Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Φεβρουαρίου 2025!!!!!!!

Recommended Posts

στις πριν 3 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσια μου χρόνια πολλά!! Διαβάζω τα νέα σας και σας παρακολουθώ!! @Xrisa95 κορίτσι μου εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι είσαι σε πολύ καλά χέρια!! Φυσικά αγχώνεσαι και στεναχωριέσαι πολύ και αυτό είναι το λογικό αλλά το γεγονός ότι έχετε πλάνο και οι γιατροί σου ξέρουν τι να κάνουν είναι πάρα πολύ καθησυχάστικο!! Είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα όπως πρέπει να πάνε! Για την αιτία τι σου είπαν? Είναι τυχαίο γεγονός η θέλει παραπάνω διερεύνηση? 

@Elenaki_ μου το μωράκι σου πήρε βάρος! Έστω αυτό το λίγο που πήρε είναι κέρδος!! Από ότι έχω καταλάβει εγώ στις κύησης το γεγονός ότι ένα μωρό δεν παίρνει βάρος είναι από τα πιο σύνηθες "θέματα" που σημαίνει ότι ξέρουμε πως να το αντιμετωπίσουμε!! Ξέρω πάρα πολλά μωράκια που είχαν το ίδιο θέμα και με το που γεννήθηκαν ξεκινησαν να παίρνουν βάρος κατευθείαν χωρίς κανένα θέμα! Ας δούμε τώρα τι θα σου πουν την Πέμπτη γιατί πολύ πιθανό το νινακι σου να πάρει κι άλλο βάρος!! ♥️ Σου στέλνω φουλ θετική ενέργεια 

Γεια σου Αννιτα μου εύχομαι ν είσαι καλά κ εσύ κ το μπεμπακι! Πως είστε; ❤️❤️❤️❤️ 

την αιτία όχι δεν μου την έχουν πει ακόμα γιατί φαντάζομαι κ αυτοί δεν ξέρουν. Εφόσον η ΝΙΠΤ βγήκε άριστη τώρα δεν έχει και ουσία κάτι παραπέρα. Μόλις γεννηθεί θα δούμε! 
Ο γιατρός θεωρεί είναι τυχαίο γεγονός γιατί δν υπάρχουν άλλα ευρήματα προς το παρόν που να δείχνουν κάτι άλλο.  

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 6 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Καρδιοπάθειες υπάρχουν πολλές γενικά… η κόρη μου πχ είχε golf ball που είναι ασβέστωμα στην καρδούλα που αυτό υποχωρεί μόνο του όπως κ έγινε κατά τη διάρκεια της κύησης. 

τώρα αυτό το μωράκι έχει μεσοκοιλιακη επικοινωνία (υπάρχουν 2 ειδών, εμας έχει  VSD κ είναι ένα κενό-τρυπούλα ανάμεσα στο τοίχωμα που χωρίζει τις 2 κοιλιές της καρδιάς, την αριστερή και την δεξιά Κ από εκεί περνάει οξυγονωμένο αίμα στην κοιλιά αριστερά που ξανά οξυγονώνεται κ κάνει συνεχώς κύκλο. Αυτό είναι το «ελλατωμα» ). Αυτό το βρήκαμε στη β επιπέδου αλλά δεν μεγαλώνει ούτε έχει κλείσει ακόμα άρα μου είπαν ότι είναι θετικοί θα κλείσει όταν γεννηθεί το μωρό τον πρώτο χρόνο συνήθως. Αφού δεν μεγαλώνει δεν ανησυχούν. 

(κ η κόρη μου επίσης είχε ένα διάστημα φύσημα, δεν ξέρουμε ποιο από τα 2 είδη, στα 2 έτη που εμφανίζεται συνήθως κ πριν το σχολείο μας είπαν να ξανά κάνουμε υπέρηχο να δούμε αν έχει κλείσει τελείως γιατί τώρα δεν ακούγεται κάτι που είναι 5 απλά κ μόνο για να ξέρουμε σε τι βαθμό μπορεί να γυμνάζεται αν υπάρχει ακόμα. Οπότε τώρα σ ένα μήνα έχουμε ραντεβού κ γι αυτήν. Μου είπαν υπάρχει κληρονομικότητα σ αυτό.) 

όμως αυτό που βρήκε ο γιατρός στο τελευταίο ραντεβού είναι και ισθμικη στένωση αορτής (αυτό βρίσκεται στο αορτικό τόξο της καρδιάς κ η μια αορτή που μεταφέρει αίμα οξυγονωμένο είναι πιο στενή, άρα πάει λιγότερο αίμα για να καταλάβεις στα όργανα. Υπάρχει μια συσχετική των δύο ευρημάτων μου είπε ο γιατρός συνήθως το ένα προκαλεί το άλλο.)

αν η στένωση είναι πολύ μεγάλη τότε γίνεται επέμβαση όπως κ στο άλλο θέμα. Ο γιατρός ήταν θετικός ότι μάλλον δεν θα χρειαστεί αλλά μου είπε ότι θα φανεί καλύτερα όσο μεγαλώνει το μωρό κ μεγαλώνει λοιπόν κ το οργανο της καρδιάς κ κυρίως όταν γεννηθεί κ γίνει υπέρηχος triplex κατευθείαν στο μωρό για να δούμε το πραγματικό εύρος των προβλημάτων. 

