Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υγρό διάφανο από το στήθος

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσα ,πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει...εδώ κ κάποιο διάστημα βγάζω υγρό από το ένα στήθος, διάφανο....έκανα μαστογραφία έκανα υπέρηχο έψαξα προλακτίνη όλα είναι οκ!! Αυτό όμως βγάζει κ δεν μου έχει πει κανένας γιατρός τι γιατί κ το ποσό θα συνεχιστεί!! Είχε καμία κοπέλα παρόμοια εμπειρία;;; Ευχαριστώ πολύ 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Melikara86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσα ,πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει...εδώ κ κάποιο διάστημα βγάζω υγρό από το ένα στήθος, διάφανο....έκανα μαστογραφία έκανα υπέρηχο έψαξα προλακτίνη όλα είναι οκ!! Αυτό όμως βγάζει κ δεν μου έχει πει κανένας γιατρός τι γιατί κ το ποσό θα συνεχιστεί!! Είχε καμία κοπέλα παρόμοια εμπειρία;;; Ευχαριστώ πολύ 🙏🏼

Έχει πέσει η προλακτινη και ακόμα βγάζεις ;
Εγω πιστεύω πως είναι γαλα αυτό αλλά για πιο λόγο έχεις αν όντως έχει πέσει η προλακτινη στα φυσιολογικά πλαίσια δεν ξέρω 

μπορεί να θέλει κάποιους μήνες να μείνει στα φυσιολογικά πλαίσια η προλακτινη ώστε να κοπεί 🤷‍♀️ 

εγω παράδειγμα που θηλαζα μου είπαν από την ώρα  που θα κόψω το θηλασμό μπορεί να πάρει και 6 μήνες να κοπεί αλλά εγω είχα πολύ γαλα.. τώρα για λίγο δεν ξέρω ποσο χρόνο θέλει 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Elk είπε:

Έχει πέσει η προλακτινη και ακόμα βγάζεις ;
Εγω πιστεύω πως είναι γαλα αυτό αλλά για πιο λόγο έχεις αν όντως έχει πέσει η προλακτινη στα φυσιολογικά πλαίσια δεν ξέρω 

μπορεί να θέλει κάποιους μήνες να μείνει στα φυσιολογικά πλαίσια η προλακτινη ώστε να κοπεί 🤷‍♀️ 

εγω παράδειγμα που θηλαζα μου είπαν από την ώρα  που θα κόψω το θηλασμό μπορεί να πάρει και 6 μήνες να κοπεί αλλά εγω είχα πολύ γαλα.. τώρα για λίγο δεν ξέρω ποσο χρόνο θέλει 

Μα δεν είχα εγκυμοσύνη η θηλασμό.....στα καλά καθούμενα....κ η προλακτίνη μου είπε ο γιατρός είναι μια χαρά 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Melikara86 είπε:

Μα δεν είχα εγκυμοσύνη η θηλασμό.....στα καλά καθούμενα....κ η προλακτίνη μου είπε ο γιατρός είναι μια χαρά 

Αν δεν είχες θέμα με την προλακτινη και δεν χρειάστηκε να κανείς θεραπεία 
τοτε δεν ξέρω καθόλου 🤷‍♀️

• 1 month later...
Δημοσίευση
στις On 17/3/2024 at 1:50 ΠΜ, ο/η Melikara86 είπε:

Περίεργο βρε κορίτσι μου... Μήπως να επισκεφθείς και έναν δεύτερο μαστολογο;

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Περίεργο βρε κορίτσι μου... Μήπως να επισκεφθείς και έναν δεύτερο μαστολογο;

Εδώ που είμαι δεν έχει άλλον....είναι ένας! Πήραμε κ υγρό με την γυναικολόγο να κάνουμε κυτταρική εξέταση και περίμενω αποτέλεσμα!!! Δεν ξέρω τι γίνεται!!! 😢

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...