Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μου τι κάνετε;;;; Τώρα κατάφερα να μπω κ γω και να σας διαβάσω!!!! !!! Αρχικα ν πω @MarMar90 με το καλό το θαυματακι σου!!! Οποία μέθοδο και να επιλέξετε με το γιατρό ενα να σκέφτεσαι πως μετα θ κρατάς αγκαλιά το μωράκι σου κ είναι ότι πιο σημαντικό ❤️❤️ 

Το δικό μου update κορίτσια είναι πως κ εμείς πήγαμε στην παιδίατρο , υπέρμαχος του θηλασμού όπου μετά από αυτήν έκοψα το ξένο και ξεκίνησα και πάλι αποκλειστικό θηλασμό!!! Τη ζύγισε όταν ήταν 7 ημερών και είχε ανακτήσει το βάρος της γέννησης της ! 3270γρ και 51εκ! Στο νοσοκομείο μας την είχαν βγάλει 49! Τώρα να πήρε τόσο σύντομα να κάνανε λάθος στο νοσοκομείο 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ κάπου εδώ να στείλω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στην φίλη μου τη @Θέτις Κ. και στη φίλη μου τη @Maya_!!! Κορίτσια αντιμετωπίζουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα !!! Όλη μέρα είναι τέλεια η μικρή και το βράδυ δν ξέρω τι παθαίνει και αλαφιάζει στο κλάμα!!! Όλο το βράδυ ζήτημα να κοιμάμαι δυο ώρες!!! Το λίκνο της ούτε που θέλει ν το δει (νομίζω στο τέλος θα κοιμάται ο κασπερ εκεί μέσα 😂😂) θέλει μόνο αγκαλιά και βυζι!!! Πολλές φορές τη νύχτα χάνω το μέτρημα με τον θηλασμό και τις ώρες που πρέπει να τη θηλάσω!!! Όπως είπες @Maya_ κ εσύ τσιρίζει και ουρλιάζει! Νομίζω πως κ μένα έχει κολικούς γιατί όταν την πιάνει το κλάμα αυτό δν μπορώ ν την ηρεμήσω με τίποτα! Κάποιες φορές πιάνουν οι λευκοί ήχοι ! 
 @Θέτις Κ. μου τι ήταν κ αυτό που πέρασες κορίτσι μου ;;; Πωπωωω γρήγορη ανάρρωση εύχομαι και περαστικά σου!!! Να παίρνεις σίδηρο για να αναπληρώσεις το αίμα που έχασες!!! 

αυτά εν ολίγοις τα νέα μου!!! 

η @Kiddo μας τι κάνει;; Έχει καμιά νέα της;;; Γέννησε το κορίτσι μας;;; 🧿🙏🤞

Δημοσίευση

@Θέτις Κ. Δεν ξέρω πώς μου ξέφυγε το μήνυμα που περιγράφεις την περιπέτεια που πέρασες… Ούτε να διανοηθώ δεν μπορώ πόσο δύσκολο και φοβιστικο ήταν να ξυπνάς και να αντικρίζεις αυτή την εικόνα. Ο γιατρός τι σου είπε; Πού οφείλεται; Έκανες κάποια απότομη κίνηση; Σήκωσες βάρος; 
Όπως και να έχει, σιδερένια κορίτσι μου!! Πάει, πέρασε τώρα… Κοιτα να σε προσέχεις κι εσένα λίγο παραπάνω! 🙂

Δημοσίευση

Εντάξει, μπορώ να πω ότι με προσγειώνετε για το τι να περιμένω… και μου άρεσε το λίκνο που πήραμε ρε γαμωτο! 😜

Δε μου φαίνεται τυχαίο που περνάτε και οι 3 τα ίδια. Ελπίζω να είναι θέμα χρόνου και πολύ πολύ γρήγορα να βρείτε τα πατήματα σας και να κοιμάστε τα βράδια. ❤️

Κι εγώ θέλω πολύ να μάθω για την @Kiddoμας!! 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η MarMar90 είπε:

Εντάξει, μπορώ να πω ότι με προσγειώνετε για το τι να περιμένω… και μου άρεσε το λίκνο που πήραμε ρε γαμωτο! 😜

Δε μου φαίνεται τυχαίο που περνάτε και οι 3 τα ίδια. Ελπίζω να είναι θέμα χρόνου και πολύ πολύ γρήγορα να βρείτε τα πατήματα σας και να κοιμάστε τα βράδια. ❤️

Κι εγώ θέλω πολύ να μάθω για την @Kiddoμας!! 

Χαχαχα είναι και στο μωρό αλλά γενικά είναι πολύ φυσιολογικό να θέλουν αγκαλίτσα συνέχεια στην αρχή.

Για εμένα έγινε λίγο πιο εύκολο όταν το αποδέχτηκα. Ειδικά αν είσαι ανοιχτή στο να κάνεις συγκοιμηση μπορεί να είναι και αρκετά γλυκιά εμπειρία.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...