Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μάρτη που φέρνεις τους ανθούς, τα όμορφα λουλούδια, φέρε και στις κοιλίτσες μας όμορφα μπουμπουλούδια!🤰💝👶🏻🌼🍼

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  στις On 1/4/2024 at 1:13 ΜΜ, ο/η Demisar είπε:

Κορίτσια δεν έχω καλά νέα! 😔

210 χοριακη κ 13 προγεστερόνη. Δεν εξελίσεται σωστά λογικά. Θα μιλήσω με τη γιατρό αν και μου ειχε πει την Παρασκευή ότι θα με δει την άλλη δευτερα. 

Expand  

Λυπάμαι πολυ κοπέλα μου😢 Ελπίζω να τα καταφέρει το σποράκι σου.

στις On 1/4/2024 at 1:38 ΜΜ, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσια και εγω δεν εχω καλά νέα.. Η χοριακή πέφτει..μαλλον το αιμα που ειχα ηταν της αποβολής..μου είπε σε μια εβδομάδα να επαναλάβω χοριακή να δούμε ότι βγαίνει αρνητική..

Expand  

Λυπάμαι παρα πολύ κορίτσι μου😢 Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Πάρε το χρόνο σου να ηρεμήσεις. Σου στέλνω μια  τεράστια αγκαλιά 

Δημοσίευση
  στις On 1/4/2024 at 1:53 ΜΜ, ο/η Demisar είπε:

179.6 k 15.86 προγεστερονη

Expand  

Άρα θέλουμε 288 Μ θα πρέπει να κάνεις σίγουρα θα πρέπει να κάνεις και άλλη χοριακη. Προγεστερόνη δεν έκανα ποτέ. Δεν γνωρίζω τι και πόσο πρέπει να εχουμε

Δημοσίευση
  στις On 1/4/2024 at 2:21 ΜΜ, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Άρα θέλουμε 288 Μ θα πρέπει να κάνεις σίγουρα θα πρέπει να κάνεις και άλλη χοριακη. Προγεστερόνη δεν έκανα ποτέ. Δεν γνωρίζω τι και πόσο πρέπει να εχουμε

Expand  

Έχω κάνει σύνολο 3 χοριακες. Σήμερα ήταν 210.Θα δούμε.... Προγεστερονη τα όρια είναι από 11 μέχρι δεν θυμάμαι πόσο σε εγκυμοσυνη

Δημοσίευση

@Demisar

@anna_30 λυπάμαι πολύ κορίτσια... Ούτε και εγώ έχω καλά νέα....ο γιατρός μου είπε ότι μιλάμε για βιοχημική κύηση...η χοριακή είναι μόλις 11,57 και έχω 10 ημέρες καθυστέρησης...θα έπρεπε να είναι υψηλή η τιμή....θα αδιαθετησεις σύντομα μου είπε ☹️   

Τώρα περιμένουμε την @Θέτις Κ. Εύχομαι να έχουμε καλά νέα 🙏

Δημοσίευση
  στις On 1/4/2024 at 2:39 ΜΜ, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@Demisar

@anna_30 λυπάμαι πολύ κορίτσια... Ούτε και εγώ έχω καλά νέα....ο γιατρός μου είπε ότι μιλάμε για βιοχημική κύηση...η χοριακή είναι μόλις 11,57 και έχω 10 ημέρες καθυστέρησης...θα έπρεπε να είναι υψηλή η τιμή....θα αδιαθετησεις σύντομα μου είπε ☹️   

Expand  

Δεν υπάρχει υποψία καθυστερημένης σύλληψης; δεν χρειςζεται να επαναλάβεις την εξέταση;

Δημοσίευση
  στις On 1/4/2024 at 1:54 ΜΜ, ο/η Demisar είπε:

Ναι....

Τετάρτη ήταν 131

Παρασκευή 179.6

Σήμερα 210

Expand  

@Demisar

Expand  

@anna_30 αχ βρε κορίτσια μου τι ατυχία είναι αυτήν λυπάμαι τι να πω πολύ κρίμα πραγματικά 

@Θέτις Κ. κορίτσι μου μόνο η δικιά σου έμεινε να περιμένουμε ;;; 

Δημοσίευση

@anna_30 @marinamanoulitsa @Demisar κορίτσια μου λυπάμαι πάρα πολύ γι αυτή την εξέλιξη, ειλικρινά 😥 δε θυμάμαι εάν έχετε βιώσει απώλεια και παλαιότερα, αλλά εγώ δυστυχώς το γνωριζω πολύ καλά αυτό το συναίσθημα μετά από μια παλινδρόμη που είχα πέρυσι και σας καταλαβαίνω απόλυτα 😞 δεν υπάρχουν λόγια, μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγκαλιά σε όλες ❤️

