Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τώρα είν Μάης και Άνοιξη , τώρα ειν το καλοκαίρι , τώρα ειν ο καιρός μωράκια 👶👶 μωράκια να μας φέρει 🤰❤️🧿💖💙🙏🧿

Recommended Posts

στις πριν 1 λεπτό, ο/η ditaki είπε:

Μην μιλάτε για φαγιά....μην....πονάει....

Εγώ θα προτιμούσα να έβαζα λίγα κιλά παραπάνω αλλά να μπορούσα να φάω και ότι θέλω και όσο θέλω. 

Με διαβήτη κύησης υπό ινσουλίνη και στις 3 εγκυμοσύνες και πολύ στέρηση στο φαί!!!! 

Στα 2 πρώτα έβαλα από 4 κιλά, ο δεύτερος γεννήθηκε 3900....άρα βγήκα απ το μαιευτήριο πιο αδύνατη από πριν αλλά ....αλλά....αλλά μόλις γεννήσω τρώω ότι δεν έτρωγα πριν και σε ποσότητα και βάζω κιλά μετά. Δεν μπορώ όμως να μην φάω, ειδικά γλυκά που δεν αγγίζω καθόλου έγκυος.

Έχω κλάψει και στις 2 εγκυμοσύνες για γλυκό...το ομολογώ! Τώρα στην 3η δεν έκλαψα ακόμα...

Απαπα βρε κορίτσι μου! Εκτός απο γλυκά και υδατάνθρακες τι άλλο απαγορεύεται;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια μου τι κάνετε; Εμένα ακόμη να εμφανιστεί η περίοδος και δεν σας κρύβω ότι με βολεύει να έρθει την Κυριακή ας πούμε μπας και είναι εδώ ο σύντροφος να κάνουμε την σπερματεγχυνση με νωπό σπερμα μιας και η εμβρυολογος μας είπε ότι το ιδανικο είναι να γίνει με νωπό σπερμα! Σήμερα είμαι 41η μέρα από την απόξεση ! Επίσης σήμερα το μεσημερι ο σύντροφος θα πάει να δώσει σπερμα για να το καταψύξουμε! Αν μπορειται κάντε μια προσευχουλα να έρθει η περίοδος από την Κυριακή και μετά μπας και καταφέρουμε να βάλουμε νωπό σπερμα και όχι κατεψυγμένο🙏🙏🙏

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κοριτσια μου τι κάνετε; Εμένα ακόμη να εμφανιστεί η περίοδος και δεν σας κρύβω ότι με βολεύει να έρθει την Κυριακή ας πούμε μπας και είναι εδώ ο σύντροφος να κάνουμε την σπερματεγχυνση με νωπό σπερμα μιας και η εμβρυολογος μας είπε ότι το ιδανικο είναι να γίνει με νωπό σπερμα! Σήμερα είμαι 41η μέρα από την απόξεση ! Επίσης σήμερα το μεσημερι ο σύντροφος θα πάει να δώσει σπερμα για να το καταψύξουμε! Αν μπορειται κάντε μια προσευχουλα να έρθει η περίοδος από την Κυριακή και μετά μπας και καταφέρουμε να βάλουμε νωπό σπερμα και όχι κατεψυγμένο🙏🙏🙏

Στο εύχομαι ολόψυχα 🙏🙏🙏

στις πριν 49 λεπτά, ο/η ChrisElen είπε:

Το καλύτερο πράγμα που θα κάνεις. ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ! ❤️Δυστυχώς όταν υπάρχει θέμα υγείας είναι πολύ δύσκολο. Έχει απαγορεύσεις δλδ;

Κοιτα στην πρώτη εγκυμοσύνη ναι είχα πολλές απαγορεύσεις από την ενδοκρινολογο

σε αυτήν την εγκυμοσύνη σε ενδοκρινολόγο δεν πήγα για το ζαχαρο ο γυναικολογος ο ιδιώτης με άφησε λίγο πιο χαλαρή είναι η αλήθεια σε αυτήν την εγκυμοσύνη απλά μου είπε να μην τρώω κάθε μέρα γλυκά να τρωω μια φορά την βδομαδα ένα παγωτακι και τέλος

