Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μάρτη που φέρνεις τους ανθούς, τα όμορφα λουλούδια, φέρε και στις κοιλίτσες μας όμορφα μπουμπουλούδια!🤰💝👶🏻🌼🍼

Recommended Posts

στις πριν 12 ώρες, ο/η Ιόλη_1 είπε:

Δοκιμαστικά Μέλη

1

Δημοσίευση · Κρυφό

Καλησπέρα κορίτσια ! Σας διαβάζω απ'τον Μάϊο και  μόλις βρήκα το θάρρος να γράψω. Αρχικά να πω ότι θαυμάζω την επιμονή και υπομονή σας.  Έχω διαβάσει τι έχετε περάσει πολλές από εδώ μέχρι να δείτε θετικό τέστ. Θα συστηθω παραθέτοντας τη δική μου ιστορία. Ξαφνικά με χτύπησε σαν κεραυνός η λέξη " υπογονιμη" που είπε ο γυναικολόγος μου. 

Να ξεκινήσω λέγοντας ότι ξεκίνησα προσπάθειες με τον σύντροφό μου τον περασμένο Φεβρουάριο. Έχοντας λιγο θορυβηθεί γιατί ως το καλοκαίρι δεν είχε προκύψει εγκυμοσύνη, κάνω ορμονικές και ΑΜΗ. Όλα βγαίνουν τέλεια, εκτός απτήν προλακτίνη ( με την οποία έχω πρόβλημα από μικρή) και την TSH η οποία έπρεπε να πέσει στο 1 απ'το 3. Ξεκινάω αγωγή με dostinex και Τ4 και οι τιμές τον Οκτώβρη έχουν πέσει στις φυσιολογικές τιμες.Ο γυναικολόγος μου λέει ότι σύντομα θα τον επισκεφθώ έγκυος κάτι που δεν έχει συμβεί ως τώρα.

Πριν από λίγο καιρό αποφασίζουμε να ξανά ψαχτουμε. Κάνω σαλπιγγογραφια , είναι τέλεια. Αρχίζω να παρακολουθώ την ωορρηξία που τελικά είναι άφαντη. 3 μήνες τώρα δεν έχουμε βρει κυρίαρχο ωάριο. Ο γιατρός είναι σίγουρος ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω μείνει έγκυος, καθώς και το σπέρμα είναι τέλειο. Δεν ξέρω πως θα συνεχίσουμε, έχω ακούσει πολλές φορές τη λέξη εξωσωματική. Είμαι πολύ στεναχωρημένη. Είχε καμία από εάς παρόμοια εμπειρία με αίσιο τέλος;

Καλημερα!

Δηλαδή τι σου έχει πει ο γιατρός; Αν παρακολουθείτε τα ωάρια και όταν δείτε ένα κυρίαρχο έχετε επαφές με τον σύντροφο; Περίοδο έχεις κανονικά;

Όσον αφορά την tsh, πριν μείνω έγκυος στην κόρη μου, είχα 2.5 και με το που έμεινα έγκυος έπεσε μόνη της χωρίς χάπι στο 1.  Επίσης είχα καθυστερημένη σύλληψη λόγω καθυστερήσεις ωορρηξίας! Κάνω μεγάλους κύκλους περιόδου ανά διαστηματα και δεν έχω και απόλυτα σταθερό κυκλο

Ξερω μια κοπέλα πάντως που δεν έκανε ωορρηξια κάθε μήνα και έμεινε εγκυος, απλά παρακολουθούσε την ωορρηξία της!Ο παράγοντας της ψυχολογίας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο οπότε σου στέλνω θετική ενέργεια και σου εύχομαι από καρδιάς όλα να πάνε καλά και να έχεις σύντομα ένα θετικό τεστακι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήρθες στην παρέα μας 😊

επειδη είσαι δοκιμαστικό μέλος να ξέρεις λίγο τα μνμ σου θα αργούν όποτε μπορεί να έχουμε μια καθυστέρηση στο να απαντήσουμε 

