Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Σεπτεμβρίου 2024🤰🏻👶🏻

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια αν κ είμαι μανούλα του Οκτώβρη τελικά γέννησα Σεπτέμβριο  26/9 σας διαβάζω που και που! Μπορώ να μπω κ εγώ στην παρέα σας; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 183
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 14 ώρες, ο/η Ioanna6 είπε:

Αχ τι ωραία, μπράβο!! Τα πάτε πολύ καλά!!🥹 Να του πάρεις βιβλία εννοείται και ας είναι νωρίς. Μπορεί τώρα να αδιαφορεί λίγο αλλά σιγά σιγά θα δίνει σημασία. Εμείς έχουμε 3-4 βιβλιαράκια και της διαβάζω, βλέπει τις εικόνες και κάθεται. Όσο πιο νωρίς και όσο πιο πολλα, τόσο το καλύτερο! Θέλω να πάρω κιαλλα τώρα! Εντωμεταξύ το μπούκωμα σας πέρασε; Εμείς είμαστε 1 βδομάδα τώρα με μύξες και ενώ φαινόταν να είναι καλύτερα (αν και ούτως η άλλως ειχε λίγες μύξες γενικά) τώρα φαίνεται να έγινε πιο πολύ.. και ταλαιπωρείται, δεν αναπνέει καλά🙁.

Το μπούκωμά του νομίζω δε θα φύγει όσο είναι χειμώνας. Έχω διαφορά θερμοκρασίας από το σαλόνι στην κρεβατοκάμαρα κι ενώ όλη μέρα είναι καλά το ξημέρωμα ρουθουνιζει. Έχω πάρει το tonimer baby κ του το βάζω στη μύτη πρωί κ βράδυ κ τον μαλακώνει κ του διαλύει τη βλέννη. Δοκίμασε το! Μας το είπε ωριλας κ ρώτησα κ τον παιδίατρο κ μου λέει έχει γλυκερίνη και βοηθάει! Κ όταν είναι πολλή δύσκολη η κατάσταση τις ρουφάω με τον αποστακτήρα κ κάπως ανοίγει. Χειροτερεύει ξανά η κατάσταση μετά το μπάνιο την επόμενη μέρα. Και του αρέσει τόσο πολύ!! Μας γεμίζει παντού νερά 🏊‍♀️🛀🫧.

στις πριν 17 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Γεια σας κορίτσια αν κ είμαι μανούλα του Οκτώβρη τελικά γέννησα Σεπτέμβριο  26/9 σας διαβάζω που και που! Μπορώ να μπω κ εγώ στην παρέα σας; 

Ααααα τι ωραία καλημέρα!! Εννοείται μπορείς να μπεις στην παρέα μας! Πες μας λίγα πράγματα για εσένα και το νινι σου!!

στις πριν 10 ώρες, ο/η elbe είπε:

Το μπούκωμά του νομίζω δε θα φύγει όσο είναι χειμώνας. Έχω διαφορά θερμοκρασίας από το σαλόνι στην κρεβατοκάμαρα κι ενώ όλη μέρα είναι καλά το ξημέρωμα ρουθουνιζει. Έχω πάρει το tonimer baby κ του το βάζω στη μύτη πρωί κ βράδυ κ τον μαλακώνει κ του διαλύει τη βλέννη. Δοκίμασε το! Μας το είπε ωριλας κ ρώτησα κ τον παιδίατρο κ μου λέει έχει γλυκερίνη και βοηθάει! Κ όταν είναι πολλή δύσκολη η κατάσταση τις ρουφάω με τον αποστακτήρα κ κάπως ανοίγει. Χειροτερεύει ξανά η κατάσταση μετά το μπάνιο την επόμενη μέρα. Και του αρέσει τόσο πολύ!! Μας γεμίζει παντού νερά 🏊‍♀️🛀🫧.

Το ίδιο και εμας, ενώ όλη μέρα είναι μια χαρά, το πρωί που ξυπνάει ρουθουνίζει πάλι. Της βάζουμε όρο και της τραβάμε της μύξες και νομίζω κάθε μέρα είναι καλύτερα! 
χαχαχα το γλυκουλι άστο να γεμίζει νερα δεν πειράζει 😂 σε δίκη του μπανιέρα τον κανεις μπάνιο; Και αν ναι που; Μέσα στην δίκη σας ή σε άλλο χωρο;; Εμείς προς το παρόν έχουμε ένα καθισματάκι ξαπλωτό που την κάνουμε μπάνιο αλλά επειδή μεγαλώνει και σιγά σιγά αρχίζει να μην χωράει, σκεφτόμουν μήπως την βάζουμε στην μπανιέρα της τώρα, απλώς έχω μερικές απορίες🤔

στις πριν 21 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρα!! Εννοείται να μπεις στην παρέα μας!!  Αν θυμάμαι καλά Ραφαέλα είναι το δεύτερο μωρό σου... σωστά;;

στις πριν 3 ώρες, ο/η Ioanna6 είπε:

Το ίδιο και εμας, ενώ όλη μέρα είναι μια χαρά, το πρωί που ξυπνάει ρουθουνίζει πάλι. Της βάζουμε όρο και της τραβάμε της μύξες και νομίζω κάθε μέρα είναι καλύτερα! 
χαχαχα το γλυκουλι άστο να γεμίζει νερα δεν πειράζει 😂 σε δίκη του μπανιέρα τον κανεις μπάνιο; Και αν ναι που; Μέσα στην δίκη σας ή σε άλλο χωρο;; Εμείς προς το παρόν έχουμε ένα καθισματάκι ξαπλωτό που την κάνουμε μπάνιο αλλά επειδή μεγαλώνει και σιγά σιγά αρχίζει να μην χωράει, σκεφτόμουν μήπως την βάζουμε στην μπανιέρα της τώρα, απλώς έχω μερικές απορίες🤔

