Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Φεβρουαρίου 2025!!!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Εύχομαι πραγματικά να είναι όλα καλά και με την Αντωνία μας και με τα υπόλοιπα μέλη.🙏 (Της έχω στείλει και εγώ μήνυμα αλλά δεν έχει απαντήσει.)

Στα δικά μου νέα, όσο περνούν οι μέρες νιώθω μια απίστευτη δυσφορία. Το μωρό μετακινείται συνεχώς και ειδικά τις ώρες που είμαι στην δουλειά με πιέζει αρκετά. ίσως δεν βολεύεται η καημενούλα, τι να πω. Όπως και να έχει τελειώνω σιγά σιγά οπότε θα είναι πιο άνετα στο σπίτι τις επόμενες μέρες πιστεύω. 

Αλλά σκέφτομαι πως αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση θα είναι πολύ δύσκολα μέχρι τον τοκετό!!!! Το νιώθετε και εσείς??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 ώρα, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Εύχομαι πραγματικά να είναι όλα καλά και με την Αντωνία μας και με τα υπόλοιπα μέλη.🙏 (Της έχω στείλει και εγώ μήνυμα αλλά δεν έχει απαντήσει.)

Στα δικά μου νέα, όσο περνούν οι μέρες νιώθω μια απίστευτη δυσφορία. Το μωρό μετακινείται συνεχώς και ειδικά τις ώρες που είμαι στην δουλειά με πιέζει αρκετά. ίσως δεν βολεύεται η καημενούλα, τι να πω. Όπως και να έχει τελειώνω σιγά σιγά οπότε θα είναι πιο άνετα στο σπίτι τις επόμενες μέρες πιστεύω. 

Αλλά σκέφτομαι πως αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση θα είναι πολύ δύσκολα μέχρι τον τοκετό!!!! Το νιώθετε και εσείς??

Λευκη μου δεν είναι ότι δεν βολεύεται είναι ότι έχει ακόμα το χώρο να μετακινείται με άνεση! 
οσο μεγαλώνει τόσο λιγότερες τούμπες θα κάνει 😊

απλά μετά θα σε ενοχλεί η πίεση λόγω του βάρους κ του κεφαλιού που θα είναι κάτω μόνιμα κ θα σε πιέζει. 

εγώ περπατάω πάρα πολύ είμαι όλη μέρα στο πόδι άρα δν έχω κάποια ενόχληση. Αυτό το μωράκι είναι πολύ ήσυχο συγκριτικά με τα άλλα 2 😊 το βράδυ που ξαπλώνω κάνει τα δικά του αλλά είμαι συνηθισμένη κ πέφτω ξερή ενώ κλωτσάει το μωρό κ θηλάζει ξαπλωμένος ταυτόχρονα ο γιος μου 🤣🤣🤣 μιλάμε για εξάντληση 😝

Με το περπάτημα θα νιώθεις καλύτερα γιατί δεν θα πιέζεται η κοιλιά σου! 

επίσης τώρα που μεγαλώνει η μήτρα πιέζει κ το στομάχι τους πνεύμονες πράγμα που δυσχεραίνει την κατάσταση. Όλα πιέζονται 😅🤭

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Xrisa95 είπε:

Λευκη μου δεν είναι ότι δεν βολεύεται είναι ότι έχει ακόμα το χώρο να μετακινείται με άνεση! 
οσο μεγαλώνει τόσο λιγότερες τούμπες θα κάνει 😊

απλά μετά θα σε ενοχλεί η πίεση λόγω του βάρους κ του κεφαλιού που θα είναι κάτω μόνιμα κ θα σε πιέζει. 

εγώ περπατάω πάρα πολύ είμαι όλη μέρα στο πόδι άρα δν έχω κάποια ενόχληση. Αυτό το μωράκι είναι πολύ ήσυχο συγκριτικά με τα άλλα 2 😊 το βράδυ που ξαπλώνω κάνει τα δικά του αλλά είμαι συνηθισμένη κ πέφτω ξερή ενώ κλωτσάει το μωρό κ θηλάζει ξαπλωμένος ταυτόχρονα ο γιος μου 🤣🤣🤣 μιλάμε για εξάντληση 😝

Με το περπάτημα θα νιώθεις καλύτερα γιατί δεν θα πιέζεται η κοιλιά σου! 

