Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

xthes pigame sthn kainoyrgia paidiatro .to mvro mas einai poly kala kai fantastite pirame mesa se ligotero apo mhna (20 meres)1 kilo.exoyme ftasei ta 4750 kai einai akribos enos mhnwn .se ena mhna h giatros mas eipai oti tha kanoyme to prwto mas embolio kai mas rwtise pio protimame to pentaplo h to eksaplo.pite moy thn gnomh sas apo ta dika sas paidia einai grigora gia eybolio kai mipos einai yperbolika ayta ta polydynama embolia?

Δημοσίευση

Αφροδιτη καλημερα.Λοιπον εμεις καναμε το pentavac που σημαινει μαλλον το πενταπλο.Καλυτερα ομως να εμπιστευτεις τη δικη σου παιδιατρο.Ρωτησε τη επισης και για το rotateq.Eιναι εμβολιο για τη γαστρεντεριτιδα στα βρεφη και ειναι σε ποσιμη μορφη.Δεν εχει καμια απολυτως παρενεργεια.Εμεις τα καναμε μαζι αυτα τα δυο pentavac kai rotateq

Δημοσίευση

koritsia tha apantisw ligo diskola giati thilazw tora :laugh: :laugh:

nai to kamari mou to threfome gia to pasxa ...:laugh: :laugh:

h giatros den eixai na mas pei kati arnitiko gia kanena embolio apla oti me to eksaplo na apofigei tria tsimpimata .apla skeutome oti kapote htan triplo mipos einai pola tora kai kanoun kamia paenergia mipos fortosoume pola to paidi toso mikro?alla apoti blepw den uparxei elipogh gia ligotera giauto ti pente ti eksi.

Δημοσίευση

Καλημέρα Αφροδίτη,

δεν ξέρω να σου πω για τα εμβόλια:unsure: , αλλά έχω να σου πω συγχαρητήρια για τον γιόκα σου!:laugh:laugh: : Τέλεια! Και τρώει μόνο απο σένα,ε? Φοβερό... Εμείς γεννηθήκαμε 4140, εχθές κλείσαμε μήνα και πήραμε μόνο 300 γρ και αυτά τώρα που την ξεκίνησα με ξένο για συμπλήρωμα... Το γνωστό θέμα που συζητούσαμε σε άλλο post..

Δημοσίευση

Καλημερα Αφροδιτη , να σου ζησει ο μπεμπης :) :)

Εγω την προηγουμενη εβδομαδα εκανα στο μπεμπη μου το εξαπλο και δεν ειχε καμια παρανεργεια.

Καλυτερα να του κανεις αυτο με ενα τσιμπημα παρα να του κανεις το 5πλο και μετα να ξανατσιμπησεις.

Δημοσίευση

AFRODITH μου καλημερα! Καλη αρχη να εχετε με τα εμβολια! Μην ανησυχείς ολα καλα θα πανε! Εγω του ειχα κανει το πενταπλο! Απλα για να γλυτώσουμε τα τσιμπήματα! Δεν ειχαμε καμια παρενέργεια! Εσυ ομως θα αποφασίσεις μαζι με την παιδίατρο!Φιλια στον γιοκα σου!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

afroditaki moy kalimera...kai emeis to pentavac kaname pou einai to 5 plo....kai den eixe kamoia parenergeia....ligo ekeini tin wra eklapse pou katalabe to tsimpimataki kai meta...KIRIOS....min fobasai.....aytos einai olokliros antra bre!!!!!!!!ayto gia tin gastrenteritida pou leei kai i ntemi den to kanem emeis giati mou eipe i paidiatros oti den kaliptei oles tis morfes...ayta filia

Δημοσίευση

πενταπλό και μεις!! δε μας ρωτησε ο γιατρος. Αλλα ουτως η αλλως η μικρη δεν αγχωνεται με τα τρυπηματα. 4 εχει κανει μεχρι τωρα και δεν εχει κλαψει σε κανενα. Αφού στην αρχη ανησυχουσα μηπως δεν τα καταλαβαινει και εχει καποιο προβλημα! χαχα η χαζη!

Δημοσίευση

ΑΦΡΟΔΙΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ 6 ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΥΤΕ ΠΥΡΕΤΟ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΞΑΠΛΟ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ 3 ΚΙΛΑ(ΜΙΝΙΟΝ) ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΔΕΡΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ

Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΑ ΤΣΙΜΠΙΜΑΤΑ

ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ (ΜΕ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ)ΠΗΡΑΜΕ 600ΓΡ 300 ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

Δημοσίευση

Pentavac (πενταπλό -DTP, πολιομυελίτιδα, Hib-) κάναμε κι εμείς τον 2ο μήνα αλλά και το δεύτερο τσιμπηματάκι δεν το γλιτώσαμε. Η πρώτη παιδίατρος μας έκανε και το HBVAXPRO (Ηπατίτιδας Β). Ο γιατρός που την ανέλαβε μετά ακολουθεί πιο χαλαρό πρόγραμμα εμβολιασμών. Ένα τσίμπημα κάθε φορά. Και στον 5ο μήνα πάλι πενταπλό κάναμε (infanrix penta) χωρίς παρενέργειες. Στον 6ο μήνα μόνο, με το Act Hib έκανε ένα μικρό οιδηματάκι στο σημείο τζιμ :) .

