Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τέστ εγκυμοσύνης πότε πρέπει να γίνει;;

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα, ❤️ σε έναν ακανόνιστο κύκλο, πότε θεωρείται πως πρέπει να γίνεται το τέστ για να δείξει!?????? Τελευταία περίοδο 97 μέρες κύκλο!!! 

ΤΕΡ 19/2  ( με χάπι γτ δεν έρχονταν) τελευταία επαφή  6/3 στις 11/3 είδα καφέ και λίγο αίμα στο σκούπισμα στην Σερβιετα ελάχιστο έως καθόλου! Κράτησε μέχρι κ 15/3 ( από συμπτώματα πονακια μέση και χαμηλά κοιλιά υγρά αρκετά)

Αρνητικά τες εγκυμοσύνης 17-19-21/3   να ήταν νωρίς και να μην έδειξε;;;; Υπάρχει περίπτωση;;;

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Melikara86 είπε:

Καλημέρα, ❤️ σε έναν ακανόνιστο κύκλο, πότε θεωρείται πως πρέπει να γίνεται το τέστ για να δείξει!?????? Τελευταία περίοδο 97 μέρες κύκλο!!! 

ΤΕΡ 19/2  ( με χάπι γτ δεν έρχονταν) τελευταία επαφή  6/3 στις 11/3 είδα καφέ και λίγο αίμα στο σκούπισμα στην Σερβιετα ελάχιστο έως καθόλου! Κράτησε μέχρι κ 15/3 ( από συμπτώματα πονακια μέση και χαμηλά κοιλιά υγρά αρκετά)

Αρνητικά τες εγκυμοσύνης 17-19-21/3   να ήταν νωρίς και να μην έδειξε;;;; Υπάρχει περίπτωση;;;

Καλημέρα κορίτσι μου,εγώ θα σου έλεγα να αφήσεις τα τεστ και να κάνεις μια χοριακη!!μη παιδευεσαι με αυτά που άλλοτε είναι ελαττωματικά,άλλοτε αργούν!!μια χοριακη να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου 🤗(τα καφέ μπορεί να ήταν και εμφύτευση)

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Melikara86 είπε:

Καλημερα λένε ότι θέλει 14 μερες για να δείξει το τεστ από την μέρα που εκανες ωορρηξία ή τελευταία σου επαφή .. εμένα πχ είχα επαφή την μέρα που είχα ωορρηξία και μετά από 10 μερες είχα ένα πολύ αχνό θετικό τεστ έδειξε νωρίς κάτι που δεν το περίμενα 🤷‍♀️

οποτε αν είχες τελευταία επαφή 6/3 είσαι στις 15 μερες πιστεύω πως αν ήταν θα έδειχνε κάτι το τεστ αλλά επειδή ποτε δεν ξέρεις γιατί έχουμε ακούσει και διαφορά μια εξέταση αίματος θα σου δώσει την απαντήσει 😊 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Καλημερα λένε ότι θέλει 14 μερες για να δείξει το τεστ από την μέρα που εκανες ωορρηξία ή τελευταία θα επαφή εμένα πχ είχα επαφή την μέρα που είχα ωορρηξία και μετά από 10 μερες είχα ένα πολύ αχνό θετικό τεστ έδειξε νωρίς κάτι που δεν το περίμενα 🤷‍♀️

οποτε αν είχες τελευταία επαφή 6/3 είσαι στις 15 μερες πιστεύω πως αν ήταν θα έδειχνε κάτι το τεστ αλλά επειδή ποτε δεν ξέρεις γιατί έχουμε ακούσει και διαφορά μια εξέταση αίματος θα σου δώσει την απαντήσει 😊 

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πότε ακριβώς είχα ωορρηξία!! 😥 Δεν την παρακολουθώ με τέστ! Μίλησα με την γιατρό μου κ μου είπε πως όντως μπορεί να είναι νωρίς! Αν δεν έρθω περίοδο σε 4-5 μέρες να την πάρω τηλ να πάω να δούμε με υπέρηχο τι γίνεται!! Μακάρι να μην έρθει!!!🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου,εγώ θα σου έλεγα να αφήσεις τα τεστ και να κάνεις μια χοριακη!!μη παιδευεσαι με αυτά που άλλοτε είναι ελαττωματικά,άλλοτε αργούν!!μια χοριακη να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου 🤗(τα καφέ μπορεί να ήταν και εμφύτευση)

