Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Katiana1987 η αλήθεια είναι ότι κι εγώ την πρώτη φορά που τον άφησα να έρθει σε επαφή με το φαγητό πήγε παντού εκτός από το στόμα του 😁😁

Τώρα εσένα είναι και έτοιμη να μπουσουλησει οπότε λογικό να σε αγχώνει η καλαθουνα! Θα τη βοηθήσεις εσύ και θα συνηθίσει το νέο κρεβάτι! 

@nanouko δεν σε ρώτησα:  αδοαθετησες τελικά; 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

@Katiana1987 η αλήθεια είναι ότι κι εγώ την πρώτη φορά που τον άφησα να έρθει σε επαφή με το φαγητό πήγε παντού εκτός από το στόμα του 😁😁

Τώρα εσένα είναι και έτοιμη να μπουσουλησει οπότε λογικό να σε αγχώνει η καλαθουνα! Θα τη βοηθήσεις εσύ και θα συνηθίσει το νέο κρεβάτι! 

@nanouko δεν σε ρώτησα:  αδοαθετησες τελικά; 

Μπα τίποτα ακόμη! Αλλά τις τελευταίες μέρες έχω πιο έντονους πόνους περιόδου..η ροή γάλακτος επανήλθε βέβαια!

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Ναι. Ξανθιά με μπλε μάτια! (Ολλανδός βλέπεις!)

Κουκλάρααα!!!  Θα στη ζητήσουμε σε λίγο καιρό μου φαίνεται! Κι εμείς κουκλάκι είμαστε, έχουμε τεράστιες βλεφαρίδες, ζουμερα χειλάκια και είμαστε και ψηλοί απ' ότι φαίνεται 🤗🧿🧿

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Κουκλάρααα!!!  Θα στη ζητήσουμε σε λίγο καιρό μου φαίνεται! Κι εμείς κουκλάκι είμαστε, έχουμε τεράστιες βλεφαρίδες, ζουμερα χειλάκια και είμαστε και ψηλοί απ' ότι φαίνεται 🤗🧿🧿

@Katiana1987 να ξέρεις είναι και στα δικα μας σχεδια να ζητήσουμε την Ισμήνη Μαρία 😂😂 έχει κάνει θραύση 😂😂😍❤️

@nanouko τι υψος έχετε; 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

@Katiana1987 να ξέρεις είναι και στα δικα μας σχεδια να ζητήσουμε την Ισμήνη Μαρία 😂😂 έχει κάνει θραύση 😂😂😍❤️

@nanouko τι υψος έχετε; 

Χεχε πάντως και τα άλλα κορίτσια απ' ότι είχα δει στις Χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες ήταν κούκλες!! Είμαστε πολύ ωραία ομαδούλα! 😀 71 πόντους και 7.350 τον ζυγίζω αλλά μωρέ όπως έχω πει δεν πολύ εμπιστεύομαι αυτές τις μετρήσεις! Πάντα + - είναι οπότε τον μετράω, πότε ακριβώς..

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Χεχε πάντως και τα άλλα κορίτσια απ' ότι είχα δει στις Χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες ήταν κούκλες!! Είμαστε πολύ ωραία ομαδούλα! 😀 71 πόντους και 7.350 τον ζυγίζω αλλά μωρέ όπως έχω πει δεν πολύ εμπιστεύομαι αυτές τις μετρήσεις! Πάντα + - είναι οπότε τον μετράω, πότε ακριβώς..

καλα ναι...και απο ζυγαριά σε ζυγαριά διαφέρουν πάντα!

εγω δεν τον μετράω στο σπίτι η αλήθεια είναι!

εμεις είμαστε 70 πόντους! γενικά έχω καταλάβει οτι ολα τα αγόρια της ομαδας μας είναι ψηλά!

θέλω πολύ να μείνει η ομαδουλα μας!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

εμεις είμαστε 70 πόντους! γενικά έχω καταλάβει οτι ολα τα αγόρια της ομαδας μας είναι ψηλά!

Θα μείνει, γτ να μην μείνει;!! Γενικά είναι ωραίο, εδώ μπορούμε να πούμε και τα πάντα χωρίς άγχος ότι κάποιος θα μας κρίνει.. και από την άλλη εγώ προσωπικά δεν έχω κάποια καλή φίλη στην ίδια φάση με εμένα!! 🥰

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου 🥰

Δύσκολη μέρα για μας σήμερα,έσκασαν και τα 2 πάνω δοντακια και πονάει το γλυκό κουνέλι μου 🥹🫶..Όντως ψηλά όλα τα αγόρια της ομάδας μας,κορίτσια όσες έχετε κόρες κανονίστε να συμπεθεριασουμε γιατί τουλάχιστον στη δικιά μου περιοχή το 90% των γεννήσεων του 24 αλλά και σχεδόν όλες όσες έχουν συμβεί μέχρι τώρα το 25 είναι αγόρια...