Δημοσίευση
  στις On 1/4/2024 at 2:50 ΜΜ, ο/η Elk είπε:

@anna_30 αχ βρε κορίτσια μου τι ατυχία είναι αυτήν λυπάμαι τι να πω πολύ κρίμα πραγματικά 

@Θέτις Κ. κορίτσι μου μόνο η δικιά σου έμεινε να περιμένουμε ;;; 

Expand  

Περιμένω ακόμα, ναι... θα με φάει η αγωνία, μ έπιασαν τώρα και κάτι κράμπες αλλά εχω ξαπλαρωσει και προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά 🙏 

Δημοσίευση
  στις On 1/4/2024 at 3:21 ΜΜ, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Περιμένω ακόμα, ναι... θα με φάει η αγωνία, μ έπιασαν τώρα και κάτι κράμπες αλλά εχω ξαπλαρωσει και προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά 🙏 

Expand  

Μπράβο θετικά να σκέφτεσαι και όλα να πάνε καλά.. εμένα είναι το χειρότερο μου  αναμονή της χοριακης.. υπομονή και στέλνω όλη την θετικη μου ενέργεια 

Δημοσίευση
  στις On 1/4/2024 at 2:49 ΜΜ, ο/η Maria98 είπε:

Δεν υπάρχει υποψία καθυστερημένης σύλληψης; δεν χρειςζεται να επαναλάβεις την εξέταση;

Expand  

Εμένα σίγουρα γιατί δεν είχα καν περίοδο τον Φεβρουάριο οπότε δεν ξέρω τι γίνεται γενικά..... Θα φανεί!

Δημοσίευση
  στις On 1/4/2024 at 3:19 ΜΜ, ο/η Θέτις Κ. είπε:

@anna_30 @marinamanoulitsa @Demisar κορίτσια μου λυπάμαι πάρα πολύ γι αυτή την εξέλιξη, ειλικρινά 😥 δε θυμάμαι εάν έχετε βιώσει απώλεια και παλαιότερα, αλλά εγώ δυστυχώς το γνωριζω πολύ καλά αυτό το συναίσθημα μετά από μια παλινδρόμη που είχα πέρυσι και σας καταλαβαίνω απόλυτα 😞 δεν υπάρχουν λόγια, μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγκαλιά σε όλες ❤️

Expand  

Εγώ δεν έχω βιώσει απώλεια παλαιότερα . Κάτσε να δούμε και τώρα τι θα γίνει. 

Πάντως πιστεύω ότι γίνει θα είναι για καλό! Απλά δεν μπορώ αυτή την αναμονή .

Δημοσίευση
  στις On 1/4/2024 at 3:21 ΜΜ, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Expand  

ευχομαι να έχουμε από εσένα ευχάριστα!

Δημοσίευση

@Demisar

Expand  

Τι έγινε βρε κορίτσια..... 😩 Εγώ θα πεθάνω από την αγωνία μου. φοβάμαι για εξωμήτριο αν και μου είπε η αδερφή μου που δουλεύει σε γυναικολογικο ότι είναι σχεδόν απίθανο με παχύ ενδομήτριο να είναι εξωμήτρια κύηση .

Δημοσίευση
  στις On 1/4/2024 at 3:30 ΜΜ, ο/η Demisar είπε:

Εγώ δεν έχω βιώσει απώλεια παλαιότερα . Κάτσε να δούμε και τώρα τι θα γίνει. 

Πάντως πιστεύω ότι γίνει θα είναι για καλό! Απλά δεν μπορώ αυτή την αναμονή .

Expand  

Έχεις δίκιο, ο,τι είναι να γίνει θα γίνει, εύχομαι τον καλύτερο σενάριο κορίτσι μου ❤️

Δημοσίευση
  στις On 1/4/2024 at 4:20 ΜΜ, ο/η Demisar είπε:

Κορίτσια εμένα η γιατρός μου μου είπε να πάω αύριο από εκεί να μιλήσουμε . Λογικά θα με εξετάσει κιόλας και βλέποντας και κάνοντας...

Expand  

Κορίτσι μου εύχομαι να γίνει το καλύτερο δυνατό 

Δημοσίευση
  στις On 1/4/2024 at 4:27 ΜΜ, ο/η Elk είπε:

Κορίτσι μου εύχομαι να γίνει το καλύτερο δυνατό 

Expand  

Ευχαριστώ! Κι εγώ εύχομαι να γίνει ότι είναι να γίνει αλλά γρήγορα... Η αναμονή αυτή με διαλύει ψυχολογικα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...