επομένως είναι κάτι που λύνεται με την επιστήμη κ είναι θετικό αυτό φυσικά. Είναι μεν ταλαιπωρία αν χρειαστεί επεμβάσεις αλλά τουλάχιστον ξέρεις δεν είναι θέματα που δεν «λυνονται». 

εμένα αυτό που με προβλημάτισε κυρίως είναι γιατί εμφανίστηκαν αυτά τα προβλήματα κ αυτό θέλω να διερευνήσουμε με τους γιατρούς (γιατί είχα κάνει ΝΙΠΤ που καλύπτεται εδώ από το ταμείο κ ήταν μια χαρά) πχ είναι κάποια κατασκευαστική αστοχία, κάποιο σύνδρομο ή τυχαίο γεγονός. 

Αυτό με αγχώνει πιο πολύ δλδ. 
και το γεγονός ότι κ εμάς έπεσε καμπύλη ανάπτυξης (ήταν καθόλη την εγκυμοσύνη στο 92% κ έπεσε στο 68% που σαφώς μου είπε ο γιατρός είναι πάνω από το μέσο όρο αλλά θέλει μου είπαν να το παρακολουθούμε κ εμείς γιατί τα προβλήματα στην καρδιά συνδέονται με μειωμένη ανάπτυξη. Οπότε αναμένω να δω τι γίνεται κ με αυτό το θέμα!) 

το Θετικό μου είπαν οι γιατροί είναι ότι το μηριαίο οστό είναι πολύ μεγάλο όπως του γιου μου που είναι ένα πολύ ψηλό παιδί για την ηλικία του αλλά το βάρος είναι που έχει καθοδική πορεία στους τελευταίους 2 υπέρηχους. Δλδ αναμενόταν να είναι ένα μωρό πάνω από 4 κιλά κ τώρα μου λέει ο γιατρός στην τελευταία μέτρηση που έπεσε είναι κάπου στα 3.600.  Σαν νούμερο δεν είναι κακό αλλά επειδή υπάρχει παθολογία είναι ανησυχητική η πτώση. 

είπα πολλά συγγνώμη! 

ευτυχώς έχω πολύ καλούς γιατρούς πραγματικά πολύ καλούς (με ψάξιμο τους βρήκα στην Γερμανία όπως κ στην Ελλάδα με ψάξιμο πήγαινα) και ευτυχώς το σύστημα εδώ καλύπτει τα πάντα σε τετοιες περιπτώσεις και μέχρι τώρα δεν έχω δώσει ούτε 1€ γιατί όπως καταλαβαίνεις κ εσύ κάθε μήνα κάνω 2-3 υπέρηχους κ τρίπλεξ κτλ κτλ. 

Και μετά από όλα αυτά παίρνεις και πτυχίο ιατρικής!!

Είναι πολύ σημαντικό ότι καλύπτονται όλα κι ότι το ψάχνουν τόσο εξονυχιστικά!

Επειδή κι εγώ ρώτησα τον γιατρό μου για σύνδρομο,λόγω του ότι δε παίρνει βάρος,σχεδόν το απέκλεισε βασισμένος στην ΝΙΠΤ.Παρολο που δεν είναι αμνιοπαρακέντηση,την εμπιστεύονται πολύ οι γιατροί.

Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά, ήθελε λίγο προσοχή το μπεμπακι γιατι σου λέει,κάτσε γιατί έρχομαι και η μαμά με τόσο τρέξιμο σχεδόν δε με έχει πάρει χαμπάρι!!

Όλα καλά θα πάνε,λίγο υπομονή πρέπει να κάνουμε και ότι έρχεται να είναι αντιμετωπισίμο !!

στις πριν 5 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσια μου χρόνια πολλά!! Διαβάζω τα νέα σας και σας παρακολουθώ!! @Xrisa95 κορίτσι μου εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι είσαι σε πολύ καλά χέρια!! Φυσικά αγχώνεσαι και στεναχωριέσαι πολύ και αυτό είναι το λογικό αλλά το γεγονός ότι έχετε πλάνο και οι γιατροί σου ξέρουν τι να κάνουν είναι πάρα πολύ καθησυχάστικο!! Είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα όπως πρέπει να πάνε! Για την αιτία τι σου είπαν? Είναι τυχαίο γεγονός η θέλει παραπάνω διερεύνηση? 

@Elenaki_ μου το μωράκι σου πήρε βάρος! Έστω αυτό το λίγο που πήρε είναι κέρδος!! Από ότι έχω καταλάβει εγώ στις κύησης το γεγονός ότι ένα μωρό δεν παίρνει βάρος είναι από τα πιο σύνηθες "θέματα" που σημαίνει ότι ξέρουμε πως να το αντιμετωπίσουμε!! Ξέρω πάρα πολλά μωράκια που είχαν το ίδιο θέμα και με το που γεννήθηκαν ξεκινησαν να παίρνουν βάρος κατευθείαν χωρίς κανένα θέμα! Ας δούμε τώρα τι θα σου πουν την Πέμπτη γιατί πολύ πιθανό το νινακι σου να πάρει κι άλλο βάρος!! ♥️ Σου στέλνω φουλ θετική ενέργεια 

Σ'ευχαριστω πολύ!!!

