Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Χριστουγέννων 24 & Πρωτοχρονιάς 25

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η MarMar90 είπε:

Μα τι πράγμα είναι αυτό; Να πηγαίνουν όλα τόσο καλά και να σου χαλάνε την ψυχολογία αυτοί που θα έπρεπε να στη φτιάχνουν. Δεν ξέρω αν θα του έρθει του μικρού να βγει τ΄ωρα κοντά, αλλά ο γιατρός σου λέει ότι γεννάς απο τα μέσα Οκτώβρη αν θυμάμαι καλά.. 🤪

Όσο για τις ενέσεις κορτιζόνης, ειλικρινά δε βλέπω κανένα λόγο να τις κάνεις.Πόσο μάλλον να έχεις ενοχές!!! Είσαι ήδη 38 εβδομάδων... και να βγει σήμερα ο μπέμπης σου δε θα θεωρείται καν πρόωρος. Δεν είμαι ειδικός, αλλά επειδή διάβασα πολύ για αυτές τις ενέσεις το ΣΚ, συστήνονται πιο νωρίς στην κύηση και σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις μέχρι την 36η εβδομάδα, όπου όμως πρέπει να συνεκτιμηθούν οι κίνδυνοι και τα οφέλη. Για να μη συζητήσω ότι έχουν κατηγορηθεί για καθυστερημένη ανάπτυξη αργότερα στη ζωή του παιδιο΄υ και για μαθησιακές δυσκολίες. Μπορεί δηλαδή να είναι σωτήριες σε καταστάσεις πολύ πρόωρων μωρών, αλλά δεν είναι πανάκεια. 

Να κοιτάξεις να περνάς όμορφα τις μέρες πριν έρθει το νέο μέλος να γεμίσει το σπίτι και την αγκαλιά σας!  ❤️

Ναι, την πρόταση για τις ενέσεις μου την έκανε πριν 3 βδομάδες, όχι τώρα. Κι όντως δεν είχα καμία ένδειξη προωρότητας, απλώς έκρινε από το άλλο περιστατικό που είχε και μας το πρότεινε. Συν του ότι είμαι δευτερότοκος και θεωρεί ότι θα γεννήσω νωρίτερα, ίσως λόγω εμπειρίας και στατιστικών... Απλώς επειδή κοντεύει να με ματιαξει και να το πιστέψω κι εγώ ότι γεννάω από τον Οκτώβριο όπως λες, αναρωτιέμαι μη γίνει τίποτα στο τέλος... 😩

Αυτό που λες, προσπαθώ να το χαρώ και να με πιάσει ανυπομονησία, αλλά σε κάθε σύσπαση εύχομαι να μείνει το μωρό μέσα 😆 ουσιαστικά 2 εβδομάδες έμειναν για μένα 😳

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 5 ώρες, ο/η Zelda είπε:

Αχ και εγω θα πεταχτω γιατί έχω λίγο θυμώσει! Έστω ότι κανεις αμνιοπαρακέντηση και έστω (μακριά από μας!) ότι προκύπτει όντως κάτι παθολογικό. Τι θα κάνει τώρα στην 32 εβδομάδα; Διακοπή;; Το μωράκι τώρα έχει περάσει κατά παααρα πολύ τα όρια βιωσιμότητας, δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Επομένως μόνο να χάσεις έχεις από τη διαδικασία που μπορεί να προκαλέσει προωρότητα με όλα τα γνωστά επακόλουθα της. Επίσης αν θέλει να συνεργάζεται με επαγγελματίες άλλων εξειδικεύσεων που "εμπιστεύεται" να φροντίσει να μιλάει έγκαιρα μαζί τους για τα αποτελέσματα των εξετάσεων ώστε να αναλαμβάνει δράση νωρίτερα. Όχι όταν το μωρό κοντεύει να γεννηθεί από μόνο του. Συγχυστηκα 😛

Εύχομαι πραγματικά ολόψυχα να μην είναι τίποτα και απλώς να σου χαλασε άδικα ένα σαββατοκύριακο. Με το καλό! 🙏

Το ίδιο σκεφτόμουν κ εγώ.... 

Τι σκάλωμα τρώνε οι γιατροί κάποιες φορές δεν ξέρω... ! 

