Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Φτάσαμε μαζί στο τέλος Χρυσά μου!!!❤️ Λίγο έμεινε να τα κρατήσουμε στην αγκαλιά μας.

Προσπαθώ να είμαι ήρεμη και αισιόδοξη αλλά η κουβέντα μου με τον γιατρό με τάραξε εχθές. Κατάλαβα πως πλησιάζουμε και ψιλό φρίκαρα. Είναι λίγο τρομακτικό το άγνωστο αλλά ελπίζω πως εκείνη την στιγμή θα βρω το θάρρος που χρειάζεται. 
Μου είπε πως γενικά από την άλλη εβδομάδα να εχω τον νου μου για τυχόν σημάδια τοκετού. 

Σίγουρα πάντα το άγνωστο σε τρομάζει κ είναι λογικό όλοι έτσι είμαστε! Αλλά στο λέω με σιγουριά θα τα πας εξαιρετικά ❤️ κ στον τοκετό κ όταν έρθει το μωράκι! ❤️ 

εννοείται να έχεις το νου σου για σημάδια τοκετού αλλά είναι εξαιρετικά σπάνιο ειδικά σε πρωτότοκη να ξεκινήσει ο τοκετός πριν τις 37-38 εβδ! 
μπορεί να συμβεί αλλά είναι σπάνιο. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις αν θα είσαι σ αυτό το μικρό ποσοστό γ αυτό εννοείται να έχεις το νου σου 🙏🏼😍 🤣

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Xrisa95 είπε:

Σίγουρα πάντα το άγνωστο σε τρομάζει κ είναι λογικό όλοι έτσι είμαστε! Αλλά στο λέω με σιγουριά θα τα πας εξαιρετικά ❤️ κ στον τοκετό κ όταν έρθει το μωράκι! ❤️ 

εννοείται να έχεις το νου σου για σημάδια τοκετού αλλά είναι εξαιρετικά σπάνιο ειδικά σε πρωτότοκη να ξεκινήσει ο τοκετός πριν τις 37-38 εβδ! 
μπορεί να συμβεί αλλά είναι σπάνιο. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις αν θα είσαι σ αυτό το μικρό ποσοστό γ αυτό εννοείται να έχεις το νου σου 🙏🏼😍 🤣

Ναι μου το είπε και ο γιατρός αλλά επειδή είμαστε μακριά νομίζω μου το τόνισε, ώστε να προλάβουμε να πάμε Αθήνα. Σκέψου πως χρειαζόμαστε 4 ώρες για να πάμε, όποτε όσο νωρίτερα το καταλάβω τόσο το καλύτερο. 
Εύχομαι βέβαια να έρθουν όλα στην ώρα τους. 🙏❤️

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν εχθές!! Ποτε λέγαμε ότι πρέπει να το πιστέψουμε και ότι θα γίνει κάποια στιγμή και πλέον συζητάμε για τους τοκετούς μας!!!! ΦΟΒΕΡΟ!!! Να πάνε όλα καλά 🙏🙏🙏🙏

Τεραστια συγκινηση...🥹🥹🥹

νομιζω τωρα εχω αρχισει κ το πιστευω γ τα καλα!!! Παω κ ανοιγω την ντουλαπα των κοριτσιων κ τρελαινομαι!!! Μυριζω ολη αυτη τη μωρουδιλα των απορρυπαντικων κ ανυπομονω!!!!

Εν τω μεταξυ ο αντρας μου καμια σχεση... κοσμαρα τελειως... θ μου πεις εμας μεγαλωνουν μεσα μας!!!!

Δε λεω, ερχεται τους μιλαει, χαιδευει κοιλιτσα αλλα του λεω ελα να δεις μεσα στ δωματιο πχ τις κουβερτουλες, τα πραγματακια τους κ ερχεται βαριεστημενα...😅

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Ναι μου το είπε και ο γιατρός αλλά επειδή είμαστε μακριά νομίζω μου το τόνισε, ώστε να προλάβουμε να πάμε Αθήνα. Σκέψου πως χρειαζόμαστε 4 ώρες για να πάμε, όποτε όσο νωρίτερα το καταλάβω τόσο το καλύτερο. 
Εύχομαι βέβαια να έρθουν όλα στην ώρα τους. 🙏❤️

Το θεμα ειναι Λευκη μου ν μην αγχωθεις γτ το μυαλο παιζει παιχνιδια καμια φορα... ειδικα σ εμας τις πρωτοτοκες π εχουμε μια εννοια παραπανω κι εσυ ειδικα π εχεις την αποσταση, ειναι ευκολο ισως να παρερμηνευσουμε τα σημαδια...

Εγω κοριτσια δε ρωτησα γ σημαδια καθολου!!!😅😅😅😇

Φανταζομαι θ σπασουν τα νερα κ θ το καταλαβω!!😜

Θελετε ν με βοηθησετε εσεις;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Επισης τωρα π φτασαμε τελικη ευθεια, να επαναφερω το πινακακι μας ωστε να ξερουμε ποια εχει σειρα;;  Τι λετε;;
    • Το θεμα ειναι Λευκη μου ν μην αγχωθεις γτ το μυαλο παιζει παιχνιδια καμια φορα... ειδικα σ εμας τις πρωτοτοκες π εχουμε μια εννοια παραπανω κι εσυ ειδικα π εχεις την αποσταση, ειναι ευκολο ισως να παρερμηνευσουμε τα σημαδια... Εγω κοριτσια δε ρωτησα γ σημαδια καθολου!!!😅😅😅😇 Φανταζομαι θ σπασουν τα νερα κ θ το καταλαβω!!😜 Θελετε ν με βοηθησετε εσεις;;
    • Τεραστια συγκινηση...🥹🥹🥹 νομιζω τωρα εχω αρχισει κ το πιστευω γ τα καλα!!! Παω κ ανοιγω την ντουλαπα των κοριτσιων κ τρελαινομαι!!! Μυριζω ολη αυτη τη μωρουδιλα των απορρυπαντικων κ ανυπομονω!!!! Εν τω μεταξυ ο αντρας μου καμια σχεση... κοσμαρα τελειως... θ μου πεις εμας μεγαλωνουν μεσα μας!!!! Δε λεω, ερχεται τους μιλαει, χαιδευει κοιλιτσα αλλα του λεω ελα να δεις μεσα στ δωματιο πχ τις κουβερτουλες, τα πραγματακια τους κ ερχεται βαριεστημενα...😅
    • Σ ευχαριστω για την απαντηση! Μωρε ναι το φανταζομαι αυτο για το γαλα απλα μου φανηκε περιργο που μας ειπε για ενα μηνα να τρωει μονο μεσημεριανο και τα φρουτα να μπουν απ τον επομενο. Περιμενα δλδ αυτο που λες οτι θα ξεκινουσαμε με λαχανικα κτλ για κανα δυο βδομαδες και μετα σιγα σιγα θα βαζαμε και τα φρουτα. 
    • Με μπρόκολο, πατατουλα βραστή και κολοκυθάκι βραστό πατημένο. Μιλάμε για ποσότητα ελάχιστη στην αρχή. Μετά την πρώτη εβδομάδα μπήκαν και φρούτα πχ μήλα και ακτινίδια αλεσμένα. Ένα μήλο και ένα ακτινίδιο ανά 2 μέρες. Το γάλα είναι η βασική τους τροφή μέχρι το έτος, στην πράξη θα δεις ότι το γάλα παραμένει η βασική τους τροφή πολλά έτη. Εμένα είναι 2.5 και πίνει 3 μπουκάλια γάλα των 210ml την ημέρα. Καλή αρχή. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...