Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μάρτη που φέρνεις τους ανθούς, τα όμορφα λουλούδια, φέρε και στις κοιλίτσες μας όμορφα μπουμπουλούδια!🤰💝👶🏻🌼🍼

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η cat12 είπε:

♥️♥️♥️♥️ Σε 12 μέρες θα κάνω την χοριακη!!! Καλά εννοείται ότι δεν θα κρατηθώ κ θα κάνω νωρίτερα ένα τεστακι 🥰

Καλή επιτυχία κορίτσι μου. Οσες το περάσαμε ξέρουμε πως νιώθεις. Να χαϊδεύεις την κοιλιτσα σου,να τους μιλάς κ να το πιστέψεις και σου εύχομαι σε λίγες μέρες να δεις τις πιο κόκκινες γραμμουλες ❣️❣️ οι μέρες θα νομίζεις ότι δεν περνάνε αλλά θα είναι η πιο γλυκιά ανυπομονησία, τουλάχιστον εγώ έτσι ένιωθα. Θα ανυπομονώ να δω τα νέα σ σε λίγες μέρες 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 ώρα, ο/η cat12 είπε:

♥️♥️♥️♥️ Σε 12 μέρες θα κάνω την χοριακη!!! Καλά εννοείται ότι δεν θα κρατηθώ κ θα κάνω νωρίτερα ένα τεστακι 🥰

Με το καλό αγάπη μου γλυκιά 🙏🙏🙏🙏🙏 άντε μαζί να δούμε θετικό τεστ αυτό τον μηνα

@marinamanoulitsa για καποιο λογο μ χει κολλησει οτι θα μεινεις τ καλοκαιρι. Ιουνιο, ιουλιο καπου εκει. Μακαρι εννοειται να δεις θετικο αυτο τ μηνα.

Να μας πει και η φιλη @Παρασκευαιδουπαρακαλω χαχα.

στις πριν 5 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Δεν έχω λόγια είστε πραγματικά οι πιο υπέροχες ψυχές!! Όλα τα κορίτσια της ομάδας μας! Η θετική σας ενέργεια πέρασε μέσα μου πήγα πολύ χαρούμενη, συγκινήθηκα όταν τα είδα να τα βάζουν κ κοιτούσα όσο περίμενα την φωτογραφία τους! Μακάρι κορίτσια μου να μείνουν τα σπορακια μου! Μέχρι το τεστ θα χαϊδεύω την κοιλιά να τα πείσω να μείνουν 🥰 σας εύχομαι ολόψυχα ότι επιθυμείτε να γίνει πραγματικότητα!!

Να την χαϊδεύεις κοριτσάκι μου και θα δεις που θα δεις θετικο τεστακι❤️

στις πριν 4 ώρες, ο/η Kate1992 είπε:

Κορίτσια μου εγώ μόλις γύρισα από το γιατρό! Ξεκινήσαμε παρακολούθηση κύκλου αυτόν τον μήνα! Μας είπε πως με αυτό το σπερμοδιαγραμμα πλέον μπαίνουν στο παιχνίδι όλοι οι τρόποι! Ξεκινάμε από παρακολούθηση κύκλου μετά με πρόκληση μετά με σπερματέγχυση και μετά εξωσωματική! Μ ειπε αν θέλω ώστοσο ν εσείς ω ν μαζεύω τ χαρτιά της εξωσωματικής ν είμαστε έτοιμοι γιατί εγώ σήμερα είχα πάει με το σκεπτικό ν συζητήσουμε για την εξωσωματική ! Δν περίμενα ν βγει τόσο γρήγορα το σπερμοδιαγραμμα και ν είναι κ τόσο καλό! Όποτε είχαμε πάει γ ν συζητήσουμε γ την εξωσωματική! Μας ειπε πως με αυτήν την βελτίωση π είχε ο σύζυγος μ τος βιταμίνες και τη διατροφή δν βρίσκω το λόγο ν μην δοκιμάσουμε τις άλλες μεθόδους κ ν δώσουμε κ χρόνο παράλληλα ν βελτιωθεί κ άλλο το σπερμα! Έτσι κ αλλιώς 1 χρειαζόμαστε μ ειπε! 
γενικα με καθυσηχασε και με μάζεψε ! Θέλω μ λέει ν το πάμε μήνα μήνα αλλά ν πιστεύει τον στον κάθε μήνα! Ν μην σκέφτεσαι τον επόμενο μήνα τι θ κανείς ! 

