Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αχ βρε κορίτσια τι να πω μακαρι να με πιασουν ετσι αποτομα οι πονοι (σαν πρωτοτοκη πίστευα οτι παντα εχεις σημαδια πριν και παει σταδιακα η διαδικασία που μάλλον δεν ισχυει απ οτι λετε 😂 )ΑΛΛΑ και ετσι να μην γίνει, την απομυθοποιησα την προκληση λιγο, ειπα στον εαυτό μου οτι ολα καλα θα πάνε γιατι ο γιατρός μου ειπε οτι το σωμα μου πλεον ειναι πολυ πιο ετοιμο να τη δεχτεί αν χρειαστεί. 

Εντωμεταξύ σημερα ενιωθα ακομα μεγαλύτερη πίεση στη κυστη και σα να κατεβηκε λιγο ακομα η κυρία!!! ❤️ Και γενικα καπως νιώθω αλλιωτικα... κ εμενα ειναι πετρα η κοιλια μου. Μακαρι να πλησιάζουμεε !!! @annitakiannaannitakianna πιστεύω θεμα ωρών και το πιστεύω όντως 🤞 στειλε μας πως είσαι! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

@Xrisa95 μου σε ευχαριστώ πολύ για την κατατοπιστικότατη ενημέρωση❤️

Ευτυχως είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα πλέον, δεν εχω ακόμα πολύ γάλα αλλά εντάξει μέρα με την μέρα πιστεύω θα φτιάξει και αυτό. 
Με το καλό σε όλα τα κορίτσια, φαίνεται πως είστε πολύ κοντά @annitakianna @Marypnk. Με έναν πόνο εύχομαι σε όλες σας❤️🙏

Ωωω τέλεια Λευκη μας !!!! Πολυ χαίρομαι που πανε καλύτερα τα πράγματα! Σίγουρα θα φτιάξει και το θεμα της ποσοτητας καθως χρειάζεται ενα διαστημα να εδραιωθει ο θηλασμός! Ολα τέλεια, πως σου φαίνεται η μπουμπουκα σου;; μεγαλωνει καθε μερα; Εσυ πως είσαι απο θεμα αναρρωσης ή γενικά;; Πες μας οτι θες/οταν εχεις χρόνο ❤️

@Xrisa95 Χρύσα καπου είδα οτι ανέφερες το θεμα του ονόματος και μιας και το έθιξες, να σας πω τον πονο μου! Εμεις δεν έχουμε αποφασίσει αλλα ειχαμε πει με τον αντρα μου πριν καν μεινω εγκυος οτι αν ειναι κορίτσι το μωρο μας θα μας αρεσε το Οφηλία. Είχαμε δει μια ταινια στο νετφλιξ (σοβαρες επιρροές) και καπως μας κολλησε. Στα αγγλικά διαβάζεται Οφήλια βέβαια. Υπαρχουν φανατικοί υποστηρικτές και φανατικοι μη υποστηρικτές που μας παρακαλανε να μη το δώσουμε. Τοσο ασχημο ειναι; ρωταω εσας που ειστε ουδετερες χαχα!!! 

Μετα έχουμε σαν επιλογή το Αδαμαντία, που δε μου αρεσει αλλά ειναι οικογενειακό όνομα απ τη μερια του αντρα μου,  και προσωπικά μου αρεσει πολυ το Μαντώ που βγαίνει απο εκει! Αυτα ! Σας ζάλισα χαχα

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια μου!!!❤️❤️❤️

Πρωτα απ ολα να σας ευχαριστησω ολες αλλα κ μια μια ξεχωριστα μεσα απ την καρδια μου για τις ευχες κ την αγαπη σας!!!🫶🤗🌹❤️

Αυτη τη στιγμη π σας γραφω αντλω μ το θηλαστρο κ μπηκα ν σας γραψω τα νεα μας...

