Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 17/1/2025 at 7:38 ΜΜ, ο/η Elenaki_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,τι ώρα που μαζευτηκανε πάλι όλες και καλά νέα!!!

@Antonia2χρόνια πολλά,να χαίρεσαι το όνομα σου και με το καλό οι μπουμπουκες σου!!

Εμείς οριστικοποιησαμε το ραντεβού για Παρασκευη στις 12.00,όπου τέτοια ώρα την άλλη βδομάδα,πρώτα ο Θεός θα είμαι αγκαλιά με το μωράκι μου!!!🙏😁

Εμένα η κολπική εξέταση δε μπορώ να πω ότι δε με πόνεσε , ήταν υπέρηχος όπου κι εμένα έχει κοντύνει ο τράχηλος.Η μικρή είναι 2700 και Τετάρτη -Πεμπτη έχω να κάνω ενέσεις κορτιζόνης, συστήνονται λόγω καισαρικής.

Όταν είχα κάνει κι εγώ το εμβόλιο του κοκκυτη πονούσε το χέρι μου για 4-5 μέρες!!!

Ευχαριστω Ελενακι μου για τις ευχες!!! 🫶💞😊 να ειμαστε ολοι καλα, με υγεια πανω απ ολα κ να ερθουν αξεχαστες κ μοναδικες στιγμες ευτυχιας!!!🧿🙏

Πωωωωω!!!! Εφτασε η στιγμη!!! 🫣😁🎆 Με το καλο ολα κ να ερθει η ζουζουνιτσα γερη στην αγκαλια σας!!!💖👩‍🍼🎉🧿🙏🌺

Εγω κοριτσια μου φοβαμαι καπως... δν το κρυβω... κ γ τις ζουζουνες αν θα ειναι καλα ή αν θ χρειαστουν θερμοκοιτιδα, αν θα θηλασω κ πως θ παει, η ταλαιπωρια της καισαρικης, η νεα πραγματικοτητα στ σπιτι κ οι νεοι ρυθμοι....

Ολο αυτο το αγνωστο... χθες με επιασαν κ τα κλαματα οταν τα συζητουσαμε μ τον αντρα μου... ειναι λογικο να αγχωνομαστε κ ειναι υγειες ν το εξωτερικευουμε... οχι οτι δν ανυπομονω ν γνωρισω τις κουκουνιτσες μας π κανουν τραμπολινο στην κοιλια μου αλλα οσο να πεις, στην κοιλια ειναι πιο safe τα πραγματα.... μετα αρχιζουν τα ζορια κ παραλληλα οι λεξεις ευτυχια κ αγαπη θα παρουν μια αλλη διασταση....

• Απαντήσεις 1.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Στα δικα μας νεα κοριτσια μου, εμεις Τριτη πηγαμε γιατρο κ ημουν 33+3! Οι ζουζουνες ηταν μια χαρα κ σε βαρος τις εβγαλε 2090 τη μικρη κ 2350 τη μεγαλη!!💗💗✌️

Η μικρη πηρε αρκετα μπορω ν πω.. Τωρα θ μας ξαναδει την τεταρτη μ το καλο π ειναι κ τα γενεθλια του αντρα μου!!!🎂🎉🎉

Αν κρατηθουν ως την 37η εβδ θα βγουν πολυ καλες σε βαρος αλλα εχω μια αισθηση οτι δν θα φτασουμε ως εκει... εχω ενα feeling για τελος ιανουαριου... ισως ειναι κ ιδεα μου επειδη βαραινω αρκετα...

Κατα τα αλλα κρυωσα μεσα στ βδομαδα.. ξεκινησα με μπουκωμα κ λιγο βηχα κ την Τεταρτη εκανα δεκατα/πυρετο ως 37,8.. δν προλαβα ν παρω παρακεταμολη γτ μας ειχε τελειωσει κ οταν μου εφερε ο αντρας μου την αλλη μερα το πρωι, ευτυχως ξυπνησα απυρετη κ δν ξανανεβασα.. μια μερα κρατησε αυτο μ τον πυρετο... μπουκωμα κ λιγο βηχα εχω ακομα (οχι βαθυ βηχα αλλα αυτο π κτ σε γαργαλαει κ βηχεις γ ν φυγει) κ δε μπορω ν κανω πλυσεις γτ ματωνει η μυτη μου.. ηδη εχει ματωσει 3 φορες σε 6 μερες...🫤

