Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Christi.D. είπε:

@nanouko κι εμένα έτσι το ορμονικο προφιλ! Είναι λίγο μεγαλυτερης γυναίκας! 

Εγώ να σου πω θα ήθελα δευτερο αλλά πιο μετά! Άσε που λόγω καισαρικής τώρα είναι νωρίς με βάση τις οδηγίες του γιατρού! Τώρα όταν πλησιάζει ο χρόνος βλέπουμε! 

Απλά επειδή και το πρώτο δεν ήρθε εύκολα δεν ξέρω κατά πόσο θα το προσπαθήσουμε ξανά τόσο (παρακολουθηση ωορρηξιας σπερματεγχυση εξωσωματική). Ίσως το αφήσουμε με δικές μαε προσπάθειες κι άμα έρθει ήρθε! 

Κι εγώ έτσι το σκέφτομαι.. δεν ξέρω..δε νομίζω να ξαναμπώ σε διαδικασία υποβοηθούμενης..εσείς είστε άνω των 35? Το προφίλ μου είπε είναι γυναίκας κοντά στα 40..

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Κι εγώ έτσι το σκέφτομαι.. δεν ξέρω..δε νομίζω να ξαναμπώ σε διαδικασία υποβοηθούμενης..εσείς είστε άνω των 35? Το προφίλ μου είπε είναι γυναίκας κοντά στα 40..

Εγώ 34 σε λίγες μέρες κι ο άντρας μου 44!

Εμένα δεν μου είπε τι ηλικίας είναι! Με ξέρει άλλωστε ότι δεν θα με βοηθούσε να ακούσω τι ηλικίας είναι το ορμονική προφίλ 😅😅

Αλλά πιστεύω τον επόμενο χρόνο θα του ζητήσω να ξανακάνω εξετάσεις να δούμε πού είμαστε! 

Αν και να σου πω ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω να ξανακάνω εξετάσεις υπερηχους να παίρνω ορμόνες κλπ  σαν εφιάλτη τα έχω αυτά που πέρασα..εσύ που έκανες και εξωσωματική φαντάζομαι ακόμα πιο έντονα θα το αισθάνεσαι αυτό..μπορεί και όχι. Εγώ πάντως ζορίστηκα πολύ ψυχολογικά..!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ;

@Christi.D. @nanouko κορίτσια και εγώ δυσκολεύτηκα με το πρώτο παιδάκι να μείνω έγκυος αλλά ευτυχώς το θεματάκι μου ήταν απλό και λύθηκε με ένα χάπι απλά το λάθος μου ήταν που άργησα πολύ να πάω σε ενδοκρινολόγο να κάνω εξετάσεις 

εγώ για δεύτερο ήταν δεδομένο ότι θέλουμε και οι δύο οπότε περίμενα να κλείσω χρόνο απο καισαρική αλλά ήθελα να κλείσω  και χρόνο με τον θηλασμό ώστε να αποθηλασω  δεν ήθελα να θηλαζω και να είμαι έγκυος παράλληλα 

εγώ ήθελα να εκμεταλλευτώ που λένε πως μένεις πιο εύκολα έγκυος μετά από γέννα και δεν άφησα να φύγει πολύς καιρός 

nanouko ξέρω περιπτώσεις κοριτσιών που μετά από εξωσωματική το δεύτερο παιδάκι ηρθε με φυσική σύλληψη γιατί το σώμα μετά την γέννα κάπως έχει πάρει μπροστά και θυμάται 

εγώ τώρα είμαι 35 (σε 3 μήνες 36)  ο σύζυγος 40 ΑΝ πάω για τρίτο τον Αύγουστο άντε μέχρι τέλος του χρόνου θα πρέπει να το βάλω μπροστά.. τώρα δεν ξέρω τι θα κάνω το σκέφτομαι.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ;

@Christi.D. @nanouko κορίτσια και εγώ δυσκολεύτηκα με το πρώτο παιδάκι να μείνω έγκυος αλλά ευτυχώς το θεματάκι μου ήταν απλό και λύθηκε με ένα χάπι απλά το λάθος μου ήταν που άργησα πολύ να πάω σε ενδοκρινολόγο να κάνω εξετάσεις 

