Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Χριστουγέννων 24 & Πρωτοχρονιάς 25

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η MarMar90 είπε:

Μα τι πράγμα είναι αυτό; Να πηγαίνουν όλα τόσο καλά και να σου χαλάνε την ψυχολογία αυτοί που θα έπρεπε να στη φτιάχνουν. Δεν ξέρω αν θα του έρθει του μικρού να βγει τ΄ωρα κοντά, αλλά ο γιατρός σου λέει ότι γεννάς απο τα μέσα Οκτώβρη αν θυμάμαι καλά.. 🤪

Όσο για τις ενέσεις κορτιζόνης, ειλικρινά δε βλέπω κανένα λόγο να τις κάνεις.Πόσο μάλλον να έχεις ενοχές!!! Είσαι ήδη 38 εβδομάδων... και να βγει σήμερα ο μπέμπης σου δε θα θεωρείται καν πρόωρος. Δεν είμαι ειδικός, αλλά επειδή διάβασα πολύ για αυτές τις ενέσεις το ΣΚ, συστήνονται πιο νωρίς στην κύηση και σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις μέχρι την 36η εβδομάδα, όπου όμως πρέπει να συνεκτιμηθούν οι κίνδυνοι και τα οφέλη. Για να μη συζητήσω ότι έχουν κατηγορηθεί για καθυστερημένη ανάπτυξη αργότερα στη ζωή του παιδιο΄υ και για μαθησιακές δυσκολίες. Μπορεί δηλαδή να είναι σωτήριες σε καταστάσεις πολύ πρόωρων μωρών, αλλά δεν είναι πανάκεια. 

Να κοιτάξεις να περνάς όμορφα τις μέρες πριν έρθει το νέο μέλος να γεμίσει το σπίτι και την αγκαλιά σας!  ❤️

Ναι, την πρόταση για τις ενέσεις μου την έκανε πριν 3 βδομάδες, όχι τώρα. Κι όντως δεν είχα καμία ένδειξη προωρότητας, απλώς έκρινε από το άλλο περιστατικό που είχε και μας το πρότεινε. Συν του ότι είμαι δευτερότοκος και θεωρεί ότι θα γεννήσω νωρίτερα, ίσως λόγω εμπειρίας και στατιστικών... Απλώς επειδή κοντεύει να με ματιαξει και να το πιστέψω κι εγώ ότι γεννάω από τον Οκτώβριο όπως λες, αναρωτιέμαι μη γίνει τίποτα στο τέλος... 😩

Αυτό που λες, προσπαθώ να το χαρώ και να με πιάσει ανυπομονησία, αλλά σε κάθε σύσπαση εύχομαι να μείνει το μωρό μέσα 😆 ουσιαστικά 2 εβδομάδες έμειναν για μένα 😳

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 5 ώρες, ο/η Zelda είπε:

Αχ και εγω θα πεταχτω γιατί έχω λίγο θυμώσει! Έστω ότι κανεις αμνιοπαρακέντηση και έστω (μακριά από μας!) ότι προκύπτει όντως κάτι παθολογικό. Τι θα κάνει τώρα στην 32 εβδομάδα; Διακοπή;; Το μωράκι τώρα έχει περάσει κατά παααρα πολύ τα όρια βιωσιμότητας, δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Επομένως μόνο να χάσεις έχεις από τη διαδικασία που μπορεί να προκαλέσει προωρότητα με όλα τα γνωστά επακόλουθα της. Επίσης αν θέλει να συνεργάζεται με επαγγελματίες άλλων εξειδικεύσεων που "εμπιστεύεται" να φροντίσει να μιλάει έγκαιρα μαζί τους για τα αποτελέσματα των εξετάσεων ώστε να αναλαμβάνει δράση νωρίτερα. Όχι όταν το μωρό κοντεύει να γεννηθεί από μόνο του. Συγχυστηκα 😛

Εύχομαι πραγματικά ολόψυχα να μην είναι τίποτα και απλώς να σου χαλασε άδικα ένα σαββατοκύριακο. Με το καλό! 🙏

Το ίδιο σκεφτόμουν κ εγώ.... 

Τι σκάλωμα τρώνε οι γιατροί κάποιες φορές δεν ξέρω... ! 

@_piripiri_ξεκινα να ετοιμαζεσαι ψυχολογικά ομως εεε .... μπαινεις στην 38η 🤣 το πρωτο ποτε ηρθε ? 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...