα καλά...δεν νοιώθω και τα μωρά ιδιαίτερα...κάτι λίγα γουργουρητα κάποιες φορές αλλά σίγουρα όχι όλη μέρα...ουφ αντε να δω πως θα περάσει!!!

Έκοψες  και τον καφέ ε? Εγώ πίνω, ενώ στην πρώτη δεν ήθελα. Επειδή είχα κόψει το κάπνισμα τότε έκοψα και τον καφέ, αλλά τώρα αισθάνομαι ότι τον χρειάζομαι.

Όλα καλά είναι με τα μωράκια σου! Θα τα ευχαριστηθείτε στη β επιπέδου!

Δημοσίευση

Ευχαριστώ βρε κορίτσια...αυτό το ατιμο το άγχος να μην ηρεμεί??ελπίζω και εύχομαι και εγώ να είναι όλα καλά....

Ναι τον έκοψα...αλλά επειδή είμαι πολύ του καφέ μου λειπει...και σκέφτομαι τώρα που χειμωνιασε κιόλας και το ευνοεί και ο καιρός...ένα γαλλικό ελαφρύ μια στις τόσες  να τον πίνω...το λέω αλλά να δούμε αν το κάνω κιόλας.. χαχαχαχα 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η LaV είπε:

Ευχαριστώ βρε κορίτσια...αυτό το ατιμο το άγχος να μην ηρεμεί??ελπίζω και εύχομαι και εγώ να είναι όλα καλά....

Ναι τον έκοψα...αλλά επειδή είμαι πολύ του καφέ μου λειπει...και σκέφτομαι τώρα που χειμωνιασε κιόλας και το ευνοεί και ο καιρός...ένα γαλλικό ελαφρύ μια στις τόσες  να τον πίνω...το λέω αλλά να δούμε αν το κάνω κιόλας.. χαχαχαχα 

Μην αγχώνεσαι καλέ όλα καλά θα είναι!! Μπορείς να πίνεις ντεκαφεϊνέ. Εγώ κάθε μέρα το πρωί πίνω είτε ελληνικό, είτε γαλλικό, πιο σπάνια καπουτσίνο, μετά το απόγευμα συνήθως κακάο με νερό γιατί το κακάο έχει πολύ καλές ιδιότητες και οφέλη. Αλλά χωρίς καφέ (ένα φλυτζάνι τη μέρα εννοείται όχι παραπάνω!) δε μπορώ κάνω και δουλειά γραφείου μου είναι απαραίτητο για την απόδοση μου αλλιώς δε τη παλεύω!! 😆

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η athrain είπε:

Μην αγχώνεσαι καλέ όλα καλά θα είναι!! Μπορείς να πίνεις ντεκαφεϊνέ. Εγώ κάθε μέρα το πρωί πίνω είτε ελληνικό, είτε γαλλικό, πιο σπάνια καπουτσίνο, μετά το απόγευμα συνήθως κακάο με νερό γιατί το κακάο έχει πολύ καλές ιδιότητες και οφέλη. Αλλά χωρίς καφέ (ένα φλυτζάνι τη μέρα εννοείται όχι παραπάνω!) δε μπορώ κάνω και δουλειά γραφείου μου είναι απαραίτητο για την απόδοση μου αλλιώς δε τη παλεύω!! 😆

Εγώ πάντως που δεν πίνω ούτε καφέ ούτε κρασιά...έχω να προτείνω για τώρα τον χειμώνα απολαυστικά ροφήματα ζεστά όπως τσάι και σοκολάτες...δίνουν ενέργεια και διέγερση (τεϊνη )...

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Εγώ πάντως που δεν πίνω ούτε καφέ ούτε κρασιά...έχω να προτείνω για τώρα τον χειμώνα απολαυστικά ροφήματα ζεστά όπως τσάι και σοκολάτες...δίνουν ενέργεια και διέγερση (τεϊνη )...

Θα συμφωνήσω απόλυτα.. ειδικά στις σοκολάτες 🤣

Δημοσίευση

Αχ ζεστές σοκολάτες!!!τις λατρεύω!!!και το κακάο βέβαια μου αρέσει πολύ σαν ροφημα με μέλι και γάλα σαν σοκολατα και αυτό δηλαδή...και μετά θα πάμε να κάνουμε καμπύλη ζαχάρου...χαχαχαχαχα 

Δημοσίευση

Γεια κορίτσια κι από εμένα! Χάθηκα αλλά μετακομισαμε και με την εγκυμοσύνη και τον μικρό αλήτη που έχω ήδη ήταν πολύ δύσκολες οι μέρες που πέρασαν. 

Ελπίζω να είστε όλες καλά! Σε όσα πρόλαβα να διαβάσω λέω:

Με τον θηλασμο να κάνετε ό.τι σας βγει κ ο.τι σας κάνει να νιώθετε καλύτερα! Δυσκολεύτηκα σε απελπιστικο βαθμό να θηλασω πριν 14 μήνες στον μικρό μου αλλά τώρα δεν θέλω να το κόψω... εκεί που έλεγα αντε μια μέρα ακόμη....σντε μια ακόμη... για εμένα ήταν ένα πολύ δύσκολο ταξίδι αλλά δεν το αλλάζω με τίποτα! Θα το προσπαθήσω και πάλι...