Θα πω λίγο γρήγορα για εμένα όταν άρχισα προσπάθειες όταν ήμουν 31,5 χρόνων.. έχω Πολυκυστηκες και ανεβασμένη προλακτινη προσπαθούσα 1,5 χρόνο για να μεινω εγκυος πήρα χάπι για την προλακτινη μικρή δόση (μισο χάπι ανα 15 μερες) + βιταμινες για καλύτερη ωορρηξια και πέτυχα εγκυμοσύνη.. ούτε εγω έκανα καλή ωορρηξία λόγο της προλακτινης 

έχεις δοκιμάσει τεστ ωορρηξίας ; Έτσι για να έχεις ένα μπούσουλα και εσυ στο σπίτι να είσαι σίγουρη ότι κανείς σωστά επαφες… έχεις σταθερό κύκλο ;

κοιτα από την στιγμή που ξέρεις πιο είναι το «θεματάκι» πιστεύω υπάρχει τρόπος να λυθεί η εξωσωματική πιστεύω είναι το τελευταίο που θα σου πουν να κανείς.. 

δεν ξέρω και την ηλικία σου αλλα υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορείς να κανείς πριν φτάσεις στην εξωσωματική.. πχ βιταμίνες για καλύτερη ωορρηξία έχει δοκιμάσει ; Μπορείς να κανείς πρόκληση ωορρηξιας με χάπια ή ενέσεις να έχετε κανονικά επαφες με τον σύζυγο και αν υπάρχει καλό σπερμα και βοηθάει και η ηλικία μπορείς να κανείς και σπερματέγχυση .. ίσως να πάρεις και άλλη γνωμη από γιατρό.. πολλές κοπέλες έχουμε πρόβλημα με την ωορρηξία πάντως είναι πολύ συχνό προβληματάκι 

Kαλημέρα ! Καλώς σας βρήκα !

Ο γιατρός μου αυτο το μήνα βρήκε το πρόβλημα. Κάνω ωορρηξια αλλα με κανένα κυρίαρχο ωάριο ! Ολα ειναι στο ίδιο μέγεθος και δεν ωριμάζει κανένα. Αυτο το μήνα μου έδωσε cyclacur και δεν είδαμε βελτίωση. Το θέμα είναι οτι μου είπε οτι οτι και να προσπαθ΄΄ήσω με χάπια θα αποτύχει. Και μου είπε να πάω άμεσα για εξωσωματική. 

Είμαι 34 χρονών. Απο το καλοκαίρι οι επαφές γίνονται στοχευμένα με τεστ ωορρηξίας. Εχω σταθερό κύκλο και πολύ καλές ορμονικές εκτός της προλακτίνης. Η αλήθεια είναι οτι θέλω να απευθυνθώ και σε άλλο ενδοκρινολόγο γιατί και το ίδιο χάπι(dostinex) μπορεί να προκαλεί θέματα καθώς παίρνω ένα κάθε εβδομάδα απ'τον Αυγουστο. 

Η απογοήτευση μου μεγάλη γιατί περίμενα να μου προτείνει κάποιες αγωγές με fermara κτλ πριν καταλήξουμε εκεί αλλα μου είπε οτι είναι άδικος κόπος. 

στις πριν 15 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Βρε τι είπαμε;;; Ηρέμησε κι άρχισε να το απολαμβάνεις!!! 

Το προσπαθωωωωωω🙏🙏🙏

στις πριν 17 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Ναι αυτή η αναμονή είναι γλυκιά γιατί νιώθω ότι είναι ήδη μέσα οπότε εν μέρη είμαι έγκυος (θέλω να νιώθω έτσι 🥰)  μακάρι να βγεί κ αληθινό αυτό το όνειρο κ να έχω κ το θετικό τεστακι!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου μακάρι ❤️🙏

Το περιμένω πως κ πως να δω κ εγώ θετικό τεστακι 🥰 κ εσένα πήγε πολύ καλά ο υπέρηχος είδα που έγραψες με το καλό την επόμενη να ακούσετε κ την καρδούλα κοριτσάκι μου!! ♥️♥️♥️

