Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κάνω ευχή σε ένα αστέρι μωράκια πολλά ο Αύγουστος να φέρει, να είναι γλυκά και δροσερά σαν τα καλοκαιρινά νερά ♥️♥️♥️ ( Amp92, Cat12)

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Tonakiv είπε:

Σε εμένα, τις τελευταίες μέρες πριν την γέννα η κοιλιά μου άλλαζε κάθε μέρα σχεδόν! Σε όλη την εγκυμοσύνη δεν είχα κάνει ραγάδες φαντάσου και τις 3 τελευταίες έκανα!!

Εγώ πάλι καλά... ακόμα τίποτα! Έχω βέβαια και πολύ ανθεκτικό δέρμα και βάζω κρέμα μετά το μπάνιο και όποτε αισθάνομαι φαγούρα ή να με τραβάει!

Δημοσίευση

@Elkμου πόσο συγκινήθηκα που διάβασα ότι αύριο με το καλό γεννάς!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!! Που θα πάνε!! Και να έχεις μια γρήγορη ανάρρωση!! Θα περιμένουμε νέα σου μόλις μπορέσεις!! 

Κορίτσια εγώ στις 13/8 περιμένω να μου έρθει, δεν ελπίζω σε τίποτα αυτό το μήνα γιατί οι επαφές μας δεν έγιναν όταν "έπρεπε" οπότε με το καλό να ρθει να πάμε στον επόμενο κύκλο! 

Δημοσίευση

Κοριτσια μου σας στελνω ολες μια θετικη ενεργεια....εμεις σημερα φυγαμε για διακοπες...περπαταω στο λιμανι και μου ηρθε να σας στειλω αυτη τη φωτογραφια και να σας ευχηθω του χρονου τετοιο καιρο να κοιταμε ολες μια τετοια θεα καλοκαιρινη αγκαλια με ενα μωρακι....καληνυχτα!!!!!!!!!🙏🙏🙏🥚🩷🩵

FB_IMG_1719343081819.jpg

Δημοσίευση

@Katiana1987 και @Elk κορίτσια σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχετε μια εύκολη γεννά και να γεννήσετε όσο πιο εύκολα γίνεται🌸

Με το καλό να πιάσετε στην αγκαλίτσα σας τα μωράκια σας!!! 

Θα περιμένουμε νεα σας🧿🌈

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Eirinistz είπε:

@Katiana1987 και @Elk κορίτσια σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχετε μια εύκολη γεννά και να γεννήσετε όσο πιο εύκολα γίνεται🌸

Με το καλό να πιάσετε στην αγκαλίτσα σας τα μωράκια σας!!! 

Θα περιμένουμε νεα σας🧿🌈

Για να δούμε τι θα πει η γιατρός το πρωι! Θα με κρατήσει για τοκετό ή θα με στείλει σπίτι μου μέχρι να με πιάσουν οι κανονικοί πόνοι;

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Για να δούμε τι θα πει η γιατρός το πρωι! Θα με κρατήσει για τοκετό ή θα με στείλει σπίτι μου μέχρι να με πιάσουν οι κανονικοί πόνοι;

Εγω νιωθω ότι επειδή σου είπε μέχρι 16 θα σε βάλει αύριο!!!🤞🏼

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου! 

Όσες βρίσκεστε στην Αττική δε νομίζω ότι έχετε καταφέρει να κοιμηθείτε και ιδιαίτερα με τόσα 112! 

Σε λίγο φεύγω για το ραντεβού μου με τη γιατρό και πιστεύω πως θα μείνω κιόλας! Νομίζω πως είχα τον πρώτο σφάχτη. Θα σας κρατάω ενήμερες ΄΄οσο μπορώ!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! 

Όσες βρίσκεστε στην Αττική δε νομίζω ότι έχετε καταφέρει να κοιμηθείτε και ιδιαίτερα με τόσα 112! 

Σε λίγο φεύγω για το ραντεβού μου με τη γιατρό και πιστεύω πως θα μείνω κιόλας! Νομίζω πως είχα τον πρώτο σφάχτη. Θα σας κρατάω ενήμερες ΄΄οσο μπορώ!

Καλημέρα κορίτσι μου, θα περιμένουμε νέα σου❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! 

Κορίτσι μου με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου αν θέλει να έρθει σήμερα 🥰♥️ γερό και τυχερό να είναι!! 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου, όλα καλά. Υπάρχουν ρυθμικές συσπασούλες κάθε 7 λεπτά αλλά όχι ωδύνες ακόμα! Με ήλεγξε και κολπικά και δεν έχει ακόμα διαστολή ο τράχηλος. Εκτός απροόπτου θα με ξανά δει την Τετάρτη το πρωί την ίδια ώρα. 

Πολύ σας ευχαριστώ κορίτσια μου για τη σκέψη σας και τη θετική σας ενέργεια!!! Στην αναμονή ακόμα 2 μέρες λοιπόν! 

