Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μάρτη που φέρνεις τους ανθούς, τα όμορφα λουλούδια, φέρε και στις κοιλίτσες μας όμορφα μπουμπουλούδια!🤰💝👶🏻🌼🍼

Recommended Posts

στις πριν 30 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ηλικία είμαστε κοντά 34 και εγω σε λίγο καιρό θα μπω στα 35 

κοιτα από το καλοκαίρι μέχρι τώρα είναι ένα καλό διάστημα που προσπαθείτε ούτε παρά πολύ ούτε λίγο είναι οκ 

ειδικός δεν είμαι αλλά νιωθω ότι ο γιατρός σου κάπως βιάζεται να σε στείλει για εξωσωματική 🤷‍♀️

να πάρεις σίγουρα και άλλη γνωμη γιατρού.. επισης νιωθω το άγχος που έχεις στο δημιούργησε ο γιατρός σου που μιλάει για εξωσωματική.. όσο μπορείς να είστε πιο ήρεμη χαλαρή (δεν είναι εύκολο το ξέρω) και σιγά σιγά κοιτα να πας και σε κάποιον άλλον να δεις τι θα σου πουν 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σου ! 

Έχω κλείσει ραντεβού άλλου και ανυπομονώ. Φυσικά και έχω αγχωθει με αυτά που έχω ακούσει. Έφυγα από το ραντεβού με κλάματα. Άκουσα πολλά κυρίως για την " ηλικία" μου , ότι πρέπει να κινηθώ γρήγορα, ότι αφού δεν έχω κάτι άλλο σίγουρα έχω ενδομητριωση και πολλά άλλα . Ακόμα και ότι επειδή είμαι κοντή δεν γίνεται καλή αιμάτωση στα αγγεία;!;!; Μπορεί να έχει δίκιο σε όλα , δεν είμαι γιατρός αλλά η αντιμετώπιση ήταν λάθος . 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 58 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Θα σας πω περιληπτικά τα δικά μου καθώς ως δοκιμαστικό μέλος οι περισσότερες δημοσιεύσεις μου αργούσαν να ανέβουν και θάβονταν πίσω πίσω στην συζήτηση..

Έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες για παιδί από τον Ιούλιο, είχα βρει σε ορμονολογικό έλεγχο υψηλή προλακτίνη και πολυκυστικές. Είχα ξεκινήσει  αγωγή με dostinex για 3 μήνες και σε επανέλεγχο τον Δεκέμβρη η προλακτίνη είχε ανέβει ξανά. Ύστερα από έναν κύκλο εξετάσεων +μαγνητική στην υπόφυση είδαμε ότι δεν οφείλεται σε παθολογικό αίτιο η αύξησή της. Την προηγούμενη εβδομάδα είχα ραντεβού με την γυναικολόγο όπου μου έγραψε πάλι dostinex για 6 μήνες αυτή τη φορά. Επίσης εδώ και 1 μήνα παίρνω inofert plus για καλύτερη ωορρηξία! Αυτά εν ολίγοις!

Εύχομαι όλες να έχουμε σύντομα θετικά τεστ στα χέρια μας :)

Καλημέρα!!! 

Και εγώ ομοιοπαθουσα και προλακτινοχτυπημενη εδώ και πολύ καιρό !!! Έχεις απευθυνθεί και σε ενδοκρινολόγο;;; Εμένα ο προηγούμενος γυναικολόγος μου έγραψε dostinex αλλά μου είπε να πάω και σε ενδοκρινολόγο για να τα βλέπει συνολικά μαζί με τις υπόλοιπες ορμόνες του θυρεοειδή κτλ. 

στις πριν 37 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Όταν μπήκα σε αυτό το φορουμ και ξεκίνησα να διαβάζω για την προλακτίνη είχα πέσει πάνω στην δική σου περίπτωση και η αλήθεια είναι ότι ανέβηκα λίγο ψυχολογικά όταν είδα ΄΄οτι σε 1μιση μήνα κατάφερες να κρατάς θετικό τεστάκι. Ήταν βοηθητική η παράθεση σου και σε ευχαριστώ!

Αν δεν κάνω λάθος ταλαιπωρείσαι με εμετούς σε αυτή την εγκυμοσύνη, ελπίζω μέρα με τη μέρα να είσαι καλύτερα και να έχεις πάρει τα πάνω σου!

