Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ σήμερα έκλεισα για βάφτιση της μικρής 2 Αυγουστου 18:00 το απόγευμα το βαλαμε 

μια από αυτές τις μέρες θα κλείσω και για την ταβέρνα να τελειώνουμε με αυτό 

το μόνο που δεν ξέρω αν θα βρω φωτογράφο και αν θα πάρω 🤷‍♀️

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ναι και εγώ πλέον θα σταματήσω αλλά να ασχολούμαι με τα κιλάκια ας τρώει μόνο και θα είναι μια χαρά τζαμπα με άγχωσε ίσως έπαιξε και ρόλο που μου είχε έρθει η περίοδος τότε 

Για την ώρα τρώει μόνο φρούτα τα λαχανικά δεν της αρέσουν αλλά εντάξει πιστεύω θα αρχίσει σιγά σιγα

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Κορίτσια εγώ σήμερα έκλεισα για βάφτιση της μικρής 2 Αυγουστου 18:00 το απόγευμα το βαλαμε 

μια από αυτές τις μέρες θα κλείσω και για την ταβέρνα να τελειώνουμε με αυτό 

το μόνο που δεν ξέρω αν θα βρω φωτογράφο και αν θα πάρω 🤷‍♀️

Εμένα το αντίθετο! Τρώει τα αλμυρά πιο εύκολα από τα φρούτα... αλλά δεν πειράζει... σιγά σιγά. Σήμερα π.χ. έφαγε 45γρ. φρουτόκρεμα... Τουλάχιστον τρώει καθημερινά 100γρ. φαγητό... και θηλάζει ακόμα μπόλικο. Εγώ περίοδο ακόμα... NO!!!

Άντε με το καλό κι η βάφτιση. Εγώ τελικά θα χρειαστεί να περιμένω μέχρι το 2026 για να κάνω τη βάφτιση αλλά δεν πειράζει!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Εμένα το αντίθετο! Τρώει τα αλμυρά πιο εύκολα από τα φρούτα... αλλά δεν πειράζει... σιγά σιγά. Σήμερα π.χ. έφαγε 45γρ. φρουτόκρεμα... Τουλάχιστον τρώει καθημερινά 100γρ. φαγητό... και θηλάζει ακόμα μπόλικο. Εγώ περίοδο ακόμα... NO!!!

Άντε με το καλό κι η βάφτιση. Εγώ τελικά θα χρειαστεί να περιμένω μέχρι το 2026 για να κάνω τη βάφτιση αλλά δεν πειράζει!

Ωωω εσένα τρώει πολύ φαγητό εμένα 60γρ το πρωί φρούτο και το απόγευμα αν δεν φάει καθόλου λαχανικά ξανά δίνω φρούτο εκεί τρώει 80 γρ φρούτα αλλά θα της το κόψω τώρα που πήγα και την ζύγισα είπα αν δεν τρώει λαχανικά δεν θα την δίνω ξανά φρούτο απόγευμα 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε???ευτυχώς εμείς έχουμε αναρρώσει...Δευτέρα έχουμε παιδίατρο και εμβόλιο και να ενημερωθούμε για τις καινούργιες εισαγωγές που μπορούμε να κάνουμε...Για την ώρα τα πάμε πολύ καλά στο φαγητό (πάνω από 120 140) και όχι και τόσο καλά με τα φρούτα ότι συνδυασμό και αν του κάνω.. Σε άλλα νέα έχω ξεκινήσει ήδη να κλαίω τα χέρια μου 🤣 αλλά δε πειράζει,όλα καλά!!!Νομίζω πια ότι μπορώ και εγώ να πω ότι μεγαλώνουν παααααρα πολύ γρήγορα...Πάει το βρεφάκι μας 😆🫶,γίνεται πολύ γρήγορα μωράκι 💙🧿

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε???ευτυχώς εμείς έχουμε αναρρώσει...Δευτέρα έχουμε παιδίατρο και εμβόλιο και να ενημερωθούμε για τις καινούργιες εισαγωγές που μπορούμε να κάνουμε...Για την ώρα τα πάμε πολύ καλά στο φαγητό (πάνω από 120 140) και όχι και τόσο καλά με τα φρούτα ότι συνδυασμό και αν του κάνω.. Σε άλλα νέα έχω ξεκινήσει ήδη να κλαίω τα χέρια μου 🤣 αλλά δε πειράζει,όλα καλά!!!Νομίζω πια ότι μπορώ και εγώ να πω ότι μεγαλώνουν παααααρα πολύ γρήγορα...Πάει το βρεφάκι μας 😆🫶,γίνεται πολύ γρήγορα μωράκι 💙🧿

Μπράβο κορίτσι μου!!