Οπως σας ειπα σαββατο πρωι γεννηθηκαν οι μικρουλες!! Ηταν υγιεστατες κ τις πηραμε στ δωματιο!! Παθαμε ολοι ερωτα μαζι τους!!!🥰🥰🥰

Την κυριακη μετα απ συσταση της παιδιατρου της κλινικης δωσαμε λιγο συμπληρωμα στις μικρες προκειμενου ν αποφυγουμε μεγαλη απωλεια βαρους αλλα κ ικτερο.

Κυριακη προς Δευτερα, πρωτα η μικρη μας κ μετα η μεγαλη μας επαθαν 3-4 κυανωτκα επεισοδια η καθεμια (κοινως πνιγονται κ τους πεφτει αποτομα το οξυγονο αλλα ευτυχως στιγμιαια) ειτε κατα τη διαρκεια π πηραν μπιμπερο ειτε αργοτερα..

Δευτερα πρωι κ τα 2 κοριτσουδια μπηκαν σε θερμοκοιτιδα προς παρακολουθηση (η μια κ με διαχυτο οξυγονο). Απειρη στεναχωρια οπως καταλαβαινετε, ανησυχια, φοβος, κλαμα, δραμα. Καπου μεσα στη στεναχωρια προσπαθησα ν ειμαι λογικη για ν μη μου κοπει κ το γαλα. Ξεκινησα εξ αρχης να αντλω με θηλαστρο (εστω κ 3-4ml π ειχα τη δευτερα) κ να τα κατεβαζω στη μενν. Οι γιατροι βασει πρωτοκολλου τους εκαναν τριπλεξ καρδιας, εγκεφαλογραφηματα κ βγηκαν ολα καλα ευτυχως. Μας ειπαν οτι ειναι θεμα προσαρμογης στο νεο περιβαλλον κ ανωριμοτητας του οργανισμου τους. Επισης τους εκαναν κ υπερηχο στομαχου δεδομενου οτι συνεχιζονταν τα επεισοδια κ βρηκαν μια μετρια γοπ.

Εμεις επιστρεψαμε σπιτι την τριτη χωρις τα μωρουλια 😭😭 κ παμε καθε μερα στ επισκεπτηριο κ τα βλεπουμεκ αφηνω γαλα π αντλω μεσα στ μερα. Χθες τις θηλασα κιολας!!! 

Επισης χθες μεταφερθηκαν στην απλη μοναδα κ ευελπιστουμε σε λιγες μερες κ εφοσον δεν κανουν αλλα επεισοδια να τις παρουμε σπιτι.. 

Οπως καταλαβαινετε ηταν δυσκολες μερες γ εμας αλλα η ουσια ειναι οτι ευτυχως δεν ειναι κτ σοβαρο κ τα κοριτσια μας ειναι υγιη..

Σας στελνω την αγαπη μας κ περιμενω με αγωνια τα δικα σας γεννητουρια τα οποια ελπιζω να εχουν περισσοτερη αστεροσκονη κ ξεγνοιασια!!! 😘❤️🥰🙏🧿🙏🧿🌹

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Marypnk είπε:

Ωωω τέλεια Λευκη μας !!!! Πολυ χαίρομαι που πανε καλύτερα τα πράγματα! Σίγουρα θα φτιάξει και το θεμα της ποσοτητας καθως χρειάζεται ενα διαστημα να εδραιωθει ο θηλασμός! Ολα τέλεια, πως σου φαίνεται η μπουμπουκα σου;; μεγαλωνει καθε μερα; Εσυ πως είσαι απο θεμα αναρρωσης ή γενικά;; Πες μας οτι θες/οταν εχεις χρόνο ❤️

@Xrisa95 Χρύσα καπου είδα οτι ανέφερες το θεμα του ονόματος και μιας και το έθιξες, να σας πω τον πονο μου! Εμεις δεν έχουμε αποφασίσει αλλα ειχαμε πει με τον αντρα μου πριν καν μεινω εγκυος οτι αν ειναι κορίτσι το μωρο μας θα μας αρεσε το Οφηλία. Είχαμε δει μια ταινια στο νετφλιξ (σοβαρες επιρροές) και καπως μας κολλησε. Στα αγγλικά διαβάζεται Οφήλια βέβαια. Υπαρχουν φανατικοί υποστηρικτές και φανατικοι μη υποστηρικτές που μας παρακαλανε να μη το δώσουμε. Τοσο ασχημο ειναι; ρωταω εσας που ειστε ουδετερες χαχα!!! 