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Στα δικα μας νεα κοριτσια μου, εμεις Τριτη πηγαμε γιατρο κ ημουν 33+3! Οι ζουζουνες ηταν μια χαρα κ σε βαρος τις εβγαλε 2090 τη μικρη κ 2350 τη μεγαλη!!💗💗✌️

Η μικρη πηρε αρκετα μπορω ν πω.. Τωρα θ μας ξαναδει την τεταρτη μ το καλο π ειναι κ τα γενεθλια του αντρα μου!!!🎂🎉🎉

Αν κρατηθουν ως την 37η εβδ θα βγουν πολυ καλες σε βαρος αλλα εχω μια αισθηση οτι δν θα φτασουμε ως εκει... εχω ενα feeling για τελος ιανουαριου... ισως ειναι κ ιδεα μου επειδη βαραινω αρκετα...

Κατα τα αλλα κρυωσα μεσα στ βδομαδα.. ξεκινησα με μπουκωμα κ λιγο βηχα κ την Τεταρτη εκανα δεκατα/πυρετο ως 37,8.. δν προλαβα ν παρω παρακεταμολη γτ μας ειχε τελειωσει κ οταν μου εφερε ο αντρας μου την αλλη μερα το πρωι, ευτυχως ξυπνησα απυρετη κ δν ξανανεβασα.. μια μερα κρατησε αυτο μ τον πυρετο... μπουκωμα κ λιγο βηχα εχω ακομα (οχι βαθυ βηχα αλλα αυτο π κτ σε γαργαλαει κ βηχεις γ ν φυγει) κ δε μπορω ν κανω πλυσεις γτ ματωνει η μυτη μου.. ηδη εχει ματωσει 3 φορες σε 6 μερες...🫤

Στο τέλος έτσι νοιώθουμε Αντωνια μου, μην αγχώνεσαι. Αν πιάσετε 37 θα τα πάρετε και άμεσα σπίτι. Όλα καλά εύχομαι. 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Γεια σου Αντωνία μου! Περαστικά κορίτσι μου! 
ευτυχώς δεν είχες πυρετό μόνο δέκατα κ για πολύ λίγο! Θα συνέλθεις εντελώς σίγουρα σε λίγες μέρες! 🙏🏼

τα μωράκια σου μια χαρά είναι από βάρος πάντως! Κ εύχομαι να κάτσουν όσο περισσότερο επιθυμείτε! 🎈🙏🏼🩷🩷

Δημοσίευση

Τώρα για φόρμα εξόδου που λέτε δείτε αναλόγως την θερμοκρασία. Πχ εδώ έχουμε μείον έχω πάρει εννοείται 2 φόρμες αλλά όχι πάρα πολύ χοντρές γιατί θα είναι κ η κουβέρτα κ τα ρούχα. 

ελλαδα ίσως δν χρειάζεται αν δεν τα βγάζετε βόλτα πχ τώρα Φεβρουάριο. Επίσης όσο είναι νεογέννητα κάνουν κακά συνέχειααααααα άρα δν ξέρω πόσο θα σας βολεύει το βάλε βγάλε συνέχεια ☺️

ίσως αν θέλετε να πάρετε κάποια ελαφριά φόρμα εξόδου λεπτή πολύ δλδ! Μάρτιο που γέννησα πάντως τον γιο μου δεν χρειαζόταν φόρμα εξόδου δεδομένου ότι τότε τα μωράκια θα έχουν σαραντίσει κ ίσως τα βγάζετε πιο συχνά έξω 🥰

Δημοσίευση

καλημέρα κορίτσια διαβάζω τα σχόλια σας και θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα,  αρχικά  είναι αναγκαστικό αν πας για καισαρικη να κάνεις ενέσεις κορτιζόνης; επίσης έχει κανονίσει κάποια καισαρική σε ιδιωτικό; χρειάζεται να κλείσεις εσύ το ραντεβού ή να πας κάποιες μέρες νωρίτερα για προεγχηρητικο έλεγχο ή άλλες εξετάσεις;

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Ionv είπε:

καλημέρα κορίτσια διαβάζω τα σχόλια σας και θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα,  αρχικά  είναι αναγκαστικό αν πας για καισαρικη να κάνεις ενέσεις κορτιζόνης; επίσης έχει κανονίσει κάποια καισαρική σε ιδιωτικό; χρειάζεται να κλείσεις εσύ το ραντεβού ή να πας κάποιες μέρες νωρίτερα για προεγχηρητικο έλεγχο ή άλλες εξετάσεις;

Καλησπέρα,

εγώ γεννάω με καισαρική σε ιδιωτικο,θα κάνω 4 ενέσεις κορτιζόνης,2 μερες πριν τον τοκετό ανά 12 ωρο και προεγχειρητικό την προηγούμενη ημέρα,που περιλαμβάνει καρδιογράφημα και αιματολογικές!Το ραντεβού εννοείς για το χειρουργείο???Αυτό το κλείνει ο γιατρός σου.

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Ionv είπε:

Γέννησα δύο φορές με καισαρική, όχι δεν έκανα ενέσεις κορτιζόνης. Βέβαια γέννησα στον 9ο μήνα και τα δύο, δεν ήταν πρόωρα. Ναι κλείνεις ραντεβού για προεγχειρητικο. Για την επέμβαση σου κλείνει ο γιατρός σου. 

Δημοσίευση
στις On 20/1/2025 at 9:34 ΠΜ, ο/η Ionv είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου! Εγώ γέννησα με καισαρική στις 39 εβδ κ όχι δεν μου έκαναν ενέσεις για τα πνευμονακια του μωρού. Προεγχειρητικο εφόσον έχεις προγραμματισμένη θα σου ζητήσει ο γιατρός να κάνεις κάποιες αιματολογικές και καρδιολόγο την προηγούμενη εβδ + rapid test και να τα έχεις μαζί σου την ημέρα που θα πας στην κλινική 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα από την εξέταση για στρεπτόκοκκο και δεν είναι καλές. Φαίνεται πως υπάρχουν μικροοργανισμοί, μύκητες και μεγάλη ανάπτυξη του E. coli και του candida. Εντωμεταξύ το πίστευα πως εχω μύκητες πάλι γιατί εχω παρα πολλά υγρά γενικά και οι μύκητες με ταλαιπωρούν σε όλη την εγκυμοσύνη. Ωστόσο φαίνεται πως είναι πιο σοβαρά τα πράγματα. Μου έστειλε email ο γιατρός πως θα πρέπει να πάρω αντιβίωση και κολπικά υπόθετα. 
Ειναι κάτι σοβαρό πιστεύετε;;; Δεν εχω καταφέρει να μιλήσω ακόμα μαζί του για να μου εξηγήσει.

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Mickie είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου! Εγώ γέννησα με καισαρική στις 39 εβδ κ όχι δεν μου έκαναν ενέσεις για τα πνευμονακια του μωρού. Προεγχειρητικο εφόσον έχεις προγραμματισμένη θα σου ζητήσει ο γιατρός να κάνεις κάποιες αιματολογικές και καρδιολόγο την προηγούμενη εβδ + rapid test και να τα έχεις μαζί σου την ημέρα που θα πας στην κλινική 

Τι να πω κορίτσια... εμένα ο γιατρός μου 🤷 , θέλει να τις κάνω τις ενέσεις!Αύριο συγκεκριμένα τις ξεκινάω!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα από την εξέταση για στρεπτόκοκκο και δεν είναι καλές. Φαίνεται πως υπάρχουν μικροοργανισμοί, μύκητες και μεγάλη ανάπτυξη του E. coli και του candida. Εντωμεταξύ το πίστευα πως εχω μύκητες πάλι γιατί εχω παρα πολλά υγρά γενικά και οι μύκητες με ταλαιπωρούν σε όλη την εγκυμοσύνη. Ωστόσο φαίνεται πως είναι πιο σοβαρά τα πράγματα. Μου έστειλε email ο γιατρός πως θα πρέπει να πάρω αντιβίωση και κολπικά υπόθετα. 
Ειναι κάτι σοβαρό πιστεύετε;;; Δεν εχω καταφέρει να μιλήσω ακόμα μαζί του για να μου εξηγήσει.