Μακάρι να ήταν εμφύτευση κ όχι ανωμαλία του κύκλου!!! Μίλησα με την γιατρό μου , μου είπε ότι μπορεί να είναι νωρίς να δείξει το τέστ!! Αν δεν έρθω σε 4-5 μέρες που εύχομαι να μην!!! Να πάω να με δει με υπέρηχο τι γίνεται!!!! 🙏🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Melikara86 είπε:

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πότε ακριβώς είχα ωορρηξία!! 😥 Δεν την παρακολουθώ με τέστ! Μίλησα με την γιατρό μου κ μου είπε πως όντως μπορεί να είναι νωρίς! Αν δεν έρθω περίοδο σε 4-5 μέρες να την πάρω τηλ να πάω να δούμε με υπέρηχο τι γίνεται!! Μακάρι να μην έρθει!!!🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Αν δεν ξέρεις ποτε εκανες ωορρηξία μετράς από την μέρα που είχες την τελευταία σου επαφή 14 μερες και κανείς ένα τεστ 

καλα εκανες και μίλησες με τον γιατρό σου περίμενε λίγο ακόμα ποτε δεν ξέρεις 😊

• 2 months later...
Δημοσίευση

Είναι πολύ νωρίς! Φαντάσου γύρω στην 10η ημέρα γίνεται η εμφύτευση και μετά θέλει 2-3  μέρες να ανέβει η ορμόνη για να μπορεί να ανιχνευθεί στα ούρα. Αν δεν μπορείς να περιμένεις την καθυστέρηση, κάνε το νωρίτερο 3 μέρες πριν την περίοδο ένα πρώιμης ανίχνευσης. Αλλά να ξέρεις μέχρι την καθυστέρηση αν βγει αρνητικό μπορεί και να μην ισχύει. Μπορεί δλδ να είσαι έγκυος, απλά να μην δείξει το τεστ τόσο νωρίς.

Δημοσίευση
στις On 5/6/2024 at 8:18 ΠΜ, ο/η Eirinistz είπε:

Κορίτσια καλημέρααα!
 Έχω και εγω αυτήν την απορία! Είμαι στην 9η  μέρα από την ημέρα της ωορηξιας και τα τεστ βγαίνουν αρνητικά.. ίσως βιάστηκα βέβαια 

Είμαι στην Τρίτη εγκυμοσύνη μου κ μπορώ να σου πω ότι σ εμένα σε κάθε εγκυμοσύνη το θετικό έδειξε σε διαφορετικές μέρες 

(θα βγάλω έξω την πρώτη εγκυμοσύνη γιατί το έμαθα 2μιση μηνών κοντά) 

στην δεύτερη εγκυμοσύνη έκανα τεστ κάθε μέρα από την 8η μέρα κ μετά κ το θετικό το βρήκα μια μέρα πριν την περίοδο (13η μέρα)  πολύ αχνό με χοριακη την ίδια μέρα 120 (predictor early πρώιμης ήταν όλα). 

τωρα σ αυτήν την τριτη εγκυμοσύνη  μου έκανα τεστ 9η μέρα (σε ταινιες one step πρωιμησ) κ είχα θετικό τεστ εγκυμοσύνης που φαινόταν η γραμμή χωρίς προσπάθεια. 

αρα δεν είναι δεδομένο. Εξαρτάται πότε γίνεται η εμφύτευση. 

Έχω βιώσει κ τις δυο περιπτώσεις δηλαδή. 

εύχομαι να είναι αυτό που επιθυμείς αλήθεια ❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις On 7/6/2024 at 10:28 ΜΜ, ο/η Xrisa95 είπε:

Είμαι στην Τρίτη εγκυμοσύνη μου κ μπορώ να σου πω ότι σ εμένα σε κάθε εγκυμοσύνη το θετικό έδειξε σε διαφορετικές μέρες 

(θα βγάλω έξω την πρώτη εγκυμοσύνη γιατί το έμαθα 2μιση μηνών κοντά) 

στην δεύτερη εγκυμοσύνη έκανα τεστ κάθε μέρα από την 8η μέρα κ μετά κ το θετικό το βρήκα μια μέρα πριν την περίοδο (13η μέρα)  πολύ αχνό με χοριακη την ίδια μέρα 120 (predictor early πρώιμης ήταν όλα). 

τωρα σ αυτήν την τριτη εγκυμοσύνη  μου έκανα τεστ 9η μέρα (σε ταινιες one step πρωιμησ) κ είχα θετικό τεστ εγκυμοσύνης που φαινόταν η γραμμή χωρίς προσπάθεια. 