τωρα όμως επειδή αλλαξα γιατρό και πήγα σε δημόσιο αυτός δεν ξέρω τι άποψη θα έχει για το ζαχαρο και τι θα δείξει η καμπύλη ζαχαρου που θα κάνω

εεε τώρα το Πάσχα όμως εφαγα πολύ φαγητό αλλά και τα γλυκά μου με το παρά πάνω.. αύριο έχω ραντεβού με τον καινούργιο γυναικολόγο να μου γράψει την καμπύλη ζαχαρου και θα κάνω την προσευχή μου να μην έχω ξεφύγει πολύ 😂

στις πριν 59 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Στις μετρήσεις βγαίνει μεγαλύτερη απο το μ.ο. μέχρι στιγμής. Μάλλον γι' αυτό με ρώτησε κιόλας ο γιατρός αν είναι ψηλός ο πατέρας της! Ε όχι βρε κορίτσι μου γλυκό κι έτσι... είπαμε... Όχι και να κλαίμε απο την πείνα!!! Καταλαβαίνω τη διατροφή λόγω ζαχάρου ή άλλου προβλήματος αλλά όχι την πείνα. Καλό είναι να αποφεύγονται τα άκρα πάντα. Κι εκτός εγκυμοσύνης εννοώ. "Παν μέτρον άριστον" που έλεγαν και οι αρχαίοι!!!

Μα δεν φταίει η @Elkαλλα ο βλακας ο γιατρος π της έδωσε μια διατροφή που ούτε κ αν κανεις δίαιτα δε την κανεις είναι η αλήθεια 

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Μακάρι κορίτσι μου!!! Λογίκα όπου να 'ναι θα φανεί! Εμένα τότε μου είχε κάνει 38-40 μέρες, οπότε κάπου κοντά είναι! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Στις μετρήσεις βγαίνει μεγαλύτερη απο το μ.ο. μέχρι στιγμής. Μάλλον γι' αυτό με ρώτησε κιόλας ο γιατρός αν είναι ψηλός ο πατέρας της! Ε όχι βρε κορίτσι μου γλυκό κι έτσι... είπαμε... Όχι και να κλαίμε απο την πείνα!!! Καταλαβαίνω τη διατροφή λόγω ζαχάρου ή άλλου προβλήματος αλλά όχι την πείνα. Καλό είναι να αποφεύγονται τα άκρα πάντα. Κι εκτός εγκυμοσύνης εννοώ. "Παν μέτρον άριστον" που έλεγαν και οι αρχαίοι!!!

Ααα βγαίνει ψηλό το μωρακι ; Εμένα το αντίθετο το ποδαράκι της βγαίνει κοντο αλλά έτσι ήταν και στην κόρη μου 

απλα τα κιλά μωρου είναι πιο καλά σε αυτήν την εγκυμοσύνη σε σχέση με την πρώτη 

Ναι ναι και όμως έκλαψα δεν μπορούσα να το διαχειριστώ για αυτό τώρα έχω μια μικρή άρνηση στο να μπω ξανά σε πρόγραμμα 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Elk είπε:

σε αυτήν την εγκυμοσύνη σε ενδοκρινολόγο δεν πήγα για το ζαχαρο ο γυναικολογος ο ιδιώτης με άφησε λίγο πιο χαλαρή είναι η αλήθεια σε αυτήν την εγκυμοσύνη απλά μου είπε να μην τρώω κάθε μέρα γλυκά να τρωω μια φορά την βδομαδα ένα παγωτακι και τέλος

τωρα όμως επειδή αλλαξα γιατρό και πήγα σε δημόσιο αυτός δεν ξέρω τι άποψη θα έχει για το ζαχαρο και τι θα δείξει η καμπύλη ζαχαρου που θα κάνω

εεε τώρα το Πάσχα όμως εφαγα πολύ φαγητό αλλά και τα γλυκά μου με το παρά πάνω.. αύριο έχω ραντεβού με τον καινούργιο γυναικολόγο να μου γράψει την καμπύλη ζαχαρου και θα κάνω την προσευχή μου να μην έχω ξεφύγει πολύ 😂

Αφού το μετράς πως να έχει ξεφύγει; Δεν τα ξέρω καθόλου αυτά συγγνώμη!

