Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Φεβρουαρίου 2025!!!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα καλό μήνα σε όλες με υγεία και όμορφες στιγμές να βιώσουμε κ τον Δεκέμβρη ❤️❤️❤️❤️ 

δεν έμεινε πολύ ακόμα σ αυτό το ταξίδι, εύχομαι να κυλήσει ομαλά μέχρι το τέλος για όλες μας ❤️❤️❤️❤️

💐💐💐💐💐💐

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλό μήνα κορίτσια μου!! Ελπίζω να είστε καλά όλες και τα μωράκια σας επίσης!! Ο Νοέμβρης έχει καταγραφεί στα πρακτικά σαν τον χειρότερο μήνα των τελευταίων ετών για εμένα προσωπικά!! Ευτυχώς το μωράκι μου είναι μια χαρά αλλά είχαμε κάποια άλλα προβλήματα τα οποία έφυγαν ευτυχώς μαζί με τον Νοέμβριο!! Κατά τα άλλα στην αναμονή για της 5-12 για να δούμε το μωράκι μας και να κλείσουμε ντοπλερ!! Εσείς τι κάνετε? Πείτε τα νέα σας κορίτσια μου

στις πριν 10 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου καλό μήνα με υγεία ❤️ 

γιατί με καισαρική; Έχετε κάποια ένδειξη; 

επειδή δεν θυμάμαι κάτι συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη! 

βοηθανε πολύ οι ασκήσεις kegel για το  πυελικό έδαφος κ πάρα πολύ η γυμναστική ή πιλάτες για την μέση.

Είναι πολύ συχνό φαινόμενο στις πρωτότοκες ειδικά να πονάνε όλα γιατί το σώμα πρώτη φορά βιώνει την μετατόπιση των οργάνων κ το βάρος του μωρού που πέφτει όλο στη μέση.

Έχει κ βιντεάκια στο YouTube από Μαίες με ασκήσεις αλλά κ το ρεμποζο βοηθάει πάρα πολύ (ειδικά όταν θα βαρύνεις κι άλλο) ❤️ Κ η μπάλα πιλάτες. 

Καλό μήνα με υγεία!!

Ναι πρέπει να ξεκινήσω ασκήσεις γιατί δυσκολεύουν πολυ τα πράγματα!Και η πίεση είναι αρκετά έντονη,στην αρχή με τρόμαζε,πλέον απλά με ενοχλεί!!

Από την αρχή το ήξερα ότι θα πάμε με καισαρική,είναι από τις περιπτώσεις που είναι όντως αναγκαία,δυστυχώς έχω έρπη οπότε είναι απαγορευτικός ο φυσιολογικός τοκετός γιατί υπάρχει κίνδυνος να μεταδοθεί στο παιδί...επομένως δε θα το ρισκάρω ούτε εγώ ούτε ο γιατρός μου!!

Δε με πειράζει ο τρόπος για να είμαι ειλικρινής,αρκεί να ξέρω ότι θα είμαστε και οι δύο ασφαλείς!!

στις πριν 3 ώρες, ο/η Elenaki_ είπε:

Καλό μήνα με υγεία!!

Ναι πρέπει να ξεκινήσω ασκήσεις γιατί δυσκολεύουν πολυ τα πράγματα!Και η πίεση είναι αρκετά έντονη,στην αρχή με τρόμαζε,πλέον απλά με ενοχλεί!!

Από την αρχή το ήξερα ότι θα πάμε με καισαρική,είναι από τις περιπτώσεις που είναι όντως αναγκαία,δυστυχώς έχω έρπη οπότε είναι απαγορευτικός ο φυσιολογικός τοκετός γιατί υπάρχει κίνδυνος να μεταδοθεί στο παιδί...επομένως δε θα το ρισκάρω ούτε εγώ ούτε ο γιατρός μου!!

Δε με πειράζει ο τρόπος για να είμαι ειλικρινής,αρκεί να ξέρω ότι θα είμαστε και οι δύο ασφαλείς!!

Ο έρπητας είναι ενεργός; Έχεις εμφανίσει συμπτώματα και στην κύηση ή από πριν είσαι φορέας; 

δεν θυμάμαι να το είχαμε συζητήσει! 

