Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Αστα, τι 1 τι 2 νομιζω ολες ζοριζομαστε τωρα πια...😤 ταυτοχρονα ομως χαιρομαστε π φτασαμε ως εδω κ τλχ τα μωρακια μας δν ηρθαν προωρα... 😉✌️

εγω βεβαια ειμαι τελευταια π μπηκα στον 9ο γτ η κανονικη πητ ηταν για 01/03 οποτε εσεις εχετε φτασει στην ουρα τωρα πια!!!

Πραγματικα απορω κ μ τους δικους μου... εγω δλδ πρεπει ν τους πω ν μην πανε;; δν το σκεφτονται απο μονοι τους;; τεσπα, δν θ ειμαι διακριτικη σε αυτη τη φαση γτ γονεις μου ειναι... Θα τους τα πω οπως τα σκεφτομαι γτ τωρα δν ειναι ωρα για να παιζουμε μ τη φωτια.. φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα..

κι αντε εσενα τα πεθερικα σου ειναι στ σπιτι τους.. εμενα οι δικοι μου ερχονται αυριο Αθηνα κ θα μενουν σ εμενα... καταλαβαινεις...

Γ το μπεμπακο σας ναι νομιζω στο εγραψα κ πιο πανω οτι συνηθως οταν παιρνουν τοσο βαρος τα μωρα ισως επισπευθει κ ο τοκετος.. θυμησε μου ποσο εισαι τωρα;; ποτε θ σε ξαναδει η γιατρος;;

Δεν είναι κακό να τους εκφράσεις τον φόβο σου!! Εγώ τουλάχιστον δεν το βρίσκω καθόλου παράλογο! Όλοι νομίζω φοβόμαστε μην αρρωστήσουμε είτε είσαι είτε δεν είσαι έγκυος ειδικά με την γρίπη Α που σε ρίχνει στο κρεβάτι!  Την Δευτέρα το πρωί θα με δει πάλι και θα κάνουμε ξανά τομογράφο! Αν και νομίζω ότι αυτή τη βδομάδα μετά την Τετάρτη οι συσπάσεις μου έγιναν αρκετά συχνές! Θα δούμε πως θα είναι την Δευτέρα! Η γιατρός μου δεν κάνει την εξέταση με το χέρι οπότε στον υπέρηχο δεν φαίνεται αν έχει εμπεδωθεί ο μικρός! Από κιλά τα πάει πολύ καλά και αύριο να έβγαινε που λέει ο λόγος δεν έχει θέμα αλλά θα ήθελα να το προσπαθήσω φυσιολογικά! Μακάρι να εμπεδωθεί για να έχω ελπίδες 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου 

εμένα ο άντρας μου αρρώστησε κ αυτός την παρασκευή κ σήμερα ωωωω τι έκπληξη ξύπνησα εγώ με βήχα κ λίγο πονοκέφαλο 🤭😬🎉🎉🎉🎉🎉

38+1 σήμερα, παρακαλαωωω να μην γεννήσω. Συνήθως βέβαια επειδή η Φύση προνοεί δεν ξεκινάει τοκετός ενώ νοσεί η γυναίκα έχω μια ελπίδα ότι για 4-5 μέρες θα το καθυστερήσω ακόμα. 
Όσο μπορώ θα κάτσω αλλά έχω και τα παιδιά δεν μπορώ να είμαι ξαπλωμένη ή να μην κάνω δουλειές κτλ. 

θέλει να έρθει η μαμά μου ν βοηθήσει αλλά δεν θέλω να την κολλήσουμε κ να μην μπορεί να έρθει όταν γεννήσω και φυσικά να μην κολλήσουμε κ εμείς τίποτα άλλο. 

κορίτσια  μην ντρέπεστε καθόλου εννοείται να γίνεται αυστηρές ως προς τις επαφές των συγγενών σας! Κ εγώ είμαι αυστηρή γενικά! Κ όταν γεννήσω εννοείται θα το δούνε από το παράθυρο το μωρό για πολυυυυ καιρό  😂😂😂😂😂😂 γιατί εδώ έχουμε κ -5, -10 αργεί να φτιάξει  ο καιρός κ οι ιώσεις κρατάνε πολύ. 

(κρατήστε τους μακριά από μικρά παιδιά σιγουρααα σας το λέω από πείρας 😂😂😂 αλλά και γενικά από τις πολλές επισκέψεις κ επαφές γιατί κ μεταξύ των μεγάλων κυκλοφορούν τώρα ιώσεις). 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...