Χαίρομαι που σε βοήθησα έστω και λίγο να πάρεις τα πάνω σου εύχομαι και εσυ να έχεις τα ίδια αποτελέσματα με εμένα 🩷

σταμάτησαν οι εμετοί είμαι καλά τώρα σε λιγες μερες κλεινω τον 4ομηνα και μπαίνω στο 5ο 😊 ευχαριστώ πολύ !

στις πριν 16 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Ναι κορίτσι μου με σπερματεγχυνση! Έχω αλλάξει οδοντόκρεμα οδοντόβουρτσα! Και κάνω και πλύσεις με ένα στοματικό διάλειμμα ! 

Και με την σπερματεγχυση έπαθες υπερδιέγερση?  Επειδή το 2020 έκανα και εγώ και δεν έπαθα κάτι και τώρα λέμε να ξανά κάνουμε για το δεύτερο έβγαλες πολλά ωαρια?

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Χαίρομαι που σε βοήθησα έστω και λίγο να πάρεις τα πάνω σου εύχομαι και εσυ να έχεις τα ίδια αποτελέσματα με εμένα 🩷

σταμάτησαν οι εμετοί είμαι καλά τώρα σε λιγες μερες κλεινω τον 4ομηνα και μπαίνω στο 5ο 😊 ευχαριστώ πολύ !

Πως περνάει έτσι ο καιρός;;; Μου φαίνεται χθες που πήρα τη θετική χοριακή στα χέρια μου!!!

στις πριν 29 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου!

Τέλεια! Μπορείς τωρα να ευχαριστηθείς περισσότερο την εγκυμοσύνη σου :) 

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Θα σας πω περιληπτικά τα δικά μου καθώς ως δοκιμαστικό μέλος οι περισσότερες δημοσιεύσεις μου αργούσαν να ανέβουν και θάβονταν πίσω πίσω στην συζήτηση..

Έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες για παιδί από τον Ιούλιο, είχα βρει σε ορμονολογικό έλεγχο υψηλή προλακτίνη και πολυκυστικές. Είχα ξεκινήσει  αγωγή με dostinex για 3 μήνες και σε επανέλεγχο τον Δεκέμβρη η προλακτίνη είχε ανέβει ξανά. Ύστερα από έναν κύκλο εξετάσεων +μαγνητική στην υπόφυση είδαμε ότι δεν οφείλεται σε παθολογικό αίτιο η αύξησή της. Την προηγούμενη εβδομάδα είχα ραντεβού με την γυναικολόγο όπου μου έγραψε πάλι dostinex για 6 μήνες αυτή τη φορά. Επίσης εδώ και 1 μήνα παίρνω inofert plus για καλύτερη ωορρηξία! Αυτά εν ολίγοις!

Εύχομαι όλες να έχουμε σύντομα θετικά τεστ στα χέρια μας :)

Στην πρώτη μ εγκυμοσύνη αρχισα τα ντοστινεξ μέσα Γενάρη κ έμεινα εγκυος στον κύκλο του Μαρτίου!! Όποτε κ εσυ 2-3 κύκλους το πολύ θα περιμένεις 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Στην πρώτη μ εγκυμοσύνη αρχισα τα ντοστινεξ μέσα Γενάρη κ έμεινα εγκυος στον κύκλο του Μαρτίου!! Όποτε κ εσυ 2-3 κύκλους το πολύ θα περιμένεις 

Μακάρι κοπέλα μου να έρθει έτσι άμεσα και σε εμένα ένα θετικό τεστ :)

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Θα έρθει θα δεις ❤️

Διάβασα ότι είσαι έγκυος ❤️ ευχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη, με το καλό να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου :)

στις πριν 19 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Διάβασα ότι είσαι έγκυος ❤️ ευχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη, με το καλό να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου :)

Ευχαριστώ κορίτσι μου!! Ναι είμαι κ αυτή τη φορά δε χρειάστηκε καν θεραπεία ήρθε με την πρώτη π βασικά δεν προσπαθούσαμε κ πολύ σοβαρά 😂 

και εσυ είσαι ίδια περίπτωση με εμένα κ την @Elk, εγώ δεν έχω ομως πολυκιστικες έχω χαμηλή ΑΜΗ. Κ είμαι σίγουρη ότι θα έρθει πολύ σύντομα το σποράκι σου 