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για τα καλα σου λόγια 

σημερα κάνω εισαγωγή στο νοσοκομείο έχω αγωνια να πάνε όλα καλά ❤️

αυριο το πρωί θα μπω για καισαρική 🙏

Η ώρα η καλή να είναι κορίτσι μου, με το καλό να πάρεις αγκαλιά το μωράκι σου, ενημέρωσε μας όταν μπορέσεις❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσια μου, όλα καλά. Υπάρχουν ρυθμικές συσπασούλες κάθε 7 λεπτά αλλά όχι ωδύνες ακόμα! Με ήλεγξε και κολπικά και δεν έχει ακόμα διαστολή ο τράχηλος. Εκτός απροόπτου θα με ξανά δει την Τετάρτη το πρωί την ίδια ώρα. 

Πολύ σας ευχαριστώ κορίτσια μου για τη σκέψη σας και τη θετική σας ενέργεια!!! Στην αναμονή ακόμα 2 μέρες λοιπόν! 

Α άρα έχεις ακόμα... Αχ κουράγιο! Θα περιμένουμε νέα σου 😊

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Όλα καλά θα είναι!!! Έρχεται!!!!😍😍

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Α άρα έχεις ακόμα... Αχ κουράγιο! Θα περιμένουμε νέα σου 😊

Το ποσό δεν ξέρουμε!!! Χιχιχι

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Tonakiv είπε:

Όλα καλά θα είναι!!! Έρχεται!!!!😍😍

Όλα καλά είναι κι εγώ είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Στην αναμονή και πάλι!!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Το ποσό δεν ξέρουμε!!! Χιχιχι

Όλα καλά είναι κι εγώ είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Στην αναμονή και πάλι!!!

Άντε στην αναμονή κι εμείς μαζί σου 😂😂 περιμένουμε να γεννήσουμε 😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Tonakiv είπε:

Άντε στην αναμονή κι εμείς μαζί σου 😂😂 περιμένουμε να γεννήσουμε 😂😂😂

Πάντως δε φαίνεται να πάρει πολλές μέρες ακόμα!!! Έτσι πάμε όλες μαζί!!! Μια για όλες και όλες για μια!!!

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Πάντως δε φαίνεται να πάρει πολλές μέρες ακόμα!!! Έτσι πάμε όλες μαζί!!! Μια για όλες και όλες για μια!!!

