Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annitakianna είπε:

Πωπω πραγματικά απίστευτο!! Φαντάζομαι τα έχεις όλα έτοιμα!! Άντε να έρθουν τα πρώτα πατουσακια της παρέας 🥰 ♥️ 

Από ψυχολογία πως τα πας??

Ναι εννοείται είναι όλα έτοιμα!!

Από ψυχολογία επειδή είμαι φοβιτσιαρα προσπαθώ να μην το σκέφτομαι για να πάω χαλαρή και να το ζήσω! Οπότε δε πολύ συνειδητοποιω ότι όντως έφτασε η ώρα!!

• Απαντήσεις 1.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Με το καλό να δεχτούμε τα πρώτα πατουσάκια της παρεούλας ❤️❤️

Κοριτσια εγώ δεν είμαι και στην καλύτερη φάση μου. Κάθε μέρα είμαι και χειρότερα, εχω πόνους από κάτω κυρίως μετά το απόγευμα. Το βραδυ δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω. Είναι συνεχόμενοι πόνοι σαν περιόδου. Επίσης ένα έντονο αίσθημα πίεσης προς τα κάτω και βάρος. Συσπασεις δεν εχω καταλάβει. Συνήθως τα πρωινά ήμουν καλύτερα αλλά σήμερα βλέπω πως δεν έχει υποχωρήσει καθόλου. Όλη μέρα την εχω βγάλει στο κρεβάτι. 
Λετε είναι φυσιολογικό να συμβαίνει μιας και είμαστε στην 37η εβδομάδα;;; Αν συνεχίσει θα πάρω τον γιατρό. 

Κι εγώ έτσι ήμουν και είμαι, συνήθειες ως είναι φυσιολογικό,συσπάσεις είναι αυτοι οι πόνοι,απλά πρέπει να παρατηρείς τη συχνότητα τους.Εμενα μου είχε πει να προσπαθώ να ξαπλώνω όταν με πιάνει και να μην κουράζομαι,οπότε καλά κάνεις!

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Elenaki_ είπε:

Κι εγώ έτσι ήμουν και είμαι, συνήθειες ως είναι φυσιολογικό,συσπάσεις είναι αυτοι οι πόνοι,απλά πρέπει να παρατηρείς τη συχνότητα τους.Εμενα μου είχε πει να προσπαθώ να ξαπλώνω όταν με πιάνει και να μην κουράζομαι,οπότε καλά κάνεις!

Κατάλαβα. Απλά δεν πάνε και έρχονται. Είναι συνεχόμενοι πόνοι γιαυτο θεωρούσα πως δεν είναι συσπάσεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Κατάλαβα. Απλά δεν πάνε και έρχονται. Είναι συνεχόμενοι πόνοι γιαυτο θεωρούσα πως δεν είναι συσπάσεις. 

Εγώ δν νομίζω ότι είναι συσπάσεις πάντως. Είναι πονάκια. Το μωρό πιέζει προς τα κάτω να εμπεδωθεί κ ταυτόχρονα κονταίνει ο τράχηλος ώστε να εξαλειφθεί. 

Δεν θα ανησυχούσα αν περνάνε αφού ξαπλώσεις ή κάτσεις. 

αν είναι πόνοι γέννας θα δεις ότι θα επαναλαμβάνονται σε μοτίβο. 

είναι φυσιολογικό σ αυτόν τον μήνα όλα αυτά. Κ επίσης είναι επιθυμητά. 

πότε έχεις γιατρό ξανά; ☺️

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Εγώ δν νομίζω ότι είναι συσπάσεις πάντως. Είναι πονάκια. Το μωρό πιέζει προς τα κάτω να εμπεδωθεί κ ταυτόχρονα κονταίνει ο τράχηλος ώστε να εξαλειφθεί. 

Δεν θα ανησυχούσα αν περνάνε αφού ξαπλώσεις ή κάτσεις. 

αν είναι πόνοι γέννας θα δεις ότι θα επαναλαμβάνονται σε μοτίβο. 

