Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μάρτη που φέρνεις τους ανθούς, τα όμορφα λουλούδια, φέρε και στις κοιλίτσες μας όμορφα μπουμπουλούδια!🤰💝👶🏻🌼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Πιστεύω είναι το πικ σου κορίτσι μου!! Κάνε και το απόγευμα, αλλά σίγουρα θέλουμε επαφουλες σήμερα, αύριο και μεθαύριο ❤️ καλή επιτυχία 💞

Μακάρι να μπορέσουμε και να μας βγει για επαφές...μέχρι τώρα είχαμε πολλές επαφές, πχ και χθες 2 επαφές...Να δούμε τώρα αυτές τις μέρες πως θα πάει 🤞

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Μακάρι να μπορέσουμε και να μας βγει για επαφές...μέχρι τώρα είχαμε πολλές επαφές, πχ και χθες 2 επαφές...Να δούμε τώρα αυτές τις μέρες πως θα πάει 🤞

Εξναι στο πικ τ!!! Τα ερωτικά καλεσματα ν συνεχίσουν παρακαλώ ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Kate1992 είπε:

Εξναι στο πικ τ!!! Τα ερωτικά καλεσματα ν συνεχίσουν παρακαλώ ❤️

Λείπει κατά την διάρκεια της ημέρας το αγόρι για εξωτερικές δουλειές αλλά για να δούμε το βραδάκι αν φάμε το γλυκο 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Καλό μήνα κορίτσια!!!! Γλυκιά αναμονή για τα κορίτσια που περιμένουν τις χοριακες τους!!!

Εμένα το σημερινό τεστακι μου νομίζω δείχνει το peak...17η μέρα του κύκλου,  θα κάνω ξανά και το απόγευμα 

20240401_132325.jpg

Ναι αυτό είναι το πικ είναι πιο σκούρο από την ελέγχου βουρ επαφες και συνέχισε τα τεστ να δεις ποτε θα πέσει ☺️ άντε και σε δυο βδομαδες το θετικό τεστ εγκυμοσυνης ✌️🤰

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ναι αυτό είναι το πικ είναι πιο σκούρο από την ελέγχου βουρ επαφες και συνέχισε τα τεστ να δεις ποτε θα πέσει ☺️ άντε και σε δυο βδομαδες το θετικό τεστ εγκυμοσυνης ✌️🤰

Αχ μακάρι να τα καταφέρουμε 🤞

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

μπορεί να μη γράφω, γιατί έχω πολλή δουλειά, αλλά αλήθεια μ' έχει πονέσει το μυαλό να σκέφτομαι χοριακές κάθε 2 λεπτά και να μπαίνω. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ!!!!!!!!!! 🙄🙄🙄

Χαχαχαχ εμένα πριν τις 4 παρά δεν νομίζω να βγουν.... Είμαι και στη δουλειά ... μου χουν κοπεί τα πόδια 😵💫

Δημοσίευση

@Θέτις Κ. Η χοριακη αυξάνεται κάθε 2 μέρες, εφόσον χθες το απόγευμα είχες την ίδια άχνη μάντεψε .

Σε εμένα να φανταστείς ήταν το πρωινό αχνό σαν να μην υπάρχει το απόγευμα πιο έντονο και το βράδυ πιο αχνό τα πόδια μου είχαν κοπεί, αλλά τελικά με την γραμμή δεν μπορείς να ξέρεις έκανα κάθε μέρα τεστ και δεν μπορώ να πω ότι αυξανόταν η γραμμή πραγματική γραμμή είδα ωορρηξία+14 μέρες . 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Maria98 είπε:

Καλό μήνα κορίτσια!!!! Γλυκιά αναμονή για τα κορίτσια που περιμένουν τις χοριακες τους!!!

Εμένα το σημερινό τεστακι μου νομίζω δείχνει το peak...17η μέρα του κύκλου,  θα κάνω ξανά και το απόγευμα 

20240401_132325.jpg

Μπορςι δεν μπορεί ξεζουμισε τον σήμερα αύριο και μεθαύριο. Μην το αφήσεις ούτε για δείγμα . 

Δημοσίευση

Κοριτσιααααα καλό μηνααααα 🦋🌺🦋🌺

Θα μας σκάσετε σήμερα με την αναμονή 🤗🤗🤗

Εγώ και ο μικρός μου μπουμπούκος που τρελαίνεται να με κλωτσαει σας στέλνουμε υπέροχη και θετική μπεμπεδοσκονη 🧿🧿🧿🧿🧿🥰🥰🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Δε διάβασα τα χθεσινά και σημερινα μηνύματα, έχω μείνει λίγο πίσω λόγω του ότι είχαμε τραπέζι χθες στο σπίτι μας για το καθολικό Πάσχα με φίλους!

