Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μάρτη που φέρνεις τους ανθούς, τα όμορφα λουλούδια, φέρε και στις κοιλίτσες μας όμορφα μπουμπουλούδια!🤰💝👶🏻🌼🍼

Recommended Posts

στις πριν 2 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Ναι ναι... Αλλά έκανα άλλους 2 μετά κι έχω ακόμα αναγούλα! Τεσπά... Το μωρό να είναι καλά εύχομαι.

Κ εγώ σήμερα έκανα εμετο αλλά νομίζω είναι από τις βιταμίνες αλλά γενικά είναι μόνιμα το στομάχι μου χαλια 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 22 ώρες, ο/η Ιόλη_1 είπε:

Καλημέρα!!! 

Και εγώ ομοιοπαθουσα και προλακτινοχτυπημενη εδώ και πολύ καιρό !!! Έχεις απευθυνθεί και σε ενδοκρινολόγο;;; Εμένα ο προηγούμενος γυναικολόγος μου έγραψε dostinex αλλά μου είπε να πάω και σε ενδοκρινολόγο για να τα βλέπει συνολικά μαζί με τις υπόλοιπες ορμόνες του θυρεοειδή κτλ. 

Καλημέρα!! Πήγα από την αρχή σε ενδοκρινολόγο και αφού έκανα τις απαραίτητες αιματολογικές η οδηγία του ήταν να κάνω μαγνητική στην υπόφυση. Σε εκείνη την φάση δεν ήθελα να προχωρήσω σε μαγνητική, μου έδωσε χάπι για 3 μήνες και έπεσε. Σε επανέλεχγο όμως τον Δεκέμβρη είχε ανέβει ξανά, έκανα την μαγνητική, είδαμε και κάποιες άλλες τιμές και αφού ήταν ολα οκ καταλήξαμε στο γεγονός ότι είναι ιδιοπαθής η υπερπρολακτιναιμία. Τώρα αγωγή για 6 μήνες και έλεγχο σε 1μιση μήνα να δούμε τυχόν αναπροσαρμογή στην δόση.

Αν μπορώ να σε βοηθ΄ήσω με κάτι που γνωρίζω, χαρά μου!

στις πριν 13 ώρες, ο/η Demisar είπε:

Καλησπέρα :) 

Είμαι και εγώ δοκιμαστικό μέλος και θα χαθεί η απάντησή μου, αλλά ήθελα να σου πω για τα inofert Plus που είπες. Ουσιαστικά είναι βιταμίνες για καλύτερη ωορρηξία -όπως είπες- αλλά και για να δώσει ένα μπουστ σε όλο τον οργανισμό και να "βοηθήσει" στη σύλληψη.  Έχω κι εγώ πολυκυστικές ελαφριάς μορφής και όντως είδα διαφορά στις περιόδους μου όταν τα πήρα, παρ' όλο που δεν ήπια πολύ καιρό γιατί έμεινα έγκυος μετά και τα σταμάτησα.

Η αλήθεια είναι ότι στους κύκλους του Γενάρη και του Φλεβάρη δεν είδα θετικό τεστ ωορρηξίας ίσως λόγω αύξησης της προλακτίνης.. Αυτό το μήνα δεν μπόρεσα να κάνω τεστ γιατί ήμουν εκτός, πόνεσα όμως στις γόνιμες και επιβεβαιώσαμε με υπέρηχο ότι έγινε ωορρηξία. Τώρα με βοήθησε το Inofert; ήταν τυχαίο; Θα δείξει! Άλλωστε τώρα κλείνω μήνα που τα παίρνω, νομίζω θέλουν κανα τρίμηνο για να κάνουν την δουλειά τους.

Εσύ πόσο καιρό τα έπαιρνες;

στις πριν 24 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Η αλήθεια είναι ότι στους κύκλους του Γενάρη και του Φλεβάρη δεν είδα θετικό τεστ ωορρηξίας ίσως λόγω αύξησης της προλακτίνης.. Αυτό το μήνα δεν μπόρεσα να κάνω τεστ γιατί ήμουν εκτός, πόνεσα όμως στις γόνιμες και επιβεβαιώσαμε με υπέρηχο ότι έγινε ωορρηξία. Τώρα με βοήθησε το Inofert; ήταν τυχαίο; Θα δείξει! Άλλωστε τώρα κλείνω μήνα που τα παίρνω, νομίζω θέλουν κανα τρίμηνο για να κάνουν την δουλειά τους.