@_piripiri_ξεκινα να ετοιμαζεσαι ψυχολογικά ομως εεε .... μπαινεις στην 38η 🤣 το πρωτο ποτε ηρθε ? 

Εντωμεταξύ έχω κ εγώ τρομερή καουρα κάθε βράδυ.... εδώ κ δύο βδομάδες έτσι με πάει! Είτε φάω,  είτε όχι,  πάλι τα ίδια! Ξυπνάω με καουρα βραδιάτικα! 

@_piripiri_πονάς κ εσύ από κάτω κ έχεις πόνους περιόδου? 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kallia.Geo είπε:

Εντωμεταξύ έχω κ εγώ τρομερή καουρα κάθε βράδυ.... εδώ κ δύο βδομάδες έτσι με πάει! Είτε φάω,  είτε όχι,  πάλι τα ίδια! Ξυπνάω με καουρα βραδιάτικα! 

@_piripiri_πονάς κ εσύ από κάτω κ έχεις πόνους περιόδου? 

Τα ίδια!!! Σε νιώθω πάρα πολύ! Παθαίνω καούρα απλά επειδή ξαπλώνω... Είτε έχω φάει, είτε όχι, είτε έχω πιεί νερό, είτε έχω άδειο στομάχι... Με ζοριζει πολύ κι εμένα... Μέχρι να με πάρει ο ύπνος έχω αλλάξει 15 στάσεις κι έχω βάλει 736292 μαξιλάρια μπας και δεν νιώθω τον λαιμό μου να παίρνει φωτιά 🔥 

Ναι πονάω κι εγώ. Και σαν πόνους περιόδου και η λεκάνη μου πολύ. 

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Τι σκάλωμα τρώνε οι γιατροί κάποιες φορές δεν ξέρω... ! 

@_piripiri_ξεκινα να ετοιμαζεσαι ψυχολογικά ομως εεε .... μπαινεις στην 38η 🤣 το πρωτο ποτε ηρθε ? 

Άσε άσε, πρέπει κι εγώ είμαι στην άρνηση 😆

Πιο πολύ θέλω να έρθει η μάνα μου εδώ για να είμαι σίγουρη ότι θα είναι κάποιος με τον μικρό. Γιατί αλλιώς θα με παρατήσει ο άντρας μου στο μαιευτήριο και θα φύγει. 😱 Συν όλα τα άλλα τα "όσο περισσότερο μείνει στην κοιλιά, τόσο το καλύτερο", ειδικά τώρα που αυτό το μωρό έχει νορμάλ βάρος, και δεν ήταν σαν τον πρώτο που μου τον βγάζανε 4 κιλά στην 37η εβδομάδα 🥲

Ο πρώτος γεννήθηκε 39κ1, αλλά θα με έβαζε έτσι κι αλλιώς με πρόκληση 39κ4 η γιατρός επειδή τον υπολόγιζε 4,5 κιλά. Κι όλα αυτά επειδή είχε μεγάλη κοιλίτσα. 3700 γεννήθηκε ο καημένος... Για αυτό τώρα πιστεύω ότι η μεγάλη κοιλιά που μου βγάζει στον δεύτερο και οι μετρήσεις του βάρους του θα είναι πιο χαμηλές 😕

στις πριν 1 ώρα, ο/η _piripiri_ είπε:

Τα ίδια!!! Σε νιώθω πάρα πολύ! Παθαίνω καούρα απλά επειδή ξαπλώνω... Είτε έχω φάει, είτε όχι, είτε έχω πιεί νερό, είτε έχω άδειο στομάχι... Με ζοριζει πολύ κι εμένα... Μέχρι να με πάρει ο ύπνος έχω αλλάξει 15 στάσεις κι έχω βάλει 736292 μαξιλάρια μπας και δεν νιώθω τον λαιμό μου να παίρνει φωτιά 🔥 

Ναι πονάω κι εγώ. Και σαν πόνους περιόδου και η λεκάνη μου πολύ. 