Τα νέα είναι πολύ ευχαριστα κορίτσι μου❤️ πολύ χαρηκααα μπραβοοοοοο🥰🥰🥰 έχετε γενικα πλανοοοοο όποτε το σπορακι θα έρθει πολύ συντομα❤️🙏

Κοριτσια μου εγώ πήγα στο γιατρό ! Είδαμε το εμβρυακι το οποίο είναι 4,7 χιλιοστά και μέτρησε ο γιατρός και παλμούς και ήταν 119 ❤️ δεν μας έβαλε να το ακούσουμε γτ λέει μπορεί να επηρεαστεί από αυτό ! Δε κατάλαβα τι εννοούσε αλλά δεν τον ρωτησα κιολας 🤪 μου είπε πως θα μας βάλει να ακούσουμε σε επόμενο ραντεβού ! Πάντως μας έδειξε και το σημείο που πάλοταν η καρδουλα και μας είπε ότι οι παλμοί είναι πολύ καλοί για 6η εβδομάδα που είμαι ! Επίσης με έβαλε να κάνω πάλι κάποιες εξετάσεις και μου είπε από αύριο να ξεκινήσω αντιπηκτικές ενέσεις καθώς λόγω υπερδιέγερσης που ακόμη έχω αλλά είναι σε σταθερο επίπεδο μπορεί να κάνω κάποιο θρομβο όποτε με έβαλε να ξεκινήσω! Χθες πήγα και στον ενδοκρινολόγο όπου με έβαλε να κάνω και αυτός κάποιες εξετάσεις για τον θυρεοειδή και όταν βγουν θα μιλήσει με τον γυναικολόγο και θα συνεννοηθούν μαζί αν πρέπει να παρω χάπι! 
κατι άλλο που με απασχολεί είναι ότι ρε κοριτσια έχω βγάλει μια φουσκάλα στο στόμα με υγρό διαφανές η οποία σπάει και ξανά μαζεύει ! Την έχω πάνω 15 μέρες! Πήγα σε Στοματολογο με είδε και μου είπε ότι δεν είναι κάτι! Πριν λίγες μέρες είχε φύγει τελείως και σήμερα ξαναβγήκε ! Έστειλα λοιπόν φωτό στον στοματολογο και μου είπε ότι είναι επιφανειακή κύστη η οποία σπάζει και ξανά φουσκώνει και οφείλεται σε τραυματισμό από φαγητό και να μην ανησυχώ ! Επίσης μου είπε ότι ο βλεννογόνους του στόματος είναι πιο εύθραυστος την περίοδο της εγκυμοσύνης!  Αυτααα από εμένα και το σεντονι μου😂