γνωρίζω άτομα στο οικείο μου περιβάλλον με αυτό το ιστορικό είναι όντως αντένδειξη ο φυσιολογικός τοκετός όταν είναι ενεργός κ με συμπτώματα ο έρπητας. Η μία συγγενής μου γέννησε φυσιολογικά υπό συνθήκες όμως, κ ουσιαστικά στο τέλος της κύησης με βάση τις συνθήκες παρθηκε η απόφαση για φυσιολογικό ή όχι δεν μπορούσαν να ξέρουν από την αρχή  αν θα τα καταφέρουν.  

Άλλωστε είναι κ ο λόγος που πλέον τα βρέφη κάνουν εμβόλιο ανεμοβλογιάς που συμπεριλαμβάνεται υποχρεωτικά στον εθνικό εμβολιασμό πια  (ενώ εμείς ας πούμε δεν κάναμε εμβόλιο κ απλά νοσούσαμε. Φυσικά όμως γίνεται εμβολιασμός στους ηλικιωμένους από κάποια ηλικία κ μετά απλά τώρα προσπαθούν με τον έγκαιρο εμβολιασμό στα βρέφη να προληφθεί η νόσηση από τον τύπο 3). 

εγώ έχω τον πιο απλό τον κλασικό έρπητα που εμφανίζεται στα χείλη που στις εγκυμοσύνες με παιδεύει γιατί φουντώνει συνεχώς. Μόλις νιώσω ενόχληση ξεκινάω αγωγή για να το προλάβω. 

Το καλό είναι ότι είσαι προετοιμασμένη κ γνωρίζεις από την αρχή την οδό που θα ακολουθήσετε! Όλα να πάνε καλά που σίγουρα θα πανε  ❤️❤️❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼 

στις πριν 5 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Ο έρπητας είναι ενεργός; Έχεις εμφανίσει συμπτώματα και στην κύηση ή από πριν είσαι φορέας; 

δεν θυμάμαι να το είχαμε συζητήσει! 

γνωρίζω άτομα στο οικείο μου περιβάλλον με αυτό το ιστορικό είναι όντως αντένδειξη ο φυσιολογικός τοκετός όταν είναι ενεργός κ με συμπτώματα ο έρπητας. Η μία συγγενής μου γέννησε φυσιολογικά υπό συνθήκες όμως, κ ουσιαστικά στο τέλος της κύησης με βάση τις συνθήκες παρθηκε η απόφαση για φυσιολογικό ή όχι δεν μπορούσαν να ξέρουν από την αρχή  αν θα τα καταφέρουν.  

Άλλωστε είναι κ ο λόγος που πλέον τα βρέφη κάνουν εμβόλιο ανεμοβλογιάς που συμπεριλαμβάνεται υποχρεωτικά στον εθνικό εμβολιασμό πια  (ενώ εμείς ας πούμε δεν κάναμε εμβόλιο κ απλά νοσούσαμε. Φυσικά όμως γίνεται εμβολιασμός στους ηλικιωμένους από κάποια ηλικία κ μετά απλά τώρα προσπαθούν με τον έγκαιρο εμβολιασμό στα βρέφη να προληφθεί η νόσηση από τον τύπο 3). 

εγώ έχω τον πιο απλό τον κλασικό έρπητα που εμφανίζεται στα χείλη που στις εγκυμοσύνες με παιδεύει γιατί φουντώνει συνεχώς. Μόλις νιώσω ενόχληση ξεκινάω αγωγή για να το προλάβω. 

Το καλό είναι ότι είσαι προετοιμασμένη κ γνωρίζεις από την αρχή την οδό που θα ακολουθήσετε! Όλα να πάνε καλά που σίγουρα θα πανε  ❤️❤️❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼 

Καλημέρα!!

Στην αρχή ο γιατρός μου είχε πει θα το δούμε όσο πλησιάζουμε το πώς θα εξελιχθεί και σε τι τοκετό θα το προχωρήσουμε,παρ'ολα αυτά έχει εμφανιστεί 3 φορές στην εγκυμοσύνη και καταλήξαμε πρόσφατα από κοινού πως δεν υπάρχει λόγος να το ρισκάρουμε.

Κι εγώ φοβάμαι να σου πω την αλήθεια,γιατί μπορεί να είναι στη φάση που ενεργοποιείται και να μη προλάβει να εκδηλωθεί!