Εγώ που λέτε πήγα το πρωί για χοριακη και περιμένω αποτελέσματα είτε σήμερα το απόγευμα είτε αύριο το πρωί! 🤞

Έκανα τεστ και χθες και σήμερα με τα πρωινά ούρα και οι γραμμές είναι το ίδιο αχνές... Πιστεύω ότι φταίνε τα πρωινά ούρα γιατί και του Σαββάτου με τα απογευματινά είχα το πιο έντονο τεστακι μου μέχρι τώρα. Ίσως η συγκέντρωση είναι καλύτερη σε μένα μεσημέρι/απόγευμα, γιατί και με τα τεστ ωορρηξίας 7μμ έχω τα καλύτερα αποτελέσματα!

Είπα να μην κάνω άλλα για να μη με τρελαίνουν, οπότε περιμένουμε χοριακη 🤞

Κορίτσι μου με τις ταινιες επειδή και εγω έκανα κάθε μέρα το πρωί το επαθα και εγω είχα όλες τις μερες αναδο στην γραμμή και ξαφνικά ένα πρωί ήταν πιο αχνό και φοβήθηκα αλλά τελικά ήταν όλα οκ 😊 περίμενε την χοριακη σου και εύχομαι ένα μεγάλο νούμερο 💕

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

@Θέτις Κ. Η χοριακη αυξάνεται κάθε 2 μέρες, εφόσον χθες το απόγευμα είχες την ίδια άχνη μάντεψε .

Σε εμένα να φανταστείς ήταν το πρωινό αχνό σαν να μην υπάρχει το απόγευμα πιο έντονο και το βράδυ πιο αχνό τα πόδια μου είχαν κοπεί, αλλά τελικά με την γραμμή δεν μπορείς να ξέρεις έκανα κάθε μέρα τεστ και δεν μπορώ να πω ότι αυξανόταν η γραμμή πραγματική γραμμή είδα ωορρηξία+14 μέρες . 

στις πριν 40 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Κορίτσι μου με τις ταινιες επειδή και εγω έκανα κάθε μέρα το πρωί το επαθα και εγω είχα όλες τις μερες αναδο στην γραμμή και ξαφνικά ένα πρωί ήταν πιο αχνό και φοβήθηκα αλλά τελικά ήταν όλα οκ 😊 περίμενε την χοριακη σου και εύχομαι ένα μεγάλο νούμερο 💕

Αχ δε ξέρω, μ έχουν απογοητεύσει τα τεστ εγκυμοσύνης της easy@home! Τα της ωορρηξίας μου αρέσουν τόσο πολύ, η γραμμή βγαίνει πάντα κατάμαυρη χαχαχα τέλος πάντων προσπαθώ να μη δίνω τόσο σημασία στην ένταση των γραμμών, ούτως ή άλλως είμαι 15η ΜΤΩ και μπορεί να είναι καθυστερημένη σύλληψη, ποιος ξέρει. Σας ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά μηνύματα κορίτσια μου ❤️

Εν αναμονή της χοριακης λοιπόν 🙈

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Demisar είπε:

Κορίτσια δεν έχω καλά νέα! 😔

210 χοριακη κ 13 προγεστερόνη. Δεν εξελίσεται σωστά λογικά. Θα μιλήσω με τη γιατρό αν και μου είπε να με δει την άλλη δευτερα. 

Αχ κορίτσι μου καταλαβαίνω πως η ψυχολογία τώρα δεν είναι και ότι καλύτερο...λιγάκι υπομονή να μιλήσεις με την γιατρό σου και βλέπετε πως θα κινηθείτε...μην στεναχωριέσαι και να προσπαθείς να σκέφτεσαι θετικά 🤞

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Maria98 είπε:

Αχ κορίτσι μου καταλαβαίνω πως η ψυχολογία τώρα δεν είναι και ότι καλύτερο...λιγάκι υπομονή να μιλήσεις με την γιατρό σου και βλέπετε πως θα κινηθείτε...μην στεναχωριέσαι και να προσπαθείς να σκέφτεσαι θετικά 🤞

Ναι εντάξει είμαι λίγο ντάουν αλλά περιμένω να μιλήσω μαζί της...

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Demisar είπε:

210 χοριακη κ 13 προγεστερόνη. Δεν εξελίσεται σωστά λογικά. Θα μιλήσω με τη γιατρό αν και μου ειχε πει την Παρασκευή ότι θα με δει την άλλη δευτερα. 

Η προηγούμενη χοριακη ποσο ήταν ; 

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Demisar είπε:

210 χοριακη κ 13 προγεστερόνη. Δεν εξελίσεται σωστά λογικά. Θα μιλήσω με τη γιατρό αν και μου ειχε πει την Παρασκευή ότι θα με δει την άλλη δευτερα. 

Γιατί δν είναι καλη; Είχες ξανακάνει; 
συγνώμη αλλα δν θυμάμαι τόσες που είστε ! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσια και εγω δεν εχω καλά νέα.. Η χοριακή πέφτει..μαλλον το αιμα που ειχα ηταν της αποβολής..μου είπε σε μια εβδομάδα να επαναλάβω χοριακή να δούμε ότι βγαίνει αρνητική..

Εσένα πάλι ποσό ήταν η προηγούμενη; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...