Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Mantarini μου χρονια πολλα, ευχομαι η καινουρια χρονια να σου φερει υγεια και ολα όσα επιθυμείς. Λυπάμαι πολυ για την απώλεια σου, το περασα πολυ προσφατα και εγω δυστυχώς.  Αν και απ οτι εχω καταλαβει συνηθως η αναρρωση ειναι πιο γρηγορη οποτε δε χρειαζεται να ανησυχεις, παραθέτω την εμπειρία μου: Εγω ειχα κοκκινο αιμα σαν περιοδο για μια εβδομάδα και μετα καφε και μπεζ εκκρισεις για αλλη μια εβδομάδα. Η χοριακη μου μηδενισε στις 7 εβδομάδες μετα την αποξεση!. Περιοδος μου ηρθε ενα μήνα ακριβώς μετα την αποξεση (πριν μηδενισει η χοριακη).    
    • Γεια σου κορίτσι μου. Είναι νορμάλ ναι, νομίζω γύρω στις 10-14 μέρες είναι λογικό να έχεις πονάκια και αίμα. Απλά εμένα μόλις μου ήρθε η πρώτη κανονική περίοδος ξαναπήγα να με τσεκαρει ότι όλα είναι οκ. 
    • @Zelda κορίτσι μου απολαυσε τιε στιγμές με τ μωρακι σου και μη βιάζεσαι εφόσον δεν νιωθεις ετοιμη. Εμενα έχουν 21 μήνες διαφορά, εμεινα εγκυος οταν χρονισε η μεγαλη κ ζορίστηκα πολύ. Δ σ λέω να τ αφησεις 2 χρονια πχ. Αλλα κ σε 6 μήνες από τώρα πάλι 33 θα εισαι (πολύ μικρή πιστεψε με) κ πάλι μικρή διαφορά θα έχουν. Ακριβώς 2 χρόνια. Επίσης δ ξερεις πως θα εξελιχθεί μια επόμενη κυηση, μπορεί να χρειαστεί να είσαι κάποιο διάστημα σε ξεκούραση μπορεί να εισαο κ τέλεια! Για μενα περιμενε λίγο ακόμα κ τ καλοκαίρι πχ ξεκινα με άλλο αέρα και άνεση. Θα έχει ξεπεταχτει κ τ μωρο! Δ θα έχουν 18 μήνες διαφορά πχ θα έχουν 24  ε και? Οπότε και να τ αποφασισεις με το καλό να ρθει!
    • Ελπίζω να μου κάνουν κ εμένα εξετάσεις.. όπως το λες μόνο θυροειδή μου έκαναν κ αναρωτήθηκα γιατί μόνο αυτό... Θυμάμαι παλιότερα όταν έκανα εξετάσεις για άλλους λόγους μου τα κοίταζαν όλα κ τώρα με την εγκυμοσύνη μόνο θυροειδή που το είπα εγώ γιατί έχω μεγάλες αλλαγές παρόλο που έπαιρνα το χάπι για ρύθμιση. Τώρα μου ανέβηκε λίγο ενώ είχα αυξήσει την δόση κ θέλω να δω τι θα μου πουν εκεί.
    • Και εγώ έτσι πίστευα και ειδικά τον πρώτο καιρό μετά την δύσκολη εγκυμοσύνη του μικρού έλεγα με τίποτα!!! Δεν σου έλεγα μια μέρα ότι είναι εθιστικά;;;χαχαχΤώρα έχω αρχίσει και μεταξύ αστείου και σοβαρού το συζητάω χαχα μακάρι να έρθει αν είναι τυχερό μας..Τόνια λέω να περιμένουμε και την Ρένα να κάνουμε όλες μαζί το τρίτο χαχα α Όλα καλά θα πάνε κοπέλα μου να είσαι χαρούμενη και αισιόδοξη!!!😍
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...