Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 16/1/2025 at 9:45 ΜΜ, ο/η ditaki είπε:

Δεν ισχύει αυτό με το αργά. Θα το δεις και μεγαλώνοντας. Εγω βέβαια θέλω να την βάζω νωρίς για ύπνο γιατί πάνε και τα μεγάλα στις 9 για ύπνο και μετά έχω ένα 3ωρο ηρεμίας και χαλάρωσης, ένα τρίωρο μόνο για μένα!!!!!!!! Επίσης καλό είναι να ξυπνάει μέχρι τις 9 το πρωί για να μπορέσεις μετά να ρυθμίσεις και τα γεύματα του φαγητού. 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!!! Δε ξερεις τι χαλάρωση νιώθω όταν πια κοιμούνται κ τα δυο το βράδυ!! Τότε απολαμβάνω τον καφέ μου κ μετά πάω κ εγώ για ύπνο 😅

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!!! Δε ξερεις τι χαλάρωση νιώθω όταν πια κοιμούνται κ τα δυο το βράδυ!! Τότε απολαμβάνω τον καφέ μου κ μετά πάω κ εγώ για ύπνο 😅

Να σε καλά! Με έκανες και γέλασα…

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε; Πώς πάτε με τα μωράκια σας? 

Μα το μωράκι τα πάω υπέροχα…τα μεγάλα μου βγάζουν την ψυχή για να διαβάσουν. 
Εν το μεταξύ μετά την αποβολή η ψυχολογία και τα νεύρα μου δεν είναι σε καλή κατάσταση!!!!

Σε άλλα νέα βάλαμε την κούνια στο δωμάτιο των κοριτσιών και από αύριο θα κάνει τους ημερήσιους ύπνους της εκεί και σε κάνα μήνα θα την βάλω και βράδυ αν και ακόμα δεν νοιωθω ετοιμη, μου αρέσει που την έχω δίπλα μου! 
Εσυ πως τα πας;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...