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κοριτσια μου εγώ πήγα στο γιατρό ! Είδαμε το εμβρυακι το οποίο είναι 4,7 χιλιοστά και μέτρησε ο γιατρός και παλμούς και ήταν 119 ❤️ δεν μας έβαλε να το ακούσουμε γτ λέει μπορεί να επηρεαστεί από αυτό ! Δε κατάλαβα τι εννοούσε αλλά δεν τον ρωτησα κιολας 🤪 μου είπε πως θα μας βάλει να ακούσουμε σε επόμενο ραντεβού ! Πάντως μας έδειξε και το σημείο που πάλοταν η καρδουλα και μας είπε ότι οι παλμοί είναι πολύ καλοί για 6η εβδομάδα που είμαι ! Επίσης με έβαλε να κάνω πάλι κάποιες εξετάσεις και μου είπε από αύριο να ξεκινήσω αντιπηκτικές ενέσεις καθώς λόγω υπερδιέγερσης που ακόμη έχω αλλά είναι σε σταθερο επίπεδο μπορεί να κάνω κάποιο θρομβο όποτε με έβαλε να ξεκινήσω! Χθες πήγα και στον ενδοκρινολόγο όπου με έβαλε να κάνω και αυτός κάποιες εξετάσεις για τον θυρεοειδή και όταν βγουν θα μιλήσει με τον γυναικολόγο και θα συνεννοηθούν μαζί αν πρέπει να παρω χάπι! 
κατι άλλο που με απασχολεί είναι ότι ρε κοριτσια έχω βγάλει μια φουσκάλα στο στόμα με υγρό διαφανές η οποία σπάει και ξανά μαζεύει ! Την έχω πάνω 15 μέρες! Πήγα σε Στοματολογο με είδε και μου είπε ότι δεν είναι κάτι! Πριν λίγες μέρες είχε φύγει τελείως και σήμερα ξαναβγήκε ! Έστειλα λοιπόν φωτό στον στοματολογο και μου είπε ότι είναι επιφανειακή κύστη η οποία σπάζει και ξανά φουσκώνει και οφείλεται σε τραυματισμό από φαγητό και να μην ανησυχώ ! Επίσης μου είπε ότι ο βλεννογόνους του στόματος είναι πιο εύθραυστος την περίοδο της εγκυμοσύνης!  Αυτααα από εμένα και το σεντονι μου😂

ΜΠΡΆΒΟ μπουρμπουλάκι μου γλυκό!!! ΌΛΑ ΤΈΛΕΙΑ!!! Πότε θα ξανά πας;;; 

Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι συτό στο στόμα σου κορίτσι μου. Μήπως να μιλήσεις και με έναν δερματολόγο; 

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

ΜΠΡΆΒΟ μπουρμπουλάκι μου γλυκό!!! ΌΛΑ ΤΈΛΕΙΑ!!! Πότε θα ξανά πας;;; 

Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι συτό στο στόμα σου κορίτσι μου. Μήπως να μιλήσεις και με έναν δερματολόγο; 

Όλα καλά κορίτσι μου ναι🙏 δεν κλείσαμε ραντεβού μου είπε πως θα μιλήσουμε ! Θα του στείλω εγώ ένα μνμ την Παρασκευή για να μου πει ποτέ θα με δει! 
ο πιο ενδεδειγμένος γιατρός για το στόμα είναι ο στοματολογος για αυτό και εγω επισκέφθηκα στοματολογο! Τι να πω ελπιζω να φύγει κάποια στιγμή🙏

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Όλα καλά κορίτσι μου ναι🙏 δεν κλείσαμε ραντεβού μου είπε πως θα μιλήσουμε ! Θα του στείλω εγώ ένα μνμ την Παρασκευή για να μου πει ποτέ θα με δει! 
ο πιο ενδεδειγμένος γιατρός για το στόμα είναι ο στοματολογος για αυτό και εγω επισκέφθηκα στοματολογο! Τι να πω ελπιζω να φύγει κάποια στιγμή🙏

Δίκιο έχεις. Απλά μια γνώμη είπα. Δε μου έχει τύχει ποτέ κάτι αντίστοιχο...

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Δίκιο έχεις. Απλά μια γνώμη είπα. Δε μου έχει τύχει ποτέ κάτι αντίστοιχο...

Γενικα τις τελευταίες μέρες όλο ψάχνομαι και όλο τρέχω στους γιατρούς και η διάθεση μου δεν είναι και στα καλύτερα της μάλλον από τις ορμόνες της εγκυμοσύνης! Ελπιζω να συνέλθω γτ δεν αντέχετε ! Έχω καταντήσει αρρωστοφοβικη! 