Ελπίζω να πάρει λιγο ακόμα για να μην χρειαστούμε ΜΕΝΝ !!

♥️🩷🙏

στις πριν 15 ώρες, ο/η Elenaki_ είπε:

Και μετά από όλα αυτά παίρνεις και πτυχίο ιατρικής!!

Είναι πολύ σημαντικό ότι καλύπτονται όλα κι ότι το ψάχνουν τόσο εξονυχιστικά!

Επειδή κι εγώ ρώτησα τον γιατρό μου για σύνδρομο,λόγω του ότι δε παίρνει βάρος,σχεδόν το απέκλεισε βασισμένος στην ΝΙΠΤ.Παρολο που δεν είναι αμνιοπαρακέντηση,την εμπιστεύονται πολύ οι γιατροί.

Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά, ήθελε λίγο προσοχή το μπεμπακι γιατι σου λέει,κάτσε γιατί έρχομαι και η μαμά με τόσο τρέξιμο σχεδόν δε με έχει πάρει χαμπάρι!!

Όλα καλά θα πάνε,λίγο υπομονή πρέπει να κάνουμε και ότι έρχεται να είναι αντιμετωπισίμο !!

Έτσι ακριβώς πτυχίο 🤣🤣🤣 

Κ μένα μου είπαν ότι την εμπιστεύονται γενικά την ΝΙΠΤ γι αυτό κ καλύπτεται κ από το ταμείο… όπως λες όλα καλά θα πάνε αφού αντιμετωπίζονται τα ζητήματα με όποιον τρόπο ❤️ 

καλή Κυριακή κορίτσια ❤️❤️❤️  αυτήν την εβδομάδα που μας έρχεται θα έχουμε εξελίξεις με γιατρούς και θα τα λέμε εδώ !!! 

καλησπέρα, διάβασα τώρα την κουβέντα σας και περιμένω και εγώ το παιδάκι μου αρχές Μαρτίου και νωρίτερα δυστυχώς λόγω προβλημάτων  της εγκυμοσύνης. μήπως γνωρίζετε κόστος για μενν και μεθ; έχετε προηγούμενες εμπειρίες;

στις πριν 17 ώρες, ο/η Ionv είπε:

καλησπέρα, διάβασα τώρα την κουβέντα σας και περιμένω και εγώ το παιδάκι μου αρχές Μαρτίου και νωρίτερα δυστυχώς λόγω προβλημάτων  της εγκυμοσύνης. μήπως γνωρίζετε κόστος για μενν και μεθ; έχετε προηγούμενες εμπειρίες;

Με το καλό το μωράκι σου κ σου εύχομαι υπομονή κ δύναμη ακόμα κ με τις δυσκολίες όλα θα πάνε καλά ❤️❤️❤️

Αν θέλεις να βάλεις το μωράκι σου σε Μενν ιδιωτικού μαιευτηρίου γνωρίζω ότι υπήρχε χρέωση (συν κάλυψη από ΕΟΠΥΥ ενός μέρους του ποσού) κ χρεώνεται ανά ημέρα. 

ωστόσο οι χρεώσεις αλλάζουν συνεχώς από τα μαιευτήρια οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τηλ στο ιδιωτικό μαιευτήριο που θέλεις να νοσηλευτεί το μωράκι σου κ να ρωτήσεις (μπορεί κ ονλάιν να έχουν τιμοκατάλογο σχετικό) γιατί οι χρεώσεις διαφέρουν. 
Επίσης μια ερώτηση κ στο υποκατάστημα ΕΟΠΥΥ της περιοχής σου θα βοηθούσε να ενημερωθείς για το ποιο ποσό σου καλύπτουν κ τι χρειάζονται αν χρειάζονται χαρτιά κτλ. Κ πως γίνεται η διαδικασία. 

Γενικά αυτά αλλάζουν οπότε το καλύτερο θα ήταν να ρωτήσεις απευθείας στους φορείς για να έχεις κ την κατάλληλη πληροφόρηση. 

φυσικά σε δημόσιες Μενν δν υπάρχει χρέωση. 

στις On 29/12/2024 at 4:43 ΜΜ, ο/η Ionv είπε:

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά!! Εύχομαι με το καλό το μωράκι σου και να πάνε όλα καλά.

Δυστυχώς κι εγώ δε γνωρίζω καθολου.Το καλύτερο θα ήταν να επικοινωνήσεις με το μαιευτήριο που σε ενδιαφέρει για να σε ενημερώσουν σχετικά με τα κόστη.