Θα το δεις κοριτσάκι μου! Λίγες μέρες εμειναν ! Σου φαινονται πολλές το ξερω αλλά θα περάσουν, θα δεις το θετικο σου και θα τα ξεχάσεις όλα❤️🙏 ναι ναι πήγε πολύ καλά🙏

στις πριν 13 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

τι όμορφο συναίσθημα κορίτσι μου! πολύ χαίρομαι για εσάς 😍 τώρα πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι και να το απολαύσεις - το λέω εγώ τώρα αυτό, αλλά καταλαβαίνω απόλυτα τις ανησυχίες σου και τα άγχη. Αλλά είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά, παρακολουθήσε απ τους γιατρούς σου, είναι δίπλα σου σε όλο αυτό και αντιδρούν άμεσα όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής οπότε μη σε φοβίζει τίποτα! 'Ερχεται το μωράκι σας ❤️🤰

Ναι πολύ αγχοσσς ! Πιστεύω θα ηρεμήσω σιγά σιγά 🙏 τα νέα σου είναι τελειααααα και όλα βαίνουν παρά πολύ καλά! Θέμα χρονου είναι να έρθει το σπορακι σου❤️🙏

στις πριν 13 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Χρόνια πολλά σε όλες τις υπέροχες γυναίκες αυτής της όμορφης παρέας 🌷💪🙍‍♀️

Επιστρέφω κι εγώ με τα νέα μου - χθες έκανα την κλασσική σαλπιγγογραφία κι ήταν, όπως είπατε πολλές, εξαιρετικά απλή διαδικασία. Οι οδηγίες για εμένα ήταν να πάρω 600μγ ιμπουπροφένη 1 ώρα πριν την εξέταση, όπως κι έκανα. Κατα τη διάρκεια της εξέτασης ένιωσα κράμπες περιόδου για όση ώρα η γυναικολόγος εισάγαγε το σκιαγραφικό υγρό. Αφού αφαίρεσε τον καθετήρα κτλ έφυγαν και τα πονάκια. Είχα λίγα καφέ υγρά, αλλά πραγματικά δεν ήταν τίποτα, παρα μόνο μερικές σταγόνες. Παιρνω αντιβιώση από χθες και μέχρι αύριο στα πλαίσια της πρόληψης για αποφυγή λοίμωξης.

Τα αποτελέσματα είναι όλα καλά - μου είπε ότι η μήτρα έχει φυσιολογική μορφή και σχήμα, δεν φάνηκαν ανωμαλίες όπως πολύποδες, ινομυώματα, κτλ, και οι σάλπιγγες είναι αμφότερες διαβατές. Οπότε τώρα μένει να πάω στην ειδικό γονιμότητας για να μας πει πώς συνεχίζουμε αν και περιμένω να πει ότι εφόσον και το σπερμοδιάγραμμα είναι καλό μπορούμε να συνεχίσουμε για φυσική σύλληψη. Όσο για επαφές, επειδή το συζητούσαμε τελευταία, και μένα μου είπαν ότι δε χάνεται ο κύκλος, συνεχίζουμε κανονικά τώρα που μπαίνω σιγα σιγα στις γόνιμες. Επαφές μόνο δεν πρέπει χθες και σήμερα για αποφυγή λοίμωξης.

IMG_20240307_132252.jpg

στις πριν 13 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Μπράβο ρε κορίτσι μου όλα καλά 🙏🙏σε όλες τις εγκυμοσύνες με έβαζαν και τα άκουγα τα μωρά στην 6η εβδομάδα...δεν μου είπε ποτέ ο γυναικολόγος δεν κάνει να ακούσουμε καρδούλα 🤔🤔 νέα τεχνική είναι αυτή;;; Τέλος πάντων δεν πειράζει...την επόμενη φορά 🩷🩷