Μετα έχουμε σαν επιλογή το Αδαμαντία, που δε μου αρεσει αλλά ειναι οικογενειακό όνομα απ τη μερια του αντρα μου,  και προσωπικά μου αρεσει πολυ το Μαντώ που βγαίνει απο εκει! Αυτα ! Σας ζάλισα χαχα

Καλημέρα κορίτσι μου, γενικά η ανάρρωση μου είναι λίγο δύσκολη. Ενώ ξεκίνησα μια χαρά, τώρα εχω τραβήγματα στα ράμματα και νιώθω από κάτω την προσπάθεια να επανέλθουν όλα. 😞

Το μωρακι προς το παρόν είναι συνεργάσιμο, τρώει κοιμάται. 
Εμενα πάλι με έχει πιασει μια νοσταλγία της εγκυμοσύνης, δεν ξέρω πως να το περιγράψω, την βλέπω να μεγαλώνει μέρα με την μέρα και νιώθω πως δεν θα τα ξανά ζήσω. Τουλάχιστον στον βαθμό που τα έζησα, σαν πρώτη και τόσο δυνατή εμπειρία. και ενώ ελεγα πως δεν θέλω να το ξανα περάσω, τώρα ανυπομονώ. Τι περίεργο συναίσθημα;;; Δεν μπορώ να το εξηγήσω.  
 Κορίτσι μου εύχομαι να ελευθερωθείς σύντομα και να έρθουν όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο 🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Πρωτα απ ολα να σας ευχαριστησω ολες αλλα κ μια μια ξεχωριστα μεσα απ την καρδια μου για τις ευχες κ την αγαπη σας!!!🫶🤗🌹❤️

Αυτη τη στιγμη π σας γραφω αντλω μ το θηλαστρο κ μπηκα ν σας γραψω τα νεα μας...

Οπως σας ειπα σαββατο πρωι γεννηθηκαν οι μικρουλες!! Ηταν υγιεστατες κ τις πηραμε στ δωματιο!! Παθαμε ολοι ερωτα μαζι τους!!!🥰🥰🥰

Την κυριακη μετα απ συσταση της παιδιατρου της κλινικης δωσαμε λιγο συμπληρωμα στις μικρες προκειμενου ν αποφυγουμε μεγαλη απωλεια βαρους αλλα κ ικτερο.

Κυριακη προς Δευτερα, πρωτα η μικρη μας κ μετα η μεγαλη μας επαθαν 3-4 κυανωτκα επεισοδια η καθεμια (κοινως πνιγονται κ τους πεφτει αποτομα το οξυγονο αλλα ευτυχως στιγμιαια) ειτε κατα τη διαρκεια π πηραν μπιμπερο ειτε αργοτερα..

Δευτερα πρωι κ τα 2 κοριτσουδια μπηκαν σε θερμοκοιτιδα προς παρακολουθηση (η μια κ με διαχυτο οξυγονο). Απειρη στεναχωρια οπως καταλαβαινετε, ανησυχια, φοβος, κλαμα, δραμα. Καπου μεσα στη στεναχωρια προσπαθησα ν ειμαι λογικη για ν μη μου κοπει κ το γαλα. Ξεκινησα εξ αρχης να αντλω με θηλαστρο (εστω κ 3-4ml π ειχα τη δευτερα) κ να τα κατεβαζω στη μενν. Οι γιατροι βασει πρωτοκολλου τους εκαναν τριπλεξ καρδιας, εγκεφαλογραφηματα κ βγηκαν ολα καλα ευτυχως. Μας ειπαν οτι ειναι θεμα προσαρμογης στο νεο περιβαλλον κ ανωριμοτητας του οργανισμου τους. Επισης τους εκαναν κ υπερηχο στομαχου δεδομενου οτι συνεχιζονταν τα επεισοδια κ βρηκαν μια μετρια γοπ.

