Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μάρτη που φέρνεις τους ανθούς, τα όμορφα λουλούδια, φέρε και στις κοιλίτσες μας όμορφα μπουμπουλούδια!🤰💝👶🏻🌼🍼

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κορίτσια!! Εγώ λογικά διαβασα λάθος τα τεστακια , οι γόνιμες πρέπει να ταν αργότερα...οπότε λογικά περιμένω για περίοδο αφού έχω αρνητικό τεστ εγκυμοσύνης... οι επαφές μετά τις γόνιμες που θεωρούσα δεν ήταν πολλές αφού αρρώστησε το αγόρι μετά αρρώστησα εγώ...βλέπουμε τώρα 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Εγώ λογικά διαβασα λάθος τα τεστακια , οι γόνιμες πρέπει να ταν αργότερα...οπότε λογικά περιμένω για περίοδο αφού έχω αρνητικό τεστ εγκυμοσύνης... οι επαφές μετά τις γόνιμες που θεωρούσα δεν ήταν πολλές αφού αρρώστησε το αγόρι μετά αρρώστησα εγώ...βλέπουμε τώρα 

Δε πειράζει κορίτσι μου, μην απογοήτευσαι! Ήταν η πρώτη περίοδος μετά την απόξεση οπότε τώρα θα μπουν σιγά σιγά τα πράγματα στη θέση τους και απ' το νέο κύκλο θα έχεις καλύτερη εικόνα. Επίσης δες αυτόν τον κύκλο σαν εξάσκηση με τα τεστακια, κι αυτό είναι σημαντικό 😉

@Maria98 κοριτσι μ σ αυτον τον κυκλο μπορεί να μην εκανες καν ωορηξια. Δωσε χρόνο στο σωμα σου κα συνελθει. Θελει γυρω στους 3 μήνες για να ισορροπήσουν οι ορμονες καο να σταθεροποιηθεο ο κυκλος.

στις On 8/3/2024 at 6:47 ΜΜ, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κοριτσια μου εγώ πήγα στο γιατρό ! Είδαμε το εμβρυακι το οποίο είναι 4,7 χιλιοστά και μέτρησε ο γιατρός και παλμούς και ήταν 119 ❤️ δεν μας έβαλε να το ακούσουμε γτ λέει μπορεί να επηρεαστεί από αυτό ! Δε κατάλαβα τι εννοούσε αλλά δεν τον ρωτησα κιολας 🤪 μου είπε πως θα μας βάλει να ακούσουμε σε επόμενο ραντεβού ! Πάντως μας έδειξε και το σημείο που πάλοταν η καρδουλα και μας είπε ότι οι παλμοί είναι πολύ καλοί για 6η εβδομάδα που είμαι ! Επίσης με έβαλε να κάνω πάλι κάποιες εξετάσεις και μου είπε από αύριο να ξεκινήσω αντιπηκτικές ενέσεις καθώς λόγω υπερδιέγερσης που ακόμη έχω αλλά είναι σε σταθερο επίπεδο μπορεί να κάνω κάποιο θρομβο όποτε με έβαλε να ξεκινήσω! Χθες πήγα και στον ενδοκρινολόγο όπου με έβαλε να κάνω και αυτός κάποιες εξετάσεις για τον θυρεοειδή και όταν βγουν θα μιλήσει με τον γυναικολόγο και θα συνεννοηθούν μαζί αν πρέπει να παρω χάπι! 
κατι άλλο που με απασχολεί είναι ότι ρε κοριτσια έχω βγάλει μια φουσκάλα στο στόμα με υγρό διαφανές η οποία σπάει και ξανά μαζεύει ! Την έχω πάνω 15 μέρες! Πήγα σε Στοματολογο με είδε και μου είπε ότι δεν είναι κάτι! Πριν λίγες μέρες είχε φύγει τελείως και σήμερα ξαναβγήκε ! Έστειλα λοιπόν φωτό στον στοματολογο και μου είπε ότι είναι επιφανειακή κύστη η οποία σπάζει και ξανά φουσκώνει και οφείλεται σε τραυματισμό από φαγητό και να μην ανησυχώ ! Επίσης μου είπε ότι ο βλεννογόνους του στόματος είναι πιο εύθραυστος την περίοδο της εγκυμοσύνης!  Αυτααα από εμένα και το σεντονι μου😂

Μπράβο όλα πηγαίνουν τέλεια.... Όσο για την στοματική κοιλότητα όντως κατά την εγκυμοσύνη είναι αρκετά ευάλωτη να πάρεις ειδική οδοντόκρεμα. Επίσης να σε ρωτήσω με σπερματεγχυση δεν έμεινες έγκυος?