Άσε άσε, πρέπει κι εγώ είμαι στην άρνηση 😆

Πιο πολύ θέλω να έρθει η μάνα μου εδώ για να είμαι σίγουρη ότι θα είναι κάποιος με τον μικρό. Γιατί αλλιώς θα με παρατήσει ο άντρας μου στο μαιευτήριο και θα φύγει. 😱 Συν όλα τα άλλα τα "όσο περισσότερο μείνει στην κοιλιά, τόσο το καλύτερο", ειδικά τώρα που αυτό το μωρό έχει νορμάλ βάρος, και δεν ήταν σαν τον πρώτο που μου τον βγάζανε 4 κιλά στην 37η εβδομάδα 🥲

Ο πρώτος γεννήθηκε 39κ1, αλλά θα με έβαζε έτσι κι αλλιώς με πρόκληση 39κ4 η γιατρός επειδή τον υπολόγιζε 4,5 κιλά. Κι όλα αυτά επειδή είχε μεγάλη κοιλίτσα. 3700 γεννήθηκε ο καημένος... Για αυτό τώρα πιστεύω ότι η μεγάλη κοιλιά που μου βγάζει στον δεύτερο και οι μετρήσεις του βάρους του θα είναι πιο χαμηλές 😕

Ακριβώς όπως τα λες ! Εγώ έχω και χειρότερο... η κόρη μου κοιμάται ακόμα μαζί μας 🤣 κολλημένη πάνω μου σαν βεντούζα! 

Κ εγώ έτσι πιστεύω με το βάρος! Πότε έρχεται η μαμά? 

στις On 15/11/2024 at 2:31 ΜΜ, ο/η Kiddo είπε:

Καλησπέρα κοριτσάκι μου και με το καλό το μωράκι σας, πάνω από όλα να είναι υγιές και τελειόμηνο!! 🙏🙏🙏

Δική μου συμβουλή από την ως τώρα έρευνα μου είναι να σκεφτείς τις ανάγκες της οικογένειας σας.. τι εννοώ.. μένετε στη πόλη (;), μένετε σε βουνό ή με συχνά χιόνια (;), σας αρέσει να πηγαίνετε για εξορμήσεις στη φύση ή για jogging (;) ή ταξιδεύετε συχνά (;), μένετε σε πολυκατοικία ή έχετε μικρό αυτοκίνητο (;) κτλ κτλ...;;; Υπάρχουν καροτσια για κάθε ανάγκη της εκάστοτε οικογένειας..! Θα πρέπει να κάνεις μια έρευνα να μάθεις για αρχή να ξεχωρίζεις ποίο καρότσι είναι για την εκάστοτε ανάγκη.. έχουν διαφορές μεταξύ τους που μόνο με σωστή ενημέρωση θα μάθεις να ξεχωρίζεις.. και δυστυχώς από τη δική μου εμπειρία, οι πωλητές στα καταστήματα δε ξέρουν να σε κατατοπίσουν σχετικά.. δες όμως βιντεάκια στο YouTube (εμένα αυτού το κανάλι με βοήθησε πολύ.. https://youtube.com/@magicbeansvideos?si=OlaFIKflTNcOjqW2 αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα κανάλια και άλλες πηγές + ότι σίγουρα θα υπάρχουν και στο insta κτλ αλλά εγώ δεν έχω social οπότε δεν ψαχτηκα εκεί..) και μάθε να τα ξεχωρίζεις.. εφόσον βρεις μερικά με βάση τις δικές σας ανάγκες, ψάξε για κριτικές και πήγαινε μετά από τα μαγαζιά να τα δοκιμάσεις.. πχ είναι ελαφρύ(;) είναι σταθερό(;) στρίβει εύκολα(;) μπορείς να το κλείσεις/ανοίξεις μόνη σου ή και με το ένα χέρι(;!) κτλ κτλ... Έτσι μόνο θα καταλήξεις σε αυτό που είναι ιδανικό για εσάς..

Καλημέρα κορίτσι μου σε ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω με το καλό το μωράκι σου ❤️

στις On 15/11/2024 at 2:39 ΜΜ, ο/η MarMar90 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι!!! Με το καλό η μπέμπα σου... 😀

Προσωπικά δεν έχω τόσες γνώσεις όσες άλλα κορίτσια του θέματος που μπορούν να σε βοηθήσουν. Παρόλα αυτά εγώ πήρα από την αδελφή μου το Quax Avenue trio και είμαι πολύ σίγουρη για το ότι είναι πολύ καλό σαν καρότσι στον δρόμο και βολεύει πολύ.