Εμεις επιστρεψαμε σπιτι την τριτη χωρις τα μωρουλια 😭😭 κ παμε καθε μερα στ επισκεπτηριο κ τα βλεπουμεκ αφηνω γαλα π αντλω μεσα στ μερα. Χθες τις θηλασα κιολας!!! 

Επισης χθες μεταφερθηκαν στην απλη μοναδα κ ευελπιστουμε σε λιγες μερες κ εφοσον δεν κανουν αλλα επεισοδια να τις παρουμε σπιτι.. 

Οπως καταλαβαινετε ηταν δυσκολες μερες γ εμας αλλα η ουσια ειναι οτι ευτυχως δεν ειναι κτ σοβαρο κ τα κοριτσια μας ειναι υγιη..

Σας στελνω την αγαπη μας κ περιμενω με αγωνια τα δικα σας γεννητουρια τα οποια ελπιζω να εχουν περισσοτερη αστεροσκονη κ ξεγνοιασια!!! 😘❤️🥰🙏🧿🙏🧿🌹

Γλυκιά μου Αντωνια. Είμαι σίγουρη πως το να φύγεις και να αφήσεις πίσω τα μωράκια σου ήταν πολύ δύσκολο. Σημασία όμως έχει ότι είναι καλά και σύντομα οπως φαίνεται θα τις έχεις στο σπίτι και στην αγκαλιά σου. ❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Αντωνια μου ειναι δύσκολο να γυρνας χωρις τα μωρακια σου και ολη αυτη η αγωνια και ταλαιπωρια δε βοηθάει, αλλα παιρνεις δύναμη απ τα κορίτσια σου!! Νομίζω τα διδυμακια ειναι ετσι πιο επιρρεπή,και λογω βάρους, σε τετοια θεματακια στην αρχή. Ειμαι σίγουρη οτι θα τις παρεις σύντομα σπίτι ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, γενικά η ανάρρωση μου είναι λίγο δύσκολη. Ενώ ξεκίνησα μια χαρά, τώρα εχω τραβήγματα στα ράμματα και νιώθω από κάτω την προσπάθεια να επανέλθουν όλα. 😞

Το μωρακι προς το παρόν είναι συνεργάσιμο, τρώει κοιμάται. 
Εμενα πάλι με έχει πιασει μια νοσταλγία της εγκυμοσύνης, δεν ξέρω πως να το περιγράψω, την βλέπω να μεγαλώνει μέρα με την μέρα και νιώθω πως δεν θα τα ξανά ζήσω. Τουλάχιστον στον βαθμό που τα έζησα, σαν πρώτη και τόσο δυνατή εμπειρία. και ενώ ελεγα πως δεν θέλω να το ξανα περάσω, τώρα ανυπομονώ. Τι περίεργο συναίσθημα;;; Δεν μπορώ να το εξηγήσω.  
 Κορίτσι μου εύχομαι να ελευθερωθείς σύντομα και να έρθουν όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο 🙏🙏

Το εχω ξαναακουσει και απο άλλες μανούλες να αναπολουν την εγκυμοσύνη! Δεν μου φαίνεται παράξενο γιατι οι αλλαγες γίνονται πολυ γρήγορα και οι ορμονικες και οι ψυχολογικές!! Ολα καλα ❤️ Για τα ραμματα παιρνεις παυσιπονο ή κάτι;; επισης το οτι σε τραβανε σημαίνει οτι επουλωνονται λογικά.

Εγω κορίτσια πηγα πριν τουαλετα και ειδα αρκετα υγρα στο εσωρουχο, σαν νερά.. ταυτόχρονα ειδα κ αυτη τη περιφημη βλεννη. Απο χθες νιώθω πετρωμενη τη κοιλια μου και οτι κατεβηκε κ αλλο το μωράκι..επισης το πρωι πονουσε και καπως η μεση μου σαν τον πονο ομως της περιόδου. Νομίζω πλησιαζουμε θα βγει η μπουμπου χωρις την παρέμβασή μας.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!!Χάθηκα λίγο αλλά όλη μέρα σπίτι με τον μικρό δεν σταματάω!!!χαχα που να έρθει κ το δεύτερο!!