Και εμένα έτσι μου τα έδωσε dostinex μαζί με inofert plus μου είπε σε 3 μήνες να κάνω επανέλεγχο της προλακτινης αλλά δεν πρόβαλα είχα μείνει εγκυος  😊

να κανείς και τεστ ωορρηξιας πιστεύω θα σε βοηθήσουν πολύ 😊

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Και εμένα έτσι μου τα έδωσε dostinex μαζί με inofert plus μου είπε σε 3 μήνες να κάνω επανέλεγχο της προλακτινης αλλά δεν πρόβαλα είχα μείνει εγκυος  😊

να κανείς και τεστ ωορρηξιας πιστεύω θα σε βοηθήσουν πολύ 😊

έχω προμηθευτεί ήδη και αναμένω 😂😂 

στις πριν 24 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

έχω προμηθευτεί ήδη και αναμένω 😂😂 

Όταν πέσει η προλακτινη σου θα κανεις καλή ωορρηξία για αυτό να κανεις τεστ… κ εγώ στον μήνα π θα ελέγχαμε με πρόλαβε το μαϊμουδάκι μου!! 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Όταν πέσει η προλακτινη σου θα κανεις καλή ωορρηξία για αυτό να κανεις τεστ… κ εγώ στον μήνα π θα ελέγχαμε με πρόλαβε το μαϊμουδάκι μου!! 

ενθαρρυντικά τα σχόλια σας κορίτσια :) θα κάνω υπομονή να περάσει αυτό το διάστημα ✌️

Καλημέρα σε όλες! Καινούριο μέλος αλλά διαβάζω τις ιστορίες εδώ και αρκετό καιρό. Εγώ είμαι 33 και έχω ένα αγοράκι περίπου 2.5 χρονών. Από τον προηγούμενο μήνα ξεκινήσαμε προσπάθειες (εντατικές :) ) για ένα δεύτερο παιδάκι και η αλήθεια είναι ότι από συμπτώματα ήμουν τόσο φουλ που δεν το πίστευα. Ε μετά αδιαθέτησα και ησύχασα :) . Συνεχιζουμε αυτό το μήνα κι εμείς και πάμε δυνατά. Να ευχηθώ σε όσες προσπαθούν καλή επιτυχία και πάνω απ' όλα ψυχραιμία και αισιοδοξία!

στις πριν 2 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Καλημέρα!! Πήγα από την αρχή σε ενδοκρινολόγο και αφού έκανα τις απαραίτητες αιματολογικές η οδηγία του ήταν να κάνω μαγνητική στην υπόφυση. Σε εκείνη την φάση δεν ήθελα να προχωρήσω σε μαγνητική, μου έδωσε χάπι για 3 μήνες και έπεσε. Σε επανέλεχγο όμως τον Δεκέμβρη είχε ανέβει ξανά, έκανα την μαγνητική, είδαμε και κάποιες άλλες τιμές και αφού ήταν ολα οκ καταλήξαμε στο γεγονός ότι είναι ιδιοπαθής η υπερπρολακτιναιμία. Τώρα αγωγή για 6 μήνες και έλεγχο σε 1μιση μήνα να δούμε τυχόν αναπροσαρμογή στην δόση.

Αν μπορώ να σε βοηθ΄ήσω με κάτι που γνωρίζω, χαρά μου!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ! Εγώ επειδή έχω από τα 19 μου πρόβλημα με την προλακτίνη έχω κάνει δύο φορές μαγνητική στο παρελθόν! Είναι και μένα ιδιοπαθής! Χθες απευθύνθηκα σε καινούργια ενδοκρινολόγο,μου φάνηκε εξαιρετική και μου έδωσε κουράγιο. Εμένα το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ η προλακτίνη έχει πέσει στο 18 δεν κάνω καλή ωορρηξία . Δεν υπάρχει κυρίαρχο ωάριο. .

Εύχομαι τα καλύτερα και για τις δυο μας και για όσες προσπαθούν να κρατήσουν ένα μωράκι στα χέρια τους ! 