Ρίξε του μια ματιά αν θες... https://thebabycity.gr/paidika-karotsia/karotsia-quax/quax-avenue/

Θα το δω ναι σε ευχαριστώ πολύ ❤️  Με το καλό και σε σένα όλα να πάνε κατευχήν ❤️

Γενικά λίγο που κοίταξα μάλλον θα καταλήξω στο Dovadi Atta γιατί δυστυχώς οι δρόμοι μας δεν είναι και οι καλύτεροι οπότε θέλω κάτι με καλές αναρτήσεις 

στις πριν 5 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου σε ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω με το καλό το μωράκι σου ❤️

Θα το δω ναι σε ευχαριστώ πολύ ❤️  Με το καλό και σε σένα όλα να πάνε κατευχήν ❤️

Γενικά λίγο που κοίταξα μάλλον θα καταλήξω στο Dovadi Atta γιατί δυστυχώς οι δρόμοι μας δεν είναι και οι καλύτεροι οπότε θέλω κάτι με καλές αναρτήσεις 

Με το καλό το μωράκι σας 🥰🥰 εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω,  γιατί το δικό μας καρότσι δεν το έχει πουθενά πλέον! Είναι το cangaroo stefanie και πραγματικά δεν ξέρω γτ δεν το έβγαλαν ξανά... 

στις πριν 18 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

Με το καλό το μωράκι σας 🥰🥰 εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω,  γιατί το δικό μας καρότσι δεν το έχει πουθενά πλέον! Είναι το cangaroo stefanie και πραγματικά δεν ξέρω γτ δεν το έβγαλαν ξανά... 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ανταποδίδω τις ευχές 🥰😍!! Κλείσαμε τελικά χθες το dovadi atta είδα ότι "οριακά" χωράει στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου αλλά η αλήθεια είναι ότι εντάξει ήταν πολύ ωραίο καρότσι με τρομερές αναρτήσεις!! https://www.bebemaison.gr/i-proti-tou-volta/paidika-karotsia-vrefika-karotsia/polukarotsia-morou/polukarotsi-3-se-1-dovadi-atta-truffle/

στις πριν 23 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ανταποδίδω τις ευχές 🥰😍!! Κλείσαμε τελικά χθες το dovadi atta είδα ότι "οριακά" χωράει στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου αλλά η αλήθεια είναι ότι εντάξει ήταν πολύ ωραίο καρότσι με τρομερές αναρτήσεις!! https://www.bebemaison.gr/i-proti-tou-volta/paidika-karotsia-vrefika-karotsia/polukarotsia-morou/polukarotsi-3-se-1-dovadi-atta-truffle/

Πολύ ωραίο φαίνεται!!! Εύχομαι να σας βολέψει και να το χαρείτε όσο δεν πάει!! 😍

στις πριν 7 λεπτά, ο/η MarMar90 είπε:

Πολύ ωραίο φαίνεται!!! Εύχομαι να σας βολέψει και να το χαρείτε όσο δεν πάει!! 😍

Ευχαριστούμε πολύυυυυ 😍  Και σε εσάς τα καλύτερα ❤️

στις On 18/11/2024 at 2:22 ΜΜ, ο/η _piripiri_ είπε:

Πολύ χαίρομαι με τα νέα σας!! 😊😊 Τέλεια είναι η μικρούλα σας! 🩷🩷

Έχει χώρο ακόμα για να γυρίσει, μπορεί να το κάνει σε ανύποπτη στιγμή και να μείνει εκεί 😁 

Σε καταλαβαίνω για το χειρουργείο και την καισαρική, δεν έχω κάνει και φοβάμαι μετά την αποκατάσταση, όχι τόσο το χειρουργείο. Αλλά είναι από γυναίκα σε γυναίκα. Κάποιες σηκώθηκαν κατευθείαν, κάποιες δυσκολεύτηκαν με τα ράμματα και τον πόνο περισσότερο 😕

Ελπίζω να πάνε όλα όπως τα θέλεις στο τέλος! 😊

Τελειώσατε με το δωμάτιο και τα πράγματα; Είστε έτοιμοι; 

Σε ευχαριστώ @_piripiri_ μου, ναι ευτυχώς έχουμε κάνει τα περισσότερα πλέον!!!! Ανυπομονώ να ξαναδώ τη μπουμπού μας την Τρίτη στον υπέρηχο!!!! Ισχύει αυτό που λες, έχω ακούσει από τα καλύτερα έως τα χειρότερα για την εμπειρία της καισαρικής, οπότε κάνω υπομονή και εννοείται ότι θα γίνει ότι χρειάζεται για τη μικρούλα!!!!