επίσης τώρα που μεγαλώνει η μήτρα πιέζει κ το στομάχι τους πνεύμονες πράγμα που δυσχεραίνει την κατάσταση. Όλα πιέζονται 😅🤭

Νομίζω πως και εγώ θα ξεκινήσω το περπάτημα τώρα που θα βγω σε άδεια. Τουλάχιστον μια ώρα κάθε μέρα πιστεύω θα με ωφελήσει.

* Την πίεση που λες την νιώθω συνεχώς γιατί εδώ και 5 εβδομάδες είναι με το κεφάλι προς τα κάτω. Εύχομαι βέβαια να παραμείνει έτσι και να μην μας την κάνει τελευταία στιγμή.

στις πριν 3 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Νομίζω πως και εγώ θα ξεκινήσω το περπάτημα τώρα που θα βγω σε άδεια. Τουλάχιστον μια ώρα κάθε μέρα πιστεύω θα με ωφελήσει.

* Την πίεση που λες την νιώθω συνεχώς γιατί εδώ και 5 εβδομάδες είναι με το κεφάλι προς τα κάτω. Εύχομαι βέβαια να παραμείνει έτσι και να μην μας την κάνει τελευταία στιγμή.

Περπάτημα και ασκήσεις θα σε βοηθήσουν 

ειδικά όσο πλησιάζεις στο μήνα σου ❤️

ναι ναι αυτήν την πίεση λέω που όσο μεγαλώνει κ σπρώχνει να εμπεδωθεί θα αυξηθεί. 😝❤️

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!!!

Αυτό με την πίεση δεν αντέχεται. Εχθές το βράδυ ήταν το χειρότερο μου, δεν κοιμήθηκα ούτε για 1 ώρα. Την ένιωθα τόσο χαμηλά που για να πάω τουαλέτα κράταγα την κοιλιά μου. Επίσης με είχε πιάσει ένας απίστευτος πόνος στην μέση και στο ισχίο. Τώρα που είμαι στο γραφείο είναι κάπως καλύτερα. Νομίζω πως όταν είμαι ξαπλωμένη με πιάνει πιο έντονα. 

Αν πάει έτσι για τις επόμενες εβδομάδες, θα είναι δύσκολα!😔

στις πριν 7 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!!!

Αυτό με την πίεση δεν αντέχεται. Εχθές το βράδυ ήταν το χειρότερο μου, δεν κοιμήθηκα ούτε για 1 ώρα. Την ένιωθα τόσο χαμηλά που για να πάω τουαλέτα κράταγα την κοιλιά μου. Επίσης με είχε πιάσει ένας απίστευτος πόνος στην μέση και στο ισχίο. Τώρα που είμαι στο γραφείο είναι κάπως καλύτερα. Νομίζω πως όταν είμαι ξαπλωμένη με πιάνει πιο έντονα. 

Αν πάει έτσι για τις επόμενες εβδομάδες, θα είναι δύσκολα!😔

Καλημέρα Λευκη μας! Έχεις μπάλα πιλάτες; Να κάνεις βαθειά καθίσματα κ για την μέση 

πάντως να ξέρεις κ εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη επειδή ήταν η πρώτη δυσκολεύτηκα πολύ (είχα αρχίσει γυμναστήριο με ελαφριές ασκήσεις κυρίως για μέση) από το δεύτερο παιδί κ μετά καμία σχέση. Ειδικά τώρα στο τρίτο δεν πονάω καθόλου.  

μια άσκηση που με βοηθούσε πολύ ήταν να πέφτω μπροστά να ακουμπάει ελαφριά η κοιλιά στο πάτωμα/κρεβάτι κτλ για να φεύγει το βάρος από τη μέση. 
Με ανακούφιζε πάρα πολύ. 

υπέφερα ειδικά στον τελευταίο μήνα. Σας νιώθω αλήθεια ❤️

μόλις βγεις σε άδεια ξεκινα περπάτημα ασκήσεις κ πάρε μπάλα πιλάτες 

Κορίτσια ❤️ ποιες έχουν ραντεβού τώρα κοντά; Ή πότε έχετε ξανά; 
εγώ έχω 2 Ιανουαρίου στον γυναικολόγο μου και 9 Ιανουαρίου με τον εμβρυομητρικο κ την παιδοκαρδιολογο. 

Καλησπέρα κορίτσια!!