στις πριν 4 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου. Οσες το περάσαμε ξέρουμε πως νιώθεις. Να χαϊδεύεις την κοιλιτσα σου,να τους μιλάς κ να το πιστέψεις και σου εύχομαι σε λίγες μέρες να δεις τις πιο κόκκινες γραμμουλες ❣️❣️ οι μέρες θα νομίζεις ότι δεν περνάνε αλλά θα είναι η πιο γλυκιά ανυπομονησία, τουλάχιστον εγώ έτσι ένιωθα. Θα ανυπομονώ να δω τα νέα σ σε λίγες μέρες 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Ναι αυτή η αναμονή είναι γλυκιά γιατί νιώθω ότι είναι ήδη μέσα οπότε εν μέρη είμαι έγκυος (θέλω να νιώθω έτσι 🥰)  μακάρι να βγεί κ αληθινό αυτό το όνειρο κ να έχω κ το θετικό τεστακι!!

στις πριν 3 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Με το καλό αγάπη μου γλυκιά 🙏🙏🙏🙏🙏 άντε μαζί να δούμε θετικό τεστ αυτό τον μηνα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου μακάρι ❤️🙏

στις πριν 56 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Να την χαϊδεύεις κοριτσάκι μου και θα δεις που θα δεις θετικο τεστακι❤️

Το περιμένω πως κ πως να δω κ εγώ θετικό τεστακι 🥰 κ εσένα πήγε πολύ καλά ο υπέρηχος είδα που έγραψες με το καλό την επόμενη να ακούσετε κ την καρδούλα κοριτσάκι μου!! ♥️♥️♥️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Γενικα τις τελευταίες μέρες όλο ψάχνομαι και όλο τρέχω στους γιατρούς και η διάθεση μου δεν είναι και στα καλύτερα της μάλλον από τις ορμόνες της εγκυμοσύνης! Ελπιζω να συνέλθω γτ δεν αντέχετε ! Έχω καταντήσει αρρωστοφοβικη! 

Βρε τι είπαμε;;; Ηρέμησε κι άρχισε να το απολαμβάνεις!!! 

στις πριν 6 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Εγώ θα σου έλεγα να κρατηθείς κορίτσι μου. Τέλεια τα νέα σου... Όλα θα πάνε καλά! Πίστεψε το και θα γίνει! Έχεις όλη τη θετική ενέργεια μας κορίτσι μου και όση μπεμπεδόσκονη μπορούμε να στείλουμε όσες έχουμε ήδη το σποράκι μας στην κοιλίτσα μας... Εύχομαι το θέμα του επόμενου μήνα να το ανόιξεις εσύ!!!

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Εγώ θα σου έλεγα να κρατηθείς κορίτσι μου. Τέλεια τα νέα σου... Όλα θα πάνε καλά! Πίστεψε το και θα γίνει! Έχεις όλη τη θετική ενέργεια μας κορίτσι μου και όση μπεμπεδόσκονη μπορούμε να στείλουμε όσες έχουμε ήδη το σποράκι μας στην κοιλίτσα μας... Εύχομαι το θέμα του επόμενου μήνα να το ανόιξεις εσύ!!!

Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Κ εγώ ελπίζω να κρατηθώ να μην κάνω τεστ αλλά θα με φάει η περιέργεια με ξέρω!!!😂  Στείλτε μου στείλτε μου μπεμπεδοσκονη να το πιστέψω 🥰 σε ευχαριστώ πολύ Κατιάνα μου🙏♥️

Δοκιμαστικά Μέλη

1

Δημοσίευση · Κρυφό

Καλησπέρα κορίτσια ! Σας διαβάζω απ'τον Μάϊο και  μόλις βρήκα το θάρρος να γράψω. Αρχικά να πω ότι θαυμάζω την επιμονή και υπομονή σας.  Έχω διαβάσει τι έχετε περάσει πολλές από εδώ μέχρι να δείτε θετικό τέστ. Θα συστηθω παραθέτοντας τη δική μου ιστορία. Ξαφνικά με χτύπησε σαν κεραυνός η λέξη " υπογονιμη" που είπε ο γυναικολόγος μου. 

