Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Συγχαρητήρια κορίτσι μου @anna_30 😍
@marinamanoulitsa αναμένουμε για την χοριακή σου, είμαι σίγουρη οτι θα δείξει ωραίο νουμεράκι!! 🤩
@Sia A τι ωραία νέα..άντε να ακούσετε και καρδούλες ❤️❤️
@Naty_ @annie! εσείς πως είστε κορίτσια μου???
@melitiniღ πως είσαι εσύ κορίτσι ?
Εν τω μεταξύ τον επόμενο μήνα θα ανοίξουν όλα τα θετικά αυτού του μήνα εεεε?? 🤭🤭🤭
@Παρασκευαιδου εσένα ζαΐρα μου πρέπει να σου φτιάξουμε ένα thread το οποίο θα είναι πάνω πάνω, για τα tags μας ❤️ να σε έχει πάντα καλά ο Θεός και εσένα και την οικογένεια σου, που μας προσφέρεις αυτές τις μικρές αλλά τόσο σημαντικές πινελιές αισιοδοξίας❤️
Εγώ σε άλλα νέα, χτες μου τελείωσε η περίοδος.. η αλήθεια είναι οτι είμαι σε περιεργη φάση ψυχολογική οπότε προβλέπω αυτό τον μήνα να έχουμε απλά χαλαρές επαφές και οτι γίνει..
Καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις κορίτσι μου! Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου! Η ψυχολογία που μπορεί να έχει μια γυναίκα σε τέτοιες καταστάσεις είναι πολύ ιδιαίτερη, φοβάσαι και ελπίζεις..είναι αυτό που λες..πρέπει να προσπαθήσεις και να έχεις ελπίδα να μη τα παρατάς ή ακόμα και αν κάποια τα παρατήσει να βρει δύναμη όταν νιώσει έτοιμη να ξαναπιάσει το όνειρο της..Έμενα το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι μέσα από αυτές τις αρνητικές εμπειρίες..όλα τα άλλα στη ζωή μου φαίνονται ανούσια με την έννοια ότι δεν με "ρίχνει"τίποτα πια..Παρότι η ζωή έχει και άλλες δυσκολίες που καλείσαι να αντιμετωπίσεις παράλληλα με όλα αυτά..
Θα το πάρω ως ένα τυχαίο γεγονός και εγώ λοιπόν κορίτσια και θα συνεχίσω και πιστεύω θα τα καταφέρω όπως εσε΄ίς.. @Iris9 @Elli13 @Naty_
Αν και παντα λεω να προσεχεις @Diwni μου, κατα τα αλλα πιστευω οτι καθεμια μας ψιλοκαταλαβαινει τις αντοχες της και αν κατι παει στραβα, ειδικα το εσυ που εισαι στην 3η εγκυμοσυνη. Καλα αποτελεσματα στον γιατρουλη σας να δειτε και τη μπεμπουλα. Περιμενουμε νεα απο @ΜαρίαΔημήτρης
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.