Δεν ξερω γτ μου το είπε αυτό! Μήπως επειδη ο υπερυχος έγινε κολπικά ;;; Τον εμπιστεύομαι όποτε δεν μπήκα στην διαδικασία να τον ρωτήσω ! Μου αρκει που είχε παλμούς και που είδα την καρδουλα να πάλετε❤️

στις πριν 3 ώρες, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια 

Μπράβο κορίτσι μου ακούσατε και καρδούλα πάνε οοοολα καλά 🩵🩷🥰😍

κοιτα εγω 7 εβδ είχα 124 παλμούς εεε δεν ακούγονταν και παρά πολύ καλά όταν μας έβαλε να την ακούσουμε ισα ίσα αλλά μετά στην 8 εβδ που πήγαμε είχε 158 παλμούς όπου εκεί την ακούσαμε πολύ καλά 

πιστεύω πως για αυτό δεν σας έβαλε να την ακούσετε τωρα από εδώ και πέρα θα αρχίσουν να ανεβαίνουν οι παλμοί όποτε στο επόμενο θα είναι αρκετά δυνατή 😊 

ξανα βγήκε το άτιμο στο στομα; Εεε να πάρει μήπως ειναι ορμονικό κορίτσι μου για αυτό βγαίνει ίσως έχεις και άγχος πάντως δεν πιστεύω πως είναι κάτι σοβαρό 

κανε και τις ενέσεις σου να είσαι σίγουρη φαντάζομαι για λίγο καιρό θα τα κανείς, σε έβαλε να κανείς υπέρηχο ο Ενδοκρινολογος θυροειδη; 

Λες γ αυτό Ε; Για να μην αγχωθώ αν δεν Ακουγόταν καλά Ε; Τον εμπιστεύομαι όποτε δεν με ενόχλησε που δεν ακούσαμε μου αρκει που είχε παλμούς και που είδαμε την καρδουλα να πάλετε❤️

ναι η ρουφιανα ξαναβγήκε αλλά ο στοματολογος με καθησύχασε και εγώ πιστεύω ότι είναι ορμονικό το θέμα γτ το στόμα μου που με εξέτασε δεν είχε κάτι που να μας ανησυχήσει ήταν όλα φυσιολογικά! 
μου είπε να παρω δυο κουτιά ενέσεις (20 στο σύνολο) οποτε πιστεύω όταν φύγει η υπερδιέγερση θα μου τις σταματήσει! Σήμερα έκανα την πρώτη και το φάρμακο ποναει λίγο η αλήθεια είναι αλλά δεν πειράζει! 
ναι ναι μου πήρε όλο το ιστορικό και μου έκανε και υπερηχο στο θυρεοειδή μου είπε ότι έχω έναν μικρό όζο άνευ σημασίας και απλά θα το παρακολουθούμε και κυρίως μετά την εγκυμοσυνη! Μου έβαλε και κάτι άλλες εξετάσεις για τον θυρεοειδή όπου βγήκαν χθες  το βράδυ και του τις έστειλα με μειλ όποτε περιμενω απάντηση αν θα παρω χάπι ή όχι ! Εγώ όπως τις βλέπω είναι στα φυσιολογικά όρια ! 

στις πριν 29 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Το προσπαθωωωωωω🙏🙏🙏

Θα το δεις κοριτσάκι μου! Λίγες μέρες εμειναν ! Σου φαινονται πολλές το ξερω αλλά θα περάσουν, θα δεις το θετικο σου και θα τα ξεχάσεις όλα❤️🙏 ναι ναι πήγε πολύ καλά🙏

Ναι πολύ αγχοσσς ! Πιστεύω θα ηρεμήσω σιγά σιγά 🙏 τα νέα σου είναι τελειααααα και όλα βαίνουν παρά πολύ καλά! Θέμα χρονου είναι να έρθει το σπορακι σου❤️🙏

Δεν ξερω γτ μου το είπε αυτό! Μήπως επειδη ο υπερυχος έγινε κολπικά ;;; Τον εμπιστεύομαι όποτε δεν μπήκα στην διαδικασία να τον ρωτήσω ! Μου αρκει που είχε παλμούς και που είδα την καρδουλα να πάλετε❤️