στις On 18/11/2024 at 4:42 ΜΜ, ο/η _piripiri_ είπε:

Ναι, την πρόταση για τις ενέσεις μου την έκανε πριν 3 βδομάδες, όχι τώρα. Κι όντως δεν είχα καμία ένδειξη προωρότητας, απλώς έκρινε από το άλλο περιστατικό που είχε και μας το πρότεινε. Συν του ότι είμαι δευτερότοκος και θεωρεί ότι θα γεννήσω νωρίτερα, ίσως λόγω εμπειρίας και στατιστικών... Απλώς επειδή κοντεύει να με ματιαξει και να το πιστέψω κι εγώ ότι γεννάω από τον Οκτώβριο όπως λες, αναρωτιέμαι μη γίνει τίποτα στο τέλος... 😩

Αυτό που λες, προσπαθώ να το χαρώ και να με πιάσει ανυπομονησία, αλλά σε κάθε σύσπαση εύχομαι να μείνει το μωρό μέσα 😆 ουσιαστικά 2 εβδομάδες έμειναν για μένα 😳

Κορίτσια μου πάντως εγώ ξέρω ότι από τις 37 εβδομάδες τυπικά θεωρείται τελειόμηνη η κύηση...! Και εφόσον το μωράκι αναπτύσσεται και με το παραπάνω, νομίζω ότι δε θα έχει κανένα πρόβλημα το γλυκούλι σας! Άντε να έρθει η μαμά σου να έχεις τη βοήθεια και την ψυχολογική στήριξη που θα σου προσφέρει και βούρ για μπεμπάκι!!!!

Γεια σας κορίτσια!! 

Χθες το πρωί είχαμε πάλι καρδιοτοκογραφημα και ραντεβού με τον γιατρό. Στο καρδιοτοκογραφημα είχα μια πολύ δυνατή σύσπαση, η οποία δεν πονούσε όμως. Στον υπέρηχο ο γιατρός έβγαλε το παιδί περίπου 3650γρ. Έκανε και κολπική εξέταση, είδε ότι δεν έχει εμπεδωθεί καθόλου και σφηνωνε το κεφάλι του πάνω στη λεκάνη μου και για αυτό είχα έντονο πυελικό άλγος. Μου είπε να κάνω πολύ περπάτημα, μπάλα, σκάλες, επαφές, διάφορα τέτοια για να κατέβει το παιδί στη λεκάνη. Μου έκλεισε και ραντεβού την επόμενη εβδομάδα, αν και πέταξε ένα "που λογικά θα έχεις γεννήσει μέχρι τότε" 😒

Ο άντρας μου στο δρόμο της επιστροφής έλεγε "άντε να γεννήσεις αύριο μεθαύριο, να γλιτώσεις τις κολπικές εξετάσεις" 😆

Με παίρνει και η μάνα μου τηλέφωνο επειδή είναι να έρθει το Σάββατο πρωί εδώ, της λέω τα του γιατρού, και μου λέει "κοίτα να κρατηθείς μέχρι το Σάββατο" 😆

Και που λέτε, κορίτσια μου, ΠΡΟΦΑΝΩΣ με γκαντεμιασαν ολοι, με έπιασαν τρομερές συσπάσεις στις 9 το βράδυ, 10 φτάσαμε μαιευτήριο, 11 μου κάνανε επισκληριδιο, 12:39 είχα το μωρό στην αγκαλιά μου! 🩵 Με έστειλε λίγο στον άλλο κόσμο επειδή δεν ανέπνεε όταν γεννήθηκε (είχαν βάση οι φόβοι μου) οπότε δεν κάναμε καθυστερημενη απολίνωση που ήθελα. Τον πήραν γρήγορα και τον βάλανε σε μάσκα οξυγόνου. Ευτυχώς το όλο σκηνικό κράτησε 2-3 λεπτά, πήραν σιγά σιγά μπρος οι πνεύμονες κι όλα καλά! Έπιασε και καλά στήθος για θηλασμό, για την ώρα είμαστε πολύ καλά και οι 2! 