στις On 29/12/2024 at 12:29 ΜΜ, ο/η Xrisa95 είπε:

Έτσι ακριβώς πτυχίο 🤣🤣🤣 

Κ μένα μου είπαν ότι την εμπιστεύονται γενικά την ΝΙΠΤ γι αυτό κ καλύπτεται κ από το ταμείο… όπως λες όλα καλά θα πάνε αφού αντιμετωπίζονται τα ζητήματα με όποιον τρόπο ❤️ 

καλή Κυριακή κορίτσια ❤️❤️❤️  αυτήν την εβδομάδα που μας έρχεται θα έχουμε εξελίξεις με γιατρούς και θα τα λέμε εδώ !!! 

Χρύσα μου μόλις γύρισα από Nst και έναν γρήγορο υπέρηχο!!

Είναι όλα τέλεια!

Τα αμνιακα επανήλθαν στο φυσιολογικό,επομένως από ότι φαίνεται δε θα χρειαστεί να γεννήσω νωρίτερα!!!🙂🙏Το δώρο μου,ήρθε πριν την αλλαγή του χρόνου!

Εύχομαι κι εσύ να έχεις γρήγορα θετικά νέα!!!!

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Elenaki_ είπε:

Χρύσα μου μόλις γύρισα από Nst και έναν γρήγορο υπέρηχο!!

Είναι όλα τέλεια!

Τα αμνιακα επανήλθαν στο φυσιολογικό,επομένως από ότι φαίνεται δε θα χρειαστεί να γεννήσω νωρίτερα!!!🙂🙏Το δώρο μου,ήρθε πριν την αλλαγή του χρόνου!

Εύχομαι κι εσύ να έχεις γρήγορα θετικά νέα!!!!

Μπράβο Ελενακι μου είναι το καλύτερο δώρο αυτό ❤️❤️❤️ ελέγξατε βάρος;; Τι σου είπε ο γιατρός σου; Ποιο είναι το επόμενο βήμα; 😊

στις πριν 10 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Μπράβο Ελενακι μου είναι το καλύτερο δώρο αυτό ❤️❤️❤️ ελέγξατε βάρος;; Τι σου είπε ο γιατρός σου; Ποιο είναι το επόμενο βήμα; 😊

Δεν είδαμε το βάρος γιατί δεν ήταν κανονικό ραντεβού,μπήκα λίγο εμβόλιμα να δούμε τα υγρά,θα τα δούμε όλα αναλυτικά την Πέμπτη.

Σίγουρα έχει πάρει βάρος γιατί το ότι ανέβηκαν τα αμνιακα σημαίνει ότι το παιδί τρώει και ουρεί.

Συνδέονται αυτά τα δύο!

Την Πέμπτη θα δούμε αναλυτικά πως κινούμαστε αλλά κατά τα λεγόμενα του,με μια πρώτη ματιά ,δε μιλάμε πλέον για προωρότητα!

στις πριν 4 ώρες, ο/η Elenaki_ είπε:

Δεν είδαμε το βάρος γιατί δεν ήταν κανονικό ραντεβού,μπήκα λίγο εμβόλιμα να δούμε τα υγρά,θα τα δούμε όλα αναλυτικά την Πέμπτη.

Σίγουρα έχει πάρει βάρος γιατί το ότι ανέβηκαν τα αμνιακα σημαίνει ότι το παιδί τρώει και ουρεί.

Συνδέονται αυτά τα δύο!

Την Πέμπτη θα δούμε αναλυτικά πως κινούμαστε αλλά κατά τα λεγόμενα του,με μια πρώτη ματιά ,δε μιλάμε πλέον για προωρότητα!

Μια χαρά ελενακι μου όλα θα πάνε καλά λοιπόν κ στην ώρα τους  ❤️ 

τι θα κάνετε σήμερα; Εμείς απ όταν κάναμε παιδάκια δν έχουμε κάτσει μέχρι την αλλαγή του χρόνου γιατί συνήθως ξυπνάνε από τα βεγγαλικά και τα θηλάζω να τα κοιμισω 😝 κ εννοείται είμαστε πάντα σπίτι μας!

ειδικα εδώ Γερμανία υπάρχει τρέλα με τα βεγγαλικά κάθε σπίτι πετάει, για 2-3 ώρες μετά την αλλαγή της χρονιάς γίνεται χαμός  κ αυτοί που έχουν μικρά παιδιά πετάνε το απόγευμα. Γίνεται πανικός πραγματικά. 
ψήσαμε με την κόρη μου βασιλόπιτα-κέικ να κόψουμε το βράδυ νωρίς (περιμένει πως κ πως να κερδίσει το φλουρί 😝) κ κάνουμε προετοιμασίες για το τραπέζι αύριο το μεσημέρι που τρώμε οικογενειακά γιατί την παραμονή όπως σου είπα δν γίνεται να πάμε κάπου! 

ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. θα ακνω ένα τηλέφωνο να είμαι ενημερωμένη..έχω αγχωθεί πολύ..είμαι στο κρεβάτι εδώ και1 μήνα και έχω 1 σίγουρα ακόμη λόγω επιπωματικου πλακουντα. επίσης ο τραχηλος είναι στα 2,3 και με ενημέρωσε ο γιατρός ο πιθανόν θα πάμε για πρόωρο τοκετό. έχω αγχωθεί τόσο πολύ και οικονομικά και για την υγεία μας.