Τον τύπο 1 έχω κι εγώ με τη διαφορά ότι βγαίνει σε άλλο σημείο.

Δεν έχω πολύ εμπειρία γιατί μου εκδηλώθηκε πέρυσι τον Μάρτη μετά την αποξεση που είχα και Μάιο ήμουν έγκυος ξανά σ'αυτην μου την εγκυμοσύνη επομένως δεν είναι ότι έχω απόλυτη εικόνα του πως λειτουργεί.

Υπό αυτές τις συνθήκες νιώθω πιο ασφαλής με την ΚΤ.

Εσύ πως πας με την εγκυμοσύνη?Έχεις βαρύνει?Έχεις ενοχλήσεις??

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elenaki_ είπε:

Καλημέρα!!

Στην αρχή ο γιατρός μου είχε πει θα το δούμε όσο πλησιάζουμε το πώς θα εξελιχθεί και σε τι τοκετό θα το προχωρήσουμε,παρ'ολα αυτά έχει εμφανιστεί 3 φορές στην εγκυμοσύνη και καταλήξαμε πρόσφατα από κοινού πως δεν υπάρχει λόγος να το ρισκάρουμε.

Κι εγώ φοβάμαι να σου πω την αλήθεια,γιατί μπορεί να είναι στη φάση που ενεργοποιείται και να μη προλάβει να εκδηλωθεί!

Τον τύπο 1 έχω κι εγώ με τη διαφορά ότι βγαίνει σε άλλο σημείο.

Δεν έχω πολύ εμπειρία γιατί μου εκδηλώθηκε πέρυσι τον Μάρτη μετά την αποξεση που είχα και Μάιο ήμουν έγκυος ξανά σ'αυτην μου την εγκυμοσύνη επομένως δεν είναι ότι έχω απόλυτη εικόνα του πως λειτουργεί.

Υπό αυτές τις συνθήκες νιώθω πιο ασφαλής με την ΚΤ.

Εσύ πως πας με την εγκυμοσύνη?Έχεις βαρύνει?Έχεις ενοχλήσεις??

Τον τύπο 1 έχω κ εγώ αλλά παίζει ρόλο όντως που εκδηλώνεται. Πχ στα γεννητικά όργανα είναι το πιο επικίνδυνο για τον τοκετό. 
Εμένα εμφανίστηκε στην πρώτη εγκυμοσύνη κ έκτοτε φουντώνει στις εγκυμοσύνες μου αλλά ευτυχώς μόνο στα χείλη (περνάει με αγωγή όσο πιο νωρίς το προλάβω). 

Εννοείται να κάνεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις πιο ασφαλής εσύ κ το μωρό σου ❤️❤️❤️

Εγώ παραπάνω κιλά δν έχω πάρει από αυτά τα 7 κιλά 

αύριο έχω γυναικολόγο να δούμε πως εξελίσσεται το μωράκι κ την άλλη Δευτέρα έχω έμβρυομητρικό να δούμε για την μεσοκοιλιακη επικοινωνία (την τρυπούλα) να δούμε πως είναι. 

πολλές κράμπες κ συσπάσεις έχω αλλά σηκώνω κ βάρος πολύ κ όλη μέρα με τ παιδιά είμαστε παιδική χαρά 🤣 από την μια είναι καλό γιατί είμαι σε φόρμα κ είναι σαν να γυμνάζομαι άρα δν έχω καθόλου πόνους μυϊκούς ευτυχώς   🤷🏼‍♀️

φτάνουμε στο τέλος σιγά σιγά απίστευτο μου φαίνεται 🤭

έχεις ψωνίσει όλα όσα ήθελες για το μωράκι ή έχεις κι άλλα ψώνια να κάνεις; 😊

στις πριν 20 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Καλό μήνα κορίτσια μου!! Ελπίζω να είστε καλά όλες και τα μωράκια σας επίσης!! Ο Νοέμβρης έχει καταγραφεί στα πρακτικά σαν τον χειρότερο μήνα των τελευταίων ετών για εμένα προσωπικά!! Ευτυχώς το μωράκι μου είναι μια χαρά αλλά είχαμε κάποια άλλα προβλήματα τα οποία έφυγαν ευτυχώς μαζί με τον Νοέμβριο!! Κατά τα άλλα στην αναμονή για της 5-12 για να δούμε το μωράκι μας και να κλείσουμε ντοπλερ!! Εσείς τι κάνετε? Πείτε τα νέα σας κορίτσια μου

Αννιτακι ελπίζω όλα τώρα να έχουν στρώσει να είσαι καλύτερα. Να έχετε ηρεμία από εδώ κ πέρα κ μόνο ξέγνοιαστες στιγμες. 