Ιωάννα μου καλημέρα!!! Εγώ στην αρχή τον έκανα μπάνιο όπως οι μαίες, στο χέρι κ κάτω από τη βρύση. Μετά τις 40 μέρες τον έβαλα στη μπανιέρα του που προσαρμόζει πάνω στη δική μας. Μέσα στη μπανιέρα του έχω μια βάση που τον αγκαλιάζει, αλλά επειδή χτυπιέται σαν το ψάρι φοβάμαι μη χτυπήσει τα μπαλάκια του 🤣. Να αρχίσει να κάθεται στον πωπω του και να μη φοβάμαι. Όταν ήταν πιο μικρούλης δεν του άρεσε καθόλου το μπάνιο, μάλλον φοβόταν. Μπορεί οι γείτονες να νόμιζαν ότι τον πάμε για σφαγή 🤣. Έχει και μια δυνατή φωνή λες και έχει σφυρίχτρα. Τώρα το μπάνιο το απολαμβάνει! Αφού τον αλλάζω ρούχα κ νομίζει ότι θα μπει για μπάνιο κ χτυπιέται κ χαμογελάει!!! 

Ευχαριστώ κορίτσια! 

Ναι @elbeκαλα θυμάσαι είναι το δεύτερο μου μωρό! Αυτή τη φορά έχουμε κοριτσάκι, έχουν 21 μηνες διαφορά μεταξύ τους! θα γεννούσα 21/10 αλλά λόγο υπολειπόμενης ανάπτυξης γέννησα 26/9 ήμουν 36+3 δεν πήγαινε παραπάνω…γέννησα την μπουμπου μου 2200 κ φύγαμε από την κλινικη 2050! Θηλάζω αποκλειστικά (έτσι μας βγήκε αυτή τη φορά, ενώ είχα πει θα κάνω μεικτό τελικά το μωρό χορταίνει κ δεν θέλει φόρμουλα). Είναι 3 μηνών έκλεισε προχθές βγάζει φωνούλες της μιλάμε πολύ αλλά καμία σχέση η προσοχή π της δινω με την προσοχή π έδινα στον γιο μου! Πρέπει να της βρω το γυμναστήριο να την βάζω αλλά δε μπορώ όσο είναι ο γιος μου σπίτι γιατί ζηλεύει κ πάει κ την χτυπάει όποτε είναι περιορισμένη μέσα στην καλαθα της νιώθω άσχημα αλλά προσπαθω όσο λείπει ο μικρος να την βάζω στο πάτωμα π της αρέσει…

στις πριν 2 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια! 

Ναι @elbeκαλα θυμάσαι είναι το δεύτερο μου μωρό! Αυτή τη φορά έχουμε κοριτσάκι, έχουν 21 μηνες διαφορά μεταξύ τους! θα γεννούσα 21/10 αλλά λόγο υπολειπόμενης ανάπτυξης γέννησα 26/9 ήμουν 36+3 δεν πήγαινε παραπάνω…γέννησα την μπουμπου μου 2200 κ φύγαμε από την κλινικη 2050! Θηλάζω αποκλειστικά (έτσι μας βγήκε αυτή τη φορά, ενώ είχα πει θα κάνω μεικτό τελικά το μωρό χορταίνει κ δεν θέλει φόρμουλα). Είναι 3 μηνών έκλεισε προχθές βγάζει φωνούλες της μιλάμε πολύ αλλά καμία σχέση η προσοχή π της δινω με την προσοχή π έδινα στον γιο μου! Πρέπει να της βρω το γυμναστήριο να την βάζω αλλά δε μπορώ όσο είναι ο γιος μου σπίτι γιατί ζηλεύει κ πάει κ την χτυπάει όποτε είναι περιορισμένη μέσα στην καλαθα της νιώθω άσχημα αλλά προσπαθω όσο λείπει ο μικρος να την βάζω στο πάτωμα π της αρέσει…

Ραφαέλα το θυμάμαι που το έγραφες ότι θα γεννήσεις νωρίτερα. Όλα καλά πηγαν!!! Σαν να ήταν τελειομηνη γεννήθηκε!!!! Δοκίμασε να της κρεμάσεις παιχνίδια στο καλάθι της!! Θα είναι σαν να είναι στο γυμναστήριο, τουλάχιστον για όσο είναι ο μικρός σου στο σπίτι!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η elbe είπε:

Ραφαέλα το θυμάμαι που το έγραφες ότι θα γεννήσεις νωρίτερα. Όλα καλά πηγαν!!! Σαν να ήταν τελειομηνη γεννήθηκε!!!! Δοκίμασε να της κρεμάσεις παιχνίδια στο καλάθι της!! Θα είναι σαν να είναι στο γυμναστήριο, τουλάχιστον για όσο είναι ο μικρός σου στο σπίτι!!!

Ναι ναι της έχω κ άρχισε να αλληλεπιδρά ήδη! Κ της βάζω μ γύρω γύρω ασπρόμαυρες εικόνες να βλέπει… 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...