Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Katiana1987 είπε:

Αααα, δεν το ήξερα... εγώ τα έχω δώσει όλα αυτά εκτός από πορτοκάλι που θα το βάλω αύριο, +βούτυρο αμυγδάλου και φυστικοβούτυρο.

Εμενα δε με αφήνει ακόμα να δώσω βούτυρα καρπών θεωρεί ότι είναι πολύ νωρίς...Για την ώρα πάω με βάση αυτά που μου λέει δηλαδή από τον άλλο μήνα ζυμαρικά,γιαούρτι και μάλλον και αυγό,μετά όσπρια και πάει λέγοντας..Δε βιάζομαι και εγώ να σου πω την αλήθεια,έχουμεουμε καιρό για να τα δοκιμάσουμε όλα!!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! 

Επιτέλους πήραμε οδηγίες για να ξεκινήσουμε στερεές!!

Έκανε και εμβόλιο ο μικρούλης!!

Δεν μπορώ να πω ότι με κατατοπισε ιδιαίτερα για το κομμάτι του θηλασμού (μου είπε να δίνω το βράδυ σε μπουκάλι το δικό μου γάλα  ηια να ξέρω ότι Έκανε καλό γεύμα και να μην κάνει και τόσες αφυπνισεις ή αν ξυπνήσει να ξέρω ότι σίγουρα δεν πεινάει και να μην δίνω στήθος)  τώρα δεν ξέρω εσάς πώς σας ακούγονται όλα αυτά 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! 

Επιτέλους πήραμε οδηγίες για να ξεκινήσουμε στερεές!!

Έκανε και εμβόλιο ο μικρούλης!!

Δεν μπορώ να πω ότι με κατατοπισε ιδιαίτερα για το κομμάτι του θηλασμού (μου είπε να δίνω το βράδυ σε μπουκάλι το δικό μου γάλα  ηια να ξέρω ότι Έκανε καλό γεύμα και να μην κάνει και τόσες αφυπνισεις ή αν ξυπνήσει να ξέρω ότι σίγουρα δεν πεινάει και να μην δίνω στήθος)  τώρα δεν ξέρω εσάς πώς σας ακούγονται όλα αυτά 

Πόσο δικό σου είπε να δίνεις; Άντε με το καλό να ξεκινήσετε! Φρούτα ή λαχανικά; Εμένα κάνει δυστυχώς αρκετές αφυπνίσεις και αν δε δώσω γάλα θα είμαστε στο πόδι μετά..δεν ξέρω ίσως να συνήθιζε αλλά είμαι πολύ κουρασμένη για να το δοκιμάσω 🥴🥴Εγώ κορίτσια που ήταν να ξεκινήσω πατάτα καρότο που σας είπα κόντεψα να βάλω φωτιά στην κουζίνα!🤦δε βράζω συνήθως σε κατσαρόλα και το μυαλό μου είναι μάλλον πίτα! Χεχε οπότε αύριο τώρα πάλι γιατί λείπαμε σμρ..

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Ξεκινήσαμε δειλά δειλά πατημένα με πιρούνι και βλέπουμε ..Να σου πω γιατί μπερδεύτηκα δεν κάνετε τρία γεύματα?συγνώμη κιόλας αν το έχεις πει αλλά αυτές τις μέρες δεν πολυπαρακολουθουσα 

Μπράβο μια χαρά το κορίτσι σου!να ξεκινήσετε κομμάτια όταν θα είναι έτοιμη κι άστο γιατρό να λέει.. Κι από πεσιματα άσε..έχουν να φάνε τούμπες....εγώ τον έχω βάλει στο καρότσι εδώ κι ένα μήνα γιατί δε χωράγε οπότε μην ανησυχείς μια χαρά θάναι..καλύτερα κιόλας θ απλώνεται θα βάζει και τα πόδια πάνω στο προστατευτικό εκεί να δεις γέλιο. ..

Οχι ακόμα στα δύο γεύματα εχω μείνει ένα δεκατιανό και ένα απόγευμα αλλά γενικά εγώ το πάω σιγά σιγά δεν βιάζομαι ακόμα και τις εισαγωγές τις πάω σιγά 

ένα διάστημα που την έδινα λαχανικά το απόγευμα δεν τα έτρωγε καθόλου και της έδινα λίγο φρούτα ξανά γιατί είχαμε ένα θέμα με τα κιλάκια τότε και έλεγα από το να μην φάει καθόλου λαχανικά ας φάει ξανά λίγα φρούτα (από μόνη μου το έκανα αυτό δεν μου είπε και η παιδίατρος) μήπως μπερδεύτηκες με αυτό και νόμιζες ότι δίνω 3 ☺️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...