Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kiddo είπε:

Έχουμε μέλλον ακόμα δηλαδή.. 

Καλά άσε τα φορμακια... Το γυμναστήριο.. η αλλαξιερα.. το ριλαξ... Νομίζω έχουν αρχίσει να "μπαίνουν" από το στεγνωτηριο..!! 🥴

Α! Δεν μας έχει πει τίποτα απολύτως η παιδίατρος!! Θα την ρωτήσω τώρα που θα πάμε μήπως βοηθήσει.. σε ευχαριστώ!!

Τίποτα! Εμείς πάντως είχαμε μεγάλο θέμα και πήραμε το σιρόπι, δεν καθόταν το μωρό στο στήθος, έβαζε τα κλάματα επειδή ζοριζοταν και γινοταν πολεμος ο θηλασμός 😢 

Οπότε αν η μικρούλα σας δεν δείχνει να ενοχλείται λογικά δεν είναι ανησυχητικό 😊

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Maya_ είπε:

Τίποτα! Εμείς πάντως είχαμε μεγάλο θέμα και πήραμε το σιρόπι, δεν καθόταν το μωρό στο στήθος, έβαζε τα κλάματα επειδή ζοριζοταν και γινοταν πολεμος ο θηλασμός 😢 

Οπότε αν η μικρούλα σας δεν δείχνει να ενοχλείται λογικά δεν είναι ανησυχητικό 😊

Το είχαμε βασικά.. ετσι όπως το περιγράφεις.. πίστευα ότι έφταιγε ότι έχω έντονη ροή και πετάγοταν το γάλα που την ενοχλούσε... τώρα είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα βέβαια, πλέον το κάνει αυτό όταν είναι πολύ κουρασμένη, οπότε δεν προσπαθώ καν να τη ταισω όταν είναι να πάμε για ύπνο.. απλα την αφήνω να ψιλοκοιμηθει κανά 20' πρώτα και μετά τη ταιζω μισοκοιμησμενη και τουλάχιστον αν ξυπνήσει εντελώς να έχει κοιμηθεί και λίγο.. πίστευα ότι ήταν από το άλμα που περάσαμε τον Απρίλη όμως.. δεν ήξερα ότι μπορεί να είναι από τις παλινδρόμησεις..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kiddo είπε:

Το είχαμε βασικά.. ετσι όπως το περιγράφεις.. πίστευα ότι έφταιγε ότι έχω έντονη ροή και πετάγοταν το γάλα που την ενοχλούσε... τώρα είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα βέβαια, πλέον το κάνει αυτό όταν είναι πολύ κουρασμένη, οπότε δεν προσπαθώ καν να τη ταισω όταν είναι να πάμε για ύπνο.. απλα την αφήνω να ψιλοκοιμηθει κανά 20' πρώτα και μετά τη ταιζω μισοκοιμησμενη και τουλάχιστον αν ξυπνήσει εντελώς να έχει κοιμηθεί και λίγο.. πίστευα ότι ήταν από το άλμα που περάσαμε τον Απρίλη όμως.. δεν ήξερα ότι μπορεί να είναι από τις παλινδρόμησεις..

Τι να σου πω κι εγώ πολλά είχα υποθέσει, για έντονη ροή, για χαμηλή ροή, για κολικούς κτλ

Αλλά ο παιδιατρος ήταν βέβαιος πως ήταν γοπ οπότε τον εμπιστεύομαι 

Δημοσίευση

Σταματάνε γύρω στον 5ο μήνα οι αναγωγες κλπ ! Με τις στερεές σταματάει! 

Λοιπόν blw meals λέγεται το app ! Εγώ το χρησιμοποιουσα για τις κοπες. 

Πρωτες βοηθειες εχω κανει εδω  Firstaider.gr , μας το έκανε δώρο ο γυναικολογος το σεμινάριο.. 

Είναι πολύ μωράκια ακόμα για να σταματάμε κάτι που κάνουν κ να καταλαβαίνουν θεωρώ 

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

Σταματάνε γύρω στον 5ο μήνα οι αναγωγες κλπ ! Με τις στερεές σταματάει! 

Λοιπόν blw meals λέγεται το app ! Εγώ το χρησιμοποιουσα για τις κοπες. 

Πρωτες βοηθειες εχω κανει εδω  Firstaider.gr , μας το έκανε δώρο ο γυναικολογος το σεμινάριο.. 

Είναι πολύ μωράκια ακόμα για να σταματάμε κάτι που κάνουν κ να καταλαβαίνουν θεωρώ 

Σ' ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ!! Πολύτιμες πληροφορίες!! 

Οπότε οι εμετοί μπορεί να είναι και φυσιολογικοί..; Τόσο πολύ βρε παιδί μου όμως..;! Καλή ώρα σήμερα πουρνο πουρνο με τους γιδοβοσκους εμείς 6:30 μου άφησε μια ρουκέτα πάνω στο μαλλί.. γέμισε η πλάτη μου, το μαξιλάρι, μέχρι και ο κ@λ@ς μου!! Άντε άλλος ένας μήνας.. μετά ίσως αρχίσω να φέρνω σε άνθρωπο.. 🤪😆

Καλά για να καταλαβαίνουν σίγουρα! Απλά δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό και πως πρέπει να το διαχειριστώ; Το κάνουν και τα δικά σας; Ή η δικιά μου δείχνει τάση στις πολεμικές τέχνες;! 🤭 Και τι την αφήνω απλά να με κοπαναει; 🥴 Τώρα πχ έχουμε ξεκινήσει τα "κόλλα 5" κάθε φορά που προσπαθεί να με χαστουκισει έτσι..🫣🤣 

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

Εμάς μας είπε ότι είναι πολύ έντονο όλο αυτό με τις γουλιες στον 4ο κ 5ο μήνα . Όντως είναι πολύ έντονο όλο αυτό! 