στις Just now, ο/η Elk είπε:

Ααα βγαίνει ψηλό το μωρακι ; Εμένα το αντίθετο το ποδαράκι της βγαίνει κοντο αλλά έτσι ήταν και στην κόρη μου 

απλα τα κιλά μωρου είναι πιο καλά σε αυτήν την εγκυμοσύνη σε σχέση με την πρώτη 

Ναι ναι και όμως έκλαψα για αυτό τώρα έχω μια μικρή άρνηση στο να μπω ξανά σε πρόγραμμα 

Και πιο ψηλή και πιο "παχιά". Είναι πάντα 50γρ πάνω απο το μ.ο. μέχρι τώρα. Να δούμε απο δω και πέρα...

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κορίτσι μου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να σας πάνε όλα όπως μα όπως επιθυμείς 🙏🙏🙏

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Αφού το μετράς πως να έχει ξεφύγει; Δεν τα ξέρω καθόλου αυτά συγγνώμη!

Δεν το μετράω κάθε μέρα το ζαχαρο υπάρχουν μερες που το μετράω 2-3 φορές μέσα στην μέρα και άλλες μερες που δεν το μετράω καθόλου 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Και πιο ψηλή και πιο "παχιά". Είναι πάντα 50γρ πάνω απο το μ.ο. μέχρι τώρα. Να δούμε απο δω και πέρα...

Ίσως παίζει ρόλο και το δικό σας σωματότυπο 🤷‍♀️

εμείς είμαστε και δυο 1,63 ύψος όποτε ίσως είναι και λογικό να μην έχω ένα ψηλό παιδάκι 🤷‍♀️

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Μακάρι να μην σου αλλάξει κάτι και να είναι πιο εύκολα αυτή την φορά. 🧿

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ίσως παίζει ρόλο και το δικό σας σωματότυπο 🤷‍♀️

εμείς είμαστε και δυο 1,63 ύψος όποτε ίσως είναι και λογικό να μην έχω ένα ψηλό παιδάκι 🤷‍♀️

Εγώ 1,59 και με φυσιολογικά κιλά. Ο μπαμπάς της 1,96 και στέκα!!! 

@Mpourmpoulo μακάρι να πάνε όλα κατευχην αυτή τη φορά!!! Από εμάς έχεις άπειρη θετική ενέργεια…

@Elkεγω είχα αλλάξει ενδοκρινολόγο στην δεύτερη εγκυμοσύνη γιατί ο πρώτος το χειρίστηκε όλο λάθος με αποτέλεσμα και εγώ να πεινάω το τρίτο τρίμηνο και ινσουλίνη να κάνω και το ζάχαρο να παραμένει αρρύθμιστο με αποτέλεσμα να μπω να γεννήσω στις 38 εβδομάδες γι αυτό το λόγο. 
Δυστυχώς δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις γιατρό που να μπορεί να το χειριστεί χωρίς υπερβολές στο φαγητό. 
Στην δεύτερη τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα και ήταν καλύτερες οι ποσότητες και ο διαβήτης ήταν ρυθμισμένος με ινσουλίνη και γέννησα 40 εβδομάδων με  vbac 

Κοριτσάκια μου γλυκά μην ασχολείστε με τα κιλά της εγκυμοσύνης!! Κοιτάξτε να τρώτε ποιοτικά κ σωστά κ τα κιλά θα φύγουν μετά. Στα δίδυμα πήρα 15 κιλά κ όταν βγήκα από το μαιευτήριο ήμουν -18. Αλλά δεν μπορούσα να φάω… Με πίεζαν τα μικρά κ οι καούρες πήγαιναν σύννεφο…. Στο θηλασμό του έδωσα κ κατάλαβε🤣🤣🤣 Η κοιλιά έπεσε τελείως κ επανηλθε όταν αποθηλασα κ αδιαθέτησα.

