Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα και καλή βδομάδα!!

Κορίτσια εμένα πάλι η παραγωγή μου έπεσε τις μέρες που περίμενα περίοδο και τώρα που έχω είναι πάλι μειωμένη...και έχω ένα μωρό σχεδόν 8 κιλά να χορτασω...ταΐζω κάθε δίωρο γιατί φοβάται ότι δεν χορταίνει και για να μην αρχίσει να αυξάνει τα βραδινά ταισματα 

Δλδ πρέπει να κάνω τράπεζα γάλακτος μόνο για τις μέρες που περιμένω περίοδο και μια άλλη για όταν θέλω να λείψω 😂😂

Κάθε μήνα αυτό θα γίνεται; ;

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια, εμεις σήμερα είμαστε καλά!

έχει αρχίσει και ξεχνάει το στηθος ο μικρός!

έφαγε το πρωί φρουτοκρεμα 110 γρ. και το μεσημέρι 80 γρ. φαγητό... μόνο λαχανικά όμως...το κοτόπουλο δεν του αρέσει 🤷

@Christi.D. ειναι όντως θέμα αυτό με την παραγωγή και την περίοδο η αλήθεια είναι! αλλα αν κάνεις τράπεζα θα ειναι πιο εύκολο! 

παρεμπιπτόντως μου ηρθε το Σάββατο επίσημα η περίοδος!

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, εμεις σήμερα είμαστε καλά!

έχει αρχίσει και ξεχνάει το στηθος ο μικρός!

έφαγε το πρωί φρουτοκρεμα 110 γρ. και το μεσημέρι 80 γρ. φαγητό... μόνο λαχανικά όμως...το κοτόπουλο δεν του αρέσει 🤷

@Christi.D. ειναι όντως θέμα αυτό με την παραγωγή και την περίοδο η αλήθεια είναι! αλλα αν κάνεις τράπεζα θα ειναι πιο εύκολο! 

παρεμπιπτόντως μου ηρθε το Σάββατο επίσημα η περίοδος!

Άντε μπράβο το αγόρι!! Ήταν μέχρι να προσαρμοστεί στη νέα κατάσταση!

Αχ σου ήρθε και σενα ε;

Πέρα από την @Katiana1987 και τη @nanouko (που όμως ξέρει ότι είχε ωορρηξια)  δεν ξέρω αν έμεινε κάποια άλλη που δεν αδιαθετησε

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Αχ σου ήρθε και σενα ε;

Πέρα από την @Katiana1987 και τη @nanouko (που όμως ξέρει ότι είχε ωορρηξια)  δεν ξέρω αν έμεινε κάποια άλλη που δεν αδιαθετησε

εε ναι... θέμα χρόνου ήταν...απλα θέλει πολύ υπομονή γενικά!

και χθες κιόλας το βράδυ έκανε μόνο δύο αφυπνίσεις! και ξυπναγα εγω μόνη μου και περίμενα να ξυπνήσει και δεν ξυπνούσε ποτέ 😂 κοιμήθηκε σερί από τις 2 ως τις 7.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Christi.D. είπε:

Αχ σου ήρθε και σενα ε;

Εγώ ναι, αν εξαιρέσεις τις 2 ψευδοπεριόδους στην αρχή... ακόμα δεν. Από χθες έχω όλα τα συμπτώματα αλλά δεν κατεβαίνει ακόμα.

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

εε ναι... θέμα χρόνου ήταν...απλα θέλει πολύ υπομονή γενικά!

και χθες κιόλας το βράδυ έκανε μόνο δύο αφυπνίσεις! και ξυπναγα εγω μόνη μου και περίμενα να ξυπνήσει και δεν ξυπνούσε ποτέ 😂 κοιμήθηκε σερί από τις 2 ως τις 7.

Μπράβο σας κορίτσι μου... Όλα θα γίνουν σιγά σιγά.

Δημοσίευση

@Christi.D.

Από μέρα σε μέρα την περιμένω κι εγώ..πονάει η κοιλιά μου ..η παραγωγή δεν μειώθηκε ακόμη..για να δούμε! Με έχει πιάσει μια μικρή μελαγχολία..και ο μπέμπης είναι πολύ ανήσυχος τις τελευταίες δυο μέρες..και δεν τρώει καλά..και κλαίει.. φοβάμαι έχει αλλάξει γεύση το γάλα μου και δεν το θέλει..

Πάντως και στο τεστ Παπ γράφει ορμονική εικόνα ωορρηξίας.. πολλά οιστρογόνα..

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

@Christi.D.

Από μέρα σε μέρα την περιμένω κι εγώ..πονάει η κοιλιά μου ..η παραγωγή δεν μειώθηκε ακόμη..για να δούμε! Με έχει πιάσει μια μικρή μελαγχολία..και ο μπέμπης είναι πολύ ανήσυχος τις τελευταίες δυο μέρες..και δεν τρώει καλά..και κλαίει.. φοβάμαι έχει αλλάξει γεύση το γάλα μου και δεν το θέλει..

