Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ε τώρα μπήκα μη φανταστείς 😅 Ημερολογιακα 8+4, αλλά υπερηχογραφικά πρέπει να είμαι 8+2. Γενικά είμαι καλά. Πράγμα που με προβληματίζει λίγο 😅 Ούτε υπνηλία ούτε ζαλάδες που είχα στην κόρη μου. Και το στομάχι έτσι κι έτσι. Αν εξαιρέσεις την κοιλιά που πριζεται και το στομάχι δεν νιώθω και πολύ έγκυος 😅
    • Κορίτσι μπήκες στον 3ο μήνα; Καλεεε ποτέ πέρασε ο καιρός! Πόσο είσαι δηλαδή τώρα πως είσαι γενικά; 
    • Θα ξανακανω την tsh, ημουν και αδιαθετη νομιζω τοτε, δεν φαίνεται να εχω καποιο προβλημα, τώρα αμα δν εχει καλό σπερμα ή ειναι θέμα τύχης τι να πω, αλλα οσο αγχωνομαι χειρότερα μου φαίνεται..
    • Αχ τι θα κάνουμε καλέ με την κοιλιά;;; Εγώ δεν θέλω να το πω στην δουλειά πριν την αυχενική! Ευτυχώς που είχα ήδη κοιλιά και ελπίζω να σκεφτούν όλοι ότι απλά παχυνα 🤣  Αλλά κι εγώ έχω αρχίσει ότι ζοριζονται τα όργανα μου όπως όταν ήμουν 4-5 μηνών! Και μόλις μπήκα στον 3ο! Που θα φτάσει μετά;; @Eir_ma πες εσύ που έχεις εμπειρία 😅
    • Την Πέμπτη έχω! Ανυπομονώ γιατί θα είναι και ο σύζυγος και η μικρή 😅 Στον πρώτο υπέρηχο είχα πάει μόνη μου.  15 χρόνια διαφορά ε; Ποπο πολλά!  Για τη nipt μεγάλος προβληματισμός... Εγώ γενικά έχω καταλήξει στο ότι δεν αξίζει γιατί πάλι ποσοστά δίνει και αν πχ έχει 1 στα 50 θα σου πω εγώ πιθανότητα για ένα σύνδρομο, τι κάνεις; Θα πας αναγκαστικά σε τροφοβλαστη ή αμνιο. Οπότε αν αγχώνεσαι πας κατευθείαν σε αυτά (γνώμη μου). Μετά δεν ξέρω και τα σύνδρομα πόσο "κακά" είναι. Πχ εγώ ένα παιδί με σύνδρομο down δεν θα το έριχνα. Τώρα αν ήταν κάποιο σύνδρομο που θα του δυσκόλευε πολύ τη ζωή ίσως ναι. Μεγάλο πρόβλημα όμως.... Είμαι σίγουρη ότι θα πάρεις την καλύτερη απόφαση για εσάς ❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...