Λεύκη μου σε νιώθω απόλυτα, αλλά ευτυχώς δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες!!Κι εγώ πονάω αρκετά,κυρίως τα βράδια.

Δεν έχω βρει κάτι που να με βοηθάει για να είμαι ειλικρινής.

Χρύσα μου εγώ έχω την Πέμπτη το απόγευμα γιατρό !!

Κορίτσια πώς είστε?? @ΛΕΥΚΗ κορίτσι μου υπομονή και κουράγιο!! Φαντάζομαι πόσο άσχημα είναι! Εγώ ναι μεν νιώθω την δυσφορία αλλά όχι έτσι όπως εσύ!! Ειδικά πόνο δεν μπορώ να πω ότι έχω!! Η μέση μου ναι το βράδυ με πονάει αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό!! Όσο για το μωρό εγώ τον νιώθω ψηλά ακόμα!! Δεν έχει κατέβει τόσο χαμηλά! Εμείς σήμερα έχουμε ντοπλερ στις 7 🥰 μακάρι να είναι όλα καλά!!

στις πριν 55 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσια πώς είστε?? @ΛΕΥΚΗ κορίτσι μου υπομονή και κουράγιο!! Φαντάζομαι πόσο άσχημα είναι! Εγώ ναι μεν νιώθω την δυσφορία αλλά όχι έτσι όπως εσύ!! Ειδικά πόνο δεν μπορώ να πω ότι έχω!! Η μέση μου ναι το βράδυ με πονάει αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό!! Όσο για το μωρό εγώ τον νιώθω ψηλά ακόμα!! Δεν έχει κατέβει τόσο χαμηλά! Εμείς σήμερα έχουμε ντοπλερ στις 7 🥰 μακάρι να είναι όλα καλά!!

Γράψε μας τα νέα σας Αννιτακι ❤️❤️❤️❤️ 

Κορίτσια μου τι κάνετε πως είστε?? Εμείς κάναμε το ντοπλερ και είναι όλα καλά!! Μεγάλο μωρό τελικά αλλά όχι τεράστιο!! Αν φτάσω 40 εβδομάδες θα είναι 3.900 περίπου! Τώρα είναι 1.900!! Βγάλαμε και φωτογραφίες αλλά με το ζορι μιας και ήταν προφίλ!! Έχει κάτι τεράστια μάγουλα 🤣🤣..Στις 30 θα πάω και στην γιατρό μου να με δει και να δούμε από δω και πέρα κάθε πότε θα με βλέπει!! Περιμένω και τα δικά σας νέα!! 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε πως είστε?? Εμείς κάναμε το ντοπλερ και είναι όλα καλά!! Μεγάλο μωρό τελικά αλλά όχι τεράστιο!! Αν φτάσω 40 εβδομάδες θα είναι 3.900 περίπου! Τώρα είναι 1.900!! Βγάλαμε και φωτογραφίες αλλά με το ζορι μιας και ήταν προφίλ!! Έχει κάτι τεράστια μάγουλα 🤣🤣..Στις 30 θα πάω και στην γιατρό μου να με δει και να δούμε από δω και πέρα κάθε πότε θα με βλέπει!! Περιμένω και τα δικά σας νέα!! 

Πολύ καλά τα νέα σας Αννίτα μια χαρά είναι 3.900 λίγο πάνω λίγο κάτω δεν έχει μεγάλη διαφορά (λόγω απόκλισης του υπέρηχου το λέω) ❤️❤️❤️

ελπίζω να μην έχεις πάρει όλα τα φορμάκια νούμερο 50 ή 56 🤣🤣🤣 🥳🥳🥳

Παραμονή λοιπόν θα σε δει κ η γιατρός σου, λογικά μετά θα σε βλέπει ανά 2 εβδ 😊 

Κορίτσια πότε μπαίνετε στο μήνα σας;;; Επειδή δεν έχουμε ανανεώσει το πινακάκι κ πρέπει να είναι πολύ πίσω αν θέλετε γράψτε να ξέρουμε ποια μπαίνει πρώτη στον 9ο ❤️❤️❤️

πλησιάζουμε σιγά σιγά στον μήνα μας! 
Αννιτακι εμείς πάμε μαζί θυμάμαι έχουμε κάποιες μέρες διαφορά 