Σε άλλα νέα σήμερα δοκιμάσαμε αρακά,ξετρελαθηκε...Τέτοια χαρά δε ξέρω πως να σας την περιγράψω 🤣..

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

Κορίτσι μου αυτή η παρέα εδώ είναι κάπως διαφορετική από τις φίλες μας αλλά να ξέρεις πως από την ομαδούλα του Αυγούστου 2022 που ήταν η μεγάλη μου κόρη μετά κορίτσια από αυτήν την ομάδα έχουμε κάνει στο fb ομάδα και μιλάμε κάθε μέρα μέχρι και σήμερα είμαστε 5 κοπέλες και έχουμε 2,5 χρόνια επικοινωνία κάθε μέρα 

με τις φίλες μου που και λίγες δεν μιλάω με τέτοιους ρυθμούς 

οποτε να ξέρεις θα κρατήσει !!! 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Κορίτσι μου αυτή η παρέα εδώ είναι κάπως διαφορετική από τις φίλες μας αλλά να ξέρεις πως από την ομαδούλα του Αυγούστου 2022 που ήταν η μεγάλη μου κόρη μετά κορίτσια από αυτήν την ομάδα έχουμε κάνει στο fb ομάδα και μιλάμε κάθε μέρα μέχρι και σήμερα είμαστε 5 κοπέλες και έχουμε 2,5 χρόνια επικοινωνία κάθε μέρα 

με τις φίλες μου που και λίγες δεν μιλάω με τέτοιους ρυθμούς 

οποτε να ξέρεις θα κρατήσει !!! 🥰

το σκέφτηκα και εγώ αυτό να σας πω για το φβ η αλήθεια είναι... αλλά σκέφτηκα ότι ίσως δεν θα θέλετε! βασικά ήδη έχουμε ενα χρόνο+ που μιλάμε οπότε ναι!

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου 🥰

Δύσκολη μέρα για μας σήμερα,έσκασαν και τα 2 πάνω δοντακια και πονάει το γλυκό κουνέλι μου 🥹🫶..Όντως ψηλά όλα τα αγόρια της ομάδας μας,κορίτσια όσες έχετε κόρες κανονίστε να συμπεθεριασουμε γιατί τουλάχιστον στη δικιά μου περιοχή το 90% των γεννήσεων του 24 αλλά και σχεδόν όλες όσες έχουν συμβεί μέχρι τώρα το 25 είναι αγόρια...

Σε άλλα νέα σήμερα δοκιμάσαμε αρακά,ξετρελαθηκε...Τέτοια χαρά δε ξέρω πως να σας την περιγράψω 🤣..

ωωωχ περαστικουλια σας! και στη δική μου περιοχή μόνο αγόρια γεννηθηκαν τοξ τελευταίο χρόνο... φαντάσου ξέρω μόνο μια κοπέλα με κορίτσι 😂

ααα αρακααααα δεν το σκέφτηκα...ετρωγα φουλ αρακα στην εγκυμοσύνη..λες να αρέσει και στον δικο μου;

στις πριν 39 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Θα μείνει, γτ να μην μείνει;!! Γενικά είναι ωραίο, εδώ μπορούμε να πούμε και τα πάντα χωρίς άγχος ότι κάποιος θα μας κρίνει.. και από την άλλη εγώ προσωπικά δεν έχω κάποια καλή φίλη στην ίδια φάση με εμένα!! 🥰

ααα στην ιδια φάση είμαστε! ούτε εγώ εχω καποια μαμα εδω στον κύκλο μου😍

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

το σκέφτηκα και εγώ αυτό να σας πω για το φβ η αλήθεια είναι... αλλά σκέφτηκα ότι ίσως δεν θα θέλετε! βασικά ήδη έχουμε ενα χρόνο+ που μιλάμε οπότε ναι!

ωωωχ περαστικουλια σας! και στη δική μου περιοχή μόνο αγόρια γεννηθηκαν τοξ τελευταίο χρόνο... φαντάσου ξέρω μόνο μια κοπέλα με κορίτσι 😂

ααα αρακααααα δεν το σκέφτηκα...ετρωγα φουλ αρακα στην εγκυμοσύνη..λες να αρέσει και στον δικο μου;

ααα στην ιδια φάση είμαστε! ούτε εγώ εχω καποια μαμα εδω στον κύκλο μου😍

Εγώ αποδεδειγμένα δεν έχω πρόβλημα. Όποια θέλει μπορεί να μου στείλει προσωπικό και να στείλω fb και Instagram.

@μαμά12345 κι επειδή μου άρεσε η ιδέα σου... Εγώ σήμερα της έφτιαξα: Σελινόριζα, κολοκυθάκι, κρεμμύδι και φαγόπυρο. Έκανε θραύση! Έφαγε 178γρ. Πιο πολύ από ποτέ! Για φρουτόκρεμα της έκανα: Μανταρίνι, αβοκάντο, μπανάνα και φυστικοβούτυρο. Δεν είχε πολύ όρεξη όμως. Αλλά έφαγε 40γρ.

