Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια δε θα το πιστέψετε μεσα σε μια βδομάδα εμαθα κοντινες εγκυμοσύνες μια της νύφης μου, μια της ξαδέρφης μου και μια μιας πάρα πολύ καλης μου φίλης χαρηκα παρα πολύ και για τις τρεις αλλα ένιωσα κ κάπως άβολα.. Ειδικα όταν οι δυο μου ειπαν ότι δεν το θελαμε αλλα εντάξει γερο μωρο να ειναι..τόσο ευκολα τόσο απλά... Κ εγω ειμαι στην προετοιμασία για εμβρυομεταφορα με το τελευταίο εμβρυακι μου εύχομαι τελευταίο και τυχερό.. Εύχομαι ολες οι γυναικες που το θέλουν να το ζήσουν.. Ειμαι ηδη μανούλα και ευχαριστώ το θεο για το θειο δωρο αλλα τον παρακαλαω καθε μερα να πετύχει η εμβρυομεταφορα και να εχει πρωτίστως το παιδάκι μου ενα αδερφάκι να πορεύεται στη ζωη της και εμεις ενα δεύτερο μωρακι
    • Κορίτσι μου εύχομαι όλα να πάνε καλά και να έρθει ένα γερο μωρό, το πως και ποτε θα έρθει τώρα λίγη σημασία έχει, προέχει η υγεία της!!!! Εσυ θα κανεις ότι μπορείς και αν δεν έρθει φυσιολογικά δεν πειράζει, τουλάχιστον θα έχεις προσπαθήσει!    Εμεις μόλις γυρίσαμε απ την φωτογράφιση εγκυμοσύνης, ήταν πολύ Ωραια, τα παιδιά αυτή την φορά ήταν μεγάλα και συνεργάσιμα και ήταν μια Ωραια εμπειρία που ζήσαμε όλοι μαζί…στην επόμενη φωτογράφιση σε λίγες μέρες αντί για 4 θα ειμαστε 5!!!!!!
    • Καλησπέρα κορίτσι μου!! Να τον βάζεις στο στήθος όσο περισσότερο μπορείς!! Θα δώσεις ξένο;    Τι όμορφα, μπράβο!! Μια χαρά τα πάτε!!    Εγω σου γράφω από την κλινική και αυτή την στιγμή η μπεμπουλα μας κοιμάται επάνω μου!! Γεννήσαμε Τετάρτη ξημερώματα!!🎀
    • Κοριτσακι μου ετσι ενιωθα και εγω. Λιγο καιρο μετα αφου ειχα χασει το μωρακι μου συνεχεια μαθαινα για εγκυμοσυνες και ενω χαιρομουν απο την αλλη λυπομουν επειδη το δικο μου το μωρακι δεν θα ερχοταν στην ζωη. Το ξεπερασα εν μερει οταν εμεινα εγκυος και γεννησα τον γιο μου. Κανε λιγο υπομονη και Θα ερθει το μωρακι σου. Να μιλας για τα συναισθηματα σου και να ξεσπας. Να το βγαζεις απο μεσα σου ολο αυτο.
    • Ναι....λες γι αυτό το ένζυμο που ανιχνευουν με τη γεννηση; Πράγματι, δεν μπορείς να πάρεις ασπιρίνη. Πάντως αυτό το 4G/5G κάτι δηλώνει, γιατί κ εμένα μου το έχει σημειωμενο με έντονα γράμματα. Όπως και το 4G/4G επίσης, λέει ότι είναι ίδιος γονοτυπος. Να το δεις με αιματολογο. Μη σου πω ότι θα πάω κι εγώ!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...