Λες γ αυτό Ε; Για να μην αγχωθώ αν δεν Ακουγόταν καλά Ε; Τον εμπιστεύομαι όποτε δεν με ενόχλησε που δεν ακούσαμε μου αρκει που είχε παλμούς και που είδαμε την καρδουλα να πάλετε❤️

ναι η ρουφιανα ξαναβγήκε αλλά ο στοματολογος με καθησύχασε και εγώ πιστεύω ότι είναι ορμονικό το θέμα γτ το στόμα μου που με εξέτασε δεν είχε κάτι που να μας ανησυχήσει ήταν όλα φυσιολογικά! 
μου είπε να παρω δυο κουτιά ενέσεις (20 στο σύνολο) οποτε πιστεύω όταν φύγει η υπερδιέγερση θα μου τις σταματήσει! Σήμερα έκανα την πρώτη και το φάρμακο ποναει λίγο η αλήθεια είναι αλλά δεν πειράζει! 
ναι ναι μου πήρε όλο το ιστορικό και μου έκανε και υπερηχο στο θυρεοειδή μου είπε ότι έχω έναν μικρό όζο άνευ σημασίας και απλά θα το παρακολουθούμε και κυρίως μετά την εγκυμοσυνη! Μου έβαλε και κάτι άλλες εξετάσεις για τον θυρεοειδή όπου βγήκαν χθες  το βράδυ και του τις έστειλα με μειλ όποτε περιμενω απάντηση αν θα παρω χάπι ή όχι ! Εγώ όπως τις βλέπω είναι στα φυσιολογικά όρια ! 

Σου γράφω για να μην αγχωθεις! Είναι φυσιολογικό σε αυτήν την εβδομάδα οι γιατροί να μην βάζουν τον ήχο για την καρδιά γιατί επηρεάζει το έμβρυο ( λόγω υπερηχητικων κυμάτων) και επειδή είναι πολύ πολύ μικρό. Οι παλμοί του μωρού σου είναι άψογοι, ακριβώς τους ίδιους είχα και εγώ στην εβδομάδα σου!Σύμφωνα με τις λαϊκές ρήσεις θα κάνεις αγόρι! Σε μένα πάντως έπεσε μέσα! Με το καλό το μωράκι σοας και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου!

στις πριν 14 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

Χαίρομαι πολύ για όλα τα κορίτσια, πραγματικά 🌹🌹🌹🌹

Εγώ τώρα είμαι στην αναμονή,  παίρνουν σκέψεις από το μυαλό μου , θα δω καμία αχνη γραμμή ή θα ρθει περίοδος; τώρα ξεκινάει θεωρητικά ή καθυστέρηση μου

Καλημέρα κορίτσια!

@Mpourmpoulo ευχαριστώ για την ενθάρρυνση, ανυπομονώ να αρχίσω τα τεστακια σήμερα που είμαι 12η μέρα 🤩👌 βέβαια είναι η τελευταία μέρα που πρέπει να πάρω την αντιβίωση οπότε δε νομίζω να ξεκινήσουμε από σήμερα - αύριο όμως δυναμικά ξεκινά η love zone🌹

@Maria98 περιμένουμε νέα σου κορίτσι μου, σε σκεφτόμουν σήμερα! Ελπίζω να μην έρθει η ακατονομαστη 🤞 

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Nantinaki είπε:

Σου γράφω για να μην αγχωθεις! Είναι φυσιολογικό σε αυτήν την εβδομάδα οι γιατροί να μην βάζουν τον ήχο για την καρδιά γιατί επηρεάζει το έμβρυο ( λόγω υπερηχητικων κυμάτων) και επειδή είναι πολύ πολύ μικρό. Οι παλμοί του μωρού σου είναι άψογοι, ακριβώς τους ίδιους είχα και εγώ στην εβδομάδα σου!Σύμφωνα με τις λαϊκές ρήσεις θα κάνεις αγόρι! Σε μένα πάντως έπεσε μέσα! Με το καλό το μωράκι σοας και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου!

