Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια έχω ανοίξει θεματακι "ποιες είμαστε στους ίδιους μήνες" ελάτε εκεί να τα λέμε 
    • αν τον βοηθούσε θα τον άφηνα...μετα απο ένα σημείο ξυπνάει... οπότε όχι...θα του δώσω κανένα λούτρινο να εχει στα χέρια μήπως ξεχνιέται...δεν ξερω τι αλλο να κάνω 😂   μπράβο η μπουμπου σου...μια χαρά είναι! αν ο γιατρός λεει ότι είναι εντάξει... εμένα αυτο το μηνα πήρε 250 γρ...αλλα αφου δεν μ είπε κάτι η γιατρός όλα καλά 🤷  θα είναι μοντελακια τα παιδακια μας...😃😉 εμενα λίγο γκρίνια έκανε πάλι την επόμενη μέρα μόνο...ουτε πυρετό ουτε τίποτα...🤷 ας ελπίσουμε να το περάσετε ηρεμα και εσείς!
    • @Elli13 σαν να βλέπω κι εγώ κάτι βρε κορίτσι!  @marinamanoulitsa τι ωραία που απολαμβάνετε την επαφή χωρίς στρες, αυτό είναι πολύ όμορφο!! Εγώ βρε κορίτσια είμαι σε σκέψεις.. συνειδητοποιώ ότι τους προηγούμενους 2 μήνες που ενεργά κάναμε με στόχο εγκυμοσύνη, εγώ μόνο κινούσα κάπως τα νήματα, σε φάση σήμερα θα κάνουμε η του έστελνα όταν επιστρέψει από δουλειά τον περιμένω κλπ. Τώρα ξαφνικά νιώθω ότι με ξενερώνει λίγο αυτό, το ότι εγώ του λέω η τον πλησιάζω. Εκείνος φυσικά σχεδόν πάντα είναι πρόθυμος οταν τον "καλέσω" αλλά γιατί να πρέπει εγώ να του λέω και να μην γίνεται κάπως πιο φυσικά και είτε ο ένας είτε ο άλλος.  Δηλαδή αυτό που καθόμαστε στην τβ το βράδυ και απλά εγώ θα πάω να του δώσω το σήμα με ξενερώνει. Βέβαια αν το κάνει εκείνος σε άλλη φάση μπορεί να φάει άκυρο 😂 Όσο για χθες που πέτυχα θετικό ωορρηξίας ούτε καν, τον πονούσε η κοιλιά κι εμένα το ίδιο και δεν είχαμε καν επαφή έτσι για την απόλαυση ρε παιδί μου. Ε και ξενερωσα και μ' αυτό! Εσείς πώς το διαχειρίζεστε αυτό, ειδικά όταν είστε σε φάση που θέλετε μια εγκυμοσύνη; 
    • Ναι γενικά κάθε μέρα θα κάνουν κ κάτι καινούριο αυτά τα μπεμπακια 🤣🤣 Μήπως τον βοηθάει να ηρεμήσει αυτή η κίνηση? Αν κ λες ότι ξυπνάει βέβαια 🙄
    • Καλημέρα! Μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό. Η μικρή πήρε 500γρ αυτόν τον μήνα, τώρα είναι 5.900 κ 2 πόντους, 60εκ. Ο γιατρός μου είπε είναι μια χαρά, εμένα πάλι μου φάνηκαν λιγα🤣 Αλλά αφού είναι ικανοποιημένος ο γιατρός όλα καλά! Γενικά την βρήκε πολύ καλά σε όλα. Για να δούμε τώρα πως θα τα πάει με το εμβόλιο. Πάντως μολις επιστρέψαμε κοιμήθηκε αμεσως😁
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...