στις πριν 2 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Δε πειράζει κορίτσι μου, μην απογοήτευσαι! Ήταν η πρώτη περίοδος μετά την απόξεση οπότε τώρα θα μπουν σιγά σιγά τα πράγματα στη θέση τους και απ' το νέο κύκλο θα έχεις καλύτερη εικόνα. Επίσης δες αυτόν τον κύκλο σαν εξάσκηση με τα τεστακια, κι αυτό είναι σημαντικό 😉

Ναι ήταν μια καλή εξάσκηση,  θα δείξει τώρα πως θα εξελιχθεί 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@Maria98 κοριτσι μ σ αυτον τον κυκλο μπορεί να μην εκανες καν ωορηξια. Δωσε χρόνο στο σωμα σου κα συνελθει. Θελει γυρω στους 3 μήνες για να ισορροπήσουν οι ορμονες καο να σταθεροποιηθεο ο κυκλος.

Μπα ωορρηξία πρέπει να έγινε γιατί παρατήρησα λίγες μέρες πριν το ασπράδι αυγου , αυτά τα κολπικά υγρά που είναι πιο μεστά αλλά εγώ υπολόγιζα πως έγινε όταν έκανα τα τεστακια , δεν πειράζει , βλέπουμε πως θα πάει , θα συνεχίσω και την myo-inositol 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Μαρικαλλη είπε:

Μπράβο όλα πηγαίνουν τέλεια.... Όσο για την στοματική κοιλότητα όντως κατά την εγκυμοσύνη είναι αρκετά ευάλωτη να πάρεις ειδική οδοντόκρεμα. Επίσης να σε ρωτήσω με σπερματεγχυση δεν έμεινες έγκυος?

Ναι κορίτσι μου με σπερματεγχυνση! Έχω αλλάξει οδοντόκρεμα οδοντόβουρτσα! Και κάνω και πλύσεις με ένα στοματικό διάλειμμα ! 

στις πριν 19 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Όχι πες μου θέλεις τις λαϊκές ρήσεις όταν η ζαιρα σου το χει πει, εδώ και πάρα πολύ καιρό. Και εμένα και στα 2 παιδάκια μου την πρώτη φορά απλά είδαμε την κουκίδα να παλετε, δε με ένοιαζε ο ήχος μοθ αρκούσε που είδα εκείνη την κουκίδα να κουνιέται. 

Με το καλό το μπουρμπουλομπεμπακι μας.. 🥰🥰

Αγοράκι λες εεε; Ναι ναι μου έφτασε αυτό και μόνο🙏 ευχαριστούμε πολύ κοριτσάκι μου❤️

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα...έχω άρρωστο τον μικρό μου και κόλλησα και εγώ... Φοβερό πονόλαιμο έχω..τον μικρό τον πήγα παιδίατρο και έχει αμυγδαλίτιδα και ωτίτιδα μαζί 😔

στις πριν 12 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα...έχω άρρωστο τον μικρό μου και κόλλησα και εγώ... Φοβερό πονόλαιμο έχω..τον μικρό τον πήγα παιδίατρο και έχει αμυγδαλίτιδα και ωτίτιδα μαζί 😔

αχ γιατί είναι όλος ο κόσμος άρρωστος;;; εγώ μέσα γενάρη τελείωσα με κόβιντ, 1η μάρτη ωτίτιδα και ιγμορίτιδα, αντιβίωση, ακόμα να ξεμπουκώσω, ο άντρας μου γρίπη από χθες, οι κουμπάροι μου κόβιντ, 3/7 συναδέλφους μου αναρρωτική...λες και παίζουμε στο survivor δεν είναι;;;

