Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσι μου! Ναι τις ταινίες χρησιμοποιώ ήδη και όντως κάποιες μέρες έχει χρειαστεί να κανω 2 φορες τη μέρα. Κι εγω λόγω πολυκυστικων δεν εχω σταθερό κύκλο αλλα ειναι ήπιας μορφής οπότε συνήθως δεν κρατάει πανω απο 35 μερες ο κύκλος μου. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά στην προσπάθειά σου!
    • Ναι ναι και εμένα κάπου εκεί Μ είπε και μαζί με της αιματολογικές πάει γύρω στο 200 ,σ' ευχαριστώ που με θυμήθηκες !!! Καλή επιτυχία 🙏🙏🙏
    • Καλημέρα κορίτσια.. εγώ έχω την επόμενη εβδομάδα αυχενική διαφάνεια. Στο ιατρείο του γιατρού μου όπου έχει και εμβρυολογο. Μου έβγαλε ένα πακέτο με τις εξετάσεις (αυχενική,papp a και κυστική ίνωση) μου πήγε το κόστος στα 390€.
    • Εγώ πήρα κάποια ρουχαλακια από μεγάλα πράγματα δεν χρειάζομαι κάτι ευτυχώς 
    • Καλημέρα κορίτσια!!  @Kiddo και η κόρη χαρούμενη και τα σκυλάκια χορτασμενα! 😆  Έχουμε πάει 3-4 φορές στη θάλασσα, αλλά νιώθω ότι ταλαιπωρουμαστε παραπάνω απ' ότι χαλαρώνουμε... Έχουμε και τον μεγάλο που δεν κάθεται ήρεμος και δεν ακούει τι του λες, δε θέλει να μπει στη θάλασσα, παίρνει τα παιχνίδια ξένων παιδιών, γεμίζει άμμο και την πετάει δεξιά και αριστερά, έχουμε και το μωρό που τρέχει να την πιάσει να τη φάει. Το σκεφτόμαστε πολύ να πάμε 😅 Θα πάμε σε 2 εβδομάδες διακοπές, να δούμε πώς θα ειναι... Ευτυχώς θα έχουμε και τα αδέρφια μας, μπας και μας τα πάρουν λίγο απ' τα χέρια και ξενοιασουμε 🥲 @Maya_ ναι ρε συ... Δεν είναι καθόλου ανέμελες οι διακοπές πια... Πρέπει να έχεις στο νου σου το παιδί. Μόνο όταν μπαινεις στη θάλασσα με το μωρό και το βλέπεις να χαίρεται, αποζημιώνεσαι!! ☺️ @Kallia.Geo να την χαίρεστε στη μικρούλα σας!! ♥️ Εμείς γενικά αϋπνία με το μωρό, ευτυχώς κι εμάς θηλάζει και κοιμάται απευθείας. Ζεσταίνεται πολύ στο κρεβάτι του και ξυπνάει 🙄 επίσης, με τα δόντια με έχει ξετιναξει εμένα! Ο μεγάλος δεν είχε δόντια μέχρι που σταμάτησε να θηλάζει και ήταν όλα πολύ βολικά 🥲 Ούτε κι εγώ έχω δει αλλαγή με τις στερεές τροφές στο βραδινό ύπνο. Κάνει και 3 ύπνους μέσα στη μέρα εμάς, οπότε μπορεί να φταίει κι αυτό... Ή δεν τρώει αρκετά γεύματα... Συνήθως 4 του δίνω, αλλά δεν τρώει σε όλα με όρεξη 🙄 υπομονή κάνω για την ώρα... Εσείς σκεφτεί κανένα άλλο τρόπο; Έχετε δει αλλαγή με κάτι που κάνατε; Ή είναι απλά στο παιδί και πρέπει να περιμένουμε να μεγαλώσει και να αλλάξει συνήθειες; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...