Λεύκη μου εγώ δυστυχώς δεν έχω ιδέα,δε ξέρω καθόλου, μόλις μιλήσεις με το γιατρό ενημέρωσε μας!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elenaki_ είπε:

Τι να πω κορίτσια... εμένα ο γιατρός μου 🤷 , θέλει να τις κάνω τις ενέσεις!Αύριο συγκεκριμένα τις ξεκινάω!

Δεν πειράζει κορίτσι μου να τις κάνεις. Εμένα η κόρη μου γεννήθηκε 36 και 5. Είχαμε προγραμματίσει καισαρική για 37 και 3, όμως κλώτσησε και έσπασε τα νερά. Μόλις γεννήθηκε έκλαψε και μετά από 3 λεπτά έχασε την ανάσα της για λίγο  και μπήκε εντατική για 5 ημέρες. Όλα καλά τελικά. Η μαία που ήρθε σπίτι από το νοσοκομείο και ήταν μπροστά στον τοκετό μου είπε ότι αν είχα κάνει τις ενέσεις πιθανότατα δε θα είχε συμβεί αυτό. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Εγώ είχα στρεπτοκοκκο και στα δύο, πήρα αντιβίωση και όλα πήγαν καλά. Ρώτησε τον αν χρειαστεί κάτι επιπλέον την ώρα της γέννας. Εμένα εφάρμοσαν κάποιο πρωτόκολλο, νομίζω χορήγησαν πενικιλλινη αλλά δεν είμαι σίγουρη. 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλημερα Λευκή μου . Κ εμένα μόλις βγήκαν κ έχω μύκητες τύπου καντιτα. Μου έδωσε lomexin 600 εφάπαξ και canesten για την εξωτερική επιφάνεια της περιοχής! E-coli δεν έτυχε να έχω αλλά ξέρω αφορά μικροοργανισμό που μεταφέρετε από το έντερο και ότι θέλει αντιμετώπιση με αντιβίωση. Προσπαθήσε να κάνεις απλά σωστά τη θεραπεία και δεν νομίζω να έχεις κανένα θέμα! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η evaioan είπε:

Δεν πειράζει κορίτσι μου να τις κάνεις. Εμένα η κόρη μου γεννήθηκε 36 και 5. Είχαμε προγραμματίσει καισαρική για 37 και 3, όμως κλώτσησε και έσπασε τα νερά. Μόλις γεννήθηκε έκλαψε και μετά από 3 λεπτά έχασε την ανάσα της για λίγο  και μπήκε εντατική για 5 ημέρες. Όλα καλά τελικά. Η μαία που ήρθε σπίτι από το νοσοκομείο και ήταν μπροστά στον τοκετό μου είπε ότι αν είχα κάνει τις ενέσεις πιθανότατα δε θα είχε συμβεί αυτό. 

Ναι θα τις κάνω,ήδη έκανα την πρώτη!

Για αυτό το λόγο μου έχει πει να τις κάνω,για να αποφύγουμε κάτι τέτοιο.Λένε ότι στον φυσιολογικό επειδή ζοριζονται για να βγουν αναγκαστικά ωριμάζει το αναπνευστικό τους και τελειοποιείται μέσω της διαδικασίας ενώ στην καισαρική που βγαίνουν εύκολα οι ενέσεις τα βοηθάνε σ'αυτο που θα έκαναν μόνα τους με φυσικό τρόπο.

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Είχα κ εγώ αν θυμάσαι Λευκή μου. Όλα καλά πήγαν κ γέννησα φυσιολογικά 😊 

(έκανα αυστηρή διατροφή συν την φαρμακευτική αγωγή που είχα κ εγώ σε όλη την εγκυμοσύνη) 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!! Πώς τα πάτε? @ΛΕΥΚΗ κορίτσι μου εγώ Candida  είχα κολλήσει αλλά όχι στην εγκυμοσύνη! Επειδή έπαιρνα αντιβίωση στην ουσία έβγαλα μύκητες! Με έναν γύρο αντιβίωση ακόμα είχε φύγει! Ίσως τώρα στην εγκυμοσύνη να πάρεις μια πιο λάιτ αντιβίωση αλλά σίγουρα θα κάνει δουλειά!! Για το e coil είχα διαβάσει εδώ στο φόρουμ ότι αρκετά κορίτσια το εχουν κολλήσει οπότε είναι και αυτό κάτι σύνηθες! Θετική σκέψη μου κορίτσι μου όλα καλά θα πάνε!!

