Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Μεχρι τετλευταια στιγμη πρεπει να εχουμε πιστη το ξερω δυσκολο...κ γω στη θεση σου θα το ειχα διαγραψει απο το μυαλο μου...απλα με αυτο το αγχος δε παμε πουθενα κ φοβαμαι κ για μενα π με τοσο αγχος δε θελω να με παρει σβαρνα κανα αυτοανοσο... ελπθζω τγ δευτερα να αντικρισεις μια τεραστια χοριακη κ να ανατραπουν ολα τα δεδομενα... 2,5 χρονια κ μεις οπως το λες...μακαριιιι❤️❤️❤️ 
    • Ναι το εχω ξεγραψει εντελως απο το μυαλο μου... .ηταν κ το τεστ αρνητικο...μου ειπε κ ο γιατρος ειναι απο το φαρμακο μεχρι κα συνηθισει ο οργανισμος κ ολη την ωρα παω περα δωθε μεσα στο σπιτι κ λεω εγω δε θα μεινω εγκυος να ξερεις δε ξερω τι μας συμβαινει πια...δεν γινεται να ειναι ολα καλα κ να μη μπορω να γκαστρωθω του λεω🤣κατι αλλο παιζει ...κανω θεωριες κ σεναρια ...κακως βεβαια αλλα προσπαθω να εχω πιστη...τοση πιστη π μου βγηκε η πιστη δηλαδη...εγω μια συγχηχη,εναν εκνευρισμο κ ολο για εγκυες μαθαινω κ λεω αι σιχτιρ πια...με καταλαβαινεις .....
    • Έχω πάρει ένα μικρό ποτιστήρι 🤣 και τον ξεπλενω με αυτό και το κεφάλι και στο σώμα με νερό που γεμίζω από τη βρύση στην ίδια θερμοκρασία που γεμίζω και τη μπανιέρα του!! Έτσι ελέγχω να μην πάει νερό στα μάτια του κ τα αυτιά του. Κορίτσια σας ήρθε περίοδος;; Εμένα ήδη μου ήρθε μια φορά 18 Δεκεμβρίου και τώρα περιμένω να δω πότε θα έρθει η επόμενη.
    • Χαχα ειμαι προετοιμασμενη ψυχολογικα για το μπαχαλο τουλαχιστον ετσι λεω. Σ ευχαριστω για τις συμβουλες, εχω και ατμομαγειρα οποτε μαλλον βολευει να τα κανω εκει. Μακαρι τι να πω γιατι ολοι μ λενε οτι μετα απο 2 βδομαδες εβαλαν και δεκατιανο και αγχωνομαι μηπως ειναι πολυ αργα μετα απο ενα μηνα να το ξεκινησουμε. Να μου πεις ας δω πρωτα πως θα παει το μεσημεριανο ελπιζω να μη μου φερνει το μπολ καπελο!! 
    • Ωωωω μπράβο φτου φτου!! Πολύ καλά σου κοιμάται!!  Άσε το αλμα 15-19 είναι πολύ δύσκολο, για εμας τουλάχιστον. Αν και έχει 3-4 μέρες τώρα που έχει αρχίσει να ηρεμεί κάπως.  Ξέρεις τι ήθελα να σε ρωτήσω;! Στο μπανάκι του που τον κανεις μπάνιο γεμίζεις την μπανιέρα του με νερό και μετά όταν τον ξεπλένεις δεν του μένει σαπουνάδα; Πως το κανεις; Γιατί θέλω σε λίγο καιρό να της γεμίζω την μπανιέρα της να την κάνω εκεί μπάνιο αλλά σκέφτομαι ότι πως θα την γεμίζω νερό, θα την σαπουνίζω εκεί μέσα και μετά θα την ξεπλένω μέσα στην σαπουνάδα; 🤔
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...