Πάντως και στο τεστ Παπ γράφει ορμονική εικόνα ωορρηξίας.. πολλά οιστρογόνα..

Ναι αυτό κι εγώ κάπου σαν να το είδα..αλλάζει λέει η γεύση..εμένα τον έβαζα στο στήθος λίγες μέρες πριν μου έρθει περίοδος και τσιριζε...φυσικά δεν είχα ιδέα ότι μου ερχόταν περίοδος αλλα πιστεύω αλλάζει λίγο η γεύση. 

@Barbiee μακάρι τώρα που αποθηλασες να έχεις παντα τέτοια βραδιά!! Και γιατι όχι και ακόμα καλύτερα 😉😉

Δημοσίευση

Ναι αυτό κι εγώ κάπου σαν να το είδα..αλλάζει λέει η γεύση..εμένα τον έβαζα στο στήθος λίγες μέρες πριν μου έρθει περίοδος και τσιριζε...φυσικά δεν είχα ιδέα ότι μου ερχόταν περίοδος αλλα πιστεύω αλλάζει λίγο η γεύση. 

@Barbiee μακάρι τώρα που αποθηλασες να έχεις παντα τέτοια βραδιά!! Και γιατι όχι και ακόμα καλύτερα 😉😉

Μετά το συνήθισε;;;; 🥺🥺🥺

Δημοσίευση

μακαρι🙏

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Εμείς αν θυμάστε είχαμε μπούκωμα την προηγούμενη εβδομάδα ..πέρασε αυτό και μετά από κάνα δυο μέρες αρρώστησε ο μεγάλος μου με πυρετό και βήχα...με νύχια και με δόντια προσπαθούμε να μην κολλήσει το μικρό..εγώ πάντως απ' τη νύχτα ξεκίνησα δέκατα..είμαι με μάσκες και αντισηπτικά...

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Εμείς αν θυμάστε είχαμε μπούκωμα την προηγούμενη εβδομάδα ..πέρασε αυτό και μετά από κάνα δυο μέρες αρρώστησε ο μεγάλος μου με πυρετό και βήχα...με νύχια και με δόντια προσπαθούμε να μην κολλήσει το μικρό..εγώ πάντως απ' τη νύχτα ξεκίνησα δέκατα..είμαι με μάσκες και αντισηπτικά...

Ωωω περαστικά σας!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Αχ δεν παίρνεις ανάσα..τι να πω. 

Περαστικά! Εύχομαι ο μικρός να τη γλιτώσει! 

Δημοσίευση

Τι κάνετε κορίτσια ; 
εγώ πήγα παιδίατρο να ζυγίσω  την μικρή επειδή το προηγούμενο μήνα δεν είχε πάρει πολύ 

τωρα λεει σε 15 μέρες από 6205 πήγε 6710 πιστεύω κάτι έγινε λάθος με την ζυγαριά της την προηγούμενη φορά... δεν πιστεύω πως πήρε 500 γρ 🤷‍♀️ τζάμπα αγχώθηκα τελικά αυτό πιστεύω 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Ωχ βρε κορίτσι μου περαστικά 

εύχομαι να μην κολλήσει ο μικρός να την γλυτωσει 

γίνετε χαμός με ιώσεις 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Τι κάνετε κορίτσια ; 
εγώ πήγα παιδίατρο να ζυγίσω  την μικρή επειδή το προηγούμενο μήνα δεν είχε πάρει πολύ 

τωρα λεει σε 15 μέρες από 6205 πήγε 6710 πιστεύω κάτι έγινε λάθος με την ζυγαριά της την προηγούμενη φορά... δεν πιστεύω πως πήρε 500 γρ 🤷‍♀️ τζάμπα αγχώθηκα τελικά αυτό πιστεύω 

Ότι και να είχε γίνει τέλος καλό όλα καλά! 

Καμία φορά έρχονται και όλα μαζί λες και το κάνουν επιτηδες

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Ότι και να είχε γίνει τέλος καλό όλα καλά! 

Καμία φορά έρχονται και όλα μαζί λες και το κάνουν επιτηδες

Εεεε δεν το ξέρεις ;;; Πάντα έτσι γίνεται όλα μαζί έρχονται αλλά όπως λες τέλος καλό όλα καλά 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Elk είπε:

Τι κάνετε κορίτσια ; 

Κι εγώ αυτό πιστεύω! Νομίζω στο είχα πει κιόλας! Το μωράκι σου τα πάει πολύ καλά στο φαγητό του! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Κι εγώ αυτό πιστεύω! Νομίζω στο είχα πει κιόλας! Το μωράκι σου τα πάει πολύ καλά στο φαγητό του! 

Ναι ναι μου το είχες πει το θυμάμαι και θυμάμαι που σχολίασες και το μισό πόντο στο ύψος που μου είπε πως πήρε 

τέλος πάντων τώρα σε δύο βδομάδες θα πάμε για το bexsero και θα την ξανά μετρήσουμε 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...