Κορίτσια είμαι 17η βδομάδα +7 κιλά!!!! Ξεκινησα εγκυμοσύνη στα 41,100! 1,58 ύψος. Έχω αυτό το πλεονέκτημα που τρώω και δεν παχαίνω! Εκτός από τώρα 😅 δεν ειχα ποτε κιλα στη ζωη μου κ τωρα που τα παιρνω νερο με ψηλοαγχωνει για το που θα φτάσω!Ωστόσο τρώω σαν να μην υπάρχει αυριο κ δεν με νοιαζει😝! Αν ο μεταβολισμος μου μεινει οπως ηταν θα τα χασω σφαιρα μετά τη γέννα!!  Μην αλλαξει φοβαμαι και τοτε αλιμονο του!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Ολοψυχα καλη επιτυχια γλυκια μου🙏🙏🙏🩵🩵❤️❤️❤️❤️

στις πριν 44 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

@Mpourmpoulo μακάρι να πάνε όλα κατευχην αυτή τη φορά!!! Από εμάς έχεις άπειρη θετική ενέργεια…

@Elkεγω είχα αλλάξει ενδοκρινολόγο στην δεύτερη εγκυμοσύνη γιατί ο πρώτος το χειρίστηκε όλο λάθος με αποτέλεσμα και εγώ να πεινάω το τρίτο τρίμηνο και ινσουλίνη να κάνω και το ζάχαρο να παραμένει αρρύθμιστο με αποτέλεσμα να μπω να γεννήσω στις 38 εβδομάδες γι αυτό το λόγο. 
Δυστυχώς δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις γιατρό που να μπορεί να το χειριστεί χωρίς υπερβολές στο φαγητό. 
Στην δεύτερη τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα και ήταν καλύτερες οι ποσότητες και ο διαβήτης ήταν ρυθμισμένος με ινσουλίνη και γέννησα 40 εβδομάδων με  vbac 

Εντάξει και εμένα το χειρίστηκε λαθος η γιατρός αλλά εσενα το παρά έκανε είναι η αλήθεια με αυτά που λες.. εγω ινσουλίνη δεν χρειάστηκε αλλά να μην μπορείς να το ρυθμίσεις ούτε με ινσουλίνη και διατροφη πέρασες πολύ ζόρικα και να σε βάλουν να γεννήσεις εξαιτίας του ζαχαρου 

εγω γέννησα 40 εβδ και 2 με καισαρική 

Γέννησες και με Vbac ; Μπράβο σου ρε θηρίο εμένα αυτό μου φαίνεται πολύ πολύ δύσκολο να βρεθεί γαιτρος που να σε αναλάβει για Vbac παίζει να είσαι και η μόνη που ξέρω που το έχει καταφέρει αυτό 

Εύχομαι το τρίτο μωρακι να πάνε όλα καλά και να μην σε βγάλει θέματα το ζαχαρο 

στις πριν 1 ώρα, ο/η ditaki είπε:

Μπράβο κορίτσι μου για την δύναμη σου να γεννήσεις με βμπακ. Ενώ το υποστηρίζω δε ξέρω άμα θα το έκανα από τη μια φοβαμαι από την άλλη θα ήθελα να ζήσω το βμπακ!Κ μπράβο κ στο γιατρο! Εγώ γέννησα φυσιολογικά το πρώτο μου έκανα πίεση κ έκτακτα με γέννησε 37+5 ευτυχως είχα διαστολή κ το μωρό σε καλή θέση κ ευνόησε την πρόκληση γιατί διαφορετικά θα με έκανε καισαρικη! Εύχομαι να πάλι όλα να είναι καλά κορίτσι μου με Το ζάχαρο είναι κουραστικό αλλά τι να κνεις; Κανεις το καλύτερο!!!  

@Mpourmpouloκοροτσακι μου μακάρι να σου έρθουν οπως τα θες ❤️

στις πριν 51 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Κορίτσια είμαι 17η βδομάδα +7 κιλά!!!! Ξεκινησα εγκυμοσύνη στα 41,100! 1,58 ύψος. Έχω αυτό το πλεονέκτημα που τρώω και δεν παχαίνω! Εκτός από τώρα 😅 δεν ειχα ποτε κιλα στη ζωη μου κ τωρα που τα παιρνω νερο με ψηλοαγχωνει για το που θα φτάσω!Ωστόσο τρώω σαν να μην υπάρχει αυριο κ δεν με νοιαζει😝! Αν ο μεταβολισμος μου μεινει οπως ηταν θα τα χασω σφαιρα μετά τη γέννα!!  Μην αλλαξει φοβαμαι και τοτε αλιμονο του!! 

