Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Οκτωβρίου 2024❤️❤️

Recommended Posts

στις On 25/5/2024 at 7:19 ΜΜ, ο/η Nicol🦩 είπε:

Περαστικά στο παιδάκι σ Ράφ μ! Γρήγορη ανάρρωση ευχομαι. 
Α εχεις τωρα εσυ Β επιπέδου, καλα αποτελέσματα ευχομαι. 
Εγω 18\6 εχω ραντεβου. 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! 
με το καλό ολες μας η β επιπέδου 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 16 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Περαστικά σας σύντομα! 
Κανε υπομονή με την αποκατάσταση, είναι και μικρούλης! 

Ευχαριστώ κορίτσι μου! Υπομονή τώρα 2εβ

στις πριν 3 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Γιατί κάνατε καμπύλη από τώρα; Νωρις δεν είναι; Ή είχατε ιστορικό;

Αυριο θα μιλήσω με τον ενδοκρινολόγο κ εχω ραντεβου κ με τον γυναικολόγο να δω τι θα μ πουν. 
Δεν εχω καποιο ιστορικό Οχι. Σάκχαρα νηστείας 70,75,80 ειχα σε προηγούμενες εξετάσεις. Ο γυναικολόγος μ την έγραψε την εξετασει κ την εκανα. Δεν ξερω γιατι μ την έβαλε τοσο νωρις.

στις πριν 7 ώρες, ο/η Nicol🦩 είπε:

Αυριο θα μιλήσω με τον ενδοκρινολόγο κ εχω ραντεβου κ με τον γυναικολόγο να δω τι θα μ πουν. 
Δεν εχω καποιο ιστορικό Οχι. Σάκχαρα νηστείας 70,75,80 ειχα σε προηγούμενες εξετάσεις. Ο γυναικολόγος μ την έγραψε την εξετασει κ την εκανα. Δεν ξερω γιατι μ την έβαλε τοσο νωρις.

Μήπως ήταν οριακή η γκυκοζημιομένη και σου έβαλε καμπύλη; 

Εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη από την γλυκοζημιωμένη το είχε υποψιαστεί και έκανα καμπύλη 7-8 εβδομάδων. Η γλυκοζημιωμένη είναι ένας δείχτης για τα σάκχαρα το τελευταίο τρίμηνο στον οργανισμό.

στις πριν 11 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου! Υπομονή τώρα 2εβ

Είναι μωρό κι αυτός ακόμα. Μιλάει για να μπορεί να εκφράζει λίγο πως νοιώθει ή όχι ακόμα; Πόσο είναι τώρα, 18 μηνών;; Πωωω τα ξέχασα...

στις πριν 1 ώρα, ο/η ditaki είπε:

Μήπως ήταν οριακή η γκυκοζημιομένη και σου έβαλε καμπύλη; 

Εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη από την γλυκοζημιωμένη το είχε υποψιαστεί και έκανα καμπύλη 7-8 εβδομάδων. Η γλυκοζημιωμένη είναι ένας δείχτης για τα σάκχαρα το τελευταίο τρίμηνο στον οργανισμό.

Γλυκοζυλιωμενη δεν εχω κανει ποτε… δεν μ την εχουν γραψει. 

στις πριν 12 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Είναι μωρό κι αυτός ακόμα. Μιλάει για να μπορεί να εκφράζει λίγο πως νοιώθει ή όχι ακόμα; Πόσο είναι τώρα, 18 μηνών;; Πωωω τα ξέχασα...

Ναι θα κλείσει 18 9/6 δεν μιλάει ακόμη κάτι λέξεις λέει μόνο αλλά χθες π πονούσε κρατούσε το παμπερ του και γκρίνιαζε κ το κατάλαβα 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Raf123 είπε:

Ναι θα κλείσει 18 9/6 δεν μιλάει ακόμη κάτι λέξεις λέει μόνο αλλά χθες π πονούσε κρατούσε το παμπερ του και γκρίνιαζε κ το κατάλαβα 

8/6 η κόρη μου...διδυμάκια!!!!!

Η ψυχούλα μου πονάει....μια μεγάλη αγκαλιά από μένα!

Εσύ πως είσαι;;; Έχεις βοήθεια τώρα με το παιδί;;;

στις πριν 1 ώρα, ο/η ditaki είπε:

Τελικά τι σου είπε ο ενδοκρινολόγος;;;;

@ditaki μ μιλήσαμε το απογευμα τελικά. Θελει να κάνω την μεγάλη καμπύλη κ μολις έχω αποτελέσματα να ξαναμιλήσουμε. Οπότε λέω να παω να  την κάνω την Τετάρτη κ βλεπουμε.