στις πριν 19 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Μια χαρά ελενακι μου όλα θα πάνε καλά λοιπόν κ στην ώρα τους  ❤️ 

τι θα κάνετε σήμερα; Εμείς απ όταν κάναμε παιδάκια δν έχουμε κάτσει μέχρι την αλλαγή του χρόνου γιατί συνήθως ξυπνάνε από τα βεγγαλικά και τα θηλάζω να τα κοιμισω 😝 κ εννοείται είμαστε πάντα σπίτι μας!

ειδικα εδώ Γερμανία υπάρχει τρέλα με τα βεγγαλικά κάθε σπίτι πετάει, για 2-3 ώρες μετά την αλλαγή της χρονιάς γίνεται χαμός  κ αυτοί που έχουν μικρά παιδιά πετάνε το απόγευμα. Γίνεται πανικός πραγματικά. 
ψήσαμε με την κόρη μου βασιλόπιτα-κέικ να κόψουμε το βράδυ νωρίς (περιμένει πως κ πως να κερδίσει το φλουρί 😝) κ κάνουμε προετοιμασίες για το τραπέζι αύριο το μεσημέρι που τρώμε οικογενειακά γιατί την παραμονή όπως σου είπα δν γίνεται να πάμε κάπου! 

Καλή χρονιά με υγεία και χαμόγελα σε εσένα και την οικογένειά σου!!

Κι εμείς εδώ σπίτι κάναμε την αλλαγη με γονείς, αδέρφια, ανήψια...Γενικά πέρα της εγκυμοσύνης τα τελευταία χρόνια κάνουμε οικογενειακά στο σπίτι γιατί τέτοια μέρα εδώ όπου και να πας,δίνεις ένα σκασμό λεφτά και από τον τόσο κόσμο που έχει καταλήγεις να μη περνάς καλά!!

Σήμερα θα μαζευτούμε πάλι οικογενειακά να φάμε όλοι μαζί κι αύριο έχω γιατρούλη!!!

στις πριν 8 ώρες, ο/η Elenaki_ είπε:

Καλή χρονιά με υγεία και χαμόγελα σε εσένα και την οικογένειά σου!!

Κι εμείς εδώ σπίτι κάναμε την αλλαγη με γονείς, αδέρφια, ανήψια...Γενικά πέρα της εγκυμοσύνης τα τελευταία χρόνια κάνουμε οικογενειακά στο σπίτι γιατί τέτοια μέρα εδώ όπου και να πας,δίνεις ένα σκασμό λεφτά και από τον τόσο κόσμο που έχει καταλήγεις να μη περνάς καλά!!

Σήμερα θα μαζευτούμε πάλι οικογενειακά να φάμε όλοι μαζί κι αύριο έχω γιατρούλη!!!

Ναι αύριο έχουμε μαζί γιατρό ν μπεις ν μου γράψεις τα νέα σου μείναμε τα δυο μας αλλά δεν πειράζει αρκεί τ’ άλλα κορίτσια ν είναι καλά κ αυτά και τα μωράκια τους κ όλα θα γίνουν ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

εγώ έχω απόγευμα ραντεβού! Εσύ;; 

μια χαρά κ εμείς κανονικά έτσι οικογενειακά μαζευόμαστε αλλά τα παιδιά τα πιάνει τέτοια υπερένταση γιατί είμαστε πολλά άτομα άρα φέτος κάτσαμε σπίτι οι 4μας κ πραγματικά ήταν πολύ ωραία. Κάναμε κ κάποιες δραστηριότητες κ ευτυχώς αύριο μεθαύριο έχει άδεια ο άντρας μου άρα θα είμαστε κ παρέα κ εγώ θα πάω στον γιατρό χωρίς να βιάζομαι σαν την τρελή! 

οδηγεις ελενακι;; 

στις πριν 13 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Ναι αύριο έχουμε μαζί γιατρό ν μπεις ν μου γράψεις τα νέα σου μείναμε τα δυο μας αλλά δεν πειράζει αρκεί τ’ άλλα κορίτσια ν είναι καλά κ αυτά και τα μωράκια τους κ όλα θα γίνουν ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

εγώ έχω απόγευμα ραντεβού! Εσύ;; 

μια χαρά κ εμείς κανονικά έτσι οικογενειακά μαζευόμαστε αλλά τα παιδιά τα πιάνει τέτοια υπερένταση γιατί είμαστε πολλά άτομα άρα φέτος κάτσαμε σπίτι οι 4μας κ πραγματικά ήταν πολύ ωραία. Κάναμε κ κάποιες δραστηριότητες κ ευτυχώς αύριο μεθαύριο έχει άδεια ο άντρας μου άρα θα είμαστε κ παρέα κ εγώ θα πάω στον γιατρό χωρίς να βιάζομαι σαν την τρελή! 

οδηγεις ελενακι;; 

Ναι μείναμε οι δυο μας και πραγματικά ανησυχώ για κάποιες κοπέλες!!Ελπίζω να είναι καλά κι απλώς να τρέχουν με τις προετοιμασίες!!Έχω σήμερα στις 18.00 το ραντεβού.Εσυ?

