Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πότε δείχνει το τεστ

Recommended Posts

Καλησπέρα! Τελευταία περίοδος 17/04-23/04 
ο κύκλος όχι τόσο σταθερός μια κρατάει 30 μέρες μια 35 κτλ. 
Στις 08/05 κατά την επαφή, υπάρχει το ενδεχόμενο να εισήλθε στον κόλπο μικρή ποσότητα σπέρματος κατά την ολοκλήρωση, χωρίς να είναι σίγουρο.( Δηλαδή κατά το τράβηγμα μπορεί να μην πρόλαβε να τραβηχτεί 100% και μια μικρή ποσότητα όπως έβγαινε να εισήλθε μέσα) Έχοντας κάνει χοριακη την πρώτη μέρα καθυστέρησης, αλλά και αρκετά τεστ πρωιμης ανιχνευσης με τελευταίο χθες 26/05 6ης μερας καθυστερησησ και όντας αρνητικά, αναρωτιεμαι εαν θα είχαν δείξει κάτι σχεδόν 18-19 μέρες μετά την επαφή. 

Την τριτη ημερα καθυστέρησης ( τώρα βρίσκομαι στην έβδομη) είχα λίγο καφέ για 3 μέρες , σήμερα πάλι συμπτώματα περιόδου. 
Να αναφέρω ότι αυτον τον μήνα είχα έντονη σωματική ασκηση καθώς ξεκίνησα γυμναστική αλλά και έντονο στρες με την πιθανοτητα εγκυμοσύνης. Δεν ξέρω εάν φταίνε αυτά ή αν όντως είναι εγκυμοσύνη αλλά η ερώτηση μου είναι εάν θα έδειχναν τα τεστ κάτι ή αν ότι έκανα ήταν νωρίς. Γιατί διαβάζω ότι με την καθυστέρηση συνήθως έχεις αξιόπιστα αποτελέσματα, εκτός αν είναι καθυστερημένη σύλληψη. Όμως έχουν περάσει 18 μερες από την επαφή. Θα έδειχνε πιστεύετε η όχι; Ευχαριστώ!  

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!

Μην αγχώνεσαι τσάμπα κοριτσάκι μου.. δεν είσαι έγκυος, αν ήσουν σίγουρα θα είχε δείξει μέχρι τώρα! Αν είχες πρώτη μέρα περιόδου στις 17/4 τότε στις 8/5 που είχες την επαφή ήσουν στην 22η μέρα του κύκλου σου που δύσκολα να έκανες ωορρηξία τότε.. ακόμα όμως και αν πούμε ότι έκανες τόσο αργά ωορρηξία γιατί δεν έχεις σταθερό κύκλο, θα έπρεπε 14 μέρες μετά να έδειχνε το τεστ δηλαδή στις 21/5 ή ακόμα και με καθυστερημένη σύλληψη το αργότερο στις 23-24/5..

Και επειδή αντιλαμβάνομαι ότι δεν επιθυμείς και μια εγκυμοσύνη (διόρθωσε με αν κατάλαβα λάθος) να ξέρεις ότι η "μέθοδος του τραβήγματος" δεν είναι μέθοδος αντισύλληψης! Δεν είναι μόνο τα υγρά της εκσπερμάτισης με τα οποία μπορεί να μείνεις έγκυος αλλά και τα προεκσπερματικα υγρά τα οποία πάλι έχουν σπερματοζωάρια ικανά για γονιμοποίηση και εγκυμοσύνη. Φυσικά ο "κίνδυνος" μιας εγκυμοσύνης είναι το λιγότερο σε σχέση με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα από τα οποία πολλά από αυτά έχουν σοβαρό κίνδυνο για την υγεία σου και μπορεί να τα κολλήσεις εφόρου ζωής, οπότε να απαιτεις πάντα τη χρήση προφυλακτικού ειδικά όταν δεν είναι σταθερός ο σύντροφός! Και ακόμα καλύτερα να έχεις εσύ πάντα μαζί σου προφυλακτικά για κάθε περίσταση..

Στα γράφω πολύ φιλικά όπως ακριβώς τα λέω και στη μικρή μου αδερφή..

στις πριν 11 ώρες, ο/η Kiddo είπε:

Καλημέρα!

Μην αγχώνεσαι τσάμπα κοριτσάκι μου.. δεν είσαι έγκυος, αν ήσουν σίγουρα θα είχε δείξει μέχρι τώρα! Αν είχες πρώτη μέρα περιόδου στις 17/4 τότε στις 8/5 που είχες την επαφή ήσουν στην 22η μέρα του κύκλου σου που δύσκολα να έκανες ωορρηξία τότε.. ακόμα όμως και αν πούμε ότι έκανες τόσο αργά ωορρηξία γιατί δεν έχεις σταθερό κύκλο, θα έπρεπε 14 μέρες μετά να έδειχνε το τεστ δηλαδή στις 21/5 ή ακόμα και με καθυστερημένη σύλληψη το αργότερο στις 23-24/5..

Και επειδή αντιλαμβάνομαι ότι δεν επιθυμείς και μια εγκυμοσύνη (διόρθωσε με αν κατάλαβα λάθος) να ξέρεις ότι η "μέθοδος του τραβήγματος" δεν είναι μέθοδος αντισύλληψης! Δεν είναι μόνο τα υγρά της εκσπερμάτισης με τα οποία μπορεί να μείνεις έγκυος αλλά και τα προεκσπερματικα υγρά τα οποία πάλι έχουν σπερματοζωάρια ικανά για γονιμοποίηση και εγκυμοσύνη. Φυσικά ο "κίνδυνος" μιας εγκυμοσύνης είναι το λιγότερο σε σχέση με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα από τα οποία πολλά από αυτά έχουν σοβαρό κίνδυνο για την υγεία σου και μπορεί να τα κολλήσεις εφόρου ζωής, οπότε να απαιτεις πάντα τη χρήση προφυλακτικού ειδικά όταν δεν είναι σταθερός ο σύντροφός! Και ακόμα καλύτερα να έχεις εσύ πάντα μαζί σου προφυλακτικά για κάθε περίσταση..

Στα γράφω πολύ φιλικά όπως ακριβώς τα λέω και στη μικρή μου αδερφή..

Σε ευχαριστώ πραγματικά, ήσουν πολύ κατατοπιστική και βοηθητική! Να είσαι καλά! ♥️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...