πραγματικά εγώ έχω παρατηρήσει ότι όταν μας πάει κάτι στραβά μετά πάνε πολλά πράγματα στραβά μαζί 🥹 

Να είναι περαστικά όλα αυτό μετράει κ μετά να επέρχεται η ηρεμία ❤️

πως είσαι κατά τ’ άλλα; Όλα καλά με την εγκυμοσύνη; Με τα ψώνια πως τα πάτε; 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Τον τύπο 1 έχω κ εγώ αλλά παίζει ρόλο όντως που εκδηλώνεται. Πχ στα γεννητικά όργανα είναι το πιο επικίνδυνο για τον τοκετό. 
Εμένα εμφανίστηκε στην πρώτη εγκυμοσύνη κ έκτοτε φουντώνει στις εγκυμοσύνες μου αλλά ευτυχώς μόνο στα χείλη (περνάει με αγωγή όσο πιο νωρίς το προλάβω). 

Εννοείται να κάνεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις πιο ασφαλής εσύ κ το μωρό σου ❤️❤️❤️

Εγώ παραπάνω κιλά δν έχω πάρει από αυτά τα 7 κιλά 

αύριο έχω γυναικολόγο να δούμε πως εξελίσσεται το μωράκι κ την άλλη Δευτέρα έχω έμβρυομητρικό να δούμε για την μεσοκοιλιακη επικοινωνία (την τρυπούλα) να δούμε πως είναι. 

πολλές κράμπες κ συσπάσεις έχω αλλά σηκώνω κ βάρος πολύ κ όλη μέρα με τ παιδιά είμαστε παιδική χαρά 🤣 από την μια είναι καλό γιατί είμαι σε φόρμα κ είναι σαν να γυμνάζομαι άρα δν έχω καθόλου πόνους μυϊκούς ευτυχώς   🤷🏼‍♀️

φτάνουμε στο τέλος σιγά σιγά απίστευτο μου φαίνεται 🤭

έχεις ψωνίσει όλα όσα ήθελες για το μωράκι ή έχεις κι άλλα ψώνια να κάνεις; 😊

Έχω ψωνίσει τα πάντα για το μωρό ναι,μένουν μόνο τα καλλυντικά της και τα δικά μου πράγματα .

Εσύ είσαι σε εντελώς άλλους ρυθμούς!!Σκληροπυρηνικούς!!!

Δεν έχεις περιθώριο ουτε να νιώσεις καταπονημένη 😛

Καλά αποτελέσματα εύχομαι,όλα θα είναι μια χαρά!!Κι εγώ. Έχω λίγο αγωνία για το doppler!!

Μου φαίνεται απίστευτο ότι τον άλλο μήνα γεννάω,από τη μια ανυπομονώ τόσο πολυ κι από την άλλη αναρωτιέμαι πως θα είναι το μετά!!

