Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Χρυσά μου πολύ καλά προχωράει το μωρακι σας. Εύχομαι να πάνε όλα όπως τα θέλεις και να φτάσεις τις 39 εβδομάδες αν και όπως φαίνεται βιάζεται το μπεμπακι να βγει!! 
 Έχουμε και εμείς ραντεβού σήμερα με τον γιατρό μας και να σου πω την αλήθεια εγώ θέλω πολύ να μου πει πως πλησιάζουμε, εχω αρχίσει να μην αντέχω άλλο. Μίλησα και στο τηλ μαζί του απλά για μια ενημέρωση και μου είπε πως μπορεί να προχωρήσουμε από εβδομάδα που θα έχουμε μπει και στην 39η εβδομάδα. Ωστόσο, σήμερα θα δούμε και τις προϋποθέσεις..

Μακάρι να δει κορίτσι μου τι γίνεται αλλά κ να δει διαστολή ή να μην δει δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά αν φτάνεις ή όχι. Αρα οπλισου με πείσμα κ υπομονή κ βοήθησε τον εαυτό σου. Μπορείς τώρα να σηκώνεσαι ;; Ή πονάς; Ώστε να αρχίσεις καθίσματα, ασκήσεις περπάτημα γιατί καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς άλλο! Ο μόνος τρόπος είναι να βοηθήσεις εσύ το σώμα σου όσο πιο πολύ μπορείς αρκεί να είσαι σε θέση βέβαια!
 Κ φυσικά αυτό παίζει ρόλο κ στο γεγονός ότι αν μπεις με πρόκληση να αποφύγεις την καισαρική! 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

@Xrisa95 κορίτσι μου μάλλον είσαι η επόμενη 🥰 αφού βλέπεις τόσα σημάδια μάλλον έρχεται το αγοράκι σου!! Μακάρι να μείνει και άλλο μέσα αφού θέλεις να το καθυστερήσεις κι άλλο αλλά έχει αλλά σχέδια ο μικρός 🤣

@ΛΕΥΚΗ κορίτσι μου περίμενα τα νέα σου! Το απόγευμα θα πάτε να φανταστώ στον γιατρό?  Πάντως σε καταλαβαίνω απόλυτα! Θέλω και εγώ να περιμένω σίγουρα μέχρι της 10 του μηνός που θα έρθει η μητέρα μου αλλά από την άλλη νιώθω ότι 10 μέρες είναι σαν αιώνας! Πραγματικά αυτός ο 9ος μας έχει πάει τάπα κυριολεκτικά 🤣 δεν αντέχω άλλο 

Με το ζόρι περπατάω πια + ότι δεν κοιμάμαι καθόλου καλά με αποτέλεσμα να είμαι πτώμα το να πρωί και + ότι πεθαίνω από την καούρα και την δυσπεψία!! Δεν θα σχολιάσω τους πόνους περιόδου και τα πετρώματα στην κοιλιά που μου κόβουν τα πόδια 

Υπομονή είμαστε στο τέλος 🙏🏼🤭

για τις καούρες εγώ τρώω λίγο γιαούρτι το βράδυ κ με βοηθάει αλλά είναι κ στον οργανισμό. Σε καθεμία μας βοηθάνε διαφορετικά πράγματα! 

ειναι πολύ θετικό να έχεις πόνους κ συσπάσεις αυτό μειώνει τον κίνδυνο για καισαρική (για αδυναμία εξέλιξης του τοκετού) άρα πάρτο θετικά 💪🏽💪🏽💪🏽

απολαύστε τις τελευταίες μέρες αλήθεια και ας φαίνεται περίεργο που το λέω γιατί σίγουρα θα σας λείψει η κοιλίτσα ❤️

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Ο γιατρός μας βρήκε πολύ καλά αλλά το μωρακι δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα. Οποτε πάμε για την επόμενη Παρασκευή, θα μας δει και αποφασίζουμε. Μου είπε πως αυτή η εβδομάδα είναι κρίσιμη και πως μπορεί να σπάσουν τα νερά. Αν δεν έχουμε κάποια τέτοια εξέλιξη μέχρι την Παρασκευή θα μας δει και θα παμε Αθήνα το ΣΚ. Δεν θα προσπεράσουμε κατά πολύ τις 40 εβδομάδες, αν δεν έχει εμπεδωθεί η μικρή θα πάμε για καισαρική. Αυτά τα νέα μας. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Ο γιατρός μας βρήκε πολύ καλά αλλά το μωρακι δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα. Οποτε πάμε για την επόμενη Παρασκευή, θα μας δει και αποφασίζουμε. Μου είπε πως αυτή η εβδομάδα είναι κρίσιμη και πως μπορεί να σπάσουν τα νερά. Αν δεν έχουμε κάποια τέτοια εξέλιξη μέχρι την Παρασκευή θα μας δει και θα παμε Αθήνα το ΣΚ. Δεν θα προσπεράσουμε τις 40 εβδομάδες, αν δεν έχει εμπεδωθεί η μικρή θα πάμε για καισαρική. Αυτά τα νέα μας. 

Κορίτσι μου γιατί δεν δίνετε μια ευκαιρία έστω στην πρόκληση κ πάτε κατευθείαν για καισαρική; Υπάρχει κάποιος λόγος εννοώ παθολογικός; 

Δεν ξέρω αν αυτό επιθυμείς αλλά είναι κρίμα αν δν υπάρχει κάποια παθολογία να υποστείς ένα χειρουργείο σε πρώτο τοκετό χωρίς λόγο. Γιατί κ τα βιμπακ στα επόμενα παιδιά τα κάνουν γιατροί μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. 