Απλώς ρε κορίτσια... Τελικά γεννήθηκε αρκετά νωρίτερα, γεννήθηκε Νοέμβριο, οπότε νιώθω η άκυρη της παρέας με το νοεμβριατικο μωρό μου και βγήκε και Σκορπιός 🤣 

Εύχομαι τα καλύτερα και σε σας κορίτσια! Να πάνε όλα κατ'ευχήν και να πάρετε υγιή μωράκια στην αγκαλιά σας!! Θα σας παρακολουθώ κι ελπίζω να προλαβαίνω να συμμετέχω!! ❤️

στις πριν 6 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Αχ πολύ όμορφο φαίνεται!!! Έχει κ την τσάντα? 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η _piripiri_ είπε:

Γεια σας κορίτσια!! 

Χθες το πρωί είχαμε πάλι καρδιοτοκογραφημα και ραντεβού με τον γιατρό. Στο καρδιοτοκογραφημα είχα μια πολύ δυνατή σύσπαση, η οποία δεν πονούσε όμως. Στον υπέρηχο ο γιατρός έβγαλε το παιδί περίπου 3650γρ. Έκανε και κολπική εξέταση, είδε ότι δεν έχει εμπεδωθεί καθόλου και σφηνωνε το κεφάλι του πάνω στη λεκάνη μου και για αυτό είχα έντονο πυελικό άλγος. Μου είπε να κάνω πολύ περπάτημα, μπάλα, σκάλες, επαφές, διάφορα τέτοια για να κατέβει το παιδί στη λεκάνη. Μου έκλεισε και ραντεβού την επόμενη εβδομάδα, αν και πέταξε ένα "που λογικά θα έχεις γεννήσει μέχρι τότε" 😒

Ο άντρας μου στο δρόμο της επιστροφής έλεγε "άντε να γεννήσεις αύριο μεθαύριο, να γλιτώσεις τις κολπικές εξετάσεις" 😆

Με παίρνει και η μάνα μου τηλέφωνο επειδή είναι να έρθει το Σάββατο πρωί εδώ, της λέω τα του γιατρού, και μου λέει "κοίτα να κρατηθείς μέχρι το Σάββατο" 😆

Και που λέτε, κορίτσια μου, ΠΡΟΦΑΝΩΣ με γκαντεμιασαν ολοι, με έπιασαν τρομερές συσπάσεις στις 9 το βράδυ, 10 φτάσαμε μαιευτήριο, 11 μου κάνανε επισκληριδιο, 12:39 είχα το μωρό στην αγκαλιά μου! 🩵 Με έστειλε λίγο στον άλλο κόσμο επειδή δεν ανέπνεε όταν γεννήθηκε (είχαν βάση οι φόβοι μου) οπότε δεν κάναμε καθυστερημενη απολίνωση που ήθελα. Τον πήραν γρήγορα και τον βάλανε σε μάσκα οξυγόνου. Ευτυχώς το όλο σκηνικό κράτησε 2-3 λεπτά, πήραν σιγά σιγά μπρος οι πνεύμονες κι όλα καλά! Έπιασε και καλά στήθος για θηλασμό, για την ώρα είμαστε πολύ καλά και οι 2! 

Απλώς ρε κορίτσια... Τελικά γεννήθηκε αρκετά νωρίτερα, γεννήθηκε Νοέμβριο, οπότε νιώθω η άκυρη της παρέας με το νοεμβριατικο μωρό μου και βγήκε και Σκορπιός 🤣 

Εύχομαι τα καλύτερα και σε σας κορίτσια! Να πάνε όλα κατ'ευχήν και να πάρετε υγιή μωράκια στην αγκαλιά σας!! Θα σας παρακολουθώ κι ελπίζω να προλαβαίνω να συμμετέχω!! ❤️

Εντάξει! Με ανατρίχιασες και άρχισα να κλαίω! Να σου ζήσει το αγοράκι σου,  να είναι πάντα γερό και δυνατο ❤❤❤❤

Απίστευτα το ποοοοσο γρηγορα γέννησες! Πόσο βγήκε το ζουζούνι? 

