Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια έχω χάσει τα νέα σας με τους νέους ρυθμούς!!!Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!

Λεύκη συγχαρητήρια!!!!

Να είναι γερή και καλότυχη η μικρούλα κι εσύ να έχεις μια καλή κ γρήγορη ανάρρωση!!!!!

Δημοσίευση

Εχω γράψει απο χθες ποσα μηνύματαα αλλα δεν εγκρίνονται. Λογικα θα τα δειτε μαζεμένα. Δεν ξερω γιατι αργουν τοσο πολυ να εγκριθούν! Λευκη μου να σου ζήσει το μπουμπουκι σουυυ, πηγαν ολα καλα ❤️❤️ 

Δημοσίευση

Κορίτσια γεια σααας ❤️ έχω απορια!! Εδω και κατι μερες βλέπω στο σκουπισμα παρα πολυ λιγες καφε κουκίδες.. δεν εδινα σημασια γιατι ηταν τοσες λιγες που οριακα αναρωτιομουν εαν βλεπω καλα.

Σημερα ομως ηταν περισσότερες. Οχι κατι τρομερο αλλα τις ειδα ξεκάθαρα.. γενικα εχω πονακια μονο κατα τη διαρκεια της νυχτας ,αλλά νομίζω ειναι το έντερο μου.. κατι εχω παθει και παω συνέχεια τουαλέτα αυτες τις μερες. Την μερα μου περνανε τα πονακια.. και αναρωτιεμαι αν οι καφε κηλιδες ειναι σημαδι ή μηπως είναι απ τον κολπικο υπερηχο της Δευτέρας 😕

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Marypnk είπε:

Κορίτσια γεια σααας ❤️ έχω απορια!! Εδω και κατι μερες βλέπω στο σκουπισμα παρα πολυ λιγες καφε κουκίδες.. δεν εδινα σημασια γιατι ηταν τοσες λιγες που οριακα αναρωτιομουν εαν βλεπω καλα.

Σημερα ομως ηταν περισσότερες. Οχι κατι τρομερο αλλα τις ειδα ξεκάθαρα.. γενικα εχω πονακια μονο κατα τη διαρκεια της νυχτας ,αλλά νομίζω ειναι το έντερο μου.. κατι εχω παθει και παω συνέχεια τουαλέτα αυτες τις μερες. Την μερα μου περνανε τα πονακια.. και αναρωτιεμαι αν οι καφε κηλιδες ειναι σημαδι ή μηπως είναι απ τον κολπικο υπερηχο της Δευτέρας 😕

Είναι φυσιολογικό στο τέλος να πας συνέχεια τουαλέτα είναι ένα σημάδι ότι πλησιάζει ο τοκετός 

λόγω ορμονών το σώμα φροντίζει να αδειάζει το έντερο ώστε να είσαι έτοιμη για τον τοκετό (είναι το φυσικό κλύσμα που λέμε γιατί εάν είναι το πρώτο σου παιδάκι ίσως δεν ξέρεις ότι γενικά σου κάνουν κλύσμα όταν πας για τοκετό ώστε να είναι άδειο το έντερο.. εεε η φύση προνοεί γι αυτό…) 

το καφέ μπορεί να είναι από τον κολπικό υπέρηχο μπορεί να είναι κ το τραχηλικό βύσμα/πώμα εξαρτάται αν είναι σαν βλέννα ή αν είναι σκέτο αίμα καφέ  😊

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Marypnk είπε:

Κορίτσι μου  εγώ καφέ δεν έχω ακόμα αλλά αυτό με την τουαλέτα το έχω πάθει εδώ και καμία βδομάδα!! Τις τελευταίες μέρες δε είναι το κάτι άλλο!! Από εκεί που είχα φουλ δυσκοιλιότητα τώρα πηγαίνω αρκετά συχνά! Τώρα για τις καφέ εκκρίσεις καλύτερα να μιλήσεις με τον γιατρό σου γιατί από ότι είδες και η Λευκη με καφέ ξεκίνησε και τελικά γέννησε 😅

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Xrisa95 είπε:

Είναι φυσιολογικό στο τέλος να πας συνέχεια τουαλέτα είναι ένα σημάδι ότι πλησιάζει ο τοκετός 

λόγω ορμονών το σώμα φροντίζει να αδειάζει το έντερο ώστε να είσαι έτοιμη για τον τοκετό (είναι το φυσικό κλύσμα που λέμε γιατί εάν είναι το πρώτο σου παιδάκι ίσως δεν ξέρεις ότι γενικά σου κάνουν κλύσμα όταν πας για τοκετό ώστε να είναι άδειο το έντερο.. εεε η φύση προνοεί γι αυτό…) 

το καφέ μπορεί να είναι από τον κολπικό υπέρηχο μπορεί να είναι κ το τραχηλικό βύσμα/πώμα εξαρτάται αν είναι σαν βλέννα ή αν είναι σκέτο αίμα καφέ  😊

Κορίτσι μου πως είσαι σήμερα? Είσαι καλύτερα?

Δημοσίευση

Κορίτσια τι κάνετε? @Elenaki_ πως τα πας με την μικρή σου? Βρήκατε τα πατήματα σας? @ΛΕΥΚΗ κορίτσι μου όποτε μπορέσεις περιμένουμε να μας πεις λεπτομέρειες 🥰

Σε άλλα νέα κορίτσια εγώ εχθές έτσι στα ξαφνικά έβγαλα αιμορροΐδες! Μιλάμε για τρομερό πόνο ούτε πλευρό δεν μπορώ να γυρίσω!! Όλη την ημέρα στην μπανιέρα την βγάζω να δροσίζω την περιοχή γιατι δεν με ανακουφίζει τίποτα άλλο!!Πραγματικά αυτή η εβδομάδα είναι τόσο δύσκολη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...