Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλή Ανάσταση θα ευχηθώ κορίτσια μου ❤️ με Υγεία και Φώτιση! 
μονο χαρές στις οικογένειές σας! 
 

Εμείς πήγαμε με τα παιδάκια μου στην πρώτη Ανάσταση το πρωί κ κοινωνήσαμε επειδή το βράδυ δεν αντέχουν να πάμε. Μόλις τα κοίμισα τα μισά παιδιά κ ετοιμάζω βαλίτσες γιατί την πέμπτη βαφτίζουμε τον μπέμπη. 
Προχθεσ έγινε 2 μηνών κ ακόμα δν το έχω καταλάβει 🩵

 

να είστε καλά όλες και όποτε κ να διαβάσετε τ μνμ μου εγώ θα χαρώ να μάθω νέα σας! Φιλιά πολλά 😻

  • Απαντήσεις 2.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια μου ελπίζω κάποια από το παρεάκι μας ν μπει κ να μάθω τα νέα της 🩷🩷🩷🩷🩷 

 

εμείς γυρίσαμε χθες από την πόλη που είχαμε πάει για την βάφτιση! 
 

η βάφτιση ήταν τέλειααααα! Ο μπέμπης δεν έκλαψε καθόλου ήταν ξύπνιος όλη την διάρκεια! Κοινώνησε ήδη μια φορά ούτε φωνούλα δεν έβγαλε. Σήμερα θα πάμε για την δεύτερη φορά. 
Ήμασταν εμείς κ εμείς όπως κ στην προηγούμενη βάφτιση κ το απολαύσαμε τόσο πολύ. 20 άτομα όλα κι όλα. 
κάναμε κ το τραπέζι κ φάγαμε ήπιαμε ήταν τέλεια! 

αυτά τα νέα μας! 🩷

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλό μήνα σε όλα τα κορίτσια 🩷🩷🩷🩷 ελπίζω να είστε καλά! 🩷🩷🩷🩷 

εμείς μπήκαμε στα βαθειά γύρισε ο άντρας μου δουλειά οπότε επιστρέφει  πολύ αργά το βράδυ στις 12 ή γυρνάει 5 το απόγευμα ανάλογα την βάρδια! 
ωστόσο είμαι πολύ χαρούμενη κ υπερήφανη για τα παιδιά μου κ για μένα γιατί τα καταφέρνουμε κ χωρίς τον μπαμπά! 🫶🏽

 

αν μπει κάποια κοπέλα ανυπομονώ να μάθω τα νέα σας! 🩷

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!! @Xrisa95 η αλήθεια είναι πως χαθήκαμε όλες από την παρέα. Χαίρομαι πολύ που τα πηγαίνετε τόσο καλά!!!!

Εμεις προχθές γίναμε 3! Ακόμα δεν το πιστεύω!!! Κάναμε τα πρώτα μας εμβόλια και στο τέλος του μηνα θα κάνουμε και τα δεύτερα. Το θέμα τιι πι υ ύπνου το έχουμε βρει πιστεύω, δηλαδή κοιμόμαστε σερί 7 ώρες το βράδυ, οπότε μας έχει ξεκουράσει πολύ αυτό. 
Σήμερα πήγαμε και στην παιδίατρο γιατί μάλλον την τριγυρνάει μια ίωση, θα δούμε αν θα εξελιχθεί. 
επισης, μας είπε να κόψουμε την αποστείρωση και από Ιούνιο θα μπούμε σε τροφές!!! Αυτααααα❤️❤️❤️

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 12/5/2025 at 7:05 ΜΜ, ο/η evaioan είπε:

@Antonia2 είστε καλά εσύ και τα κορίτσια σου; 

Θα ήθελα κ εγώ πολύ να μάθω τι κάνει η Αντωνία. Από τότε που γέννησε κ είχε τα μωράκια στο μαιευτήριο δεν μας έχει ξανά γράψει νομίζω 

Αν κάποια κοπέλα γνωρίζει κάτι ας μας γράψει αν είναι καλά κτλ 😊

Δημοσίευση
στις On 7/5/2025 at 3:03 ΜΜ, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!! @Xrisa95 η αλήθεια είναι πως χαθήκαμε όλες από την παρέα. Χαίρομαι πολύ που τα πηγαίνετε τόσο καλά!!!!