στις πριν 9 ώρες, ο/η Nicol🦩 είπε:

@ditaki μ μιλήσαμε το απογευμα τελικά. Θελει να κάνω την μεγάλη καμπύλη κ μολις έχω αποτελέσματα να ξαναμιλήσουμε. Οπότε λέω να παω να  την κάνω την Τετάρτη κ βλεπουμε.

Καλημέρα!!!

σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς και σου δίνω κουράγιο!!!

σας έχω αναφέρει ότι την μισώ αυτή την εξέταση!!!!!

στις πριν 11 ώρες, ο/η ditaki είπε:

8/6 η κόρη μου...διδυμάκια!!!!!

Η ψυχούλα μου πονάει....μια μεγάλη αγκαλιά από μένα!

Εσύ πως είσαι;;; Έχεις βοήθεια τώρα με το παιδί;;;

Γεννήθηκε 9/12 ο δικός μου…τοξοτακι 

ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Έχω την μαμα μου αυτή την εβδομάδα την άλλη θα πάω δουλεια κ θα τον έχει η πεθερά μου μαζί με τον πεθερό μου! Χθες κουράστηκα παρά πολύ γενικά αυτες τις ημερες δε θυμάμαι καν ότι είμαι εγκυος! Ευτυχως το νιώθω το μωράκι κ μου το υπενθυμίζει 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Καλημέρα!!!

Μου είπε η γιατρος μετά π θα με ξανά δει θα μου την γράψει άρα κάπου 23 εβδομαδες θα την κάνω 

στις πριν 5 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Γεννήθηκε 9/12 ο δικός μου…τοξοτακι 

ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Έχω την μαμα μου αυτή την εβδομάδα την άλλη θα πάω δουλεια κ θα τον έχει η πεθερά μου μαζί με τον πεθερό μου! Χθες κουράστηκα παρά πολύ γενικά αυτες τις ημερες δε θυμάμαι καν ότι είμαι εγκυος! Ευτυχως το νιώθω το μωράκι κ μου το υπενθυμίζει 

Τουλάχιστον έχεις βοήθεια, πολύ σημαντικό!!!!

Είναι πολύ καλά προστατευμένο το μωρό σου μην ανησυχείς….

Για πες τι σκέφτεσαι για το gender reveal????

στις πριν 6 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Τουλάχιστον έχεις βοήθεια, πολύ σημαντικό!!!!

Είναι πολύ καλά προστατευμένο το μωρό σου μην ανησυχείς….

Για πες τι σκέφτεσαι για το gender reveal????

Λεγαμε αυτή τη φορά να το αποκαλύπταμε με μπαλόνι αλλά ειχαμε πάει πρόσφατα σε ένα άλλο πάρτυ κ ο μικρος μου φοβήθηκε παρά πολύ κ εβλεπε μετά τα κονφετί κ εκλαιγε 😂 κ τώρα δεν ξέρω σκέφτομαι τα απλά τα κονφετί, ήθελα κάτι άλλο αλλά δεν πουλάνε δυστυχως στην Κύπρο μόνο στο εξωτερικό. 

στις πριν 13 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Λεγαμε αυτή τη φορά να το αποκαλύπταμε με μπαλόνι αλλά ειχαμε πάει πρόσφατα σε ένα άλλο πάρτυ κ ο μικρος μου φοβήθηκε παρά πολύ κ εβλεπε μετά τα κονφετί κ εκλαιγε 😂 κ τώρα δεν ξέρω σκέφτομαι τα απλά τα κονφετί, ήθελα κάτι άλλο αλλά δεν πουλάνε δυστυχως στην Κύπρο μόνο στο εξωτερικό. 

Και η τούρτα είναι ωραία ιδέα και ήσυχη και ένα άλλο που έχω δει ήταν με ρουχαλάκια που άνοιγες κάτι σαν ντουλαπάκι ή που τα έβγαζες από σακούλα. 

στις πριν 21 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Και η τούρτα είναι ωραία ιδέα και ήσυχη και ένα άλλο που έχω δει ήταν με ρουχαλάκια που άνοιγες κάτι σαν ντουλαπάκι ή που τα έβγαζες από σακούλα. 