Συν ότι από χθες το πρωί με έχει πιάσει η μέση μου! Ποτέ δεν είχα θέμα με τη μέση, και τώρα που το Σάββατο παρέλαβα το καινούριο μου στρώμα γυμναστικής με κάτι άλλα όργανα και βάρη, τσουπ! έπρεπε να με πιάσει η μέση. Ίσα για να μην προλάβω να δοκιμάσω το στρώμα, είμαι σίγουρη. Όχι, δεν είπα ότι είμαι γκαντέμω, απλά λέω. Χαχαχαχ καλημέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια μου! @marinamanoulitsaΠεραστικά σας κοίτσι μου. Και η κολλητή μου στην Αθήνα τα ίδια πέρασαν με τη μικρή τους... @kokkinoskoufitsaΕγώ λόγω αλλεργίας και εγκυμοσύνης φοράω παντού μάσκα και μέχρι τώρα την έχω γλιτώσει! Βέβαια πρόλαβα και έκανα το εμβόλιο για τη γρίπη πριν την εγκυμοσύνη και κόλλησα covid πριν μάθω ότι είμαι έγκυος... Περαστικά και σ' εσένα...

στις On 4/3/2024 at 4:09 ΜΜ, ο/η leniaa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια Καλό μήνα με πολλά θετικά τεστακια...Είμαι και εγώ καινούργια στην παρέα..

Καλώς ήρθες κοπέλα μου. Μόλις γράψεις 20 φορές θα εμφανίζονται αμέσως τα μηνυμάτα σου.

Θα σας πω περιληπτικά τα δικά μου καθώς ως δοκιμαστικό μέλος οι περισσότερες δημοσιεύσεις μου αργούσαν να ανέβουν και θάβονταν πίσω πίσω στην συζήτηση..

Έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες για παιδί από τον Ιούλιο, είχα βρει σε ορμονολογικό έλεγχο υψηλή προλακτίνη και πολυκυστικές. Είχα ξεκινήσει  αγωγή με dostinex για 3 μήνες και σε επανέλεγχο τον Δεκέμβρη η προλακτίνη είχε ανέβει ξανά. Ύστερα από έναν κύκλο εξετάσεων +μαγνητική στην υπόφυση είδαμε ότι δεν οφείλεται σε παθολογικό αίτιο η αύξησή της. Την προηγούμενη εβδομάδα είχα ραντεβού με την γυναικολόγο όπου μου έγραψε πάλι dostinex για 6 μήνες αυτή τη φορά. Επίσης εδώ και 1 μήνα παίρνω inofert plus για καλύτερη ωορρηξία! Αυτά εν ολίγοις!

Εύχομαι όλες να έχουμε σύντομα θετικά τεστ στα χέρια μας :)

στις πριν 7 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Θα σας πω περιληπτικά τα δικά μου καθώς ως δοκιμαστικό μέλος οι περισσότερες δημοσιεύσεις μου αργούσαν να ανέβουν και θάβονταν πίσω πίσω στην συζήτηση..

Έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες για παιδί από τον Ιούλιο, είχα βρει σε ορμονολογικό έλεγχο υψηλή προλακτίνη και πολυκυστικές. Είχα ξεκινήσει  αγωγή με dostinex για 3 μήνες και σε επανέλεγχο τον Δεκέμβρη η προλακτίνη είχε ανέβει ξανά. Ύστερα από έναν κύκλο εξετάσεων +μαγνητική στην υπόφυση είδαμε ότι δεν οφείλεται σε παθολογικό αίτιο η αύξησή της. Την προηγούμενη εβδομάδα είχα ραντεβού με την γυναικολόγο όπου μου έγραψε πάλι dostinex για 6 μήνες αυτή τη φορά. Επίσης εδώ και 1 μήνα παίρνω inofert plus για καλύτερη ωορρηξία! Αυτά εν ολίγοις!