Ναι το βλέπω από τα ανήψια μου,τα γλυκουλια ήταν τόσο χαρούμενα που ήμασταν όλοι μαζί αλλά πραγματικά η υπερένταση τους είχε φτάσει στα κόκκινα!!

Δεν οδηγώ τον τελευταίο μήνα, γιατί είχα ζαλάδες,συν ότι από τότε που ξεκίνησαν τα θέματα με το αμνιακό ήμουν αρκετά στο κρεβάτι,έχω να βγω από το σπίτι καιρό 😏(πέρα από τις επισκέψεις στο γιατρό)

Κορίτσια μου καλή χρονιά με υγεία εύχομαι για όλους!! Ελπίζω να περάσατε όμορφα!! Τώρα που πέρασαν οι γιορτές σιγά σιγά επιτέλους θα μπω και εγώ σε μια σειρά με λιγότερη δουλειά και περισσότερη προετοιμασία για το μωρό μου 🥰

@Elenaki_ μου κορίτσι μου πόσο χάρηκα που διάβασα τα νέα σου!! Τι ωραίο δώρο ήταν αυτό!! Το μωράκι σου είναι μια χαρά και θα έρθει στην ώρα του 🥰🥰

Κατά τα άλλα κορίτσια εγώ πήγα την Δευτέρα στην γιατρό και είδαμε τον μπέμπη!! 2.400 πλέον με το κεφάλι κάτω και σε 2 εβδομάδες ακριβώς μπαίνω στον μήνα μου 🩵 από δω και πέρα θα με βλέπει ανά 2 εβδομάδες!!

@Xrisa95 έχεις ραντεβού και εσύ σήμερα σωστά? Περιμένω τα νέα σας.. όλα θα είναι καλά είμαι σίγουρη 😘

στις πριν 2 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσια μου καλή χρονιά με υγεία εύχομαι για όλους!! Ελπίζω να περάσατε όμορφα!! Τώρα που πέρασαν οι γιορτές σιγά σιγά επιτέλους θα μπω και εγώ σε μια σειρά με λιγότερη δουλειά και περισσότερη προετοιμασία για το μωρό μου 🥰

@Elenaki_ μου κορίτσι μου πόσο χάρηκα που διάβασα τα νέα σου!! Τι ωραίο δώρο ήταν αυτό!! Το μωράκι σου είναι μια χαρά και θα έρθει στην ώρα του 🥰🥰

Κατά τα άλλα κορίτσια εγώ πήγα την Δευτέρα στην γιατρό και είδαμε τον μπέμπη!! 2.400 πλέον με το κεφάλι κάτω και σε 2 εβδομάδες ακριβώς μπαίνω στον μήνα μου 🩵 από δω και πέρα θα με βλέπει ανά 2 εβδομάδες!!

@Xrisa95 έχεις ραντεβού και εσύ σήμερα σωστά? Περιμένω τα νέα σας.. όλα θα είναι καλά είμαι σίγουρη 😘

Καλή χρονιά Αννιτακι!!!Βλέπω τα κιλά του μικρού σου κι ελπίζω να δω αυτά τα κιλά κι εγώ σήμερα στις μετρήσεις!!

Μπεμπαρος!!!!

Τι χρειάζεται να προετοιμάσεις??Έχεις ήδη έτοιμα κάποια πράγματα??

Καλησπέρα κορίτσια μου!!! Ένας χαμός τις γιορτές και με τον μικρό μου όλη μέρα σπίτι χωρίς σχολείο δεν βρίσκω χρόνο για τίποτα!!!

Καλή χρονιά να έχουμε όλες μας και με τα μικρακια μας πολύ σύντομα αγκαλιά πλέον!!έφτασε ο καιρός κ ούτε που το κατάλαβα αυτή τη φορά!!

Πήγα στο γιατρό την Δευτέρα 32 εβδ ακριβώς κ ο μικρός είναι 2100!! Τον υπολογίζει ότι θα γεννηθεί κ πιο μεγάλος από τον προηγούμενο γιο μου περίπου στα 4000-4200!!! Κ εκεί που λέγαμε για φυσιολογικό με βλέπω πάλι καισαρική!χαχα..δεν πειράζει να γεννηθεί καλά κ όλα τ άλλα έρχονται!! Στις 35 εβδ μου είπε να κάνω το εμβόλιο του κοκκυτη! Κ έχουμε πάλι ραντεβού στις 17!!

Βρε κορίτσι ξέρει μήπως κάποια τι είναι αυτό το βοήθημα τοκετού που αυξήθηκε αναδρομικά από 1/10 ; 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Elenaki_ είπε:

Καλή χρονιά Αννιτακι!!!Βλέπω τα κιλά του μικρού σου κι ελπίζω να δω αυτά τα κιλά κι εγώ σήμερα στις μετρήσεις!!

Μπεμπαρος!!!!

Τι χρειάζεται να προετοιμάσεις??Έχεις ήδη έτοιμα κάποια πράγματα??