Καφέ πίνω 1 την ημέρα σίγουρα. Τώρα αν κάτσει κ 2ος θα είναι είτε ντεκαφ είτε κανονικός αλλά όχι πολύς.  Βέβαια ο γιατρός μου είχε πει μέχρι 2 ! Μου απαγόρευσε όμως τελείως το κρασί/ ποτό. Η αλήθεια ειναι πως όπως κνρτηβ πρώτη εγκυμοσυνη έτσι κ τώρα θα πιω ένα ποτήρι κρασι πχ τα Χριστούγεννα  μέχρι εκεί.. 

Σε άλλα νέα σήμερα είχαμε τη Β επιπέδου κι όλα ήταν τέλεια! Ελπίζω έτσι κ οι επόμενες:) 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Amp92 είπε:

Γεια κορίτσια κι από εμένα! Χάθηκα αλλά μετακομισαμε και με την εγκυμοσύνη και τον μικρό αλήτη που έχω ήδη ήταν πολύ δύσκολες οι μέρες που πέρασαν. 

Με τον θηλασμο να κάνετε ό.τι σας βγει κ ο.τι σας κάνει να νιώθετε καλύτερα! Δυσκολεύτηκα σε απελπιστικο βαθμό να θηλασω πριν 14 μήνες στον μικρό μου αλλά τώρα δεν θέλω να το κόψω... εκεί που έλεγα αντε μια μέρα ακόμη....σντε μια ακόμη... για εμένα ήταν ένα πολύ δύσκολο ταξίδι αλλά δεν το αλλάζω με τίποτα! Θα το προσπαθήσω και πάλι...

Καφέ πίνω 1 την ημέρα σίγουρα. Τώρα αν κάτσει κ 2ος θα είναι είτε ντεκαφ είτε κανονικός αλλά όχι πολύς.  Βέβαια ο γιατρός μου είχε πει μέχρι 2 ! Μου απαγόρευσε όμως τελείως το κρασί/ ποτό. Η αλήθεια ειναι πως όπως κνρτηβ πρώτη εγκυμοσυνη έτσι κ τώρα θα πιω ένα ποτήρι κρασι πχ τα Χριστούγεννα  μέχρι εκεί.. 

Σε άλλα νέα σήμερα είχαμε τη Β επιπέδου κι όλα ήταν τέλεια! Ελπίζω έτσι κ οι επόμενες:) 

Συγχαρητήρια, τέλεια νέα!! Θεωρώ πως το ταξίδι του θηλασμού είναι μακρύ και δύσκολο αλλά συνάμα τόσο μαγικό... εύχομαι να τα καταφέρουμε μιας και είναι το πρώτο μας παιδάκι!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Καλημέρα! Καφέ εγώ όταν πινω πινω decaf..αν και δεν μου αρέσει  η γεύση του καφε στην εγκυμοσύνη..βσκ πινω μισό.. 

Εδώ στην αναμονή της γλυκόζης..

Και εγώ έχω καμπύλη όπου να ναι.. έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο 28 του μήνα οπότε στάνταρ θα μου γράψει να την κάνω αρχές Δεκέμβρη...

Σε άλλα νέα ρε κορίτσια από χθες με έχει πιάσει η μέση μου. Για την ακρίβεια ένα νεύρο χαμηλά το οποίο με τραβάει μέχρι κάτω το πόδι και περπατάω σαν τον πιγκουίνο. Έτυχε και σε καμία άλλη? Ο γιατρός είπε ότι είναι επειδή ανοίγει η λεκάνη σιγά σιγά, αλλά εγώ δεν μπορώ να κουνηθώ!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Amp92 είπε:

Καλημέρα! @Amp92μου καλορίζικο το νέο σας σπιτάκι! Εύχομαι να ζήσετε μόνο όμορφες στιγμές μέσα σε αυτό!! Θηλάζεις και τώρα τον μεγάλο? 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Συγχαρητήρια, τέλεια νέα!! Θεωρώ πως το ταξίδι του θηλασμού είναι μακρύ και δύσκολο αλλά συνάμα τόσο μαγικό... εύχομαι να τα καταφέρουμε μιας και είναι το πρώτο μας παιδάκι!!

Και εγώ έχω καμπύλη όπου να ναι.. έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο 28 του μήνα οπότε στάνταρ θα μου γράψει να την κάνω αρχές Δεκέμβρη...

Σε άλλα νέα ρε κορίτσια από χθες με έχει πιάσει η μέση μου. Για την ακρίβεια ένα νεύρο χαμηλά το οποίο με τραβάει μέχρι κάτω το πόδι και περπατάω σαν τον πιγκουίνο. Έτυχε και σε καμία άλλη? Ο γιατρός είπε ότι είναι επειδή ανοίγει η λεκάνη σιγά σιγά, αλλά εγώ δεν μπορώ να κουνηθώ!!