Να ξεκινήσω λέγοντας ότι ξεκίνησα προσπάθειες με τον σύντροφό μου τον περασμένο Φεβρουάριο. Έχοντας λιγο θορυβηθεί γιατί ως το καλοκαίρι δεν είχε προκύψει εγκυμοσύνη, κάνω ορμονικές και ΑΜΗ. Όλα βγαίνουν τέλεια, εκτός απτήν προλακτίνη ( με την οποία έχω πρόβλημα από μικρή) και την TSH η οποία έπρεπε να πέσει στο 1 απ'το 3. Ξεκινάω αγωγή με dostinex και Τ4 και οι τιμές τον Οκτώβρη έχουν πέσει στις φυσιολογικές τιμες.Ο γυναικολόγος μου λέει ότι σύντομα θα τον επισκεφθώ έγκυος κάτι που δεν έχει συμβεί ως τώρα.

Πριν από λίγο καιρό αποφασίζουμε να ξανά ψαχτουμε. Κάνω σαλπιγγογραφια , είναι τέλεια. Αρχίζω να παρακολουθώ την ωορρηξία που τελικά είναι άφαντη. 3 μήνες τώρα δεν έχουμε βρει κυρίαρχο ωάριο. Ο γιατρός είναι σίγουρος ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω μείνει έγκυος, καθώς και το σπέρμα είναι τέλειο. Δεν ξέρω πως θα συνεχίσουμε, έχω ακούσει πολλές φορές τη λέξη εξωσωματική. Είμαι πολύ στεναχωρημένη. Είχε καμία από εσάς παρόμοια εμπειρία με αίσιο τέλος;

στις πριν 9 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Δεν έχω λόγια είστε πραγματικά οι πιο υπέροχες ψυχές!! Όλα τα κορίτσια της ομάδας μας! Η θετική σας ενέργεια πέρασε μέσα μου πήγα πολύ χαρούμενη, συγκινήθηκα όταν τα είδα να τα βάζουν κ κοιτούσα όσο περίμενα την φωτογραφία τους! Μακάρι κορίτσια μου να μείνουν τα σπορακια μου! Μέχρι το τεστ θα χαϊδεύω την κοιλιά να τα πείσω να μείνουν 🥰 σας εύχομαι ολόψυχα ότι επιθυμείτε να γίνει πραγματικότητα!!

Κορίτσι μου, δε πρόφτασα να μπω νωρίτερα, αλλά σήμερα είναι η μέρα σου ❤️ Εύχομαι πραγματικά όπως είδες σήμερα τα εμβρυάκια σου να φωλιάζουν, έτσι να τα βλέπεις να ανθίζουν και έπειτα να τα έχεις στην αγκαλιά σου! Εύχομαι πραγματικά από καρδιάς να πάνε όλα καλά 🐣🤰

στις πριν 8 ώρες, ο/η Kate1992 είπε:

Κορίτσια μου εγώ μόλις γύρισα από το γιατρό! Ξεκινήσαμε παρακολούθηση κύκλου αυτόν τον μήνα! Μας είπε πως με αυτό το σπερμοδιαγραμμα πλέον μπαίνουν στο παιχνίδι όλοι οι τρόποι! Ξεκινάμε από παρακολούθηση κύκλου μετά με πρόκληση μετά με σπερματέγχυση και μετά εξωσωματική! Μ ειπε αν θέλω ώστοσο ν εσείς ω ν μαζεύω τ χαρτιά της εξωσωματικής ν είμαστε έτοιμοι γιατί εγώ σήμερα είχα πάει με το σκεπτικό ν συζητήσουμε για την εξωσωματική ! Δν περίμενα ν βγει τόσο γρήγορα το σπερμοδιαγραμμα και ν είναι κ τόσο καλό! Όποτε είχαμε πάει γ ν συζητήσουμε γ την εξωσωματική! Μας ειπε πως με αυτήν την βελτίωση π είχε ο σύζυγος μ τος βιταμίνες και τη διατροφή δν βρίσκω το λόγο ν μην δοκιμάσουμε τις άλλες μεθόδους κ ν δώσουμε κ χρόνο παράλληλα ν βελτιωθεί κ άλλο το σπερμα! Έτσι κ αλλιώς 1 χρειαζόμαστε μ ειπε! 
γενικα με καθυσηχασε και με μάζεψε ! Θέλω μ λέει ν το πάμε μήνα μήνα αλλά ν πιστεύει τον στον κάθε μήνα! Ν μην σκέφτεσαι τον επόμενο μήνα τι θ κανείς ! 