@Antonia2 μου εύχομαι ολόψυχα να πάρεις τις όμορφες ζουζουνες σου όσο πιο γρήγορα γίνεται σπίτι σας!!!

@ΛΕΥΚΗ μου θέλει λίγο το χρόνο της η ανάρρωση κ πολύ υπομονή!!! Τα δύσκολα πέρασαν !!! 

@Marypnk σαν ωραιότατα σημάδια έναρξης τοκετού μου ακούγονται εμένα!!!!

Σε άλλα νέα τώρα γύρισα κ εγώ απ' τον γιατρό!! Δευτέρα βράδυ μπαίνω κλινική κ Τρίτη πρωί προγραμματίσαμε την καισαρική! Ο μικρός είναι ήδη 3700 περίπου! 

Η αλήθεια είναι ότι είμαι πάρα πολύ αγχωμενη γιατί εκείνη τη ημέρα θα αποφασίσουμε για το είδος της αναισθησίας με την αναισθησιολογο. Λόγω του χειρουργείου στη μέση αποκλείουμε την επισκληριδιο αλλά ο γιατρός μου σήμερα μου είπε ότι ίσως είναι καλύτερα η ραχιαία αν συμφωνησει η αναισθησιολογος γιατί η διασωληνωση στην εγκυμοσύνη είναι περίεργη υπόθεση! Δεν ξέρω αν καμιά γνωρίζει κάτι παραπάνω να με βοηθήσει ...

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημερα θα πω γιατι αργότερα θα το δειτε λογικά. Μου εφυγε το τραχηλικο πώμα..απ την ωρα που ξαπλωσα να κοιμηθώ ξυπνούσα συνεχεια απο τον πονο και τα πετρώματα μεχρι τωρα που ειπα θα σηκωθω τελειως δε ξανακοιμαμαι και πονουσα λες και θα αδιαθετησω βαριά. Πήγα στο μπάνιο και ειχα αυτη τη βλεννη μαζι με αρκετο καφέ. 

Τωρα κανω υπομονή να περάσουν οι ωρες για να παρω τηλέφωνο τη μαια μου... θα τη παρω μόνο αν αρχίσω να πονάω αρκετά .. προς το παρον αντέχω και θα μετράω πόνους. 

Αλλα αυτο που καπως μου την εδωσε ειναι οτι ενω την πηρα τηλ το απόγευμα και της ειπα για τα υγρα, τη βλεννη και τα πετρωματα, δε μου εδωσε πολυ σημασια :( και μου πε οτι δεν πιστεύει οτι ειναι κάτι... κι εγω της ειπα πως θεωρω οτι κατι γίνεται αργα μεν αλλα εξελίσσεται. Δηλαδη κανω εγω τη μαια του εαυτου μου. Επρεπε να ειναι πιο αλερτ να νιώθω κι εγω μεγαλύτερη ασφάλεια. Τελοσπαντων, θα σας στείλω νεααα

Να εχετε μια όμορφη μέρα ❤️❤️

Δημοσίευση

Κορίτσια μου ήρθε ο μικρός μου! 3.900 πολύ δύσκολος τοκετός αλλά είμαστε μια χαρά 🥰🩵 αλλά δεν πρόκειται να το ξανά κάνω χωρίς επισκληριδιο δεν υπάρχει περίπτωση 🤣 τις επόμενες μέρες θα σας πω λεπτομέρειες!! @Marypnk έτσι ξεκίνησε ο δικός μου τοκετός!! Με τα καφέ υγρά και 15 ώρες αργότερα διαστολή 2!! Είσαι πολύ κοντά 