είναι φυσιολογικό σ αυτόν τον μήνα όλα αυτά. Κ επίσης είναι επιθυμητά. 

πότε έχεις γιατρό ξανά; ☺️

Χρυσά μου είναι λίγο περίεργοι πόνοι. Δηλαδή δεν περνάνε κατά την διάρκεια της ημέρας, μόνο το πρωί ξυπνούσα και ήταν πιο χαλαροί. Ίσως επειδή εμενα σερί ξαπλωμένη πολλές ώρες, δεν ξέρω. Σήμερα πάντως με έχει παει χάλια όλη μέρα και ενώ είμαι ξαπλωμένη. 
Τον γιατρό θα τον ξανά δούμε την Παρασκευή. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Χρυσά μου είναι λίγο περίεργοι πόνοι. Δηλαδή δεν περνάνε κατά την διάρκεια της ημέρας, μόνο το πρωί ξυπνούσα και ήταν πιο χαλαροί. Ίσως επειδή εμενα σερί ξαπλωμένη πολλές ώρες, δεν ξέρω. Σήμερα πάντως με έχει παει χάλια όλη μέρα και ενώ είμαι ξαπλωμένη. 
Τον γιατρό θα τον ξανά δούμε την Παρασκευή. 

Εάν δεν περνάνε καθόλου κ δν σταματάνε καθόλου καλύτερα να μιλήσεις με τον γιατρό σου. 

Εάν είναι συσπάσεις ή άλλοι πόνοι μόνο εσύ μπορείς να το καταλάβεις γιατί τους νιώθεις (αν έχουν κλιμάκωση, αν έχεις πέτρωμα, αν έχουν επανάληψη, κάθε πόσα λεπτά κτλ). 

βεβαια αναφέρεις ότι δεν σταματάνε καθόλου άρα μόνο ο γιατρός αν σε δει θα σου πει τι και πως. 😊

εφόσον είσαι προβληματισμένη καλύτερα να επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου ή με την μαία του γιατρού αν έχει μαία. 

Δημοσίευση

Κορίτσιαααααα,

είχα το απόγευμα τον τελευταίο υπέρηχο και μαντεψτε...η μικρή βιάζεται να βγει,ο γιατρός μου είπε ότι δεν προλαβαίνουμε να πάμε μέχρι Παρασκευή, μπορεί και το βράδυ να μου σπάσουν τα νερά...έτσι λοιπόν έκανα απευθείας τον προεγχειρητικό κι αν δε προκύψει κάτι μέσα στο βράδυ μπαίνω αύριο το πρωί τελικά!!

Αρχίζω να συνειδητοποιώ σιγά σιγά ότι από εδώ κ πέρα... άλλος φτιάχνει το πρόγραμμα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Elenaki_ είπε:

Κορίτσιαααααα,

είχα το απόγευμα τον τελευταίο υπέρηχο και μαντεψτε...η μικρή βιάζεται να βγει,ο γιατρός μου είπε ότι δεν προλαβαίνουμε να πάμε μέχρι Παρασκευή, μπορεί και το βράδυ να μου σπάσουν τα νερά...έτσι λοιπόν έκανα απευθείας τον προεγχειρητικό κι αν δε προκύψει κάτι μέσα στο βράδυ μπαίνω αύριο το πρωί τελικά!!

Αρχίζω να συνειδητοποιώ σιγά σιγά ότι από εδώ κ πέρα... άλλος φτιάχνει το πρόγραμμα!!!

Με το καλό κορίτσι μου ❤️❤️❤️ όλα να πάνε ΚΑΤ’ ευχήν και καλά κ να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλίτσα! 

τώρα να σου πω να ξεκουραστείς κ ν κοιμηθείς θα είναι ψέμα γιατί ξέρω ότι θα έχεις άγχος κ ανυπομονησία να αντικρίσεις το πλασματάκι σου 🎈🎈🎈🎈 χάιδεψε πολύ την κοιλιτσα σου! 