Ποιές είναι αυτές οι λαϊκές ρήσεις καλέ; Και τι λένε;;; Πες μας κι εμάς να τις μάθουμε.

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

@Mpourmpoulo ευχαριστώ για την ενθάρρυνση, ανυπομονώ να αρχίσω τα τεστακια σήμερα που είμαι 12η μέρα 🤩👌 βέβαια είναι η τελευταία μέρα που πρέπει να πάρω την αντιβίωση οπότε δε νομίζω να ξεκινήσουμε από σήμερα - αύριο όμως δυναμικά ξεκινά η love zone🌹

@Maria98 περιμένουμε νέα σου κορίτσι μου, σε σκεφτόμουν σήμερα! Ελπίζω να μην έρθει η ακατονομαστη 🤞 

Μετά από συζήτηση που είχα με την @Elkμας μάλλον δεν ερμήνευσα σωστά τα τεστακια ή απλά εμένα δεν ήταν τόσο σκούρα,  δε ξέρω μετά τις επαφές που ειχαμε στις γονιμες που εμηνευσα εγω , δεν είχαμε πολλές γιατί αρρώστησε το αγόρι μου μετά αρρωστησα εγώ,  τι να πω δε ξερω τώρα έχω μπερδευτεί 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Ποιές είναι αυτές οι λαϊκές ρήσεις καλέ; Και τι λένε;;; Πες μας κι εμάς να τις μάθουμε.

Χαχαχχα λένε ότι αν έχει παλμούς τύπου 115-125 στις πρώτες εβδομάδες έχεις αγόρι αν έχεις λίγο περισσότερο 130+ έχεις κορίτσι ( μιλάνε για την 6η εβδομάδα που  ακούς πρώτη φορά καρδούλα γιατί μετά φυσικά ανεβαίνουν οι παλμοί. 

Βέβαια όταν είχα ρωτήσει τον γιατρό μου αν ισχύει φυσικά με κορόιδευε και μου είπε ότι δεν ισχύει. Σε μένα και στις φίλες μου έπεσε μέσα πάντως εγώ 120 αγόρι η κολλητή μου 122 αγόρι, η ξαδέρφη μου 138 και είχε κορίτσι! Απλά ξέρεις είναι απ' αυτα τα τύπου "παιχνίδια" που μαντεύουν το φύλο!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Nantinaki είπε:

Χαχαχχα λένε ότι αν έχει παλμούς τύπου 115-125 στις πρώτες εβδομάδες έχεις αγόρι αν έχεις λίγο περισσότερο 130+ έχεις κορίτσι ( μιλάνε για την 6η εβδομάδα που  ακούς πρώτη φορά καρδούλα γιατί μετά φυσικά ανεβαίνουν οι παλμοί. 

Βέβαια όταν είχα ρωτήσει τον γιατρό μου αν ισχύει φυσικά με κορόιδευε και μου είπε ότι δεν ισχύει. Σε μένα και στις φίλες μου έπεσε μέσα πάντως εγώ 120 αγόρι η κολλητή μου 122 αγόρι, η ξαδέρφη μου 138 και είχε κορίτσι! Απλά ξέρεις είναι απ' αυτα τα τύπου "παιχνίδια" που μαντεύουν το φύλο!

Δηλαδή εγώ που είχα στις 7 εβδομάδες 128;;; Αχαχαχαχα Πραγματικά είναι πολύ ωραία αυτά τα "σημάδια" που ψάχνουμε πριν καταφέρουμε να το δούμε στον υπέρηχο. Πάντως αν πέσεις μέσα θα σου πω την επόμενη Τρίτη στις 19 που έχω τον υπέρηχο του μήνα!

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Δηλαδή εγώ που είχα στις 7 εβδομάδες 128;;; Αχαχαχαχα Πραγματικά είναι πολύ ωραία αυτά τα "σημάδια" που ψάχνουμε πριν καταφέρουμε να το δούμε στον υπέρηχο. Πάντως αν πέσεις μέσα θα σου πω την επόμενη Τρίτη στις 19 που έχω τον υπέρηχο του μήνα!