Εμεις προχθές γίναμε 3! Ακόμα δεν το πιστεύω!!! Κάναμε τα πρώτα μας εμβόλια και στο τέλος του μηνα θα κάνουμε και τα δεύτερα. Το θέμα τιι πι υ ύπνου το έχουμε βρει πιστεύω, δηλαδή κοιμόμαστε σερί 7 ώρες το βράδυ, οπότε μας έχει ξεκουράσει πολύ αυτό. 
Σήμερα πήγαμε και στην παιδίατρο γιατί μάλλον την τριγυρνάει μια ίωση, θα δούμε αν θα εξελιχθεί. 
επισης, μας είπε να κόψουμε την αποστείρωση και από Ιούνιο θα μπούμε σε τροφές!!! Αυτααααα❤️❤️❤️

Γεια σου Λευκη χαίρομαι που είστε καλά 😊 

κ όλα κυλάνε καλά! 
 

πως νιώθεις με ένα μωράκι πια; Έχετε βρει τους ρυθμούς σας από ότι καταλαβαίνω 🩷

Πολύ χάρηκα που μας έγραψες! 
 

έγινε κ εμάς ο Στυλιανος 3 μηνών ένα θηρίο 7μιση κιλά και 67-68 εκατοστά (ίδιος με τον άλλον μου γιο που είναι μεγάλων διαστάσεων.. κάνω πλάκα στην κόρη μου κ της λέω σφίξου θα σε περάσει κ το μωρό στο βάρος 🤣🫣)

εδώ κάνουμε εμβόλια πολλά μαζί κάθε φορά κ από τα δύο ποδαράκια οπότε τελειώνουμε νωρίς τους εμβολιασμούς ευτυχώς. 