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσια μου ήρθε ο μικρός μου! 3.900 πολύ δύσκολος τοκετός αλλά είμαστε μια χαρά 🥰🩵 αλλά δεν πρόκειται να το ξανά κάνω χωρίς επισκληριδιο δεν υπάρχει περίπτωση 🤣 τις επόμενες μέρες θα σας πω λεπτομέρειες!! @Marypnk έτσι ξεκίνησε ο δικός μου τοκετός!! Με τα καφέ υγρά και 15 ώρες αργότερα διαστολή 2!! Είσαι πολύ κοντά 

Ωωωω τελειααα ! Να σου ζησει κορίτσι μου. 3.900 χωρίς επισκληριδιο; Εισαι ηρωίδα και πρότυπο!!!! Χαχα ! Αχ εγω ακομα μετραω.. εκει που πονουσα αρκετά και σταθερα κάπως εγιναν πιο αραιοι οι πόνοι! Αλλα ειμαι σίγουρη οτι έρχεται ! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annitakianna είπε:

Αννιτακι μουυυυ!!!!! Να σας ζησει ο παιδαρος!!!! 💙💙💙🎈🎈🎈🎉🎉🎉🎉🎉🎉 

Να ειναι γερος, καλοτυχος κι ευλογημενος!!!! 🙏🧿🫶🫶🫶🫶

Παροτι δυσκολευτηκες απ οτι καταλαβα, χαιρομαι π γεννησες φυσιολογικα γτ ξερω ποσο το ηθελες!!! 🥰 ετσι κι αλλιως μονο οι ομορφες στιγμες μενουν στ τελος απ αυτη την εμπειρια ο,τι ταλαιπωρια κ να τραβηξουμε...

Καλη αναρρωση κ καλη λοχεια σ εσενα!!!!❤️🤗🌹🌹🌹 Να ειστε γεροι να τον χαρειτε κ συντομα ν γυρισετε ολοι μαζι σπιτακι σας!!!!🫶

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Να σας ζήσει ο μικρός σας!!! Καλότυχος να είναι πάντα!!!3900 κ φυσιολογικά χαράς το κουράγιο σου κορίτσι μου!!!

Καλή ανάρρωση να έχεις τώρα και να απολαύσεις όλες τις στιγμές με τον μικρούλη σου!!

Δημοσίευση

@annitakianna να σας ζήσει το μπεμπακι 🩵🩵🩵🩵🩵🩵 καλότυχο κ ευτυχισμένο μια ζωή!!! 🩵🩵🩵🩵💪🏽💪🏽🙏🏼🙏🏼

@Marypnk είσαι η επόμενη κ είσαι πολύ πολύ πολύ κοντά! Συνέχισε να μετράς κ να παρατηρείς συμπτώματα! Αναμένουμε και τα δικά σου ευχάριστα 🩷🩷🩷🩷🩷🩷

Δημοσίευση

@Mickie εμείς μείναμε κορίτσι μου! 
Κ μάλλον εσύ θα γεννήσεις πιο πριν από μένα ❤️❤️❤️❤️

Πάντα τελευταία μένω αφού τα παιδιά μου όλα ξεπέρασαν τις 40 εβδ. Σήμερα πάτησα 40 κ δν έρχεται ακόμα 🙈🤰🏼🤷🏼‍♀️ συνηθισμένα τα βουνααααααα!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Xrisa95 είπε:

@Mickie εμείς μείναμε κορίτσι μου! 
Κ μάλλον εσύ θα γεννήσεις πιο πριν από μένα ❤️❤️❤️❤️

Πάντα τελευταία μένω αφού τα παιδιά μου όλα ξεπέρασαν τις 40 εβδ. Σήμερα πάτησα 40 κ δν έρχεται ακόμα 🙈🤰🏼🤷🏼‍♀️ συνηθισμένα τα βουνααααααα!!!! 

Χαχαχαχα!!! Έλα έφτασες κ εσύ!!!! Πόσο ακόμα να περιμένεις!!! Θα έρθει μέσα στην εβδομάδα!!! Κοίτα να δεις μην γεννησουμε μαζι!!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Να σας ζήσει το μωράκι σας κορίτσι μου!! Γερό και τυχερό!! Μια όμορφη ζωή να έχετε και καλή λοχεία σε εσένα!  