κ η @ΛΕΥΚΗ μας το ίδιο ❤️

Τώρα στο τέλος κορίτσια εμένα με έπιασαν οι καούρες 🙄

στην κόρη μου είχα από πολύ νωρίς, στο γιο μου καθόλου κ τώρα αν φάω συγκεκριμένα φαγητά πεθαίνω πχ τυρί φέτα. Θηλάζω κ το βράδυ ξαπλωμένη κ μου ανεβαίνει κ το φαγητό (σαλάτα τρώω για βράδυ ούτε καν φαγητό) κ δν μπορώ να σηκωθώ γιατί ο γιος μου γκρινιάζει κ θέλει να πιει γάλα. Ήρθε το γάλα μπόλικο μπόλικο κ γίνεται πάρτι όλη μέρα 🤣🤣🤣🤣 η κόρη μου ευτυχώς πίνει μόνο βράδυ για να κοιμηθεί δεν ζητάει μέσα στη μέρα αφού βλέπει τι γίνεται με το γιο μου. Θα έρθει κ το μωρό θα έχουμε πολυκοσμία στο στήθος 😝😂🤭

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Xrisa95 είπε:

Τώρα στο τέλος κορίτσια εμένα με έπιασαν οι καούρες 🙄

στην κόρη μου είχα από πολύ νωρίς, στο γιο μου καθόλου κ τώρα αν φάω συγκεκριμένα φαγητά πεθαίνω πχ τυρί φέτα. Θηλάζω κ το βράδυ ξαπλωμένη κ μου ανεβαίνει κ το φαγητό (σαλάτα τρώω για βράδυ ούτε καν φαγητό) κ δν μπορώ να σηκωθώ γιατί ο γιος μου γκρινιάζει κ θέλει να πιει γάλα. Ήρθε το γάλα μπόλικο μπόλικο κ γίνεται πάρτι όλη μέρα 🤣🤣🤣🤣 η κόρη μου ευτυχώς πίνει μόνο βράδυ για να κοιμηθεί δεν ζητάει μέσα στη μέρα αφού βλέπει τι γίνεται με το γιο μου. Θα έρθει κ το μωρό θα έχουμε πολυκοσμία στο στήθος 😝😂🤭

Συγγνώμη που πετάγομαι στο θέμα σας! Με το καλό σε όλα τα κορίτσια, να κρατήσετε υγιή και τελειομηνα μωράκια!

Πάνω σε αυτό βρε Χρύσα μου, εμένα δεν μειώθηκε ποτέ η παραγωγή, αλλά τώρα που είμαι στην 29η εβδομάδα νομίζω αυξήθηκε κιόλας αρκετά. Έχω μια απορία, αν πίνουν τα μεγάλα, θα παραχθεί πρωτογαλα? Το μωράκι που θα έρθει θα πιεί καθόλου ή θα το χουν πιει τα μεγάλα? Μπορεί να ρωτάω βλακείες τώρα, αλλα μου χει κολλήσει!

@Xrisa95 μου ναι μου είπε ότι υπάρχει μια απόκλιση αλλά πάνω κάτω εκεί να τον περιμένουμε!!! Δεν έχω πάρει τίποτα εγώ!! Προς το παρόν δεν έχω αγοράσει ούτε μια φόρμα 🤣 τα έχω πάρει όλα από την αδελφή μου και την αδελφή του άντρα μου!! Η μαμά μου του πήρε φόρμες 5-6 έτσι για το καλό και μάλιστα κάποια είναι και 47 😂

Εγώ κορίτσι μου στις 13 Ιανουαρίου μπαίνω στο μήνα μου! Δηλαδή έχω ακόμα 20 μέρες και βάλε!! Κάθε Πέμπτη αλλάζω εβδομάδα όμως!! Είμαστε πάρα πολύ κοντά! Εγώ εσύ η @ΛΕΥΚΗ και η @elenitsa2. Αν θυμάμαι καλά!! Όσο για της καούρες άστα να πάνε! Είναι πονεμένη ιστορία μιας και εγώ έχω από το 2ο τρίμηνο πολύ έντονες καούρες αλλά αυτό που γίνεται στο 3ο τρίμηνο δεν περιγράφεται! Μόνο με φρούτα και λαχανικά είμαι εντάξει! Κατά τα άλλα ότι και να φάω με πιάνουν και υποφέρω!! Ακόμα και με το νερό 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...