Νομίζω ότι σίγουρα πας για αγόρι 😄

Νια να μου πεις να δούμε εγκυρότητα και ποσοστό επιτυχίας!

Ένα άλλο που λένε είναι το κινέζικο ημερολόγιο και καλά πάει με τον μήνα που έμεινες έγκυος και την ηλικία και σου βγάζει πρόγνωση! Αν κάνεις αναζήτηση θα στο ηγαλεο

Όπως και να έχει 50-50 είναι οπότε έχουν πολλές πιθανότητες να πέσουν μέσα!

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Nantinaki είπε:

Ένα άλλο που λένε είναι το κινέζικο ημερολόγιο και καλά πάει με τον μήνα που έμεινες έγκυος και την ηλικία και σου βγάζει πρόγνωση! Αν κάνεις αναζήτηση θα στο ηγαλεο

Αχαχαχαχα κι αυτό αγόρι δίνει!!! Λίγες μέρες έμειναν και θα μάθουμε. Ελπίζω να μας την κάνει τη χάρη και να μη μας βγάλει την ψυχή!!!

Καλό μήνα κορίτσια και από εμένα..εύχομαι ο Μάρτιος να είναι τυχερός μήνας και να έχουμε θετικά τεστακια...Είμαι και εγώ καινούργια στο φόρουμ...(Δεν ξέρω να το χειρίζομαι και καλά🤦‍♀️)

Καλησπέρα,κορίτσια! Σας παρακολουθώ συχνά... Χαίρομαι πολύ με τις εγκυούλες μας!!!! Εμείς ακόμα προσπαθούμε... Έχετε να μου προτείνετε κάποιον ενδοκρινολόγο με "ειδικότητα" στην προσπάθεια σύλληψης;;; Δεν ξέρω πού να ψάξω πιά...

στις πριν 2 ώρες, ο/η Nantinaki είπε:

Λυθηκεεεε το μυστήριο ❤️ άρα καλά μου είπε ότι μπορεί να επηρεαστεί! Ναι μου είπε ότι είναι πολύ καλοο οι παλμοί🙏 λες;;;; Να είναι καλά και ας είναι ότι θέλει🙏 εχουμε μια προτίμηση για κοριτσάκι αλλά πραγματικά να είναι γερό μας ενδιαφέρει🙏

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Αχαχαχαχα κι αυτό αγόρι δίνει!!! Λίγες μέρες έμειναν και θα μάθουμε. Ελπίζω να μας την κάνει τη χάρη και να μη μας βγάλει την ψυχή!!!

Ναι αλλά πως υπολογίζουμε την ημερομηνία σύλληψης;;; Εγώ πχ έκανα την σπερματεγχυνση 8 Φεβρουαρίου όπου ήταν και η ημέρα ωορρηξιας! Όποτε βαζω τον Φεβρουάριο σαν μηνα σύλληψης ή τον Ιανουάριο που ήταν η τελευταία περίοδος;

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Ναι αλλά πως υπολογίζουμε την ημερομηνία σύλληψης;;; Εγώ πχ έκανα την σπερματεγχυνση 8 Φεβρουαρίου όπου ήταν και η ημέρα ωορρηξιας! Όποτε βαζω τον Φεβρουάριο σαν μηνα σύλληψης ή τον Ιανουάριο που ήταν η τελευταία περίοδος;

Εμένα και στο Νοέμβριο που ήταν η τελευταία περίοδος και στο Δεκέμβριο που θεωρητικά είναι η σύλληψη... αγόρι μου δίνει...

στις πριν 2 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nantinaki είπε:

Εγω κορίτσια 7 εβδ είχα 124 παλμούς μου λέει ο γιατρός ααα μάλλον αγόρι θα είναι τα αγόρια έχουν πιο χαμηλούς παλμούς 

αλλα τελικά είναι κορίτσι 🩷😂 

σε εμένα δεν έτυχε αυτό με τους παλμούς.. αλλα μάλλον τις πιο πολλές φορές παίζει να είναι έτσι αφού μου το είπε και ο γιατρός 😂

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Katiana1987 είπε:

Εμένα και στο Νοέμβριο που ήταν η τελευταία περίοδος και στο Δεκέμβριο που θεωρητικά είναι η σύλληψη... αγόρι μου δίνει...

