Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΛΗΤΩ

Recommended Posts

marinaper έγραψε:

toso kalos einai autos o xasiakos?? poso sas kostise olo auto? endiaferomai an einai kalos..

αν θες να σου δωσω πληροφοριες για τον κο Χασιακο αλλα εχει το αρνητικο που περιεγραψες στον δικο σου...δεν τον βρισκεις ευκολα εχει παρα πολυ κοσμο και αργουν παρα πολυ τα ραντεβου του...

απο κει και περα ειναι φοβερος ανθρωπος παρα πολυ καλος επιστημονας και 1000%μπορω να σου πω οτι δεν σε κοιταει στην τσεπη....

αν θες κατι παραπανω στειλε μου π.μ να σου πω τηλ και σχετικα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εμενα μου εχει γινει εμονη ιδεα αυτος ο κος Χασιακος απο τοσα που ακουω γι αυτον. Λιγο το οτι ειναι καλος λιγο το οτι δεν παω μια τον δικο μου γιατρο ..... μηπως βρε ΜΙΤΣΙ να μου εδινες το τηλ του? Δεν ειναι λιγο αργα λες για μενα, τωρα στον 8 μηνα να με αναλαβει?

Κατι ακομα, σε ενα περιοδικο που διανεμει δωρεαν το Υγεια (Μητερα-Λητω) γραφει οτι επιτρεπουν στο Λητω τα μωρακια μεσα στα δωματια ολη τη μερα, ανεξαρτητως κατηγορια κλινης..... Ξερει κανεις τιποτα???

Tjetje έγραψε:

Και εμενα μου εχει γινει εμονη ιδεα αυτος ο κος Χασιακος απο τοσα που ακουω γι αυτον. Λιγο το οτι ειναι καλος λιγο το οτι δεν παω μια τον δικο μου γιατρο ..... μηπως βρε ΜΙΤΣΙ να μου εδινες το τηλ του? Δεν ειναι λιγο αργα λες για μενα, τωρα στον 8 μηνα να με αναλαβει?

Κατι ακομα, σε ενα περιοδικο που διανεμει δωρεαν το Υγεια (Μητερα-Λητω) γραφει οτι επιτρεπουν στο Λητω τα μωρακια μεσα στα δωματια ολη τη μερα, ανεξαρτητως κατηγορια κλινης..... Ξερει κανεις τιποτα???

ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ Π.Μ ΦΙΛΑΚΙΑ

κοριτσια αν θελετε ο χασιακος ειναισ το Αρεταιειο στο οποιο επειδη ειναι δημοσιο δνε πλη5ρωνετε τιποτα σχετικα .Απο την άλλη το καλο στα ιδιωτικα ειναι οτι εχεις την απαιτηση και φωναζεις γιατι δινεις ενα σωρο χρηματα αλλα περααπο αυτο ηθελα να ανφερω κατι σχετκο με το Λητω :ηταν να γεννησω εκει αλλα μια ξαδερφη του αντρα μου γεννησε ενα μηνα πριν απομενα και μου ειπε οτι ο χωρος της καφετερειας για τους συγγενεις ειναι ανυπαρκτος πολυ μικρος με αποτελεσμα αν γινετε της τρελης στα δωματια και επισης ολα σχεδον τα μωρα τα βγαζουν με ικτερο η με καποιο αλλο προβλημα για να τα βαζουνστην θερμοκοιτιδα και να πληρωνουμε εξτρα τωρα βεβαια δεν ξερω αν εχει άλλαξει το σκηνικο επειδη εχουν περασει 5 χρονια και τοτε κανανε μετατροπες στο νοσοκομειο .Εγω γεννησα στο Ιασω σε τρικλινο με καισαρικη και ολικη ναρκωση καιε δωσα μονο 1580 ευρω σε αυτα τα χρηματα ηταν και οι εξτασεις του παιδιου .

Η τιμη βεβαια ηταν 6κλινου αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι δνε εχουν 6κλινο καιμε εβαλααν σε τρικλινο.

Στο γιατρο μου εδωσα 1400.

Επισης κατι άλλο που επηρεαζει στην αμοιβη του γιατρου ειναι αν στις επισκεψεις σας παιρνει χρηματα η οχι δηλαδη εγω σε καθε επισκεψη εδεινα 30 ΕΥΡΩ και ετσι εδωσα στο τελος τα 1400 ενω μια φιλη δνε πληρωνε και στο τελος πληρωσε και τς επισκεψεις .

Αλλα αυτο που θα ηθελα να αναφερω μην πατε στο ΘΡΙΑΣΕΙΟ εκει ειναι ΧΑΣΑΠΙΔΕΣ ουτε να το ακουω δεν θελω

Δημοσια νοσοκομεια υπαρχουν πολλα :αρεταιειο , το άλλο που ειναισ το χαιδαρι κολλησα δεν θυμαμαι το ονομα ειναι πενατκαθαρο ακι τελειο περιβαλλον εγω στο ελενα δεν θα πηγαινα ουτε στο Αλεξανδρα και αυτη η παραφιλλολογια οτι καικαλα αν συμβεοι κατι σε πανε στα δημοσια δνε ειανι γιατι δνε υπαρχουν καταληλες συνθηκες απλα ειναι πολυ ακριβα και οι τσεπες μας δεν αντεχουν αλλα σε γενικη ομολογοα οι περισσοτερς που γεννησαν σε δημοσια νοσοκομεια μετα απο χρονθια αρχιζουν και βγαζουν διαφορα γυναικολογικα προβληματα . Παντως ο καθενας με τη τσεπη του παει ακι οπου θελει . Μακρια απο το ΘΡΙΑΣΕΙΟ ομως

• 2 weeks later...

ΒΑΝΙΑ ΜΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Σ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΗΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ..ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΙΚΤΕΡΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΕΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΕΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ..ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΓΩ ΕΔΩΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...ΕΣΥ ΒΑΝΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΕ ΕΞΑΚΛΗΝΟ...ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΗΚΕΣ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ...ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΥΣΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΣΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΛΙΑ ΤΟ ΙΑΣΩ ΗΤΑΝ ΚΟΡΥΦΗ..ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ...ΕΝΩ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΑΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑ..ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ Μ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙΣ ΕΞΗΤΗΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΠΡΩΤΑ ...ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ..ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ..ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ...ΚΟΡΙΤΣΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ 5 ΜΕΤΑ ΣΠΙΤΙ Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΕΠΑΘΕ ΖΗΜΙΑ ..ΤΗΣ ΕΣΤΡΙΨΕ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ....ΑΛΛΑ ΣΩΣΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...