Μακάρι κ τα άλλα κορίτσια να μπουνε να μας γράψουν 🩷🩷🩷🩷

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσι μου!!! Με το καλό να προχωρήσετε σε εμβρυομεταφορά!!!! Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, ξέρω όμως ότι για να ελεγχθεί η προλακτίνη πρέπει να την κάνεις την εξέταση 2 ώρες αφού έχεις ξυπνήσει, γιατί δείχνει πιο αυξημένη. Εγώ την πρώτη φορά έτσι την πάτησα. Πήγα έδωσα αίμα με το που ξύπνησα και ήταν αρκετά πάνω από το όριο. Και έκανα επανάληψη σε επόμενο κύκλο. Μακάρι να σου απαντήσει κάποια κοπέλα που να έχει αντίστοιχη εμπειρία.
    • Αχ η γλυκούλα ξαλαφρωσε με τα προβιοτικα!!! Περαστικά της!!! Άντε θα σου βγάλει και τα πάνω και θα δαγκώνει καλύτερα!! Άσε του έκανα παραγγελία μόλις κολάν ριμπ σε μπλε χρώμα γιατί δεν μπορώ να βρω παντελόνια που να του είναι στο ύψος εντάξει και να μη του πέφτουν στη μέση. Κι έτσι είπα να τον πάρω από h&m αυτά τα κολάν ώστε να του είναι στενά και στο ύψος εντάξει. Ενώ οι μπλούζες του είναι μια χαρά! Φοράει ρούχα για 18 μηνών παιδί. Φαγητό δεν χαρίζει. Τον βάζω στο καρεκλάκι και με βλέπει στην κουζίνα και φωνάζει μαμ. Και το πρωί όταν ξυπνάει φωνάζει μαμά 🤣. Μπαμπά δε λέει με τίποτα.
    • Γεια σου! Εκανες και πρόκληση πριν την ovitrelle ? Είναι πολύ πιεστικό… Σε καταλαβαίνω. Είμαι στα ίδια περίπου, προσπαθώ περισσότερο καιρό βέβαια, ωστόσο, κι εγώ είμαι στη φάση που από βδομάδα πάω για υπέρηχο και ενεσούλα, εάν όλα βαίνουν καλώς… Γενικα είναι πολύ καλές οι πιθανότητες εάν το σπερμα είναι υγιές, έτσι τουλάχιστον είπε ο δικός μου γιατρός. Για να δούμε… Καλη επιτυχία σου εύχομαι!! Να σκέφτεσαι θετικά!  
    • Είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνεις… Διαβάζω πόσα έχεις περάσει κι εσυ κι εύχομαι ειλικρινά να έρθει το θαυματακι υγιές και τυχερό και να είναι όλα όπως τα έχεις ονειρευτεί. Έχουμε ελεύθερες επαφές σχεδόν ένα χρόνο, 8 μήνες πιο στοχευμένα με εξετάσεις, γόνιμες ημέρες, φαρμακευτική αγωγή, βιταμίνες.  Εχω δει ελάχιστες φορές θετικό τεστ ωορρηξία κι ακόμα και τότε προσπαθούσαμε και 3 και 4 φορές να έχουμε επαφές υπό πίεση την ίδια ημέρα. Τίποτα δεν απολαμβάναμε. Είπα τον Προηγούμενο μήνα θα ηρεμήσω να φροντίσω εμένα… Και τσουπ με τόσες εξετάσεις βρέθηκε ένα άλλο θέμα υγείας, στα επινεφρίδια.  Άντε πάλι ενα σωρό εξετάσεις… Εχω καταντήσει αρρωστομανής, εγώ που φαντάσου αντιβίωση πρέπει να έχω να πάρω από το δημοτικό. Ποτέ δεν είχα μπει σε τέτοιες διαδικασίες να ψάχνω τα πάντα. Και απλά συνεχώς απογοητεύομαι. Έχω αρχίσει και σκεφτομαι ακόμα και το ενδεχόμενο της εξωσωματικής, ψυχολογικά δεν ξερω ποσό ακόμα θα αντέχω ν μετράω ημέρες και θερμοκρασίες, να κάνω τεστ ωορρηξίας και εξετάσεις αιματος και η σύλληψη να μην επιτυγχάνεται. Ο γιατρός μου δεν ήθελε να κάνουμε τόσο γρήγορα πρόκληση, ο φίλος μου δεν είχε γνώμη, μου άφησε το ελεύθερο, εγώ επέμεινα ουσιαστικά. Δευτέρα θα ξαναπάω για υπέρηχο.. Ας ελπίσουμε να έχει ωριμάσει κάτι, γιατί παιρνω τη μικρότερη δυνατή δόση.  
    • Γεια σου Λευκη χαίρομαι που είστε καλά 😊  κ όλα κυλάνε καλά!    πως νιώθεις με ένα μωράκι πια; Έχετε βρει τους ρυθμούς σας από ότι καταλαβαίνω 🩷 Πολύ χάρηκα που μας έγραψες!    έγινε κ εμάς ο Στυλιανος 3 μηνών ένα θηρίο 7μιση κιλά και 67-68 εκατοστά (ίδιος με τον άλλον μου γιο που είναι μεγάλων διαστάσεων.. κάνω πλάκα στην κόρη μου κ της λέω σφίξου θα σε περάσει κ το μωρό στο βάρος 🤣🫣) εδώ κάνουμε εμβόλια πολλά μαζί κάθε φορά κ από τα δύο ποδαράκια οπότε τελειώνουμε νωρίς τους εμβολιασμούς ευτυχώς.  Μακάρι κ τα άλλα κορίτσια να μπουνε να μας γράψουν 🩷🩷🩷🩷
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...