Πολύ καλά νέα κορίτσι μου! Εξαιρετικά θετικό ότι έχετε πολλές επιλογές με το μέρος σας ❤️ έχετε μπει σε πρόγραμμα τώρα, είμαι σίγουρη ότι θα βγείτε νικητές απ όλο αυτό με τόσο  επιμονή και υπομονή που έχετε υποδείξει τόσο καιρό - εύχομαι σύντομα να έρθει το σποράκι σας 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

τι όμορφο συναίσθημα κορίτσι μου! πολύ χαίρομαι για εσάς 😍 τώρα πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι και να το απολαύσεις - το λέω εγώ τώρα αυτό, αλλά καταλαβαίνω απόλυτα τις ανησυχίες σου και τα άγχη. Αλλά είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά, παρακολουθήσε απ τους γιατρούς σου, είναι δίπλα σου σε όλο αυτό και αντιδρούν άμεσα όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής οπότε μη σε φοβίζει τίποτα! 'Ερχεται το μωράκι σας ❤️🤰

Χρόνια πολλά σε όλες τις υπέροχες γυναίκες αυτής της όμορφης παρέας 🌷💪🙍‍♀️

Επιστρέφω κι εγώ με τα νέα μου - χθες έκανα την κλασσική σαλπιγγογραφία κι ήταν, όπως είπατε πολλές, εξαιρετικά απλή διαδικασία. Οι οδηγίες για εμένα ήταν να πάρω 600μγ ιμπουπροφένη 1 ώρα πριν την εξέταση, όπως κι έκανα. Κατα τη διάρκεια της εξέτασης ένιωσα κράμπες περιόδου για όση ώρα η γυναικολόγος εισάγαγε το σκιαγραφικό υγρό. Αφού αφαίρεσε τον καθετήρα κτλ έφυγαν και τα πονάκια. Είχα λίγα καφέ υγρά, αλλά πραγματικά δεν ήταν τίποτα, παρα μόνο μερικές σταγόνες. Παιρνω αντιβιώση από χθες και μέχρι αύριο στα πλαίσια της πρόληψης για αποφυγή λοίμωξης.

Τα αποτελέσματα είναι όλα καλά - μου είπε ότι η μήτρα έχει φυσιολογική μορφή και σχήμα, δεν φάνηκαν ανωμαλίες όπως πολύποδες, ινομυώματα, κτλ, και οι σάλπιγγες είναι αμφότερες διαβατές. Οπότε τώρα μένει να πάω στην ειδικό γονιμότητας για να μας πει πώς συνεχίζουμε αν και περιμένω να πει ότι εφόσον και το σπερμοδιάγραμμα είναι καλό μπορούμε να συνεχίσουμε για φυσική σύλληψη. Όσο για επαφές, επειδή το συζητούσαμε τελευταία, και μένα μου είπαν ότι δε χάνεται ο κύκλος, συνεχίζουμε κανονικά τώρα που μπαίνω σιγα σιγα στις γόνιμες. Επαφές μόνο δεν πρέπει χθες και σήμερα για αποφυγή λοίμωξης.

IMG_20240307_132252.jpg

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Κορίτσι μου, δε πρόφτασα να μπω νωρίτερα, αλλά σήμερα είναι η μέρα σου ❤️ Εύχομαι πραγματικά όπως είδες σήμερα τα εμβρυάκια σου να φωλιάζουν, έτσι να τα βλέπεις να ανθίζουν και έπειτα να τα έχεις στην αγκαλιά σου! Εύχομαι πραγματικά από καρδιάς να πάνε όλα καλά 🐣🤰

Θέτις μου σε ευχαριστώ πολύ 🙏 μακάρι... Τα χαζεύω μέχρι κ τώρα πριν ξαπλώσω 🥰 σε λίγες μέρες ελπίζω κ επίσημα να έχουν γατζωθει καλά κ να μείνουν ❤️