Κορίτσι μου δεν είναι όλα τα μωρά ίδια!! Αλλά είναι πιο μεγάλα αλλά πιο μικρά και φυσικά παίζει ρολο το dna του καθενός!! Από την στιγμή που είναι στα φυσιολογικά όρια δεν έχεις να ανησυχείς για κάτι!! Περιμένω τα νέα σου 🥰

Από προετοιμασία έχω κάνει πολύ λίγα!! Δηλαδή επλεινα τα ρουχαλακια του απλά! Θέλει να στήσω το κρεβάτι το καρότσι να ψωνίσω σεντόνια και κάποια ακόμα φορμακια μπουκάλια και + ότι θα χρειαστώ εγώ για το μαιευτήριο!! Καλά βαλίτσα ούτε για αστείο δεν έχω κάνει!! Γενικά είμαι άνθρωπος της τελευταίας στιγμής!!

Καλησπέρα κορίτσια χαίρομαι που μας έγραψε η @annitakianna και η @Mickie γιατί σας σκεφτόμασταν κ αφού είστε καλά αυτό μετράει ❤️❤️❤️ καταλαβαίνω ότι στο τέλος ο χρόνος περιορίζεται!!! 

εγώ γύρισα τώρα από γιατρό 2.350 τον μετρήσαμε στις 33+5 ευτυχώς έμεινε σταθερό στο 70% κ δεν έπεσε άλλο στην καμπύλη. Αλλά μου είπε ο γιατρός την άλλη εβδομάδα που έχω έμβρυομητρικό και καρδιολόγο με μεγαλύτερη ακρίβεια θα δούμε την πορεία του μωρού γιατί φυσικά ο υπέρηχος είναι μεγαλύτερης ακρίβειας. 

Στις 9 του μήνα λοιπόν έχω το Ραντεβού αυτό κ την επόμενη στις 16 έχω τον δικό μου γιατρό πάλι. Ανά δυο εβδ θα με βλέπει τώρα. 
κάναμε και Nst κ θα κάνω κάθε φορά που θα πηγαίνω στο ιατρείο του μου είπε. Είχα συσπάσεις αλλά αυτό το ξέρουμε γιατί έχω πολλές μέσα στην μέρα. Όλα καλά συνεχίζουμε! 

ανυπομονω να πάω στις 9 του μήνα να δούμε την καρδούλα του μια πρώτη εικόνα του μεγέθους των προβλημάτων (αν μεγάλωσαν αν μίκρυναν κτλ). 

στις πριν 1 ώρα, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσι μου δεν είναι όλα τα μωρά ίδια!! Αλλά είναι πιο μεγάλα αλλά πιο μικρά και φυσικά παίζει ρολο το dna του καθενός!! Από την στιγμή που είναι στα φυσιολογικά όρια δεν έχεις να ανησυχείς για κάτι!! Περιμένω τα νέα σου 🥰

Από προετοιμασία έχω κάνει πολύ λίγα!! Δηλαδή επλεινα τα ρουχαλακια του απλά! Θέλει να στήσω το κρεβάτι το καρότσι να ψωνίσω σεντόνια και κάποια ακόμα φορμακια μπουκάλια και + ότι θα χρειαστώ εγώ για το μαιευτήριο!! Καλά βαλίτσα ούτε για αστείο δεν έχω κάνει!! Γενικά είμαι άνθρωπος της τελευταίας στιγμής!!

Κορίτσι μου μην ανησυχείς έχεις χρόνο’ 

κ εγώ αφού μπω στο μήνα μου θα πλύνω θα στήσω και θα φτιάξω πράγματα! 🥰

άλλωστε ως πρωτότοκη που είσαι λογικά θα πας μέχρι 38 εβδ σίγουρα (λογικά και παραπέρα). Έχεις χρόνο ❤️❤️❤️ 

Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά να έχουμε με γεμάτες αγκαλιές και υγεία!!!!!🙏🙏

Και εγώ χάθηκα αυτές τις μέρες αλλά διάβαζα τα νέα σας. Ήταν λόγο βαρύ το κλίμα στο σπίτι μας γιατί είχαμε απώλεια συγγενικού προσώπου οπότε και οι γιορτές μας δεν ήταν οι καλύτερες δυστυχώς. 
Ωστόσο προχωράμε καλά με το μπεμπακι θέλω να πιστεύω. Έχει αρχίσει να αραιώνει πολύ τις κινήσεις της, δηλαδή τώρα πια νιώθω κάποια σκουντηγματα και όχι αυτό το τρελό πήγαινε έλα όλη την ημέρα. Πέρα από το ντοπλερ μας στις 32 εβδομάδες δεν έχουμε ξανα δει το μωράκι. Έχουμε ραντεβού την άλλη Παρασκευή με τον γιατρό μας που θα είμαστε με το καλό 35 +3. 
Απο προετοιμασίες έβαλα σήμερα το πρώτο πλυντήριο και σιγά σιγά θα εμ αρχίσω να σιδερώνω και να τα τοποθετώ στην συρταριέρα της τις επόμενες μέρες.
Κοντεύουμε προς το τέλος και ακόμα δεν το εχω πιστέψει. Μακαρι να πάμε όλα καλά για όλες μας 🙏🙏🙏❤️

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Xrisa95 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια χαίρομαι που μας έγραψε η @annitakianna και η @Mickie γιατί σας σκεφτόμασταν κ αφού είστε καλά αυτό μετράει ❤️❤️❤️ καταλαβαίνω ότι στο τέλος ο χρόνος περιορίζεται!!! 

