Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! 

Από προχθές ΌΛΑ λάθος! Φρουτόκρεμα δεν τρώει γιατί έκανα τη βλακεία να βάλω μέσα ακτινίδιο που δυστυχώς είναι ξινό. Εκεί λοιπόν που έφτιαχνα το μεσημεριανό νωρίτερα αφού δεν είχε φάει φρούτα, είχε πάρα πολλή γκρίνια (μάλλον είναι από το άλμα), την πήρα αγκαλιά κι όπως έβαζα τα κομμάτια από τα λαχανικά για να τα αλέσω, βουτάει το χέρι της μέσα στα καυτά λαχανικά και καίει αντίχειρα και δείκτη! Το έβαλα το χεράκι της κάτω από τρεχούμενο κρύο νερό αλλά έκανε φουσκάλες! 😭

Και επειδή φυσικά δεν έφτανε αυτό, κάνει προσπάθειες να μπουσουλήσει όπως σας έχω πει... και σε μια από αυτές έφερε τούμπα κάτω από το κρεβάτι! Ευτυχώς από την πτώση δεν έπαθε τίποτα και με το που πέρασε το σοκ, άρχισε να γελάει πάλι! 

Ξέρω πως όλα αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν σε ένα μωρό αλλά αισθάνθηκα πολύ άχρηστη! Με πήρε λιγάκι από κάτω αν και τέρας ψυχραιμίας την ώρα που συνέβησαν τα ατυχήματα. 

Συγγνώμη για το σεντόνι αλλά ήθελα να πω να τα βγάλω από μέσα μου.

Τα είπαν και τ κορίτσια! Είναι αναπόφευκτο να συμβούν και ατυχήματα! Το ότι ήσουν τέρας ψυχραιμίας είναι πολύ καλό και μπράβο σου! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η katerinayia είπε:

Ε όχι και άχρηστη! Κ σε ποιον δεν έχει συμβεί ατύχημα?? Εννοείται ότι θα χτυπήσουν, ότι θα πέσουν κ πολλά άλλα. Σοβαρά μόνο να μην είναι κ όλα τα άλλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, μην σκας γι'αυτα! Καλά να είμαστε να τα περνάμε αυτά!

Παρεμπιπτόντως δοκίμασε στην φρουτόκρεμα, αν δεν έχεις βάλει ακόμα, κ αβοκάντο. Της δίνει μια πολύ ωραία υφή. Εμένα η μπέμπα 2 μέρες τώρα που της έβαλα έφαγε γύρω στα 80-90 γρμ από τα 50 που έτρωγε. Βέβαια μπορεί να ήταν κ τυχαίο, θα δείξει αύριο που δεν θα της βαλω!

στις πριν 58 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Αγαπημένη 

Σου στέλνω μια αγκαλιά! Πραγματικά όλα μαζί σας τυχανε! 

Είσαι μια πολύ καλή μανούλα και η Μαρία Ισμήνη-Μαρία είναι πολύ τυχερή που σε έχει! 

Δυστυχώς και θα χτυπήσουν και θα αρρωστήσουν και θα πληρωθούν και για εμάς δεν θα είναι εύκολο να το διαχειριστουμε πάντα! 

Μπράβο σου που ήσουν ψύχραιμη και καλά έκανες και το μοιράστηκες! 

στις πριν 28 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Τα είπαν και τ κορίτσια! Είναι αναπόφευκτο να συμβούν και ατυχήματα! Το ότι ήσουν τέρας ψυχραιμίας είναι πολύ καλό και μπράβο σου! 

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια μου όλες για τις απαντήσεις σας!!! 🥰🥰🥰

@katerinayiaτης έχω βάλει και της αρέσει πολύ. Αλλά πρέπει να δοκιμάσω όλα τα φρούτα. Ξέρω πάντως μέχρι τώρα, πως δεν της αρέσουν τα ξινά. Ούτε λεμόνι στο μεσημεριανό της δε βάζω. 

Δόξα τω Θεό, είμαι όντως πολύ ψύχραιμη με τα ατυχήματα γιατί στην οικογένεια μου έχουμε πολλά και σοβαρά κιόλας! Οπότε έχω εκπαιδευτεί. Το αίσθημα της χαμηλής αυτοεκτίμησης ευτυχώς μου πέρασε γρήγορα. Παίζουν ακόμα και οι ορμόνες μου τένις βρε κορίτσια. Ακόμα περίοδος άφαντη!

Χαίρομαι πολύ που σας έχω παρεούλα σε αυτό το μαγικό ταξίδι.

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια μου όλες για τις απαντήσεις σας!!! 🥰🥰🥰

@katerinayiaτης έχω βάλει και της αρέσει πολύ. Αλλά πρέπει να δοκιμάσω όλα τα φρούτα. Ξέρω πάντως μέχρι τώρα, πως δεν της αρέσουν τα ξινά. Ούτε λεμόνι στο μεσημεριανό της δε βάζω. 

Δόξα τω Θεό, είμαι όντως πολύ ψύχραιμη με τα ατυχήματα γιατί στην οικογένεια μου έχουμε πολλά και σοβαρά κιόλας! Οπότε έχω εκπαιδευτεί. Το αίσθημα της χαμηλής αυτοεκτίμησης ευτυχώς μου πέρασε γρήγορα. Παίζουν ακόμα και οι ορμόνες μου τένις βρε κορίτσια. Ακόμα περίοδος άφαντη!

Χαίρομαι πολύ που σας έχω παρεούλα σε αυτό το μαγικό ταξίδι.

Κι εγώ χαίρομαι πολύ που σας έχω παρέα σε αυτό το ταξίδι! Άσε, κι εμένα ακόμη να έρθει! Εκεί που πονούσα κι έλεγα τώρα θα έρθει σα να προσπέρασε..και γενικά νιώθω ότι έχουν τρελαθεί λίγο οι ορμόνες 😀 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Κι εγώ χαίρομαι πολύ που σας έχω παρέα σε αυτό το ταξίδι! Άσε, κι εμένα ακόμη να έρθει! Εκεί που πονούσα κι έλεγα τώρα θα έρθει σα να προσπέρασε..και γενικά νιώθω ότι έχουν τρελαθεί λίγο οι ορμόνες 😀 

Αυτό ακριβώς. Ενώ είχα συμπτώματα πως θα έρθει... δεν εμφανίστηκε τελικά η κυρία... Άσε με, με αυτές τις ορμόνες... Εχθές έκλαιγα στο άσχετο μόνη μου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...