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Να σας ζησει κορίτσι μου γλυκό. Φαντάζομαι τι πέρασες… εμένα ήταν 3 κιλά και χωρίς επισκληρίδειο στην ουσία μιας και δεν με έπιανε, και πέθανα. Μπραβο μπραβο!!!!!!

Καλη ανάρρωση πλέον και με το καλό να γυρίσετε στο σπίτι σας🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Marypnk είπε:

Το εχω ξαναακουσει και απο άλλες μανούλες να αναπολουν την εγκυμοσύνη! Δεν μου φαίνεται παράξενο γιατι οι αλλαγες γίνονται πολυ γρήγορα και οι ορμονικες και οι ψυχολογικές!! Ολα καλα ❤️ Για τα ραμματα παιρνεις παυσιπονο ή κάτι;; επισης το οτι σε τραβανε σημαίνει οτι επουλωνονται λογικά.

Εγω κορίτσια πηγα πριν τουαλετα και ειδα αρκετα υγρα στο εσωρουχο, σαν νερά.. ταυτόχρονα ειδα κ αυτη τη περιφημη βλεννη. Απο χθες νιώθω πετρωμενη τη κοιλια μου και οτι κατεβηκε κ αλλο το μωράκι..επισης το πρωι πονουσε και καπως η μεση μου σαν τον πονο ομως της περιόδου. Νομίζω πλησιαζουμε θα βγει η μπουμπου χωρις την παρέμβασή μας.

Δεν παίρνω κάτι αυτή την στιγμή. Είναι ανεκτός ο πόνος και δεν θέλω να φορτωθώ με χάπια. 
Νομιζω πως η μεγάλη ώρα πλησιάζει κορίτσι μου. Εμένα ξεκίνησαν τα καφέ το πρωί και γύρω στις 8 το βραδυ ξεκίνησαν οι πόνοι. Στις 2 τα ξημερώματα ειχα ήδη 3 διαστολή. 
Ειναι ανάλογα, μπορεί να ξεκινήσει άμεσα και απότομα π τοκετός μπορεί όμως να πάρει και κάποιες μέρες. Ωστόσο είναι πολύ θετικό το ότι έχεις σημάδια. Εύχομαι να πάνε όλα κατ’ευχην και να γεννήσεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται χωρίς παρεμβάσεις. 🙏

Περιμενουμε νέα σου!❤️

Δημοσίευση

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες για της ευχες!!  Με το καλό οι υπόλοιπες να υποδεχθείτε τα νινακια σας!! Περιμένω με αγωνία τα νέα σας! Νόμιζα η @Xrisa95 θα ήταν η επόμενη αλλά έπεσα έξω 😅 από ότι φαίνεται θα είναι η προτελευταία μας!! Πάντως σίγουρα έχει σειρά η @Marypnk 

@Antonia2 κορίτσι μου ελπίζω σύντομα να τελειώσει αυτό το μαρτύριο και να πάρετε τα κορίτσια σας σπίτι με το καλό!! Σίγουρα θα υπάρχει κάποια εξέλιξη θετική μέχρι τώρα που σας γράφω!! Όποτε μπορέσεις πες μας τα νέα σου!! 

@ΛΕΥΚΗ κορίτσι μου απίστευτο να μη σε πιάνει η επισκληριδιο πραγματικά!! Εμείς δεν είχαμε αναισθησιολογο μιας και υπάρχει μόνο ένας στο νοσοκομείο μας και δεν γινόταν να είναι εκεί για μένα!! Άσε δράματα!! @Rena92 ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Και εσύ να χαίρεσαι την κούκλα σου ❤️🥰

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Να σας ζησει κορίτσι μου γλυκό. Φαντάζομαι τι πέρασες… εμένα ήταν 3 κιλά και χωρίς επισκληρίδειο στην ουσία μιας και δεν με έπιανε, και πέθανα. Μπραβο μπραβο!!!!!!