Για τα φρούτα δεν μπορώ να βοηθήσω αλλά για τα χεράκια σου που υποφέρουν συμπάσχω..! Και πλέον και στην αγκαλιά δεν κάθεται ήσυχα γέρνει μπρος να πιάσει πράγματα...λέω καμία ώρα θα μου φύγει από τα χέρια έτσι όπως κάνει...

Πόσο είναι εσένα;  

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!!

Για τα φρούτα δεν μπορώ να βοηθήσω αλλά για τα χεράκια σου που υποφέρουν συμπάσχω..! Και πλέον και στην αγκαλιά δεν κάθεται ήσυχα γέρνει μπρος να πιάσει πράγματα...λέω καμία ώρα θα μου φύγει από τα χέρια έτσι όπως κάνει...

Πόσο είναι εσένα;  

Τα ίδια και εμείς...3 του μήνα κλείνουμε επισήμως τον 6ο 🤗🧿💙

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Τα ίδια και εμείς...3 του μήνα κλείνουμε επισήμως τον 6ο 🤗🧿💙

Κορίτσια τι χέρια; Μέση, πόδια, όλο μου το κορμάκι πονάει! 🥴🥴😀 Πάει γέρασα λέω αστειευόμενη φυσικά! Αχ μεγαλώνουν τα καμάρια μας ..κι εμένα έτσι απλώνει τα χεράκια του..

Δημοσίευση

@Demy93 κι αν θυμάμαι καλά είναι κι εσένα μεγάλο μωρό..!

@nanoukoαστο και οι ώμοι εννοείται κρακ κρουκ 

Εγώ λόγω θηλασμου και αποχής γαλακτοκομικων έχω πέσει κάτω από τα κανονικά μου κιλά κιόλας και γενικά μια εξάντληση σωματική την αισθάνομαι. 

Ξεκίνησα βιταμίνες και ελπίζω κάποια στιγμή να εδεησω να πάω κανένα γυμναστήριο αλλά και σε ένα μασάζ δεν θα έλεγα όχι..!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Christi.D. είπε:

@Demy93 κι αν θυμάμαι καλά είναι κι εσένα μεγάλο μωρό..!

@nanoukoαστο και οι ώμοι εννοείται κρακ κρουκ 

Εγώ λόγω θηλασμου και αποχής γαλακτοκομικων έχω πέσει κάτω από τα κανονικά μου κιλά κιόλας και γενικά μια εξάντληση σωματική την αισθάνομαι. 

Ξεκίνησα βιταμίνες και ελπίζω κάποια στιγμή να εδεησω να πάω κανένα γυμναστήριο αλλά και σε ένα μασάζ δεν θα έλεγα όχι..!

Ναι ναι είναι αρκετά...Δευτέρα θα σας πω πόσο θα έχουμε φτάσει...σίγουρα κοντά στα 8!!εγώ με τα κιλά μου δε τα πάω καλά,με τόση κλεισούρα δε φεύγει γραμμάριο αλλά είπα τώρα που θα μπει ο Φλεβάρης τέρμα τα ψέματα,θα κοιτάξω να μαζευτώ..

Δημοσίευση

@Christi.D. μακάρι να χα πέσει κι εγώ στα κιλά ...αντίθετα έχω βάλει...καλά το γυμναστήριο για μένα είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας ..προς το παρόν έχω ξεκινήσει δίαιτα..