Εγώ είχα δει και ένα ζευγάρι που έκανε cupcakes και το είδε ο κόσμος όταν τα δάγκωσε :)

στις πριν 5 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Ναι το είδα αυτό με τη ντουλάπα! 
το θέμα είναι ότι κανεις δεν ξέρει όποτε αυτό με την ντουλάπα λίγο δύσκολο να γίνει… την τούρτα την σκεφτήκαμε 

στις πριν 22 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Ναι το είδα αυτό με τη ντουλάπα! 
το θέμα είναι ότι κανεις δεν ξέρει όποτε αυτό με την ντουλάπα λίγο δύσκολο να γίνει… την τούρτα την σκεφτήκαμε 

Εκτός και αν το δώσετε σε κάποιον που εμπιστεύεστε και ετοιμάσει το ντουλαπάκι!!!!

στις πριν 4 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Εκτός και αν το δώσετε σε κάποιον που εμπιστεύεστε και ετοιμάσει το ντουλαπάκι!!!!

Βρήκα κάτι άλλο νομίζω είναι ωραίο…απλά δεν το έκαναν πολλοί κ δεν χω πολλές ιδέες ομως μαρεσε 

στις On 28/5/2024 at 9:18 ΠΜ, ο/η ditaki είπε:

Καλημέρα!!!

@ditaki μ πως εισαι; 
Την εκανα το πρωι την εξέταση… δεν με δυσκόλεψε καθόλου η γλυκόζη ευτυχώς. 
Τα αποτέλεμα είναι αυτα κ περιμενω κ τηλ απο τον ενδοκρινολόγο. 

5508768E-91AA-4FCB-A841-6B956F1E2229.jpeg

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nicol🦩 είπε:

@ditaki μ πως εισαι; 
Την εκανα το πρωι την εξέταση… δεν με δυσκόλεψε καθόλου η γλυκόζη ευτυχώς. 
Τα αποτέλεμα είναι αυτα κ περιμενω κ τηλ απο τον ενδοκρινολόγο. 

5508768E-91AA-4FCB-A841-6B956F1E2229.jpeg

Είσαι δυνατή!!!! Σε θαυμάζω!!!

Λοιπον το νηστείας δεν τον σχολιάζω…δεν ξέρω τι νούμερα είναι αυτά!!!! 🤣🤣🤣🤣

στην μια ώρα είναι τσιμπημένο δηλαδή το μεταγευματικο που λέμε. Αυτο συνήθως ρυθμίζεται με προσεγμένη διατροφή και περπάτημα. 

Γειά σας κορίτσια μου! Παρβοιο φοβόμουν,  κοβιντ κόλλησα!!! Κυριακή βγήκε θετική η μαμα μου,  Δευτέρα με έπιασαν κάτι σουβλιές στην πλάτη κ είχα πονοκέφαλο, πήρα τεστ θετική κ γω.πηγα νοσοκομείο να με δουν κ να μου δώσουν οδηγίες κ με κράτησαν μέσα προληπτικά γτ φοβήθηκαν μην κάνω θρομβωση. Όλα καλά δεν το πέρασα βαριά δεν χρειάστηκε κάποια αγωγή,  μόνο αντιπηκτικες ενέσεις για 7 μερες προληπτικά για θρομβωση.  Το καημένο το παιδί μου τι άλλο θα περάσει με μενα;;; 

στις On 31/5/2024 at 2:58 ΜΜ, ο/η Pinacolada είπε:

Γειά σας κορίτσια μου! Παρβοιο φοβόμουν,  κοβιντ κόλλησα!!! Κυριακή βγήκε θετική η μαμα μου,  Δευτέρα με έπιασαν κάτι σουβλιές στην πλάτη κ είχα πονοκέφαλο, πήρα τεστ θετική κ γω.πηγα νοσοκομείο να με δουν κ να μου δώσουν οδηγίες κ με κράτησαν μέσα προληπτικά γτ φοβήθηκαν μην κάνω θρομβωση. Όλα καλά δεν το πέρασα βαριά δεν χρειάστηκε κάποια αγωγή,  μόνο αντιπηκτικες ενέσεις για 7 μερες προληπτικά για θρομβωση.  Το καημένο το παιδί μου τι άλλο θα περάσει με μενα;;; 

Ωχ κορίτσι μου ευτυχώς δεν το πέρασες βαριά. Καλύτερα που σε κράτησαν μέσα για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. 
πως είσαι τώρα;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...