στις πριν 14 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Κ εγώ σήμερα έκανα εμετο αλλά νομίζω είναι από τις βιταμίνες αλλά γενικά είναι μόνιμα το στομάχι μου χαλια 

Εύχομαι να περάσουν σύντομα κορίτσι μου! Κι εγώ νόμιζα πως ήταν απο το ασβέστιο αλλά τελικά είναι της εγκυμοσύνης!

στις πριν 11 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

@cat12 κοπέλα μου πως είσαι; πως περνάνε οι μέρες σου μέχρι την χοριακή;

Σε ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα σου🙏♥️ δεν περνάνε οι μέρες 😫... Γενικά έχω ζαλάδες λογικά από τα φάρμακα κ έχω  έντονους πόνους περιόδου... Χθες πρέπει να μου έπεσε η πίεση κ δεν μπορούσα να σταθώ όρθια γύριζαν όλα. Στις 20 του μήνα κάνω την χοριακη ♥️

στις Just now, ο/η cat12 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα σου🙏♥️ δεν περνάνε οι μέρες 😫... Γενικά έχω ζαλάδες λογικά από τα φάρμακα κ έχω  έντονους πόνους περιόδου... Χθες πρέπει να μου έπεσε η πίεση κ δεν μπορούσα να σταθώ όρθια γύριζαν όλα. Στις 20 του μήνα κάνω την χοριακη ♥️

Στις 20 έχω γενέθλια! Σου εύχομαι ολόψυχα να σου φέρω τύχη και να έχουν γαντζωθεί πού καλά τα σποράκια σου!!! 1 βδομάδα έμεινε... Με απόκριες και Καθαρά Δευτέρα μέσα... θα περάσει σα νερό!!! 

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Στις 20 έχω γενέθλια! Σου εύχομαι ολόψυχα να σου φέρω τύχη και να έχουν γαντζωθεί πού καλά τα σποράκια σου!!! 1 βδομάδα έμεινε... Με απόκριες και Καθαρά Δευτέρα μέσα... θα περάσει σα νερό!!! 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Κατιάνα μου🥰 μακάρι!!! Εγώ τώρα που δεν δουλεύω είμαι πολύ στο σπίτι κ για αυτό δεν μου περνάνε εύκολα οι μέρες κ η αλήθεια δεν έχω κ διάθεση να βγω έτσι όπως είμαι... Πόσο το θελω να δω θετική χοριακη ♥️

στις πριν 22 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Προσπάθησε να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς και να έχεις κοντά σου αλμυρά σνακ σε περίπτωση που σου πέσει η πίεση ξανά...υπομονή κοπέλα μου θα περάσουν οι μέρες, όπως είπε και η κατιανα απόκριες, Καθαρά Δευτέρα θα περάσουν...

στις πριν 5 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Με την προλακτίνη δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς! Έτσι μου είχε πει και η γυναικολόγος μου, ότι θέλουν ένα τρίμηνο! Εγ΄΄ώ αρχικά  έπαιρνα τα Inofert combi για 2 μήνες και μετά που ξεκινήσαμε ελευθερες επαφές πήρα τα inofert plus για 1 μήνα και τα σταμάτησα μετά. Σίγουρα βοηθούν, όσο περισσότερο καιρό τα παίρνεις τόσο καλύτερα! Εύχομαι θετικό τεστάκι σύντομα :) 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

Καλημέρα κορίτσια πως είστε; είναι άλλες κοπέλες που (δεν) περιμένουν περίοδο τώρα τον Μάρτιο;

Καλημέρα!

Εγώ, δεν ξέρω πότε -δεν- περιμένω.... Τελευταία περίοδο είχα 12 Ιανουαρίου με πάρα πολύ ροή τις πρώτες μέρες, γενικά ήταν μία βαριά περίοδος... Τώρα τι να πω! Δεν ε΄ιχαμε και πολλές ελεύθερες επαφές από τότε, 3 είχαμε μέσα στον Μάρτιο αλλά περίοδος άφαντη! όσα τεστ έχω κάνει είναι αρνητικά. Έχω και αρκετά πονάκια περιόδου.. Δεν ξέρω τι γίνεται! Θα περιμένω λίγο ακόμα και αν δεν αδιαθετήσω θα επικοινωνήσω με την γυναικολόγο!