Ε ναι εκεί.. έχει ήδη ένα μήνα που ξεκίνησε σε τέτοιο βαθμό όλο αυτό.. να δω και η δική μου παιδίατρος τι θα μας πει..

Δημοσίευση

17482545889595261839626165179436.jpg

17482547087657476613028168704565.jpg

Η εισαγωγή στα τρόφιμα δηλαδή θα ολοκληρωθεί μέσα σε ένα μήνα; Εννοώ μέσα στο μήνα θα δώσουμε και λαχανικά και φρούτα και κρέας και δημητριακά..; Πολύ "γρήγορο" μου φάνηκε το πρόγραμμα.. όχι;! Έτσι είναι φυσιολογικά; Δεν έχω ιδέα..😶‍🌫️

Δημοσίευση

Όχι όχι! Καθόλου γρήγορο δεν είναι το πρόγραμμα.. ειδικά αν κάνεις το blw θα τρώει πολύ λίγο,  ίσα ίσα δλδ που θα κάνεις τις εισαγωγές για πρώτο μήνα. Εγώ κάποιες εισαγωγές τις είχα κάνει πιο νωρίς και στη μικρούλα μου το ίδιο θα κάνω. 

Δημοσίευση

Μιλάμε πολλές αναγωγες κ σε εμένα... αντε να περάσει γτ δεν μπορώ άλλο! Παιδευονται κιόλας πολύ τα μικρακια ..

Όσο για το ξύλο,  δεν καταλαβαίνουν ακόμα καλά που πάνε τα χεράκια τους. Ούτε να ξεχωρίσει το χάδι με το χτύπημα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kallia.Geo είπε:

Μιλάμε πολλές αναγωγες κ σε εμένα... αντε να περάσει γτ δεν μπορώ άλλο! Παιδευονται κιόλας πολύ τα μικρακια ..

Όσο για το ξύλο,  δεν καταλαβαίνουν ακόμα καλά που πάνε τα χεράκια τους. Ούτε να ξεχωρίσει το χάδι με το χτύπημα 

Μακάρι να είναι αυτό.. το σκύλο πάντως μια χαρά τον ξεχωρίζει και τον χαϊδεύει.. 🥴🤭

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Sotiria_94 βλεπω τ ξενυχταμε όλες χαχα. Και γω την καταλαβαίνω τη διαφορά στο βαρος. Μεχρι κ η μεγαλη μου μ ειπε καλε αυτο μεγαλωσε. Τηβ καταλαβαίνω και στα χέρια αλλα κ φαινεται. Βέβαια παλι ειναι πολυ μικρη αλλα οκ. 
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκάλως την! Κανατε κ τον υπερηχο, πάει κι αυτο! Μια χαρά ειναι τ βαρος της σουπερ. Εμεις αύριο γινεται 15 ημερών. 2 εβδομάδων μωρο. Και μενα έχει τωρα μερικά απόγευματα π θηλάζει συνέχεια..πιστεύω ότι μεγαλώνει και θέλει να αυξήσει την παραγωγή. Αχ κ μενα ο άντρας μ γυρναει δουλειά απο Δευτέρα. Καλα ειμασταβ ολοι στο σπίτι. Δουλεύει κ με βαρδιες. Το θέμα ειναι τ πήγαινε έλα των παιδιών σε σχολείο κ δραστηριότητες μέχρι να αρχίσω να βγαινω με τ μωρο. Πιστεύω όμως θα την βρούμε την άκρη. Άλλωστε μετα 2 βδομαδες μένουν μονο για τ σχολειο.
    • Γεια σας κοριτσια μου γλυκα ειστε καλα; @ΜαρίαΔημήτρης τι ωραια νεα ολες οι εξετασουλες σας ηταν πολυ καλες. Εμεις ακομα δεν εχουμε κανει καποια εξεταση, ειπαμε να κλεισουμε ραντεβου αφου σαραντισουμε. Να τα χιλιασετε παντα με υγεια, πώς περασε ετσι ενας μηνας σαν νερο!!! Στο μεταξυ νομιζω εσυ το ειχες πει και το διαβασα και καπου οτι τα πιο μικρα μωρακια πεινανε και τρωνε αβερτα. Ετσι κι ο δικος μου ειναι σοβαρος φαγανας ολο πειναει. Εκανε και μαγουληθρες και προγουλακι και τα μπουτακια του εγιναν πιο τροφαντα. Εσεις καταλαβαινετε τη διαφορα στο βαρος η μονο εγω νιωθω οτι εχει αλλαξει εξωτερικα το μωρο;;🤣🤣
    • Καλά εξαρτάται τι προτεινουν και σε καθε ηλικία και προβλημα να φανταστω αναλογωε των ορμονων και της αμη ετσι?
    • Γενικά τα φάρμακα της εξωσωματικής θεωρούνται ασφαλή γτ ουσιαστικά υπάρχουν στον οργανισμό μας απλά τα παίρνουμε σε πιο μεγάλες δόσεις, δεν είναι κάτι ξένο κ ειναι πολύ συντομο το διάστημα που τα παίρνουμε για την διέγερση. Βέβαια όπως όλα τα φάρμακα μπορεί να έχουν παρενέργειες αλλά αυτό είναι θέμα οργανισμού πχ ακόμη κ στον ντεπον αν διαβάσεις έχει παρενέργειες.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...