@Elenaki_ κορίτσι μου θα κάνεις την αρχή δηλαδή 🥹 έμεινε πολύ λίγο για σένα!! Όσο για την καισαρική δεν ξέρω πως το βλέπεις το θέμα αλλά εγώ προσωπικά αυτό που θα ήθελα για μένα είναι να έρθει το μωράκι μου γερό στη ζωή και ας βγει από όπου θέλει!! Ξέρω πολύ καλά ότι ο φυσιολογικός τοκετός είναι πολύ καλύτερο η τουλάχιστον έτσι έχω ακούσει αλλά έχω προετοιμασει τον εαυτό μου και για τα 2 ενδεχόμενα και δεν με πειράζει!! Ιδανικά όλες θα θέλαμε να πάμε με φυσιολογικό αλλά δυστυχώς δεν είναι εφικτό πάντα! Ε και? Όλα καλά είτε έτσι είτε αλλιώς αρκεί τα μωράκια μας να είναι καλά!! Όσο για τα ψώνια εγώ δεν έχω πάρει απόλυτα τίποτα!! Και ξέρω πολύ καλά ότι και λόγο δουλειάς τον Δεκέμβριο δεν θα προλάβω να πάρω κατι!! Αα βασικά πήρα στρώμα και καρότσι για να μην λέω ψέματα! Όλα τα υπόλοιπα θα τα πάρω με το καλό τον Ιανουάριο που θα έχει χαλαρώσει η δουλειά και θα μπορώ να λείπω!! @Xrisa95 κορίτσι μου πραγματικά ήρθε το ένα κακό μετά το άλλο αλλά το αστείο είναι ότι 28-29-30 Νοεμβρίου όλα τα προβλήματα λύθηκαν!! Ε λέω δεν γίνεται μωρέ είναι μάτι αυτό σίγουρα!! Το μωράκι μας μεγαλώνει και κλωτσαει πολύ δυνατά 😁 την Πέμπτη έχω ραντεβού και ανυπομονώ να δω πόσα κιλά έχει φτάσει!! Η γιατρός μας έκανε λόγο για μεγάλο μωρό! Κοντά στα 4 κιλά αν πάρει 40 εβδομάδες!! Αν θυμάμαι καλά καλα και εσύ μεγάλα μωράκια έκανες ε? Εσύ πως είσαι? Η αδελφή σου τι κάνει?

στις πριν 2 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

@Elenaki_ κορίτσι μου θα κάνεις την αρχή δηλαδή 🥹 έμεινε πολύ λίγο για σένα!! Όσο για την καισαρική δεν ξέρω πως το βλέπεις το θέμα αλλά εγώ προσωπικά αυτό που θα ήθελα για μένα είναι να έρθει το μωράκι μου γερό στη ζωή και ας βγει από όπου θέλει!! Ξέρω πολύ καλά ότι ο φυσιολογικός τοκετός είναι πολύ καλύτερο η τουλάχιστον έτσι έχω ακούσει αλλά έχω προετοιμασει τον εαυτό μου και για τα 2 ενδεχόμενα και δεν με πειράζει!! Ιδανικά όλες θα θέλαμε να πάμε με φυσιολογικό αλλά δυστυχώς δεν είναι εφικτό πάντα! Ε και? Όλα καλά είτε έτσι είτε αλλιώς αρκεί τα μωράκια μας να είναι καλά!! Όσο για τα ψώνια εγώ δεν έχω πάρει απόλυτα τίποτα!! Και ξέρω πολύ καλά ότι και λόγο δουλειάς τον Δεκέμβριο δεν θα προλάβω να πάρω κατι!! Αα βασικά πήρα στρώμα και καρότσι για να μην λέω ψέματα! Όλα τα υπόλοιπα θα τα πάρω με το καλό τον Ιανουάριο που θα έχει χαλαρώσει η δουλειά και θα μπορώ να λείπω!! @Xrisa95 κορίτσι μου πραγματικά ήρθε το ένα κακό μετά το άλλο αλλά το αστείο είναι ότι 28-29-30 Νοεμβρίου όλα τα προβλήματα λύθηκαν!! Ε λέω δεν γίνεται μωρέ είναι μάτι αυτό σίγουρα!! Το μωράκι μας μεγαλώνει και κλωτσαει πολύ δυνατά 😁 την Πέμπτη έχω ραντεβού και ανυπομονώ να δω πόσα κιλά έχει φτάσει!! Η γιατρός μας έκανε λόγο για μεγάλο μωρό! Κοντά στα 4 κιλά αν πάρει 40 εβδομάδες!! Αν θυμάμαι καλά καλα και εσύ μεγάλα μωράκια έκανες ε? Εσύ πως είσαι? Η αδελφή σου τι κάνει?

Ναι συμφωνώ απόλυτα! καθόλου δε με απασχολεί ο τρόπος ,με ενδιαφέρει μόνο να συναντηθούμε επιτέλους και να είναι καλά!!Πλησιάζω εγώ ναι ...ήμουν έτσι κι αλλιώς πιο μπροστά ημερολογιακά στην ομάδα!! Καλά κάνεις και είσαι προετοιμασμένη και για τα δύο σενάρια!!