Εσ΄ύ π΄ώς είσαι; :) 

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Προσπάθησε να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς και να έχεις κοντά σου αλμυρά σνακ σε περίπτωση που σου πέσει η πίεση ξανά...υπομονή κοπέλα μου θα περάσουν οι μέρες, όπως είπε και η κατιανα απόκριες, Καθαρά Δευτέρα θα περάσουν...

Άννα μου σε ευχαριστώ πολύ 😊 ναι ίσως πάρω κάτι με αλάτι... Να πω την αλήθεια μου έχω κόψει το αλάτι κάνα χρόνο σίγουρα κ έχω συνηθίσει να τρώω τα πάντα χωρίς αυτό... Μόνο αν φάω πατατάκια που είναι με αλάτι που κ αυτά αν τα αρχίσω να τα τρώω έχω μια τάση να παίρνω ποσότητα μου αρέσουν πολύ...

στις πριν 1 ώρα, ο/η cat12 είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Κατιάνα μου🥰 μακάρι!!! Εγώ τώρα που δεν δουλεύω είμαι πολύ στο σπίτι κ για αυτό δεν μου περνάνε εύκολα οι μέρες κ η αλήθεια δεν έχω κ διάθεση να βγω έτσι όπως είμαι... Πόσο το θελω να δω θετική χοριακη ♥️

Καλή επιτυχία, θα την δεις... να το δεις :)

Διάβασε ένα βιβλίο, χάζεψε καμιά σειρά, χάζεψε κανένα άλμπουμ με φωτογραφίες. Εγώ τις 14 ημέρες που ήμουν στο κρεβάτι, παρ'ότι δεν κοιμόμουν όσο πίστευα ότι θα κοιμάμαι, (ίσως επειδή ήμουν ξεκούραστη μετά τις 2-3 πρώτες ήμερες ξάπλας), διάβασα 4-5 βιβλία, είδα 1-2 σειρές και κάμποσες ταινίες (πάντα κωμωδίες για να μην πέφτω), είπα της κουμπάρας μου και μου έφερε τις φωτογραφίες από όταν τους είχαμε βαφτίσει την μικρή τους και διάλεξα φωτογραφίες... Γενικά απόλαυσέ το και μην σκέφτεσαι ότι είσαι κλεισμένη. 

Και το ότι πέφτουν τα τριήμερα, ίσως βοηθήσει, γιατί θα είναι και ο άντρας σου λίγο παραπάνω στο σπίτι, άρα θα έχεις παρεούλα... 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Εύη84 είπε:

Καλή επιτυχία, θα την δεις... να το δεις :)

Διάβασε ένα βιβλίο, χάζεψε καμιά σειρά, χάζεψε κανένα άλμπουμ με φωτογραφίες. Εγώ τις 14 ημέρες που ήμουν στο κρεβάτι, παρ'ότι δεν κοιμόμουν όσο πίστευα ότι θα κοιμάμαι, (ίσως επειδή ήμουν ξεκούραστη μετά τις 2-3 πρώτες ήμερες ξάπλας), διάβασα 4-5 βιβλία, είδα 1-2 σειρές και κάμποσες ταινίες (πάντα κωμωδίες για να μην πέφτω), είπα της κουμπάρας μου και μου έφερε τις φωτογραφίες από όταν τους είχαμε βαφτίσει την μικρή τους και διάλεξα φωτογραφίες... Γενικά απόλαυσέ το και μην σκέφτεσαι ότι είσαι κλεισμένη. 

Και το ότι πέφτουν τα τριήμερα, ίσως βοηθήσει, γιατί θα είναι και ο άντρας σου λίγο παραπάνω στο σπίτι, άρα θα έχεις παρεούλα... 

Θα λείπει δυστυχώς δεν το πιανουν τριήμερα κ αργίες η δουλειά του είναι τέτοια που δουλεύει κανονικά... Βρήκες ωραία πράγματα να κάνεις 😊 φωτογραφίες βιβλία... Η αλήθεια βλέπω σειρές αλλά μετά από ώρες κάνω διάλειμμα τα μάτια μου έχουν γίνει τετράγωνα 😂 ίσως βρω κάποιο βιβλίο όπως λες... Σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου🙏

στις πριν 4 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Θα λείπει δυστυχώς δεν το πιανουν τριήμερα κ αργίες η δουλειά του είναι τέτοια που δουλεύει κανονικά... Βρήκες ωραία πράγματα να κάνεις 😊 φωτογραφίες βιβλία... Η αλήθεια βλέπω σειρές αλλά μετά από ώρες κάνω διάλειμμα τα μάτια μου έχουν γίνει τετράγωνα 😂 ίσως βρω κάποιο βιβλίο όπως λες... Σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου🙏

Κρίμα που θα λείπει... Έτσι θα σου φανεί ακόμα πιο πολύ, αλλά δεν πειράζει. Θα περάσει. 