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Εγώ αποδεδειγμένα δεν έχω πρόβλημα. Όποια θέλει μπορεί να μου στείλει προσωπικό και να στείλω fb και Instagram.

@μαμά12345 κι επειδή μου άρεσε η ιδέα σου... Εγώ σήμερα της έφτιαξα: Σελινόριζα, κολοκυθάκι, κρεμμύδι και φαγόπυρο. Έκανε θραύση! Έφαγε 178γρ. Πιο πολύ από ποτέ! Για φρουτόκρεμα της έκανα: Μανταρίνι, αβοκάντο, μπανάνα και φυστικοβούτυρο. Δεν είχε πολύ όρεξη όμως. Αλλά έφαγε 40γρ.

κορίτσια ναι...αν θέλετε θα είναι πιο εύκολο να μιλάμε απο φβ νομίζω! πρέπει καποια να κάνει την αρχή όμως!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

κορίτσια ναι...αν θέλετε θα είναι πιο εύκολο να μιλάμε απο φβ νομίζω! πρέπει καποια να κάνει την αρχή όμως!

Εγώ είπα ήδη όποια θέλει ας μου πει να της το δώσω. 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

Ούτε εγώ έχω θέμα κορίτσια το έχω κάνει με την ομαδούλα του Αυγούστου του 22 

τώρα αν θέλετε κάνουμε και του Αυγούστου του 24 😊 αν θέλουν και τα υπόλοιπα κορίτσια εγώ είμαι μέσα να γνωριστούμε και λίγο καλύτερα ☺️

Δημοσίευση

Αα εγώ δεν έχω fb κορίτσια... Πήγαμε παιδίατρο...8.5 κιλά 71.5 εκ....τον άλλο μήνα θα κάνουμε τη δεύτερη δόση bexero...μου είπε να ξεκινήσω να του βάλω τα πάντα εκτός από αυγό και ψάρι....και μου είπε ότι ετοιμάζεται να βγάλει δοντακια🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η μαμά12345 είπε:

Αα εγώ δεν έχω fb κορίτσια... Πήγαμε παιδίατρο...8.5 κιλά 71.5 εκ....τον άλλο μήνα θα κάνουμε τη δεύτερη δόση bexero...μου είπε να ξεκινήσω να του βάλω τα πάντα εκτός από αυγό και ψάρι....και μου είπε ότι ετοιμάζεται να βγάλει δοντακια🥰

Ααα πολύ καλά πάτε Μπαμπάτσικος είναι 🥰

δεν πειράζει κορίτσι μου έτσι και αλλιώς πάλι θα γράφουμε στην ομάδα αυτήν δεν θα σταματήσουμε άσχετα με το fb 

Μπήκατε για τα καλά δηλαδή στις τροφές πλέον 

εγώ επειδή τελικά καθυστερήσαμε 2 βδομάδες την παιδίατρο λόγο ιώσεις της έστειλα μνμ της γιατρού αν είναι να ξεκινήσω εισαγωγή στο κοτόπουλο γιατί δεν τα τρώει τα λαχανικά σκετα μήπως και έχουμε καμία τύχη 😂 μου είπε οκ αύριο θα δοκιμάσουμε κόκορα και ελπίζω να της αρέσει 😊

Δημοσίευση

Κορίτσια θα ασκήσω βέτο με το φμπ!😝! Μπαίνω καθημερινά και σας διαβάζω ☺️ πρώτον γιατί Μ αρέσει πολύ η παρέα σας και δεύτερον ως μανούλα Οκτωβρίου 24 , με εσάς ξέρω τι να με περιμένει! Από την εγκυμοσύνη μου μέχρι τώρα! Κανονίστε να τα λέτε εκεί και να σας χάσω ! 🤗

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Κορίτσια θα ασκήσω βέτο με το φμπ!😝! Μπαίνω καθημερινά και σας διαβάζω ☺️ πρώτον γιατί Μ αρέσει πολύ η παρέα σας και δεύτερον ως μανούλα Οκτωβρίου 24 , με εσάς ξέρω τι να με περιμένει! Από την εγκυμοσύνη μου μέχρι τώρα! Κανονίστε να τα λέτε εκεί και να σας χάσω ! 🤗

όχι όχι μην αγχώνεσαι!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η μαμά12345 είπε:

Ωωωωω καλέ τι μπέμπαρος είναι αυτός;;; Η Ισμήνη-Μαρία θα είναι μινιατούρα μπροστά του!!! Εμείς είμαστε μπροστά στα εμβόλια είναι η αλήθεια. Τώρα μέχρι τον Αύγουστο θα τη δει η παιδίατρος 3 φορές. Κάθε δίμηνο περίπου. Εκτός απροόπτου πάντα. 

Με το καλό και τα δικά σας τα δοντάκια.

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Όχι καλέ... Σιγά να μη χαθούμε από εδώ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...