@Elenaki_ κορίτσι μου σήμερα είναι Τετάρτη! Αυτήν την Παρασκευη γέννας η την επόμενη? 

Σε άλλα νέα κορίτσια και εγώ περιμένω την καλλιέργεια μου η οποία θα είναι έτοιμη την Παρασκευή η την Δευτέρα και την Δευτέρα έχω και το ραντεβού μου! Για κάποιο λόγο έχω βαρύνει πάρα πολύ. Δυσκολεύομαι να κάνω τα πάντα έτσι απότομα! Εκεί που ήμουν μια χαρά ξαφνικά βάρυνα! Οι ανάσες δεν μου φτάνουν και όσο για τον ύπνο ας μη μιλήσω καλύτερα! Πάντως την βαλίτσα μου και τα πράγματα του μικρού τα έχω σχεδόν έτοιμα οπότε δεν έχω να αγχώνομαι γι'αυτό τουλάχιστον 😁

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Πώς τα πάτε? @ΛΕΥΚΗ κορίτσι μου εγώ Candida  είχα κολλήσει αλλά όχι στην εγκυμοσύνη! Επειδή έπαιρνα αντιβίωση στην ουσία έβγαλα μύκητες! Με έναν γύρο αντιβίωση ακόμα είχε φύγει! Ίσως τώρα στην εγκυμοσύνη να πάρεις μια πιο λάιτ αντιβίωση αλλά σίγουρα θα κάνει δουλειά!! Για το e coil είχα διαβάσει εδώ στο φόρουμ ότι αρκετά κορίτσια το εχουν κολλήσει οπότε είναι και αυτό κάτι σύνηθες! Θετική σκέψη μου κορίτσι μου όλα καλά θα πάνε!!

@Elenaki_ κορίτσι μου σήμερα είναι Τετάρτη! Αυτήν την Παρασκευη γέννας η την επόμενη? 

Σε άλλα νέα κορίτσια και εγώ περιμένω την καλλιέργεια μου η οποία θα είναι έτοιμη την Παρασκευή η την Δευτέρα και την Δευτέρα έχω και το ραντεβού μου! Για κάποιο λόγο έχω βαρύνει πάρα πολύ. Δυσκολεύομαι να κάνω τα πάντα έτσι απότομα! Εκεί που ήμουν μια χαρά ξαφνικά βάρυνα! Οι ανάσες δεν μου φτάνουν και όσο για τον ύπνο ας μη μιλήσω καλύτερα! Πάντως την βαλίτσα μου και τα πράγματα του μικρού τα έχω σχεδόν έτοιμα οπότε δεν έχω να αγχώνομαι γι'αυτό τουλάχιστον 😁

@annitakianna αυτή!!!Σε δύο μέρες!!!!!!!!!!!!!! Απίστευτο Ε??????

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Elenaki_ είπε:

Ωωωωωωω ναι έφτασαν οι μέρες! 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 έλαααααα αναμένουμε τα πρώτα πατουσάκια της ομάδας ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Γεια σου Αννιτακι μας 🎈 έτσι στο τέλος είναι όλα πιο δύσκολα 🤣🤭 λίγο έμεινε! Μετά θα σου λείπει η κοιλιτσα κ οι κλωτσιές χαχα 🥰 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Xrisa95 είπε:

Γεια σου Αννιτακι μας 🎈 έτσι στο τέλος είναι όλα πιο δύσκολα 🤣🤭 λίγο έμεινε! Μετά θα σου λείπει η κοιλιτσα κ οι κλωτσιές χαχα 🥰 

Εγώ έλεγα ότι δε θα μου λείψει η κοιλιά με τίποτα και διάφορα τέτοια χαζά!!Και μου λείπει ηδη κ μόνο στην ιδέα ότι σε λίγο δε θα νιώθω το μωρό με τον ίδιο τρόπο!!!