εγώ για δεύτερο ήταν δεδομένο ότι θέλουμε και οι δύο οπότε περίμενα να κλείσω χρόνο απο καισαρική αλλά ήθελα να κλείσω  και χρόνο με τον θηλασμό ώστε να αποθηλασω  δεν ήθελα να θηλαζω και να είμαι έγκυος παράλληλα 

εγώ ήθελα να εκμεταλλευτώ που λένε πως μένεις πιο εύκολα έγκυος μετά από γέννα και δεν άφησα να φύγει πολύς καιρός 

nanouko ξέρω περιπτώσεις κοριτσιών που μετά από εξωσωματική το δεύτερο παιδάκι ηρθε με φυσική σύλληψη γιατί το σώμα μετά την γέννα κάπως έχει πάρει μπροστά και θυμάται 

εγώ τώρα είμαι 35 (σε 3 μήνες 36)  ο σύζυγος 40 ΑΝ πάω για τρίτο τον Αύγουστο άντε μέχρι τέλος του χρόνου θα πρέπει να το βάλω μπροστά.. τώρα δεν ξέρω τι θα κάνω το σκέφτομαι.. 

Ναι κι εγώ το έχω ακούσει αυτό! Μακάρι να ισχύει! 

Ας γίνει ότι είναι καλύτερο θα ευχηθώ εγώ για την καθεμία! 

Προς το παρόν λέω να χαρώ το μικρακι μου και αν είναι να ρθει και δεύτερο καλοδεχουμενο! 

Δημοσίευση

Κορίτσια αυτό ακριβώς, να γίνει ό,τι είναι καλύτερο!! Κι εμείς 34 35 είμαστε! Ήταν δύσκολη η διαδικασία της εξωσωματικής με πολύ άγχος! Ειδικά τις μέρες της αναμονής! Είχα κρατηθεί και δεν είχα κάνει τέστ, την ημέρα της χοριακής έκλαιγα γτ ήμουν σγρ θα τανε αρνητική..η χαρά που πήραμε δεν περιγράφεται!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• δε θελω να το αφησω γιατι το μονο που με νοιαζει ειναι να δεθω με το μωρο μου...να το κραταω αγκαλια και να ξερω οτι με αγαπαει κι εκεινο τιποτα αλλο! η απορριψη του ειναι αυτη που μου προκαλει αυτο το συναισθημα παντως...νιωθω οτι κατι δεν κανω καλα και οτι δεν ειμαι καλος γονιος σε συγκριση με τον συζυγο μου που ηρεμει το μωρο μας παντα και η αγκαλια του ειναι λιμανι για εκεινο...
    • Το ότι το βλέπεις και το καταλαβαίνεις είναι το καλύτερο πρώτο βήμα!! Το δεύτερο είναι να βρεις έναν ειδικό κ να κλείσεις ραντεβού και το τρίτο είναι να πας!!! Σε όποια περιοχή βρίσκεσαι;
    • @Pinacolada κοριτσι μου...αρχικα σε ευχαριστω που διαβασες οτι εγραψα και ακομα περισσοτερο για το τελευταιο...οταν λεω στον κυκλο μου οτι εχω προφανως καταθλιψη δεν με πιστεουν θεωρουν πως ειμαι υπερβολικη...καποιος απ εξω με επιβεβαιωσε...σκεφτομουν για ψυχιατρο χανω μερες με το μωρο μου αλλα οχι οτι δε συμβαινουν οσα προαναφερα...το μωρο μου νιωθει αβολα μαζι μου και μου το δειχνει αφου δεν προτιμαει την αγκαλια μου κι αυτο με πληγωνει....
    • Εγώ έχω αντίσταση στην ινσουλίνη εδώ και πολλά χρόνια, εκτός κύησης. Στην κόρη μου, περιέργως, η καμπύλη είχε βγει πολύ καλή, παρόλο που είχα κόψει την αγωγή. Ισχύουν όσα είπε παραπάνω πολυ σωστά η @Zelda σαν γενικές οδηγίες. 
    • Αα 2/8 έχει γενεθλια η μητέρα μου 😊 Με το καλό! Εγώ λογικά 6 Αυγούστου αλλά θα ξέρω σίγουρα 27/1 που θα κάνω την αυχενική!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...