αρα δεν είναι δεδομένο. Εξαρτάται πότε γίνεται η εμφύτευση. 

Έχω βιώσει κ τις δυο περιπτώσεις δηλαδή. 

εύχομαι να είναι αυτό που επιθυμείς αλήθεια ❤️❤️❤️

Σε ευχαριστώ πολύυ! 🙏🏻 Δυστυχώς ήταν σωστά τα τεστ και μου ήρθε κανονικά η περίοδος εχθές. Πάω δυναμικά για τον επόμενο μήνα!!!!😎 Χωρίς τεστ αυτήν την φορά( αν κρατηθώ να περιμένω) γιατί νομίζω όπως είπε και η άλλη κοπέλα ίσως είναι καλυτερα  να περιμένω την καθυστέρηση για να μην απογοητεύομαι από τόσο νωρίς! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
    • Κορίτσια μου γεννησαμε κι εμείς αισίως σήμερα 13:15 το μεσημέρι! Μπήκα 7:30 το πρωί κι ενώ έδειχνε να πηγαίνει πιο αργά από το πρώτο ξαφνικά αρχισσ να ποναω να πιεζομαι, φώναξα τη μαια , ηρθε ο γιατρός μεσα, εσπρωχνα κ μεσα σε ένα 20 λεπτό είχα γεννήσει. Δεν πρόλαβα να βάλω επιπλέον δόση είχα την πρώτη που είχα βάλει όταν άρχισα να δυσκολεύομαι. Ωστόσο ήταν τόσο ώστε να καταλαβαίνω φουλ, να βοηθάω φουλ με έναν πόνο διαχειρισιμο.  Δεν περίμενα πως στο δεύτερο παιδί θα ήταν τόσο έντονη και δυνατή η εμπειρία, ήταν ακόμη πιο δυνατή από την πρώτη! Εκεί ήμουν πιο στα χαμένα... 🤣  2690 ο ποντικομικρουλης μας κ 48 πόντους! Όντως μικρούλης τελικά, ο μικρούλης της κλινικής αλλά χαίρει άκρας υγείας!!! 💙🥹 έπιασε κ στήθος κι έφαγε 3 φορές ήδη... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος ! Έχω και γάλα,  ήδη πίνει από το ένα και τρέχει και το άλλο... οπότε ελπίζω να πάρει γρήγορα τα πάνω του!  Εγώ σηκώθηκα αμέσως μόνη μου πήγα τουαλέτα,   έκανα και ντουζ πριν καμιά ώρα όλα καλά, δεν πονάω κ νιώθω σούπερ!  Καλή συνέχεια σε όλες !  Εύχομαι να είστε καλά όλες ... να μας ζήσουν!  @Katerina1990 γύρισες σπίτι;;; 
    • Ναι κορίτσι μου μην ανησυχείς. Κ η παιδίατρος αν δει κάτι που την προβληματίζει θα στο πει. Κ αυτό που λες ότι κάνει τα περισσότερα με τον μπαμπά του, για μένα δεν έχει καμία σημασία ούτε δείχνει κάτι. Πχ κι εμένα ο άντρας μου ασχολείται πάρα πολύ να διαβάζει παραμύθια με τον μικρό όσο εγώ κάνω δουλειές κ τον βλέπω ότι μαθαίνει πολύ περισσότερα πράγματα από την ώρα που περνάει με τον μπαμπά του απ' ότι με εμένα. Μαζί κάνουμε κυρίως διάφορα παιχνιδάκια. Αλλά δεν έχει σημασία, ο καθένας έχει να δώσει πολλά κ διαφορετικά πράγματα κ το παιδί έχει την δική του ξεχωριστή κ όμορφη σχέση με τον καθένα!
    • @Tina23 ισχύει αυτό που λες για την ψυχολογία, η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν τον κύκλο νιώθω καλύτερα ψυχολογικά από τους προηγούμενους δεν ξέρω τι γίνεται. Παντως οι ορμονολογικες μου ήταν καλές.  Θα φανεί όπως και να χει!  Εσύ θύμισε μου μπήκατε πάλι στο παιχνίδι σε αυτόν τον κύκλο ε;  @afr γενικά τις τελευταίες φορές ναι πρηζεται το στήθος και πονάει αλλά τώρα έχω πάθει αυτό που λες βγάζω σουτιέν και υποφέρω, περπατάω και πονάω αν πάει να με αγγίζει ο σύζυξ άνετα τον δαγκώνω 😄 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...