Σημασία έχει ότι όλα ήταν περαστικά κι ότι το μωράκι είναι δραστήριο και υγιή!!🙏

στις πριν 5 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Αυτό παρατηρώ κ εγώ ότι συμβαίνει ρε παιδί μου ότι το ένα θα έρθει μαζί με το άλλο μαζεμένα. Ευτυχώς όμως είστε καλά τώρα. Όπως μου λέει κ η μαμά μου λαχτάρες κ στεναχώρια κ άγχος θα περνάμε στη ζωή μας τίποτα δεν είναι μόνο ρόδινο αλλά το σημαντικό είναι να τα ξεπερνάμε! 🙏🏼 γιατί κ εγώ πολλές φορές έχω πχ λαχτάρες με τ παιδιά ή πιο παλιά όσο ήμουν Ελλάδα με οικονομικά κτλ. Είναι όλα μέσα στο παιχνίδι τι να κάνουμε. 

ναι κ μένα μεγάλα μωρά κ αυτό τώρα πιο μεγάλο από όλα 🤣 δλδ πατημένα 4 φευγα κιλα. (Εμένα τα άλλα 2 ξεπέρασαν τις 40 εβδ δν ξέρω αυτό τώρα τι θα κάνει, από το νοσοκομείο μου είπαν άνετα  περιμένουν μέχρι 42εβδ οπότε θέλει να έρθει. Πιστεύω θα φτάσω κ σε αυτό μετά τις 40 🤭), 

αλλά φυσικά μην ξεχνάς ότι υπάρχει κ μια απόκλιση στον υπέρηχο (είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω) κ βασικά παίζει ρόλο ο τρόπος τοκετού κ ο ορός. Όσο πιο πολλά υγρά σου βάλουν τόσο πιο πλασματικό θα βγει το βάρος του μωρού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα μωράκια να χάνουν περισσότερο βάρος από το αναμενόμενο όσο είναι στο μαιευτήριο τις πρώτες μέρες (απλά το αναφέρω πληροφοριακά γιατί μου έτυχε αλλά κ γιατί πολλές μαμάδες αγχώνονται πόσο βάρος θα χάσει τις πρώτες μέρες το μωρό κτλ) 😊

μην αγχώνεσαι πάντως βγαίνουν μια χαρά κ 4 κιλάκια στο λέω από πείρας 🤣🤣🤣🤣🤣

η αδερφή μου ακόμα τίποτα. Κάνανε ειδικές εξετάσεις (κατακερματισμό, οξειδωτικό στρες, σπερμοδιαγραμμα) βγήκαν πολύ καλές μια χαρά απ ότι μου είπαν. Πήραν αγωγή για ουρεοπλασμα που είχαν κολλήσει το Σεπτέμβρηκ είχαν χάλια σπερμοδιαγραμμα  (δεν έπιασε η πρόκληση που είχαν κάνει τον Οκτώβρη) κ τώρα απλά κάνουν τις προσπάθειές τουΣ μόνοι τους ,δεν νομίζω να ξανά κάνει πρόκληση ενώ κ εκείνη κ ο γαμπρός μου έχουν μια χαρά εξετάσεις. Πιστεύω είναι θέμα χρόνου κ timing. 😊 τους είπαν ότι το σπερμοδιαγραμμα είχε βγει χάλια λογικά λόγω του μικροβίου. 
θέλει υπομονή κ επιμονή να έρθει την κατάλληλη στιγμή πιστεύω ❤️

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια. Πραγματικά διαβάζω τα μηνύματα σας και αντιλαμβάνομαι πως κοντεύουμε. Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα. Από την μια φοβάμαι υπερβολικά και από την άλλη ανυπομονώ, τι περίεργο συναίσθημα. Το μόνο που εύχομαι είναι να κρατήσουμε στα χέρια μας όλες υγιή και δυνατά μωράκια. 

Την Παρασκευή έχουμε τον υπέρηχο μας εμείς και μετά από 2 εβδομάδες το doppler. Επίσης η άλλη εβδομάδα είναι και η τελευταία μιας και βγαίνω σε άδεια ( αν πάνε όλα καλά και δεν ανατραπούν τα σχέδια μου). Τότε έχω σκοπό να πάω και για τα υπόλοιπα ψώνια της μικρής γιατί η δύσμοιρη έχει μόνο 2 φορμάκια.