Εμείς που είμαστε στα ίδια σχεδόν είναι κορίτσι..

Με το ίδιο φεγγάρι πιάσαμε παιδί 😂 

στο λέω κορίτσι θα έχεις 😂

στις πριν 56 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Εμένα Ιανουάριο που ήταν η τελευταία περίοδος αγόρι και Φεβρουάριο που ήταν η συληψη κορίτσι 🤪

εσυ έχεις πολλές πιθανοτητες για αγόρι τοτε👶🏻

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Εμείς που είμαστε στα ίδια σχεδόν είναι κορίτσι..

Με το ίδιο φεγγάρι πιάσαμε παιδί 😂 

στο λέω κορίτσι θα έχεις 😂

Ναι αλλά δεν έχουμε την ίδια ηλικία... Τέσπα... Γερό να είναι το παιδάκι μου κι ότι θέλει ας είναι!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Εμένα Ιανουάριο που ήταν η τελευταία περίοδος αγόρι και Φεβρουάριο που ήταν η συληψη κορίτσι 🤪

εσυ έχεις πολλές πιθανοτητες για αγόρι τοτε👶🏻

Κοντός ψαλμός... σε 10 μέρες θα μάθουμε!!!

στις πριν 6 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Λυθηκεεεε το μυστήριο ❤️ άρα καλά μου είπε ότι μπορεί να επηρεαστεί! Ναι μου είπε ότι είναι πολύ καλοο οι παλμοί🙏 λες;;;; Να είναι καλά και ας είναι ότι θέλει🙏 εχουμε μια προτίμηση για κοριτσάκι αλλά πραγματικά να είναι γερό μας ενδιαφέρει🙏

Όχι πες μου θέλεις τις λαϊκές ρήσεις όταν η ζαιρα σου το χει πει, εδώ και πάρα πολύ καιρό. Και εμένα και στα 2 παιδάκια μου την πρώτη φορά απλά είδαμε την κουκίδα να παλετε, δε με ένοιαζε ο ήχος μοθ αρκούσε που είδα εκείνη την κουκίδα να κουνιέται. 

Με το καλό το μπουρμπουλομπεμπακι μας.. 🥰🥰

στις πριν 6 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Κάπου είχε ένα ημερολόγιο που έλεγε σύμφωνα με την ηλικία σου και το μήνα σύλληψης τι θα κάνεις..μέσα είχε πέσει.σς εμένα και στα 2.ςπισης κάθε φορά έλεγα τώρα θα μάθω τι περιμένω και κάθε φορά ο γιοκας μου δε μας έδειχνε 6 μηνών έμαθα χαχαχχα ο δε δεύτερος έμαθα 12 εβδ τσακ γεια σας είμαι αγόρι το είχα καταλάβει κατευθείαν ψαψαψ 

στις πριν 19 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Λες γ αυτό Ε; Για να μην αγχωθώ αν δεν Ακουγόταν καλά Ε; Τον εμπιστεύομαι όποτε δεν με ενόχλησε που δεν ακούσαμε μου αρκει που είχε παλμούς και που είδαμε την καρδουλα να πάλετε

Κορίτσι μου όλα καλά άμα το είδατε να πάλλεται!! Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη 6εβδομαδες (με βάση περίοδο) ακριβώς είχε 117 παλμούς, τώρα 7&2(με βάση περίοδο) είχε 148 ο υπέρηχος το έβγαζε μικρότερο 6&2 η γιατρος μου είπε ότι είναι πολύ καλά! Μην αγχώνεσαι!!! Όλα καλά θα είναι! Μήπως είναι αφθα αυτό π έβγαλες; Εγώ βγάζω όποτε αγχώνομαι 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...