Να χαίρεσαι τον γιόκα σου! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Έχεις απόλυτο δίκιο… αλλά νιώθω ότι πετάω στα σκουπίδια τις προσπάθειες τόσων χρόνων… είχα δουλέψει στο μυαλό μου και το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού, κάναμε όνειρα… κι έχω ερωτήματα.. Στην πραγματικότητα δε θα έπρεπε να έχω καμία επαφή, τουλάχιστον για ένα διάστημα… Ακριβώς… φαίνεται να έχει αποφασίσει μόνος του… Ακριβώς, νιώθω ότι πετάω στα σκουπίδια τις προσπάθειες τόσων χρόνων, σε αυτά στέκομαι. Δε ξέρω πως μπορεί να του γύρισε το μυαλό και ζητάω απαντήσεις… μάλλον όμως δε θα έπρεπε… Μου φαίνεται δύσκολο το να υπάρχει άλλο πρόσωπο. Είμαστε σε μια μικρή κοινωνία, ποιο να είναι το άλλο πρόσωπο όταν αυτός όλη μέρα είναι στα χωράφια; Δε θα τον είχε δει κάποιος ; Μου έχει περάσει σαφώς από το μυαλό αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί.. εάν υπάρχει άλλο πρόσωπο γιατί έκανα πρόκληση ωορρηξία; Γιατί πήρα φάρμακα; Γιατί προσπαθούσαμε για μωράκι;   Κοριτσια, γνωρίζετε εάν είναι φυσιολογικό να έχω τόσο έντονη ροή και να πονάω τόσο πολύ; Νιώθω γενικά αδύναμη κι έχω αρκετό αίμα…  
    • @KateriniooΘα σου πω τι μου είχε πει ο παιδίατρος μας .Βραζεις νερό για 7’ και έχεις πλύνει το θερμό και ρίχνεις το καυτό νερό για να το αποστειρώσεις και μετά ρίχνεις το φρέσκο νερό.   @Diwni Δώσε μας ελπίδα ..Γιατί εγώ σήμερα τα έχω δει όλα .Εκανε δυο διάρροιες είχε πάλι να δυσκοιλιότητα για 2 ημέρες .Νομιζω πρέπει να αλλάξουμε το γάλα αν κ οι παιδίατροι είναι πολύ αυστηροί στο να αλλάξουν γάλα .Περαν του γεγονότος ότι δεινοπαθήσαμε να φάει .   @ΜαρίαΔημήτρης πως είστε;
    • Μην επικοινωνήσεις με κανένα φίλο κτλ . Με τον ίδιο εφόσον το ένιωσες καλά έκανες.  Αντιλαμβάνομαι ότι δε στέκεσαι στα τελευταία γεγονότα αλλά στα τόσα χρόνια που ήσασταν μαζί κ είχατε κ καλές στιγμές. Το ότι δεν απάντησε είναι κ αυτή μια απάντηση. Δε θέλει να συζητήσει ή να λύσει κατι . Για εμένα μην το πάρεις ξανά εσύ έδειξες τις προθέσεις σου αν θέλει ξέρει που θα σε βρει .Συνέχισε με την ψυχολόγο σου . Φυσικά θα τον ξεπεράσεις αλλά όχι από τη μια μέρα στην άλλη είναι όλα νωπά για εσένα σε βρήκαν απροετοιμαστη σε αντίθεση με εκείνον. Το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο το αποκλείεις? Μιας που ήσασταν κ σε απόσταση. 
    • Συμφωνω..ενταξει καταλαβαινω πως δεν ειναι καθολου ευκολο να βαλεις απλα ενα χι αλλα οσο προσπαθεις να επικοινωνησεις μαζι του τοσο θα σε πηγαινει πισω θα μενεις κολλημενη στο παρελθον γιατι ακομα και αν καταφερνες να επικοινωνησεις και σου απαντουσε σε καποια πραγματα δε θα αλλαζε κατι, φαινεται πως εχει παρει τις αποφασεις του επομενως ισως δεν εχει μεγαλη σημασια. 
    • Βρε κορίτσι μου διαβάζω τόσες μέρες και πραγματικά απορώ. Δηλαδή να σου πει τι? Υπάρχει κάτι να σου πει που μετά θα είναι όλα εντάξει? Και άντε έρχεται και σου λέει άλλαξα γνώμη, θέλω να τα βρούμε, θα πας? Βάλε λίγο τον εγωισμό σου μπροστά επιτέλους! Να τον ρωτήσεις τι πράγμα? Γιατί και πώς και τι? Και άντε σου απάντησε, τον πιστεύεις? Τον εμπιστεύεσαι ακόμα? Γιατί του δίνεις τόση αξία? Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ότι και να έγινε, όποιος κι αν έφταιξε, σου είπε να κάνεις έκτρωση αφού πρώτα δεν πίστεψε ότι είσαι έγκυος! Είμαστε σοβαροί τώρα? Για αυτό το κομοδίνο κάθεσαι και κλαις και στεναχωριέσαι? Άντε τώρα που ήρθε και η περίοδος βάλε μια τελεία, ρίξε μια μούτζα και προχώρα νέα γυναίκα! Ούτε ανάγκη τον έχεις και μην τον αφήνεις να νομίζει ότι τον έχεις! Κανε μια ανασκόπηση, δες και τα δικά σου λάθη αν υπάρχουν και μάθε από αυτά. Αλλά όχι και να είμαστε θύματα να τους παρακαλάμε! Γιατί εσύ μπορεί να μην έχεις αυτή την πρόθεση, αλλά αυτός ξεκάθαρα έτσι εκλαμβάνει τη στάση σου.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...