Αντε με το καλό κορίτσια σε όλες μας 🥰🥰🥰🥰

στις πριν 25 λεπτά, ο/η _piripiri_ είπε:

Γεια σας κορίτσια!! 

ΑΑΑχχ δεν το πιστευω ότι ήρθε το πρώτο μωράκι της παρέας ❤️❤️❤️ 

Δεν ξέρω τι να πρωτορωτήσω και εξάλλου και εσύ δεν θα έχεις χρόνο για πολλά πολλά. 
Απλά έχω να πω να το χαίρεσαι το μωράκι σου, να είναι γερό και καλότυχο! 
Και καλή ανάρρωση και σε εσένα μανούλα!

Από τα λεγόμενα σου καταλαβαίνω πως είστε μια χαρά και οι δύο όποτε όλα τέλεια! 😍

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kallia.Geo είπε:

Εντάξει! Με ανατρίχιασες και άρχισα να κλαίω! Να σου ζήσει το αγοράκι σου,  να είναι πάντα γερό και δυνατο ❤❤❤❤

Απίστευτα το ποοοοσο γρηγορα γέννησες! Πόσο βγήκε το ζουζούνι? 

Αντε με το καλό κορίτσια σε όλες μας 🥰🥰🥰🥰

Αχ κορίτσι μου σε ευχαριστώ πολύ!! 🥹🥹

Περιμένουμε το δικό σου τώρα με το καλό!! 🥰🥰

Τελικά βγήκε 3700 στις 38 ακριβώς εβδομάδες... Τελικά μάλλον θα έβγαινε μεγαλύτερος από τον πρώτο άμα περιμέναμε κι άλλο! Κι ο πρώτος 3720 στις 39κ1 😆

στις πριν 54 λεπτά, ο/η Maya_ είπε:

ΑΑΑχχ δεν το πιστευω ότι ήρθε το πρώτο μωράκι της παρέας ❤️❤️❤️ 

Δεν ξέρω τι να πρωτορωτήσω και εξάλλου και εσύ δεν θα έχεις χρόνο για πολλά πολλά. 
Απλά έχω να πω να το χαίρεσαι το μωράκι σου, να είναι γερό και καλότυχο! 
Και καλή ανάρρωση και σε εσένα μανούλα!

Από τα λεγόμενα σου καταλαβαίνω πως είστε μια χαρά και οι δύο όποτε όλα τέλεια! 😍

Ναι, μια χαρά είμαστε!! 😊😊 Ρώτα ο,τι θες. Θα έχω χρόνο να κοιτάω, ελπίζω να βρω χρόνο και να απαντάω όταν πάω σπίτι και ξεκουραστώ λίγο. 

Σε ευχαριστώ πολύ!! Με το καλό και το δικό σου μωράκι κορίτσι μου!! ❤️

στις πριν 2 ώρες, ο/η _piripiri_ είπε:

Γεια σας κορίτσια!! 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!! ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ 💙💙💙💙💙

Ρε συ βο΄ύρκωσα, δε το πιστεύω ότι είμαστε σ αυτή τη φάση με τα γεννητούρια 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Μπαίνω κάθε μέρα και διαβάζω, κι έλεγα άντε την Παρασκευή θα κάτσω να στρωθώ να γράψω κι εγώ στα κορίτσια γιατί έχουμε πολλά μαζεμένα νέα τελευταία... αλλά ο μπέμπης με πρόλαβε!! 