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου!! Ναι είμαι κ αυτή τη φορά δε χρειάστηκε καν θεραπεία ήρθε με την πρώτη π βασικά δεν προσπαθούσαμε κ πολύ σοβαρά 😂 

και εσυ είσαι ίδια περίπτωση με εμένα κ την @Elk, εγώ δεν έχω ομως πολυκιστικες έχω χαμηλή ΑΜΗ. Κ είμαι σίγουρη ότι θα έρθει πολύ σύντομα το σποράκι σου 

Η αλήθεια είναι ότι με την γυναικολόγο εστιάσαμε κυρίως στην προλακτίνη παρά στις πολυκυστικές εφόσον έχω σταθερό κύκλο προς το παρον. Ελπίζω να με βοηθήσουν και τα Inofert ως προς την ποιότητα της ωορρηξίας, διάβασα καλά σχόλια σε αυτό το φορουμ από πολλές κοπέλες.

Όσον αφορά στην ΑΜΗ έχω διαβάσει ότι από μόνη της σαν τιμή δεν μας λέει κάτι και θα πρέπει να διαβάζεται και με άλλες ορμόνες...αχ τι να πω πολυσύνθετο το σύστημα μας, ειδικά το ορμονολογικό :P υπομονή και επιμονή και ολα θα έρθουν για όλες μας :)

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Πως περνάει έτσι ο καιρός;;; Μου φαίνεται χθες που πήρα τη θετική χοριακή στα χέρια μου!!!

Πέρασε ο καιρός είναι η αλήθεια εμένα δεν μου φάνηκε πως πέρασε και πολυ γρήγορα 😅

ίσως γιατι οι πρώτοι μήνες δεν ήταν και πολύ ευχάριστοι αλλά τουλάχιστον τώρα άρχισαν να στρώνουν τα πράγματα και από το ψυχολογικό κομμάτι νιωθω καλύτερα τώρα 

ειδα πήρες χάπι για τον εμετό νιώθεις καλύτερα τώρα ; 

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Πέρασε ο καιρός είναι η αλήθεια εμένα δεν μου φάνηκε πως πέρασε και πολυ γρήγορα 😅

ίσως γιατι οι πρώτοι μήνες δεν ήταν και πολύ ευχάριστοι αλλά τουλάχιστον τώρα άρχισαν να στρώνουν τα πράγματα και από το ψυχολογικό κομμάτι νιωθω καλύτερα τώρα 

ειδα πήρες χάπι για τον εμετό νιώθεις καλύτερα τώρα ; 

Ένα σιρόπι μου έδωσαν στο φαρμακείο που είναι ειδικό για εγκυμοσύνη. Επιτέλους εχθέ κατάφερα κι έφαγα σαν άνθρωπος και ήπια νερό!!! Είμαι λίγο καλύτερα αλλά δε θέλω να το παίρνω κάθε μέρα. Σήμερα δεν έχω πάρει μέχρι τώρα. Θα δω πως θα πάει και αν πιο μετά ξεκινήσουν τα ίδια θα ξανά πάρω.

στις πριν 54 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Ένα σιρόπι μου έδωσαν στο φαρμακείο που είναι ειδικό για εγκυμοσύνη. Επιτέλους εχθέ κατάφερα κι έφαγα σαν άνθρωπος και ήπια νερό!!! Είμαι λίγο καλύτερα αλλά δε θέλω να το παίρνω κάθε μέρα. Σήμερα δεν έχω πάρει μέχρι τώρα. Θα δω πως θα πάει και αν πιο μετά ξεκινήσουν τα ίδια θα ξανά πάρω.

Ωραία τουλάχιστο σε έπιασε το σιρόπι καλό αυτό .. δες πως θα είσαι μέσα στην μέρα και αν χρειαστεί ξανά παίρνεις 

Μπράβο σας κορίτσια.. Χαίρομαι που επιτέλους στρώνουν τα πράγματα. Μας γεμίζει κι εμάς τις υπόλοιπες θετική σκέψη, αισιοδοξία κι ελπίδα... 😊🥰

στις πριν 7 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλώς ήρθες κοπέλα μου. Μόλις γράψεις 20 φορές θα εμφανίζονται αμέσως τα μηνυμάτα σου.

