Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου είχα ακριβώς τις ίδιες σκέψεις με εσένα..έχουμε και περίπου την ίδια ηλικία.. εγώ τελικά αποφάσισα να περιμένω λίγο ακόμα καθώς σκέφτηκα ότι και σε ένα εξάμηνο να ξεκινήσουμε προσπάθειες, ουσιαστικά δεν κάνει μεγάλη διαφορά..αλλά ταυτόχρονα ένα εξάμηνο σ αυτή την ηλικία του μωρού μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.. όταν το σκεφτόμουν ο μικρός μου ήταν 1 και όντως βλέπω μεγάλη διαφορά με τώρα που είναι 1.5.. καταλαβαίνει καλύτερα, μπορείς σε ένα βαθμό να συνεννοηθείς.. οπότε πλέον ναι, αισθάνομαι έτοιμη για ένα 2ο.. Η άποψή μου είναι να το αφήσεις λίγους μήνες και θα δεις ότι θα αλλάξει τόσο πολύ το παιδάκι σου σε αυτό το διάστημα που σε λίγο καιρό θα αισθανθείς όντως έτοιμη..
    • καλημέρα από εμάς ❤️    ναι όντως θα είναι η τελευταία φωτό με κοιλίτσες καλή ιδέα Ελενακι ❤️
    • @mantalenaεγω κορίτσι μου είχα σχεδόν 20 μερες αιματακι. Οχι αιμα αιμα. Αλλα λιγο αιμα πολλα καφε, φορουσα σερβιετα κανονικα. Ειδικα αν κουραζομουν λιγο.Στο μηνα αδιαθετησα, πήγα για υπερηχο και ολα ήταν καλά. 
    • @Mantarini μου χρονια πολλα, ευχομαι η καινουρια χρονια να σου φερει υγεια και ολα όσα επιθυμείς. Λυπάμαι πολυ για την απώλεια σου, το περασα πολυ προσφατα και εγω δυστυχώς.  Αν και απ οτι εχω καταλαβει συνηθως η αναρρωση ειναι πιο γρηγορη οποτε δε χρειαζεται να ανησυχεις, παραθέτω την εμπειρία μου: Εγω ειχα κοκκινο αιμα σαν περιοδο για μια εβδομάδα και μετα καφε και μπεζ εκκρισεις για αλλη μια εβδομάδα. Η χοριακη μου μηδενισε στις 7 εβδομάδες μετα την αποξεση!. Περιοδος μου ηρθε ενα μήνα ακριβώς μετα την αποξεση (πριν μηδενισει η χοριακη).    
    • Γεια σου κορίτσι μου. Είναι νορμάλ ναι, νομίζω γύρω στις 10-14 μέρες είναι λογικό να έχεις πονάκια και αίμα. Απλά εμένα μόλις μου ήρθε η πρώτη κανονική περίοδος ξαναπήγα να με τσεκαρει ότι όλα είναι οκ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...