Καλώς μας ήρθες κι εσύ. Τώρα κάνετε κανονικά προσπάθειες δηλαδή; Αν ναι, πότε ΔΕΝ περιμένεις κορίτσι μου;

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλώς μας ήρθες κι εσύ. Τώρα κάνετε κανονικά προσπάθειες δηλαδή; Αν ναι, πότε ΔΕΝ περιμένεις κορίτσι μου;

Καλώς σας βρήκα! :)

Κάναμε την προσπάθεια μας και αυτόν τον μήνα αλλά νομίζω είναι λίγο χαμένος εφόσον έκανα ωορρηξία και ξεκίνησα μετά αγωγή για την προλακτίνη. Φαντάζομαι από τον επόμενο κύκλο θα είναι οκ τα πράγματα. Όπως και να χει δεν περιμένω 19-20/3. ✌️

στις On 9/3/2024 at 12:21 ΜΜ, ο/η Ιόλη_1 είπε:

Kαλημέρα ! Καλώς σας βρήκα !

Ο γιατρός μου αυτο το μήνα βρήκε το πρόβλημα. Κάνω ωορρηξια αλλα με κανένα κυρίαρχο ωάριο ! Ολα ειναι στο ίδιο μέγεθος και δεν ωριμάζει κανένα. Αυτο το μήνα μου έδωσε cyclacur και δεν είδαμε βελτίωση. Το θέμα είναι οτι μου είπε οτι οτι και να προσπαθ΄΄ήσω με χάπια θα αποτύχει. Και μου είπε να πάω άμεσα για εξωσωματική. 

Είμαι 34 χρονών. Απο το καλοκαίρι οι επαφές γίνονται στοχευμένα με τεστ ωορρηξίας. Εχω σταθερό κύκλο και πολύ καλές ορμονικές εκτός της προλακτίνης. Η αλήθεια είναι οτι θέλω να απευθυνθώ και σε άλλο ενδοκρινολόγο γιατί και το ίδιο χάπι(dostinex) μπορεί να προκαλεί θέματα καθώς παίρνω ένα κάθε εβδομάδα απ'τον Αυγουστο. 

Η απογοήτευση μου μεγάλη γιατί περίμενα να μου προτείνει κάποιες αγωγές με fermara κτλ πριν καταλήξουμε εκεί αλλα μου είπε οτι είναι άδικος κόπος. 

Ηλικία είμαστε κοντά 34 και εγω σε λίγο καιρό θα μπω στα 35 

κοιτα από το καλοκαίρι μέχρι τώρα είναι ένα καλό διάστημα που προσπαθείτε ούτε παρά πολύ ούτε λίγο είναι οκ 

ειδικός δεν είμαι αλλά νιωθω ότι ο γιατρός σου κάπως βιάζεται να σε στείλει για εξωσωματική 🤷‍♀️

να πάρεις σίγουρα και άλλη γνωμη γιατρού.. επισης νιωθω το άγχος που έχεις στο δημιούργησε ο γιατρός σου που μιλάει για εξωσωματική.. όσο μπορείς να είστε πιο ήρεμη χαλαρή (δεν είναι εύκολο το ξέρω) και σιγά σιγά κοιτα να πας και σε κάποιον άλλον να δεις τι θα σου πουν 

στις πριν 22 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Είμαστε ίδια περίπτωση και εγω ανεβασμένη προλακτινη και Πολυκυστηκες.. σου εύχομαι καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα σύντονα να έρθει το μωρακι σας 😊 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Είμαστε ίδια περίπτωση και εγω ανεβασμένη προλακτινη και Πολυκυστηκες.. σου εύχομαι καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα σύντονα να έρθει το μωρακι σας 😊 

Όταν μπήκα σε αυτό το φορουμ και ξεκίνησα να διαβάζω για την προλακτίνη είχα πέσει πάνω στην δική σου περίπτωση και η αλήθεια είναι ότι ανέβηκα λίγο ψυχολογικά όταν είδα ΄΄οτι σε 1μιση μήνα κατάφερες να κρατάς θετικό τεστάκι. Ήταν βοηθητική η παράθεση σου και σε ευχαριστώ!