Σκορπίνος τελικά, 3-4 μέρες ακόμα να περίμενε θα τον έπιανε τον Τοξότη! Αλλά σα σωστός σκορπιός ήθελε να κάνει είσοδο - καλά τα λέω @MarMar90;; 🤭🤭

Τη διαστολή είχες όταν σου έκαναν εισαγωγή κορίτσι μου; πάρα πολύ γρήγορα κι εύκολα, αν καταλαβαίνω καλά απ τα λεγόμενά σου, γεννήθηκε;

Μπράβο κορίτσι μου, με το καλό το νέο σας μωράκι! Πως αισθάνεσαι; Ο μικρούλης όλα καλά με τους πνεύμονες; τελικά είχες κάνει τις ενέσεις κορτιζόνης που είχα διαβάσει πιο πάνω; ή δε προλάβατε;

Νεογέννητα Μωρά.jpeg

image.thumb.png.e403b5a65df22a7d472cb7789ba88b99.png
Ανανεώνουμε και πινακάκι πλέον! Καλά εγώ τελευταία των Μοϊκανών για το Doppler, αλλά όπως και να χει είπα να κάνω το βήμα να προσθέσω τη νέα μας στήλη, ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ 🤭😭🥳

Με το καλό όλες μας ❤️❤️❤️❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η _piripiri_ είπε:

Αχ κορίτσι μου σε ευχαριστώ πολύ!! 🥹🥹

Περιμένουμε το δικό σου τώρα με το καλό!! 🥰🥰

Τελικά βγήκε 3700 στις 38 ακριβώς εβδομάδες... Τελικά μάλλον θα έβγαινε μεγαλύτερος από τον πρώτο άμα περιμέναμε κι άλλο! Κι ο πρώτος 3720 στις 39κ1 😆

Ναι, μια χαρά είμαστε!! 😊😊 Ρώτα ο,τι θες. Θα έχω χρόνο να κοιτάω, ελπίζω να βρω χρόνο και να απαντάω όταν πάω σπίτι και ξεκουραστώ λίγο. 

Σε ευχαριστώ πολύ!! Με το καλό και το δικό σου μωράκι κορίτσι μου!! ❤️

Έλα ρε ο τσουπωτος μπεμπακος !!!! 😍😍😍😍

Να πω ότι άρχισα να αγχώνομαι δεδομένου ότι είχαμε μια βδομάδα διαφορά 😂😂😂😂

στις πριν 4 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

Αχ πολύ όμορφο φαίνεται!!! Έχει κ την τσάντα? 

Ναι ναι όλα όπως το βλέπεις και κκουνουπιέρα και κουκούλα για βροχή.

στις πριν 4 ώρες, ο/η _piripiri_ είπε:

Γεια σας κορίτσια!! 

Αχχχ τι όμορφα  τα νέα σας ❤️ !! Γερό, δυνατό και τυχερό το μωράκι σας 🥰

στις πριν 12 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Αχχχ τι όμορφα  τα νέα σας ❤️ !! Γερό, δυνατό και τυχερό το μωράκι σας 🥰

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Κι εσύ με το καλό το δικό σου το μωράκι!! 

Επίσης, το καρότσι της dovadi το χαλβαδιαζα κι εγώ όταν έψαχνα για το πρώτο μου παιδί! Μου είχε αρέσει πολύ, τότε είχε και διάφορα σχεδιακια αντί για μονόχρωμο. Δυστυχώς δεν το πήρα για να σου πω άποψη, επειδή δεν το είχε κάποιο μαγαζί στην περιοχή μου για να το δοκιμάσω, και καταλήξαμε στο inglesina electa επειδή ήταν ελαφρύ. 

Ελπίζω να σε βολεψει το καρότσι! Με το καλό!! ❤️

στις πριν 1 λεπτό, ο/η _piripiri_ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Κι εσύ με το καλό το δικό σου το μωράκι!! 

Επίσης, το καρότσι της dovadi το χαλβαδιαζα κι εγώ όταν έψαχνα για το πρώτο μου παιδί! Μου είχε αρέσει πολύ, τότε είχε και διάφορα σχεδιακια αντί για μονόχρωμο. Δυστυχώς δεν το πήρα για να σου πω άποψη, επειδή δεν το είχε κάποιο μαγαζί στην περιοχή μου για να το δοκιμάσω, και καταλήξαμε στο inglesina electa επειδή ήταν ελαφρύ. 

Ελπίζω να σε βολεψει το καρότσι! Με το καλό!! ❤️

Μου τελείωσαν οι αντιδράσεις για σήμερα😅 

Ήμουν ανάμεσα σε αυτά τα δύο να σου πω.. έμεινες ευχαριστημένη με το electa?? 

Πως νιώθεις που κρατάς το μικράκι σου αγκαλιάααα?? Ανυπομονώωωωω!!!❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...