στις πριν 4 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Μπράβο ρε κορίτσι μου όλα καλά 🙏🙏σε όλες τις εγκυμοσύνες με έβαζαν και τα άκουγα τα μωρά στην 6η εβδομάδα...δεν μου είπε ποτέ ο γυναικολόγος δεν κάνει να ακούσουμε καρδούλα 🤔🤔 νέα τεχνική είναι αυτή;;; Τέλος πάντων δεν πειράζει...την επόμενη φορά 🩷🩷

Χαίρομαι πολύ για όλα τα κορίτσια, πραγματικά 🌹🌹🌹🌹

Εγώ τώρα είμαι στην αναμονή,  παίρνουν σκέψεις από το μυαλό μου , θα δω καμία αχνη γραμμή ή θα ρθει περίοδος; τώρα ξεκινάει θεωρητικά ή καθυστέρηση μου

Καλημέρα σας!

Είμαι νέο μέλος. Εν συντομία να σας πω ότι είμαι 32 ετών και έχω ένα ζωηρό κοριτσάκι 3,5 ετών. Αποφασίσαμε με τον σύζυγο να αρχίσουμε προσπάθειες για δεύτερο παιδάκι μιας που το καθυστερήσαμε ήδη λόγω διάφορων λόγων...

Να πω επίσης ΄ότι εχω ΣΠΩ (στα όρια) και τώρα τελευταία δεν είχα σταθερό κύκλο. Τον Ιανουάριο είχα πολύ βαρια περίοδο με πολύ μεγάλη ροή! Και ήταν και η τελευταία... από τότε δεν ΄έχω αδιαθετήσει ξανά. Ήταν να αδιαθετήσω τέλος Φεβρουαρίου, αλλά ακόμα τίποτα! Εντωμεταξύ είχαμε και μερικές ελεύθερες επαφές... 

Εννοείται εχψ κάνει τεστ αλλά είναι αρνητικά.

Εύχομαι σε όλες σας να δείτε θετικά τεστάκια και να σας πάνε όλα όπως τα ονειρεύεστε!Σε όσες είστε ήδη εγκυμονούσες, εύχομαι μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

στις πριν 14 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Καλημέρα κορίτσια 

Μπράβο κορίτσι μου ακούσατε και καρδούλα πάνε οοοολα καλά 🩵🩷🥰😍

κοιτα εγω 7 εβδ είχα 124 παλμούς εεε δεν ακούγονταν και παρά πολύ καλά όταν μας έβαλε να την ακούσουμε ισα ίσα αλλά μετά στην 8 εβδ που πήγαμε είχε 158 παλμούς όπου εκεί την ακούσαμε πολύ καλά 

πιστεύω πως για αυτό δεν σας έβαλε να την ακούσετε τωρα από εδώ και πέρα θα αρχίσουν να ανεβαίνουν οι παλμοί όποτε στο επόμενο θα είναι αρκετά δυνατή 😊 

ξανα βγήκε το άτιμο στο στομα; Εεε να πάρει μήπως ειναι ορμονικό κορίτσι μου για αυτό βγαίνει ίσως έχεις και άγχος πάντως δεν πιστεύω πως είναι κάτι σοβαρό 

κανε και τις ενέσεις σου να είσαι σίγουρη φαντάζομαι για λίγο καιρό θα τα κανείς, σε έβαλε να κανείς υπέρηχο ο Ενδοκρινολογος θυροειδη; 

στις πριν 12 ώρες, ο/η Ιόλη_1 είπε:

Δοκιμαστικά Μέλη

1

Δημοσίευση · Κρυφό

Καλησπέρα κορίτσια ! Σας διαβάζω απ'τον Μάϊο και  μόλις βρήκα το θάρρος να γράψω. Αρχικά να πω ότι θαυμάζω την επιμονή και υπομονή σας.  Έχω διαβάσει τι έχετε περάσει πολλές από εδώ μέχρι να δείτε θετικό τέστ. Θα συστηθω παραθέτοντας τη δική μου ιστορία. Ξαφνικά με χτύπησε σαν κεραυνός η λέξη " υπογονιμη" που είπε ο γυναικολόγος μου. 