Αν δεν κάνω λάθος ταλαιπωρείσαι με εμετούς σε αυτή την εγκυμοσύνη, ελπίζω μέρα με τη μέρα να είσαι καλύτερα και να έχεις πάρει τα πάνω σου!

στις πριν 17 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Καλώς σας βρήκα! :)

Κάναμε την προσπάθεια μας και αυτόν τον μήνα αλλά νομίζω είναι λίγο χαμένος εφόσον έκανα ωορρηξία και ξεκίνησα μετά αγωγή για την προλακτίνη. Φαντάζομαι από τον επόμενο κύκλο θα είναι οκ τα πράγματα. Όπως και να χει δεν περιμένω 19-20/3. ✌️

Καλημέρα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Είμαστε στις ίδιες μέρες. Για να δούμε, μας επιφυλάσσει καμία έκπληξη ο Μάρτιος η πάλι κουβά???🤣

στις πριν 1 λεπτό, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλημέρα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Είμαστε στις ίδιες μέρες. Για να δούμε, μας επιφυλάσσει καμία έκπληξη ο Μάρτιος η πάλι κουβά???🤣

Θα πάμε και ταμείο που θα πάει 😂 δεν θα του περάσει!💪

στις On 9/3/2024 at 10:31 ΠΜ, ο/η Demisar είπε:

Καλημερα! 

Δηλαδή τι σου έχει πει ο γιατρός; Αν παρακολουθείτε τα ωάρια και όταν δείτε ένα κυρίαρχο έχετε επαφές με τον σύντροφο; Περίοδο έχεις κανονικά;

Όσον αφορά την tsh, πριν μείνω έγκυος στην κόρη μου, είχα 2.5 και με το που έμεινα έγκυος έπεσε μόνη της χωρίς χάπι στο 1.  Επίσης είχα καθυστερημένη σύλληψη λόγω καθυστερήσεις ωορρηξίας! Κάνω μεγάλους κύκλους περιόδου ανά διαστηματα και δεν έχω και απόλυτα σταθερό κυκλο

Ξερω μια κοπέλα πάντως που δεν έκανε ωορρηξια κάθε μήνα και έμεινε εγκυος, απλά παρακολουθούσε την ωορρηξία της!Ο παράγοντας της ψυχολογίας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο οπότε σου στέλνω θετική ενέργεια και σου εύχομαι από καρδιάς όλα να πάνε καλά και να έχεις σύντομα ένα θετικό τεστακι!

Καλημέρα!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Όσο περνάνε οι μέρες και επεξεργάζομαι τις πληροφορίες μου έλαβα απορώ και εγώ . Με 3 μήνες παρακολούθησής έβγαλε το συμπέρασμα ότι δεν θα μείνω ποτέ έγκυος φυσιολογικά, χωρίς να προτείνει θεραπείες και βιταμίνες πχ .. Δεν μου πρότεινε να συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τον κύκλο. Μου είπε κατευθείαν για εξωσωματική ως την μοναδική λύση . Δεν έλαβε υπόψιν της ότι έχω περάσει μια δύσκολη περίοδο λόγω της μαμάς μου η οποία είναι καρκινοπαθης ούτε ότι όλες αυτές οι εξετάσεις που έχω κάνει μέσα σε ένα δίμηνο με έχουν στρεσαρει. 

Μου έκοψε τα φτερά! Ξέρετε τι είναι να προσπαθείς και να ελπίζεις κάθε μήνα και κάποιος να σου λέει ότι δεν πρόκειται να δεις ποτέ θετικό τέστ. 

Έχω κλείσει ραντεβού σε καινούργιο γυναικολόγο και ενδοκρινολόγο για να τα δω τι έχουν να μου πουν. Περίοδο έχω κανονικότητα. FSH 6.4 και LH 5.6 , AMH 5.5 ng/mL. Τίποτα στις εξετάσεις δε δείχνει ότι είχα τόσο σοβαρό πρόβλημα, εκτός από την προλακτίνη που με ταλαιπωρεί χρόνια. Μου είπε επίσης ότι σίγουρα έχω ενδομητριωση χωρίς να ξέρω από πού προκύπτει αυτό . 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...