Να σου πω κάτι;;; Μακάρι να άφηνα κ εγώ τον εαυτό μ να τρώει δίχως αύριο 🤣 μια φίλη μου έκλεισε το πρώτο τρίμηνο +13κιλα η γιατρος της είπε να προσέξει κ μ έλεγε αφού πεινάω τι να κάνω;;; Κ της ελεγα φαε παιδί μου εγώ να ξερεις σε ζηλεύω, γιατί εγω είχα άγχος τα κιλά μπορεί να έτρωγα που κ που καμία βλακεία αλλά μετά συμμαζευόμουν 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Εντάξει και εμένα το χειρίστηκε λαθος η γιατρός αλλά εσενα το παρά έκανε είναι η αλήθεια με αυτά που λες.. εγω ινσουλίνη δεν χρειάστηκε αλλά να μην μπορείς να το ρυθμίσεις ούτε με ινσουλίνη και διατροφη πέρασες πολύ ζόρικα και να σε βάλουν να γεννήσεις εξαιτίας του ζαχαρου 

εγω γέννησα 40 εβδ και 2 με καισαρική 

Γέννησες και με Vbac ; Μπράβο σου ρε θηρίο εμένα αυτό μου φαίνεται πολύ πολύ δύσκολο να βρεθεί γαιτρος που να σε αναλάβει για Vbac παίζει να είσαι και η μόνη που ξέρω που το έχει καταφέρει αυτό 

Εύχομαι το τρίτο μωρακι να πάνε όλα καλά και να μην σε βγάλει θέματα το ζαχαρο 

Κορίτσια μου...παθουσα και εγώ..στην αρχή είχα πάει σε μια απαράδεκτη ενδοκρινολόγο και με την διατροφή που μου είχε δώσει έχανα συνεχώς κιλά, το ζάχαρο δεν περιορίστηκε ξεκίνησα ινσουλίνης και υποσιτιζομουν...ο γυναικολόγος φώναζε να σταματήσω να χάνω κιλά ! Αυτή στο τέλος μου είπε " μα καλά και εσύ κατά γράμμα ακολουθούσες την διατροφή"?? Το τι κλάμα είχα ρίξει...δεν επιτρέπονταν καθόλου ρύζι πατάτα μακαρόνια ,όχι όσπρια,όχι ψωμί ούτε ολικής . Για πρωινό είχα μια φρυγανιά ολικής χωρίς αλάτι με ένα σπιρτόκουτο τυρί λάιτ ή μια φέτα κασέρι με χαμηλά λιπαρά. Μετά το δεκατιανο μισό μήλο ή μισό πορτοκάλι και μια φρυγανιά. Μεσημεριανό δεν είχα ούτε σαλάτα άφθονη. Ακόμη και σαλατα την ζύγιζα...από γλυκό σε όλη αυτή τη διάρκεια των μηνών επιτράπηκε να φάω μόνο την Κυριακή του Πάσχα τότε ένα μικρό γλυκό χωρίς ζάχαρη. Και έφαγα θυμάμαι τυλιχτο χωρίς ζάχαρη από μαγαζί για διαβητικούς...

Μετά άλλαξα γιατρό φυσικά αλλά ήταν πλέον αργά...ήδη είχα λυσσαξει! Και φυσικά με το που γέννησα έφαγα μέχρι να σκάσω και ενώ όταν γέννησα ήμουν πιο αδυνατη από ότι μείνω έγκυος, μετά έβαλα 10 κιλά!

Ακουω γνώμες εδώ η σε προσωπικό μμ για έμπιστους καλούς ενδοκρινολόγους Θεσσαλονίκη κορίτσια γιατί πρέπει να ξεκινήσω τώρα με την εγκυμοσύνη να με παρακολουθήσει κάποιος.  

στις πριν 2 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κορίτσι μου μακάρι να είναι στα κοντά η περιοδος σου και μένα θυμάμαι ήταν από τις λίγες φορές μπορεί και η μοναδική που ήθελα πως και πως να ρθει η περιοδος , τελικά εμένα είχε έρθει στις 60 μέρες 😮💨

Μακάρι να έρθει στην ώρα της και όλα να πάνε όπως τα προγραμματίζετε 🤞🤞🤞

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...