στις πριν 2 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια. Πραγματικά διαβάζω τα μηνύματα σας και αντιλαμβάνομαι πως κοντεύουμε. Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα. Από την μια φοβάμαι υπερβολικά και από την άλλη ανυπομονώ, τι περίεργο συναίσθημα. Το μόνο που εύχομαι είναι να κρατήσουμε στα χέρια μας όλες υγιή και δυνατά μωράκια. 

Την Παρασκευή έχουμε τον υπέρηχο μας εμείς και μετά από 2 εβδομάδες το doppler. Επίσης η άλλη εβδομάδα είναι και η τελευταία μιας και βγαίνω σε άδεια ( αν πάνε όλα καλά και δεν ανατραπούν τα σχέδια μου). Τότε έχω σκοπό να πάω και για τα υπόλοιπα ψώνια της μικρής γιατί η δύσμοιρη έχει μόνο 2 φορμάκια.

Με την ησυχία σου Λευκή μου όταν βγεις σε άδεια να ψωνίσεις ❤️ καλύτερα έτσι θα έχεις τον χρόνο σου κ θα ψάξεις αυτά που θέλεις χωρίς βιασύνη! 

κοντεύουμε πραγματικά 😻

Καλησπέρα κορίτσια εγώ σήμερα είχα τον γυναικολόγο μου 1.600γρ το μωράκι αισίως 29 κ 3 🥰 ξανά γύρισε με το κεφάλι πάνω πλαγια ομως σε περίεργη στάση 😹 αλλά κ στο δεύτερο παιδί μου θυμάμαι είχε γυρίσει κάτω αφού πάτησα τις 30 εβδ. άρα όλα καλά το αφήνουμε να κολυμπάει όσο θέλει ή όσο το παίρνει με το μεγεθος που έχει  🤣

ο τράχηλος 4.5 εκ δν μειώθηκε από τον προηγούμενο μήνα, φουλ συσπάσεις άρα θα αυξήσω λίγο το μαγνήσιο γιατί έχω κ πάρα πολλές κράμπες που υποφέρω όλο το βράδυ. 

αναμένω την Δευτέρα το ραντεβού με τον εμβρυομητρικο κ τον καρδιολόγο να δούμε την καρδούλα πως εξελίσσεται η μεσοκοιλιακη επικοινωνία 😊

ντοπλερ κάνω κάθε μήνα που πάω στο νοσοκομείο είναι στα πλαίσια ελέγχου της καρδιάς να βλέπουμε τα πάντα από την αρχή! 

Γράψτε μας κ τ άλλα κορίτσια όταν πάτε στο γιατρό τα νέα σας ❤️

στις πριν 11 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια εγώ σήμερα είχα τον γυναικολόγο μου 1.600γρ το μωράκι αισίως 29 κ 3 🥰 ξανά γύρισε με το κεφάλι πάνω πλαγια ομως σε περίεργη στάση 😹 αλλά κ στο δεύτερο παιδί μου θυμάμαι είχε γυρίσει κάτω αφού πάτησα τις 30 εβδ. άρα όλα καλά το αφήνουμε να κολυμπάει όσο θέλει ή όσο το παίρνει με το μεγεθος που έχει  🤣

ο τράχηλος 4.5 εκ δν μειώθηκε από τον προηγούμενο μήνα, φουλ συσπάσεις άρα θα αυξήσω λίγο το μαγνήσιο γιατί έχω κ πάρα πολλές κράμπες που υποφέρω όλο το βράδυ. 

αναμένω την Δευτέρα το ραντεβού με τον εμβρυομητρικο κ τον καρδιολόγο να δούμε την καρδούλα πως εξελίσσεται η μεσοκοιλιακη επικοινωνία 😊

ντοπλερ κάνω κάθε μήνα που πάω στο νοσοκομείο είναι στα πλαίσια ελέγχου της καρδιάς να βλέπουμε τα πάντα από την αρχή! 

Γράψτε μας κ τ άλλα κορίτσια όταν πάτε στο γιατρό τα νέα σας ❤️

Μπράβο κορίτσι μου. Μια χαρά πάει το ζουζούνι σας!! Με το καλό και οι υπόλοιπες εξετάσεις 🙏💞

στις πριν 2 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Μπράβο κορίτσι μου. Μια χαρά πάει το ζουζούνι σας!! Με το καλό και οι υπόλοιπες εξετάσεις 🙏💞

Αναμένουμε κ τα δικά σου νέα από το γιατρό ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...