πως κατάλαβε ότι μπορεί να σου σπάσει τα νερά το μωράκι; 

πόσο είσαι τώρα; 🥰🎈🩷

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Xrisa95 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου ❤️❤️❤️ όλα να πάνε ΚΑΤ’ ευχήν και καλά κ να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλίτσα! 

τώρα να σου πω να ξεκουραστείς κ ν κοιμηθείς θα είναι ψέμα γιατί ξέρω ότι θα έχεις άγχος κ ανυπομονησία να αντικρίσεις το πλασματάκι σου 🎈🎈🎈🎈 χάιδεψε πολύ την κοιλιτσα σου! 

πως κατάλαβε ότι μπορεί να σου σπάσει τα νερά το μωράκι; 

πόσο είσαι τώρα; 🥰🎈🩷

Γιατί έχει μαλακώσει πολύ ο τράχηλος και είμαστε οριακά!Είμαι 38+1 σήμερα!

Προς το παρόν είμαι ήρεμη όταν πέσω για ύπνο θα δούμε πως θα πάει!! Ευχαριστώ πολύ 🩷 🙏 🙏 

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Elenaki_ είπε:

Κορίτσιαααααα,

Κορίτσι μου σοκ έπαθα όταν το διάβασα με την καλή έννοια 😁 φαντάζομαι εσύ είσαι σε ακόμη μεγαλύτερο σοκ!! Βιαστική η μικρή σου 🩷 άντε με το καλό!! Περιμένουμε νέα σου 🥰 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elenaki_ είπε:

Κορίτσιαααααα,

Κορίτσι μου γλυκό εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!! 🙏🙏🙏❤️

Πω πω φαντάζομαι τα συναισθήματα σου, όλα μαζί στο 100%. 
Εύχομαι να έχετε μια ανώδυνη και όμορφη εμπειρία ❤️❤️

Θα περιμένουμε νέα σου!!! Με το καλοοοοοοο🙏🙏🙏🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γειααα! Με το καλό το μωράκι σου! Πετάγομαι για να προτείνω κάτι αν σε βολέψει. Εγώ όταν γέννησα είχα πολλά ράμματα και αιμορροΐδες και με βόλευε πάρα πολύ να κάθομαι πάνω σε μαξιλάρι θηλασμού. Εννοώ το πέταλο όχι το λουκάνικο και έτσι ότι με πονούσε έμενε στον αέρα. Αν έχεις δοκίμασε το κι εσύ γιατί έχεις λίγο ακόμα και είναι κρίμα να πονάς.
    • Αρα σε 1.5 μήνα. Τέλεια. Πολύ νευριάζω με τους παιδιάτρους που φοβίζουν τις αποκλειστικά θηλάζουσες μητέρες και δεν έχουν ιδέα από θηλασμό και δίνουν και συμβουλές. Γιαυτο θα πάμε σε σύμβουλο θηλασμου να βγάλουμε μια ακρη! 
    • Κορίτσι μου γλυκό εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!! 🙏🙏🙏❤️ Πω πω φαντάζομαι τα συναισθήματα σου, όλα μαζί στο 100%.  Εύχομαι να έχετε μια ανώδυνη και όμορφη εμπειρία ❤️❤️ Θα περιμένουμε νέα σου!!! Με το καλοοοοοοο🙏🙏🙏🙏  
    • Εσύ έχεις τον πόνο σου και όλα τα δικια με το μέρος σου αλλά γέλασα τόσο πολύ με τις περιγραφές σου!!!χαχαχααχαχαχχα Βρε κοριτσια μια απορία εσείς που κάνατε το εμβόλιο του κοκκυτη...είχε καμία σύμπτωμα μετά??όπως κάνει της γρίπης καμία φορά???η αυτό δεν έχει?
    • Κορίτσι μου σοκ έπαθα όταν το διάβασα με την καλή έννοια 😁 φαντάζομαι εσύ είσαι σε ακόμη μεγαλύτερο σοκ!! Βιαστική η μικρή σου 🩷 άντε με το καλό!! Περιμένουμε νέα σου 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...