Δημοσίευση

Με το καλό να δεχτούμε τα πρώτα πατουσάκια της παρεούλας ❤️❤️

Κοριτσια εγώ δεν είμαι και στην καλύτερη φάση μου. Κάθε μέρα είμαι και χειρότερα, εχω πόνους από κάτω κυρίως μετά το απόγευμα. Το βραδυ δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω. Είναι συνεχόμενοι πόνοι σαν περιόδου. Επίσης ένα έντονο αίσθημα πίεσης προς τα κάτω και βάρος. Συσπασεις δεν εχω καταλάβει. Συνήθως τα πρωινά ήμουν καλύτερα αλλά σήμερα βλέπω πως δεν έχει υποχωρήσει καθόλου. Όλη μέρα την εχω βγάλει στο κρεβάτι. 
Λετε είναι φυσιολογικό να συμβαίνει μιας και είμαστε στην 37η εβδομάδα;;; Αν συνεχίσει θα πάρω τον γιατρό. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elenaki_ είπε:

Πωπω πραγματικά απίστευτο!! Φαντάζομαι τα έχεις όλα έτοιμα!! Άντε να έρθουν τα πρώτα πατουσακια της παρέας 🥰 ♥️ 

Από ψυχολογία πως τα πας??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα Κατερίνα! Μπράβο όλα καλά.. εε εντάξει και εγώ 31 εβδομάδες που το έκανα ήταν 1630γρ.. κανονικά βέβαια και η δική σου κανονική είναι. κ εγώ τώρα τόσο που είμαι υπολογίζω κάπου 2 κιλά να έχει πάρει σαν εσένα...εμένα γράφει Ωρίμανση πλακούντα grade 0. Εσένα πόσο γράφει;
    • Κορίτσι μου γενικά ο ύπνος είναι από το πιο δύσκολο κομμάτι θέλει πολύ υπομονή δεν είναι εύκολο ειδικά τον πρώτο χρόνο  η μεγάλη άρχισε να κοιμάται σερί από 13 μηνών και μετά που κόψαμε στήθος  κοιμοταν στο λίκνο από 4 έως 6 μηνών μετά μπήκε ανάμεσα μας και δεν έχει φύγει  σεμινάριο ύπνου δεν έχω κάνει δεν ξέρω κανένα κολπάκι να σου πω την αλήθεια το μόνο που χρησιμοποιώ πολύ εγώ είναι ενα αρκουδάκι που έχει μελωδία νανούρισμα και λευκο θόρυβο η μπέμπα κοιμάται στο λίκνο αλλιώς δεν θα χωρούσαμε με τον άντρα μου στο κρεβάτι με 2 παιδεία… μόλις ανοίξει ο καιρός από Απρίλιο λογικά θα φτιάξω δωμάτιο παιδικό και θα προσπαθήσω να βάλω τα παιδεία να κοιμούνται εκεί 🫣
    • Καλημέρα σε όλες! Κάναμε κι εμείς χτες απογευμα το doppler και τα βρήκε όλα φυσιολογικά! Ανησυχώ λίγο γιατί δεν έχει γυρίσει με το κεφάλι κάτω, αλλά με διαβεβαίωσε ότι σε δευτερότοκες μπορεί να συμβεί και πολύ αργότερα, γιατί το σώμα θυμάται! Επίσης είναι μικρούλα νομίζω, γιατί 33 και 1 χτες μου την έβγαλε 2070, αλλά φαντάζομαι 1 κιλό θα το πάρει σιγουρα μέχρι να γεννηθεί. Επίσης ρε κορίτσια εσάς ο πλακούντας τι grade είναι? Σας το γράφει?  
    • Μια χαρά μπράβο τρώτε όλο το φαγάκι σας 😊 πολύ πιθανόν να έφταιγε η γρίπη κορίτσι μου τα κόβει τα μωράκια  τις σταγόνες είναι μια φορά την μέρα ; Εγώ θα πάω σε μια βδομάδα να την ζυγίσουμε την μπέμπα μακάρι να είμαστε και εμείς σαν εσάς 🥰
    • Μόνο μια ταλαιπωρία; Σαν πάπια περπατάω παντού πονάω.. άσε που απο το βήχα πονάω και κάτω χαμηλά στο πιπι εχω διαλυθεί σου μιλάω!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...