Καλη ανάρρωση πλέον και με το καλό να γυρίσετε στο σπίτι σας🙏🙏🙏

Στο πρώτο Κ εμένα δεν με έπιανε η επισκληρίδιος. Οπότε σε νιώθω Λευκή μου. Μου άλλαξαν σημείο 3 φορές κτλ. 

στο δεύτερο έκανα επισκληρίδειο αλλά λιποθυμούσα συνεχώς κ έκανα μιάμιση μέρα να νιώσω δυνατή να πάρω το μωρό μου αγκαλιά. Δν μπορούσα να σηκωθώ γιατί λιποθυμούσα ήμουν με καθετήρα 2 μέρες. Κ σε όλη την διάρκεια της γέννας μου χορηγούσαν έξτρα υγρά γιατί ένιωθα να σβήνω. 

Και τώρα ούτε να ακούσω για επισκληρίδειο δεν θέλω. Μου προκαλεί πολλές παρενέργειες κ μου έχουν δώσει εδώ να συμπληρώσω πολλά χαρτιά για την επισκληρίδειο για να έχουν μια ιδέα κ να ξέρουν πως να δράσουν αν μου συμβεί πάλι κάτι. 

για να δούμε στο τρίτο τώρα τι θα γίνει 🤷🏼‍♀️

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Mickie είπε:

Χαχαχαχα!!! Έλα έφτασες κ εσύ!!!! Πόσο ακόμα να περιμένεις!!! Θα έρθει μέσα στην εβδομάδα!!! Κοίτα να δεις μην γεννησουμε μαζι!!!

Έχω ραντεβού την άλλη παρασκευή στο γιατρό στις 41 εβδ. 

ίσως έρθει μέχρι τότε ίσως όχι. 

Με βαση το ιστορικό μου τα μωράκια μου ήρθαν μέχρι 40+5. Ίσως έρθει κ αυτό τότε! 🤷🏼‍♀️

θύμισε μου λίγο ξανά πότε έχετε κανονίσει καισαρική; 

Δημοσίευση

Τι ωραια παρεα που ειστε βρε κοριτσια! Λυπαμαι που δε σας ειχα βρει νωρίτερα..

Λιγες μειναμε, πλησιάζουμε!!

Τα νεα μου ειναι λιγο μπερδεμενα, ή εγω τα βλεπω ετσι 😞 Το πρωι πηγα στο ιασω, τους ειπα τι εγινε το βράδυ με τους πόνους, καναμε καρδιοτοκογραφο ολα καλα, με εξετασε και απο κατω (το γνωστο χερι) και ο τραχηλος ηταν μαλακος, κοντός και ειχα διαστολη 1,5. Προσπάθησε με το χερι να "ξυπνησει" λιγο τη κατάσταση και να ξεκολλησει καπως τις μεμβρανες απ τον τραχηλο. Βλεννη με ροζ και καφε συνεχισε να μου φεύγει μεσα στη μερα και πλεον νομίζω μου εφυγε ολο το πώμα. Απ την ωρα λοιπόν που εφυγα απ το ιασω πονουσα αρκετα. Πηγαμε μια βόλτα με τον αντρα μου κ εκει κατα τις 3μιση αρχισαν οι πονοι να γινονται πολυ εντονοι και ανα 6λεπτο.. αλλα σας λεω για πολυ πόνο.. εδω και καμια ωρα εχουν αρχισει να γινονται παλι ατακτοι αλλα χωρις να ξεπερναω τα 10 λεπτά. Νιώθω απελπισία, δε μπορω να κοιμηθώ,ποναω παρα πολυ αλλα απ την αλλη δεν ειναι και σταθεροι για να παω στο μαιευτήριο. Ειναι λες και κολλαω σε καθε στάδιο παρα πολυ ωρα.. και αναρωτιέμαι να χω κανει κ αλλη διαστολή; Η μαια μου μου πε να προσπαθήσω να κοιμηθώ αλλά ειναι αδύνατον. Α, επισης γυρνώντας απ την κλινική ειχα κ 2 επεισόδια διάρροιας (το κλυσμα της φυσης που λεγαμε) ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...