Nα μια χρήσιμη πληροφορία  γιατί έλεγα αντε ποτέ!! Οπότε θα δημοσιεύω συνέχεια καλημέρα καλησπέρα!!!!

στις πριν 4 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Η αλήθεια είναι ότι με την γυναικολόγο εστιάσαμε κυρίως στην προλακτίνη παρά στις πολυκυστικές εφόσον έχω σταθερό κύκλο προς το παρον. Ελπίζω να με βοηθήσουν και τα Inofert ως προς την ποιότητα της ωορρηξίας, διάβασα καλά σχόλια σε αυτό το φορουμ από πολλές κοπέλες.

Όσον αφορά στην ΑΜΗ έχω διαβάσει ότι από μόνη της σαν τιμή δεν μας λέει κάτι και θα πρέπει να διαβάζεται και με άλλες ορμόνες...αχ τι να πω πολυσύνθετο το σύστημα μας, ειδικά το ορμονολογικό :P υπομονή και επιμονή και ολα θα έρθουν για όλες μας :)

Οι άλλες οι ορμόνες είναι οκ απλά κ υπερηχογραφικα  τα ωάρια μου δεν είναι πολλά για αυτό είπαμε να μη το καθυστερήσουμε     

στις πριν 3 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ωραία τουλάχιστο σε έπιασε το σιρόπι καλό αυτό .. δες πως θα είσαι μέσα στην μέρα και αν χρειαστεί ξανά παίρνεις 

Πήγε κουβά το "πείραμα"!!! Μόλις έφαγα... μετά απο μισή ώρα ξεκίνησαν οι εμετοί!!!

Πήγε κουβά το "πείραμα"!!! Μόλις έφαγα... μετά απο μισή ώρα ξεκίνησαν οι εμετοί!!!

Ωχ κρίμα ! Μάλλον πέρασε η επίδραση από το σιρόπι .. ξανά πήρες;

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ωχ κρίμα ! Μάλλον πέρασε η επίδραση από το σιρόπι .. ξανά πήρες;

Ναι ναι... Αλλά έκανα άλλους 2 μετά κι έχω ακόμα αναγούλα! Τεσπά... Το μωρό να είναι καλά εύχομαι.

στις πριν 7 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Καλησπέρα :) 

Είμαι και εγώ δοκιμαστικό μέλος και θα χαθεί η απάντησή μου, αλλά ήθελα να σου πω για τα inofert Plus που είπες. Ουσιαστικά είναι βιταμίνες για καλύτερη ωορρηξία -όπως είπες- αλλά και για να δώσει ένα μπουστ σε όλο τον οργανισμό και να "βοηθήσει" στη σύλληψη.  Έχω κι εγώ πολυκυστικές ελαφριάς μορφής και όντως είδα διαφορά στις περιόδους μου όταν τα πήρα, παρ' όλο που δεν ήπια πολύ καιρό γιατί έμεινα έγκυος μετά και τα σταμάτησα.

Ναι ναι... Αλλά έκανα άλλους 2 μετά κι έχω ακόμα αναγούλα! Τεσπά... Το μωρό να είναι καλά εύχομαι.

Το μωρό θα είναι σίγουρα καλά κορίτσι μου!

Να σκέφτεσαι θετικά όσο δύσκολο κι αν είναι. Οι εμετοί είναι ζόρικοι....

Κάνεις μικρά και συχνά γεύματα; Φαντάζομαι ότι έχεις δοκιμάσει διάφορους τρόπους για να μην έχεις αναγούλες και εμετούς..

Υπομονή και κουράγιο!❤️

στις πριν 12 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα...έχω άρρωστο τον μικρό μου και κόλλησα και εγώ... Φοβερό πονόλαιμο έχω..τον μικρό τον πήγα παιδίατρο και έχει αμυγδαλίτιδα και ωτίτιδα μαζί 😔

Καλησπέρα :)

Αχ πόσο σε καταλαβαίνω... Η μικρή μου πάει παιδικό φέτος 1η χρονιά και κουβαλάει ένα σωρό μικρόβια στο σπίτι. Είναι συνεχώς με συνάχι και βήχα .... Τώρα πάλι μας έφερε κάτι΄ άλλο και είμαστε και οι 3 μπουκωμένοι! Υπομονή κάνουμε να περάσει και ο Μάρτιος που είναι δύσκολος από άποψη ασθενειών! 

Περαστικά σας!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...