Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλη Σαρακοστή με υγεία!❤️
    • Καλημερα και καλη σαρακοστη! Πολλα τα σεναρια, μπορει πιθανοτατα να ειναι ανωμαλία του κυκλου σου ή να εχει γίνει καθυστέρημενη συλληψη και να μη φαινεται ακομα στα τεστ ή καποια βιοχημικη κυηση.    εχεις σταθερή ωορρηξία; Αν όχι ειναι πιθανη η καθυστερημένη συλληψη. Μηπως να κανεις μια χοριακη να εισαι σιγουρη; Εμενα μου είχε συμβεί κατι παρομοιο, τις πρωτες μερες της καθυστέρησης τα τεστ ηταν αρνητικα και την πεμπτη μερα παρα πολυ αχνο θετικο και ηταν βιοχημικη τελικα, μου ηρθε περιοδος μερα απο μια μερα και η εξεταση χοριακης ηταν 20 την πεμπτη μέρα καθυστέρησης.  
    • Να σου ζήσει και καλή ανάρρωση..να είναι γερή και ευλογημένη η μπουμπού σου ...όλα τώρα πέρασαν και θα τα ξεχάσεις γτ κρατάς το αγγελούδι σου αγκαλιά. Όντως η πρώτη καισαρική πονάει αρκετά και αργείς να αναρρώσεις...στην τρίτη πάντως θα πετάς σαν 🦋 από την δεύτερη μέρα..
    • Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου για τις απώλειες σου. Δυστυχώς είμαστε πολλές. Εγώ μόνο σαλοσπιρ έπαιρνα και στην κόρη μου και σε αυτή την εγκυμοσύνη (18 εβδομάδων έκλεισα προχτές). Οι αιματολογοι θεωρούσαν περιττό να κάνω ενέσεις γιατί οι εξετάσεις μου ήταν άψογες. Και το σαλοσπιρ δηλαδή προληπτικά το παίρνω.  Εύχομαι σύντομα να κρατήσεις το ουράνιο τόξο σου αγκαλιά 🌈🌈
    • Καλημερα σε ολα τα κοριτσια και Καλη Σαρακοστη με υγεια στις οικογενειες ολων!! @Katerinioo υπομονη με το στομαχι σου ελπιζω να ειναι περαστικο και μενα η ορεξη μου ξαναεπεσε μη νομιζεις, αν και αυτες τις μερες εφαγα και λιγο γαλακτομπουρεκο και χαλβα αλλα μετα ξινο μου βγηκε απο την καουρα. Με το καλο οι ετοιμασιες ειναι πολυ ομορφο και αυτο και με το καλο να μας ερθουν τα μπεμπινια. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...