Καλημέρα! Έχω πάθει κι εγώ το ίδιο ακριβώς, πονάω αριστερά και με πιάνει μέχρι το πόδι!δυσκολεύομαι πολύ να καθίσω!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Καλημέρα! Καφέ εγώ όταν πινω πινω decaf..αν και δεν μου αρέσει  η γεύση του καφε στην εγκυμοσύνη..βσκ πινω μισό.. 

Εδώ στην αναμονή της γλυκόζης..

Καλή επιτυχία! Θα περιμένουμε τα νέα σου!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλημέρα! Έχω πάθει κι εγώ το ίδιο ακριβώς, πονάω αριστερά και με πιάνει μέχρι το πόδι!δυσκολεύομαι πολύ να καθίσω!

Και μένα το αριστερό.. τι να πω...πόσο είσαι τώρα ? Εγώ 23+6

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

24+2 σήμερα! Ελπίζω να περάσει, γιατί θυμάμαι στην μεγαλη μου αυτό  με έπιασε στον 9ο..

Και εγώ αυτό ελπίζω πραγματικά να είναι πιάσιμο.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Και με μένα με πιάνει η μέση μου και όπως το περιγράφεις κυρίως αριστερά! ανοίγουν όλα γι' αυτό! Δεν είναι κάτι..

Δημοσίευση

Έχω κάνει μία λίστα κοιτώντας από φόρουμ με τα πρώτα πράγματα που χρειάζεσαι για το νεογέννητο. Κάποια ίσως είναι υπερβολικά. Έκανα και μία έρευνα σε σχέση ποιότητα -τιμή και σας τα παραθέτω. Όποια θέλει μπορεί να πάρει ιδέες!  Αν εντοπίσετε κάτι που μου λείπει ενημερώστε με :) !! Επίσης δεν έχω βάλει σε όλα τιμές και κάποια από τα σχέδια απευθύνονται αποκλειστικά σε κοριτσάκια 🥰

Λίστα για τα πρώτα πράγματα της μικρής.docx

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Έχω κάνει μία λίστα κοιτώντας από φόρουμ με τα πρώτα πράγματα που χρειάζεσαι για το νεογέννητο. Κάποια ίσως είναι υπερβολικά. Έκανα και μία έρευνα σε σχέση ποιότητα -τιμή και σας τα παραθέτω. Όποια θέλει μπορεί να πάρει ιδέες!  Αν εντοπίσετε κάτι που μου λείπει ενημερώστε με :) !! Επίσης δεν έχω βάλει σε όλα τιμές και κάποια από τα σχέδια απευθύνονται αποκλειστικά σε κοριτσάκια 🥰

Λίστα για τα πρώτα πράγματα της μικρής.docx 30.61 kB · 0 downloads

Μπράβο οργάνωση... τρίτο μωρό και δεν θυμόμουν ότι είναι τόσα πολλά ..αλλά τα έχεις καλύψει όλα!!

στις πριν 14 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Λίστα για τα πρώτα πράγματα της μικρής.docx 30.61 kB · 0 downloads

Μπράβο οργάνωση. Δεν θυμόμουν ότι είναι τόσα πολλά παρολου που είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη... ωστόσο τα έχεις καλύψει όλα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η MarwDim είπε:

Μπράβο οργάνωση... τρίτο μωρό και δεν θυμόμουν ότι είναι τόσα πολλά ..αλλά τα έχεις καλύψει όλα!!

Μπράβο οργάνωση. Δεν θυμόμουν ότι είναι τόσα πολλά παρολου που είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη... ωστόσο τα έχεις καλύψει όλα!!!

Τέλεια χαίρομαι!!! Ναι ναι μιλαει η Παρθένος μέσα μου 🤣

Δημοσίευση

Μα πραγματικα βρε κορίτσι μου, έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!

Τα κουβέρτακια αγκάλιας

στις πριν 35 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Τέλεια χαίρομαι!!! Ναι ναι μιλαει η Παρθένος μέσα μου 🤣

και λικνου έχουν παρόμοιο μέγεθος, απλά υπάρχουν και κάποιες κουβέρτες αγκαλιας οι οποίες δένουν σαν ρουχαλακι. Εγώ είχα πάρει μόνο λικνου μικρουλες και τις έβαζα και στο καρότσι όταν βγαίναμε και χρειάζονταν!

Δημοσίευση

Αυτό είναι το κουβερτακι αγκάλιας που δένει. Εμένα μου είχαν κάνει δώρο ένα τέτοιο, αλλά δεν με βόλεψε, βέβαια γεννήθηκε και καλοκαίρι και άργησα να το χρειαστώ, ίσως είναι για νεογέννητα!

Screenshot_2024-11-20-16-28-32-891_com.android.chrome.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Λίστα για τα πρώτα πράγματα της μικρής.docx 30.61 kB · 5 downloads

Μπράβο κορίτσι μου....σωτήρια η λίστα σου για εμάς που δεν έχουμε ιδέα!!!🥰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...