Να ξεκινήσω λέγοντας ότι ξεκίνησα προσπάθειες με τον σύντροφό μου τον περασμένο Φεβρουάριο. Έχοντας λιγο θορυβηθεί γιατί ως το καλοκαίρι δεν είχε προκύψει εγκυμοσύνη, κάνω ορμονικές και ΑΜΗ. Όλα βγαίνουν τέλεια, εκτός απτήν προλακτίνη ( με την οποία έχω πρόβλημα από μικρή) και την TSH η οποία έπρεπε να πέσει στο 1 απ'το 3. Ξεκινάω αγωγή με dostinex και Τ4 και οι τιμές τον Οκτώβρη έχουν πέσει στις φυσιολογικές τιμες.Ο γυναικολόγος μου λέει ότι σύντομα θα τον επισκεφθώ έγκυος κάτι που δεν έχει συμβεί ως τώρα.

Πριν από λίγο καιρό αποφασίζουμε να ξανά ψαχτουμε. Κάνω σαλπιγγογραφια , είναι τέλεια. Αρχίζω να παρακολουθώ την ωορρηξία που τελικά είναι άφαντη. 3 μήνες τώρα δεν έχουμε βρει κυρίαρχο ωάριο. Ο γιατρός είναι σίγουρος ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω μείνει έγκυος, καθώς και το σπέρμα είναι τέλειο. Δεν ξέρω πως θα συνεχίσουμε, έχω ακούσει πολλές φορές τη λέξη εξωσωματική. Είμαι πολύ στεναχωρημένη. Είχε καμία από εσάς παρόμοια εμπειρία με αίσιο τέλος;

Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήρθες στην παρέα μας 😊

επειδη είσαι δοκιμαστικό μέλος να ξέρεις λίγο τα μνμ σου θα αργούν όποτε μπορεί να έχουμε μια καθυστέρηση στο να απαντήσουμε 

Θα πω λίγο γρήγορα για εμένα όταν άρχισα προσπάθειες όταν ήμουν 31,5 χρόνων.. έχω Πολυκυστηκες και ανεβασμένη προλακτινη προσπαθούσα 1,5 χρόνο για να μεινω εγκυος πήρα χάπι για την προλακτινη μικρή δόση (μισο χάπι ανα 15 μερες) + βιταμινες για καλύτερη ωορρηξια και πέτυχα εγκυμοσύνη.. ούτε εγω έκανα καλή ωορρηξία λόγο της προλακτινης 

έχεις δοκιμάσει τεστ ωορρηξίας ; Έτσι για να έχεις ένα μπούσουλα και εσυ στο σπίτι να είσαι σίγουρη ότι κανείς σωστά επαφες… έχεις σταθερό κύκλο ;

κοιτα από την στιγμή που ξέρεις πιο είναι το «θεματάκι» πιστεύω υπάρχει τρόπος να λυθεί η εξωσωματική πιστεύω είναι το τελευταίο που θα σου πουν να κανείς.. 

δεν ξέρω και την ηλικία σου αλλα υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορείς να κανείς πριν φτάσεις στην εξωσωματική.. πχ βιταμίνες για καλύτερη ωορρηξία έχει δοκιμάσει ; Μπορείς να κανείς πρόκληση ωορρηξιας με χάπια ή ενέσεις να έχετε κανονικά επαφες με τον σύζυγο και αν υπάρχει καλό σπερμα και βοηθάει και η ηλικία μπορείς να κανείς και σπερματέγχυση .. ίσως να πάρεις και άλλη γνωμη από γιατρό.. πολλές κοπέλες έχουμε πρόβλημα με την ωορρηξία πάντως είναι πολύ συχνό προβληματάκι 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
    • Ρε συ πως σου φαίνεται ο μεγάλος σου? Για κάποιο λόγο η δικιά μου , μου φαίνεται πολυυυυ μεγάλη! Και ειλικρινά είναι μια σταλιτσα για την ηλικία της ... την βλέπω πολύ διαφορετική όμως 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...