Εύχομαι να πάνε όλα ΚΑΤ’ ευχήν αλλά πρέπει να βοηθήσεις το σώμα σου για να εμπεδωθεί το μωρό και  στο λέω πραγματικά από νοιαξιμο κ από εμπειρία. 

Ολα να πάνε καλά κ να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά  🥰💪🏽🙏🏼🤰🏼

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Xrisa95 είπε:

Κορίτσι μου γιατί δεν δίνετε μια ευκαιρία έστω στην πρόκληση κ πάτε κατευθείαν για καισαρική; Υπάρχει κάποιος λόγος εννοώ παθολογικός; 

Δεν ξέρω αν αυτό επιθυμείς αλλά είναι κρίμα αν δν υπάρχει κάποια παθολογία να υποστείς ένα χειρουργείο σε πρώτο τοκετό χωρίς λόγο. Γιατί κ τα βιμπακ στα επόμενα παιδιά τα κάνουν γιατροί μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. 

Εύχομαι να πάνε όλα ΚΑΤ’ ευχήν αλλά πρέπει να βοηθήσεις το σώμα σου για να εμπεδωθεί το μωρό και  στο λέω πραγματικά από νοιαξιμο κ από εμπειρία. 

Είπαμε ότι θα πάμε για καισαρική αν δεν εμπεδωθεί το μωρακι, αλλιώς θα δώσουμε μια ευκαιρία σε πρόκληση. Γενικά ο γιατρός μου είναι πολύ υπέρ του φυσιολογικού τοκετού. Η καισαρική θα είναι η τελευταία μας λύση, αλλά με προετοίμασε και γι αυτό το ενδεχόμενο. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Ο γιατρός μας βρήκε πολύ καλά αλλά το μωρακι δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα. Οποτε πάμε για την επόμενη Παρασκευή, θα μας δει και αποφασίζουμε. Μου είπε πως αυτή η εβδομάδα είναι κρίσιμη και πως μπορεί να σπάσουν τα νερά. Αν δεν έχουμε κάποια τέτοια εξέλιξη μέχρι την Παρασκευή θα μας δει και θα παμε Αθήνα το ΣΚ. Δεν θα προσπεράσουμε τις 40 εβδομάδες, αν δεν έχει εμπεδωθεί η μικρή θα πάμε για καισαρική. Αυτά τα νέα μας. 

Κορίτσι μου χαίρομαι που όλα είναι καλά με την μικρή σου!! Ακόμα μια εβδομάδα έχεις σίγουρα δηλαδή! Όπως φαίνεται τα περισσότερα κορίτσια θα γεννήσουν 7-8-9 του μηνός 🥰

Αν επιτρέπεται γιατί δεν θα περιμένετε τις 40? Λόγο της απόστασης φαντάζομαι ε? Είναι αρκετές οι 4 ώρες που έχετε να κάνετε! Εγώ προσωπικά δεν θέλω με τίποτα καισαρική μόνο και μόνο επειδή έχω πάθει τραβά νομίζω από αυτά που πέρασε η αδελφή μου και δεν θέλω να τα περάσω και εγώ αλλά δεν το βλέπω και εγώ να την γλυτώνω 😭😭  

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσι μου χαίρομαι που όλα είναι καλά με την μικρή σου!! Ακόμα μια εβδομάδα έχεις σίγουρα δηλαδή! Όπως φαίνεται τα περισσότερα κορίτσια θα γεννήσουν 7-8-9 του μηνός 🥰

Αν επιτρέπεται γιατί δεν θα περιμένετε τις 40? Λόγο της απόστασης φαντάζομαι ε? Είναι αρκετές οι 4 ώρες που έχετε να κάνετε! Εγώ προσωπικά δεν θέλω με τίποτα καισαρική μόνο και μόνο επειδή έχω πάθει τραβά νομίζω από αυτά που πέρασε η αδελφή μου και δεν θέλω να τα περάσω και εγώ αλλά δεν το βλέπω και εγώ να την γλυτώνω 😭😭  

Ναι κορίτσι μου λογικά θα την φάμε όλη την εβδομάδα. Στις 11 του μήνα μπαίνουνε στις 40 εβδομάδες. Μου είπε πως θα προχωρήσουμε τότε γιατί θεωρεί επικίνδυνο να με αφήσει παραπάνω. Από τι κατάλαβα θα παίξουμε με τις μέρες μέρες μετά, εννοώ 40+1 +2, εκεί φαντάζομαι θα το προγραμματίσουμε. Να σου πω την αλήθεια και εγώ φοβάμαι αλλά….

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Xrisa95 είπε:

Χρυσά μου παρέβλεψα πριν να σου απαντήσω και στο δεύτερο σκέλος. Δεν με αφήνει να περπατάω ο γιατρός μου λόγω των πόνων που εχω. Η αλήθεια είναι πως προσπάθησα να κάνω μια μικρή απόσταση αλλά όντως δεν μπορούσα να επιστρέψω στο σπίτι με τα πόδια. Επίσης και καθίσματα προσπάθησα δειλά δειλά αλλά οι μαχαιριές που νιώθω με σταμάτησαν…

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...