Έχεις δίκιο πάντως, η τηλεόραση είναι αποβλάκωμα! Όχι μόνο τα τετράγωνα μάτια, νιώθεις ότι ζαλίζεσαι και βουίζει το κεφάλι σου όταν βλέπεις πολλές ώρες... Άκου μουσικούλα, εναλλάξ. Ραδιόφωνο. Ειδικά το πρωί που έχει αυτά τα "πρωινάδικα" ντουέτο είναι πολύ ωραία. Λένε χαζομάρες, πιάνεις τον εαυτό σου να γελάς μόνη σου, και περνάει ευχάριστα η ώρα! 😋😋😘😘

Δεν ξέρω αν σηκώνεσαι καθόλου, εγώ δεν σηκωνόμουν παρά μόνο για τουαλέτα, αλλά αν σηκώνεσαι, βγαίνε λίγο στο μπαλκόνι να παίρνεις λίγο αέρα, να καθαρίζει το κεφάλι σου. 

Το ανέφερα επειδή έχω ακούσει περιπτώσεις που δεν την βγάζουν 14 μέρες στο κρεβάτι... 

στις πριν 51 λεπτά, ο/η Εύη84 είπε:

Κρίμα που θα λείπει... Έτσι θα σου φανεί ακόμα πιο πολύ, αλλά δεν πειράζει. Θα περάσει. 

Έχεις δίκιο πάντως, η τηλεόραση είναι αποβλάκωμα! Όχι μόνο τα τετράγωνα μάτια, νιώθεις ότι ζαλίζεσαι και βουίζει το κεφάλι σου όταν βλέπεις πολλές ώρες... Άκου μουσικούλα, εναλλάξ. Ραδιόφωνο. Ειδικά το πρωί που έχει αυτά τα "πρωινάδικα" ντουέτο είναι πολύ ωραία. Λένε χαζομάρες, πιάνεις τον εαυτό σου να γελάς μόνη σου, και περνάει ευχάριστα η ώρα! 😋😋😘😘

Δεν ξέρω αν σηκώνεσαι καθόλου, εγώ δεν σηκωνόμουν παρά μόνο για τουαλέτα, αλλά αν σηκώνεσαι, βγαίνε λίγο στο μπαλκόνι να παίρνεις λίγο αέρα, να καθαρίζει το κεφάλι σου. 

Το ανέφερα επειδή έχω ακούσει περιπτώσεις που δεν την βγάζουν 14 μέρες στο κρεβάτι... 

Είναι η πρώτη φορά μετά από παραααα πολλαααα χρόνια που βλέπω πρωιναδικα😂 εγώ σηκώνομαι κανονικά κ ψιλοκανω κάποιες δουλειές στο σπίτι και για να περνάει κ η ώρα... Τα πολύ βαριά δεν τα κάνω... Σήμερα έριξα με το λάστιχο νερό στο μπαλκόνι γιατί είχε γεμίσει γύρη κ έχω αλλεργία κ προσπάθησα να τα καθαρίσω λίγο κ ισιωσα λίγο που βγήκα έξω... Μένω κ πάνω σε βουνό μακριά από δρόμους κεντρικούς κ έχει ωραία ησυχία... Ο γιατρός δεν μου είπε ακινησία εγώ έκατσα τις δύο πρώτες μέρες ξάπλα κ γενικά μου είπε να κουνιέμαι κανονικά κ δουλειές χωρίς βάρος να μην πιεζομαι...

Γεια σας κορίτσια! Εγώ βιωνω μια χαλαρή εγκυμοσύνη χωρίς εμετούς υπνηλία, ζαλάδες κτλ... σύμφωνα με ημερολόγιο ειμαι 7&4,  με τον υπερηχο 5μερες μεγαλύτερο. Εχω μερικά τραβήγματα και μερικά πονακια και οι λιγουρες πάνε σύννεφο!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...