εγώ γύρισα τώρα από γιατρό 2.350 τον μετρήσαμε στις 33+5 ευτυχώς έμεινε σταθερό στο 70% κ δεν έπεσε άλλο στην καμπύλη. Αλλά μου είπε ο γιατρός την άλλη εβδομάδα που έχω έμβρυομητρικό και καρδιολόγο με μεγαλύτερη ακρίβεια θα δούμε την πορεία του μωρού γιατί φυσικά ο υπέρηχος είναι μεγαλύτερης ακρίβειας. 

Στις 9 του μήνα λοιπόν έχω το Ραντεβού αυτό κ την επόμενη στις 16 έχω τον δικό μου γιατρό πάλι. Ανά δυο εβδ θα με βλέπει τώρα. 
κάναμε και Nst κ θα κάνω κάθε φορά που θα πηγαίνω στο ιατρείο του μου είπε. Είχα συσπάσεις αλλά αυτό το ξέρουμε γιατί έχω πολλές μέσα στην μέρα. Όλα καλά συνεχίζουμε! 

ανυπομονω να πάω στις 9 του μήνα να δούμε την καρδούλα του μια πρώτη εικόνα του μεγέθους των προβλημάτων (αν μεγάλωσαν αν μίκρυναν κτλ). 

Μπράβο κορίτσι μου πολύ ευχάριστο αυτό!! Πολύ χάρηκα και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στις 9 να μας πεις ακόμα καλύτερα νέα!! Όλα καλά θα πάνε! Όπως σου είπα και σε παλιότερο μύνημα βλέπω ότι είστε σε πολύ καλά χέρια και είναι πολύ βασικό αυτό!! ❤️ Το βάρος του πάντως είναι πάρα πολύ καλό 🩵

στις πριν 24 λεπτά, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά να έχουμε με γεμάτες αγκαλιές και υγεία!!!!!🙏🙏

Και εγώ χάθηκα αυτές τις μέρες αλλά διάβαζα τα νέα σας. Ήταν λόγο βαρύ το κλίμα στο σπίτι μας γιατί είχαμε απώλεια συγγενικού προσώπου οπότε και οι γιορτές μας δεν ήταν οι καλύτερες δυστυχώς. 
Ωστόσο προχωράμε καλά με το μπεμπακι θέλω να πιστεύω. Έχει αρχίσει να αραιώνει πολύ τις κινήσεις της, δηλαδή τώρα πια νιώθω κάποια σκουντηγματα και όχι αυτό το τρελό πήγαινε έλα όλη την ημέρα. Πέρα από το ντοπλερ μας στις 32 εβδομάδες δεν έχουμε ξανα δει το μωράκι. Έχουμε ραντεβού την άλλη Παρασκευή με τον γιατρό μας που θα είμαστε με το καλό 35 +3. 
Απο προετοιμασίες έβαλα σήμερα το πρώτο πλυντήριο και σιγά σιγά θα εμ αρχίσω να σιδερώνω και να τα τοποθετώ στην συρταριέρα της τις επόμενες μέρες.
Κοντεύουμε προς το τέλος και ακόμα δεν το εχω πιστέψει. Μακαρι να πάμε όλα καλά για όλες μας 🙏🙏🙏❤️

Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ για την απώλεια σας!! Τέτοιες μέρες είναι ακόμα πιο βαρύ το πένθος!! 

Για τις κινήσεις του μωρού νομίζω ότι είναι λογικό!! Και ο δικός μου άλλαξε πολύ το μοτίβο του! Πλέον δεν κουνιέται ολόκληρος μιας και δεν έχει χώρο αλλά τεντώνετε πολύ με αποτέλεσμα να κλοτσαει!! Κατά τα άλλα όχι σε καμία περίπτωση δεν τον νιώθω να κουνιέται ολόκληρος!! Στις 35 εβδομάδες που θα πας σίγουρα θα μιλήσετε και για την γέννα γιατί από ότι θυμάμαι είστε πολύ μακρυά από τον γιατρό!! Όποτε θα κάνετε κάποιο πλάνο φαντάζομαι!! 

στις πριν 35 λεπτά, ο/η Xrisa95 είπε:

Κορίτσι μου μην ανησυχείς έχεις χρόνο’ 

κ εγώ αφού μπω στο μήνα μου θα πλύνω θα στήσω και θα φτιάξω πράγματα! 🥰

άλλωστε ως πρωτότοκη που είσαι λογικά θα πας μέχρι 38 εβδ σίγουρα (λογικά και παραπέρα). Έχεις χρόνο ❤️❤️❤️ 

Ναι ναι έχω χρόνο απλά έχω το άγχος μην θέλει να έρθει πιο νωρίς ο μικρός και δεν έχω τίποτα έτοιμο!! Την Δευτέρα έκανα μια ακόμα κουβέντα με την γιατρό μου και μου είπε ότι πάμε για τις 40 εβδομάδες κανονικά μιας και δεν βλέπει κάποιο λόγο για πιο νωρίς!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...