Πλάκα στην πλάκα μέσα από αυτό το φόρουμ εγώ βρήκα πληροφορίες που δεν ήξερα από διάφορες κοπέλες που με βοήθησαν όταν τις είχα ανάγκη, μου έδωσαν δύναμη και κουράγιο να παλέψω με την "υπογονιμότητα" μου, πιο μετά με τις εγκυμοσύνες μου κτλ κτλ. Πραγματικά είμαστε δεμένες κατά κάποιον τρόπο, άγνωστες μεταξύ αγνώστων! Και αυτό είναι το εκπληκτικό! Η μητρότητα μας έφερε κοντά!! Είτε στην προσπάθεια, είτε στην εγκυμοσύνη, είτε μετά! ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Μπράβο τον γιατρό σου.. λέω τώρα θα την βάλει την κοπέλα μέσα γτ έρχεται 15.08  , δεν ήθελα να στο πω για αυτό και δεν είπα κάτι. Αλλά αφού είδα ότι δε σε πίεσε και σου είπε έλα Τετάρτη τότε όλα μια χαρά... Σκάλες σκάλες σκάλες Κατερίνα μου..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Rena92 καλησπέραααα!!Αυτή τη στιγμή μόλις ξάπλωσα κ βογκαω 😬από τις 8 το πρωί ορθια,στολιζω το μαγαζί σήμερα κ Δευτέρα κ με πεθανε η μέση μου. Εγω 31+6 σήμερα,Δευτέρα εχω γιατρό μετα από ενα μήνα!!Γενικά μπορεί να είναι η στάση της τέτοια κ να μην καταλαβαίνεις κλωτσιές αλλα πιο ήπια.. το παθαίνω αρκετά συχνά,κ μονο που νιώθεις κινήσεις να είσαι ήρεμη.. εαν φυσικά αυτο συνεχιστεί κ την επόμενη μέρα μπορείς να το δεις με τον γιατρό σου για έναν υπέρηχο,δεν θα είναι κάτι αλλα για να μην αγχώνεσαι 😊
    • Πόσες εβδομάδες είσαι τώρα;Όχι δεν έκανα τίποτα μόνος του πήρε θέση εδώ και 1.5 μήνα αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει μέσα σε μια στιγμή ....! Εγώ έκλεισα τώρα της 34 και μπαίνω στης 35 εβδομάδες μακάρι να προλάβω να μπω στον μήνα μου και να μην συμβεί τίποτα απρόοπτο γιατί έχω αρκετούς πόντους μέσα στη μέρα ...! 
    • @Stavroula24 όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι! @Pinacolada ολα καλά θα είναι με το μωράκι! Απ οτι διαβαζω απο εδω και πέρα έχουν ραγδαία αναπτυξη. Για εμβόλια προς το παρόν εμένα δεν μου έχουν πει κατι...Κοριτσια με καρότσι τι θα κάνετε?  Εχω ξεκινήσει το ψάξιμο και αγχώθηκα με τους χρόνους γιατί όλοι μου λενε να ξεχάσω το διάστημα μεσα Δεκεμβρίου με μεσα Γενάρη γιατί κλείνουν η εταιρείες. Θα πρέπει μεσα στον μηνα να παραγγείλω. Ειχα δει το dovadi atta πολυ ωραιο αλλα ογκώδες για το αυτοκίνητο οποτε ακυρωνεται.Το kikka boo thea μου αρεσε σαν στυλ αλλα δεν μου φαινεται σταθερό σαν σκελετός. Ίσως καταλήξουμε στο cybex balios s lux ελαφρύ μου φάνηκε και με καλες αναρτήσεις. Επίσης δεν εχω αποφασίσει αν θελω 3σε1 ή 2σε1 και αν παρω το 2σε1 αν επιλέξω πορτ μπεμπέ ή αυγο... Για πείτε....🙄
    • Τι κάνετε κορίτσια;; Πως περνάει ο καιρός σας πλέον;;  Ήθελα να ρωτήσω αν συμβαίνει και σε εσάς…αύριο κλείνω την 31η εβδομάδα και έχει δύο μέρες τώρα που την μικρή την νιώθω λιγότερο. Νιώθω κινητικότητα αλλά όχι ξεκάθαρες κινήσεις συχνά, όπως μέχρι πριν 2 μέρες. Έβαλα και το ντοπλερ σήμερα, όλα καλά ακούσαμε καρδούλα, απλά αγχώθηκα λιγάκι και όλο την σκουντάω, της βάζω μουσική και χθες έφαγα κ μια σοκολάτα που είχα αιώνες 🤣 Ευτυχώς την Τρίτη έχω ραντεβού με την μαία και έτσι θα της το πω..
    • @ΜαρίαΔημήτρης λοιπόν εμενα η μεγαλη μου την πρώτη φορα π αρρωστησε επαθε γαστρεντεριτιδα και μετα μολις αρπαζε κατι την χτυπούσε στο στομάχι, ταλαιπωρηθηκε πολυ σαν μωρο. Ρωτα την παιδιατρο μήπως να ζητήσεις γαλα ειδικό χωρις λακτόζη απο τ φαρμακειο. Αν υπάρχει για μωρο 6 μηνων. Κανονικα τ γαλα απαγορεύεται στις στομαχικες διαταραχες αλλα επειδή σαν μωρο ειναι τ κύριο γεύμα του μήπως μπορέσεις να δωσεις γαλα σκόνη χωρις λακτόζη. Μετα στο φαγητό κρατα μονο πατάτα. Άσε τ υπόλοιπα φρούτα κ λαχανικά. Επισης για κανένα λόγο κρεας μέχρι να στρωσεθ τ μωρο. Θα πάρεις ρυζαλευρο τ κλασικό τ σκέτο π ειναι απο τον 5ο μηνα. Βράζεις πατάτα ρίχνεις κ μια κουταλιά της σούπας αλέθεις κ δινεις. Ταλαιπωρείται η καημενη σου παρα πολυ. Δ υπάρχει χειρότερο απο τ στομαχι. Μακαρι να συνελθει πολυ πολυ γρήγορα. @Elenaki12 ναι μωρέ δ αγχώνομαι ειναι μικρή ακόμα. Αν κ εχει μερικές μέρες που ξεκίνησε να τρώει καλουτσικα. Τι ωραια π θα πάτε ταξιδάκι! Να περάσετε όμορφα. Εγω της πατάω λιγη πατάτα η λιγξ μπανάνα με τ χερι κ της δίνω αλλα ίσα ίσα για να απασχοληθει.  Κοιτά αν θες να τρώει μια νορμαλ ποσότητα, δινεις αλεσμένα και σιγά σιγά τους επομενους μηνες λιωμένα με πιρούνι. Δεν αλέθεις τον τραχανά πχ η το αστρακι. Το δινεις κανονικα. Σκέψου 7 8 μηνων θα μπορείς να τ δινει ατο χερι κουλουρι θεσσαλονικης η μπισκότα βρεφικά κτλ οπότε θα αρχίσει να τα επεξεργαζεται. Σιγα σιγα μεχρι τον χρόνο θα αρχίσει τ περισσότερα να τ τρώει κανονικά. Εγω ετσι εκανα στα κορίτσια ετσι θα κανω κ σ αυτήν. Αν πεις αα εγω θα δίνω κομματια κ οσο φαει ε δ θα χορταίνει σίγουρα. Θα τρώει λίγο θα κουράζεται κ θα θέλει γαλα. Αργα η γρήγορα θα μάθει να τρώει κ μόνος του. Στο χρόνο περίπου πανω κάτω οι μεγάλες μ ετρωγαν σχεδον τα πάντα κανονικα. Στους 6 κ στους 7 μηνες εδινα αλεσμένα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...