@Demy93 πάμε να ξεκινήσουμε μαζί γιατί κι εγώ στην ίδια φάση είμαι...έχω πάρει τώρα...δεν κάνει και καιρό να ξεκινήσουμε κάνα περπατημα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ααα σχεδόν μαζί είμαστε....κοίτα να σου πω έχω κάποια θετικά σημάδια...ας πούμε Δευτέρα και Τρίτη είχα έντονα τσιμπήματα στη μήτρα και αυτό το είχα σαν πόνο εμφύτευσης στην τελευταία μου κύηση!!!εύχομαι να είναι σημάδι όντως 🙏🙏🙏 εσύ;;;;;
    • Στο είπα εγώ συνονόματη;;;; Στο είπα;;;;ότι τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις;και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις;;;; Θυμάσαι αυτό το όμορφο τραγούδι του Τερζή??🩷🩷🩷 Στο αφιερώνω!!!βάλτο να το ακούσεις τέρμα και σε λίγο καιρό έρχεται το δικό σου θαύμα 🥰🥰🥰🥰 με το καλοοοο
    • Κορίτσια μου πως είστε;!! Τα νέα σας;!!! Τα μπεμπακια σας;!! Πως περνάνε οι μέρες; Εμείς πολύ ξενύχτι... Κόψαμε το θηλασμό από το Σάββατο μέχρι τη Τρίτη καθώς μου έκοψε κομμάτι από τη ρογα.. έκανα αντλήσεις και της έδινα μητρικό με ποτηράκι.. ωωωρε γκρίνια και αέρια όσο την είχαμε με ποτηράκι...!! Εντωμεταξυ από τη πολύ παραγωγή είχα αναπτύξει και μύκητες που δεν είχα πάρει χαμπάρι καθώς ήταν μόνιμα στο στήθος οπότε μόλις σταματήσαμε φάνηκαν.. υποχώρησαν με κρέμα κατάλληλη και για θηλασμό και βάλαμε ψευδοθηλες μέχρι να βρούμε λύση για τα δαγκώματα της.. πήγαμε χθες κάναμε κρανιοιερη θεραπεία (έτσι λεγόταν η θεραπεία που μας είχαν προτείνει.) για να "λυθεί" η κάτω γνάθος της μήπως βελτιωθεί ο θηλασμός.. αν δεν δούμε βελτίωση σε λίγες μέρες, έχω μιλήσει με παιδοχειρουργο να έρθει σπίτι για να της αφαιρέσουμε το χαλινο με λέιζερ..  Ερώτηση.. πότε προλαβαίνετε να φάτε;;; 🤣🤣 Εντωμεταξυ τι δίψα είναι αυτή ρε κορίτσια;; Και τι πείνα;!!! Και πείνα για junk & γλυκό έτσι;!! Βασικά έτοιμο να είναι και ας είναι ότι θέλει!! 😅
    • Καλησπέρα κορίτσια μου, πως τα πατε;  Θα ήθελα να ρωτήσω όσες έχετε μωράκι γύρω στο μήνα και μετα που έχουν αρχίσει να ξυπνάνε λίγο, πως τα απασχολείτε μέσα στη μερα;  Παίζετε καθόλου; κι αν ναι πόση ωρα;  Εμείς έχουμε αυτή τη στοιχειώδη ρουτίνα (ανάθεμα κι αν τηρείται ποτέ βέβαια): Ξυπνάει, της κάνω ποδαράκια για τα αερια, αλλάζουμε πανα, τρώει, ρευεται, μετά λίγο παιχνίδι και μετά προσπαθώ να την κοιμισω. Προφανώς αυτό δεν συμβαίνει πάντα, ανάλογα τα κέφια της μικρής. Επίσης έχω τα εξής θεματα: 1. Λόγω παλινδρομησης μετα το φαγητό δεν κάνει να είναι ξάπλα οπότε πρέπει να βρω τρόπο να την απασχολήσω όρθια. 2. Είχα συνηθίσει να την κοιμιζω πάνω στο στήθος και τώρα είναι πιο δύσκολο με τραγουδάκια, βόλτες κτλ  Οποία γνώμη, συμβουλή, εμπειρία κτλ δεκτή 🙂🙂
    • Ναι πριν ένα μήνα έκανα όλες τις αιματολογικές κ μου τις έγραψε η γυναικολόγος που θα κάνουμε την εξωσωματική. Τώρα δεν ξέρω τι παίζει κ κάποιοι γράφουν κάποιοι όχι 😵 Άσε έχει πόσα πράγματα να σκεφτείς κ σου φεύγουν χρήματα από εδώ κ από εκεί. Τι να πω τουλάχιστον είναι για καλ΄ό σκοπό, χαλάλι 😊 Ναι έχω βρει τα πάντα τώρα περιμένουμε να περάσουμε επιτροπή. Λογικά τον Μ΄άρτιο γιατί δεν νομίζω να προλάβω την περίοδο του Φεβρουαρίου. Θα δούμε Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...